| Autor |
Zpráva |
Radka
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 10:33
- Nahlásit
maxim
Jak může motýl lumpačit tak, aby ses ho chtěla zbavit?
No to ještě nevím
Vím, že to bude těžký. To je další důvod, proč bych nechtěla být chovatel
Máš narozdíl ode mě zdravý rozum .
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 10:56
- Nahlásit
Radka
Zdravý rozum mě pomalu opouští s přibývajícími mouchami v kanclu. Ony se tady kruci snad líhnou
Poskakuju tady s plácačkou a řvu jak tur
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 11:21
- Nahlásit
maxim
Zdravý rozum mě pomalu opouští s přibývajícími mouchami v kanclu. Ony se tady kruci snad líhnou
Kluk chodí občas s dědou na ryby a chtěl ať mu koupím červy. Tak jsem ten hnus přinesla domů a on s tím odešel na ty ryby. Jenomže co nespotřeboval přinesl zas domů a nechal v batohu. Neumíš si představit jak to u nás po pár dnech vypadalo!! Ony ty potvory v tom kelímku nezdechly, ale vylíhly se a navíc se jim podařilo dostat se ven!! Hnusné obrovské masařky se zeleným zadkem jsme měli úplně všude a to během jednoho dne! Myslela jsem, že mě trefí šlak! Přijeli jsme z celodenního výletu utahaní a místo odpočinku jsme honili mouchy.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 11:27
- Nahlásit
Radka
Blééé
S rybářem máme taky zkušenosti. Šéf si zapomněl v batohu nějaký žrádlo pro ryby tady na firmě, nikdo se mu tam nehrabal, když to byl jeho batoh, že, a po pár dnech se firmou linul děsivej smrad, šli jsme po stopě a došli k batohu Už v něm cosi teklo...
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 11:32
- Nahlásit
Ahoj všichni, přeji hezký den
Radka
maxim
Však nadarmo se rybářům neříká tiší blázni.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 12:03
- Nahlásit
maxim
Prima šéf, taky bordelář, jako můj syn .
Bubacek
Však nadarmo se rybářům neříká tiší blázni.
Houby tiší, tos je neslyšela se hádat o každý cemtimetr ryby
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 12:49
- Nahlásit
Radka
Bubacek
Jeden můj kolega je taky zažranej rybář a berou si s sebou rum a podobně, aby jim čas líp utíkal... Jednou jsme je byli u vody navštívit a moc tiší už nebyli
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 15:46
- Nahlásit
Radka
Tak jsem byla na vyšetření s těma zádama a mám Cervikobrachiální syndrom s areflexií bicipit.reflexu, což v překladu znamená, že mám poškozenej nerv, kterej vede z páteře do ruky a tím pádem nemám v té ruce jakejsi reflex. Je to prý ne dost časté onemocnění, vyskytující se asi v 5ti % případů bolestí páteře. Takže jsem vlastně exot.
Budu chodit na rehabilitace a elektroléčbu a asi to pomůže, ale budu si muset počkat. Mám co nejmíň sedět, což je směšný, když si vezmeš, jak pracuju a k tomu jsem lenoch.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 17:36
- Nahlásit
maxim
Tak to se teda máš . Nezávidím, já měla prý jen skříplý nerv či co . Já už jsem fit a doufám, že na dlouho ikdyž mi taky řekli, že se to rádo vrací. Jo, roky nezastavíš .
Já mám sice práci střídavou - chvíli sedím, chvíli chodím, ale lenoch jsem taky. Chlapi jezdí teď o prázdninách deně na kole, ale já si raději najdu nějakou práci doma abych s nima nemusela .
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 19:15
- Nahlásit
Radka
Přesně
Já bych na kole i jela, kdyby byla všude rovinka...
baile
Tak jsem se právě vrátila z tréninku, ale tebe jsem tam teda neviděla...
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 08:26
- Nahlásit
maxim
Já bych na kole i jela, kdyby byla všude rovinka...
Mě zas nevadí kopce, ale spíš mě nebaví jezdit jen tak pronic, zanic.
Tak jsem se právě vrátila z tréninku
No to je přece taky pohyb ...tak si myslím, že to s Tebou tak špatné nebude
|
baile
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 08:56
- Nahlásit
maxim
No já to agi včera nestihla. Měla jsem promoci a pak jsme šli na rodinný oběd (jelikož promoce končila až po druhé hodině, tak oběd byl až před třetí) a než jsem se dostala domů, bylo po čtvrté, měla jsem otlačený nohy z podpatků, tak jsem to vzdala.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 08:59
- Nahlásit
maxim
Cervikobrachiální syndrom s areflexií bicipit.reflexu
To zní hrozně. Jak jste se tady před tím bavily o těch rybářích, tak jsem ten název četla "Červikobrachiální..." Tak mě to vyděsilo, že tě v těch zádech zlobí nějací červíci
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 09:43
- Nahlásit
baile
Ahoj
"Červikobrachiální..." to nemá chybu !!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 09:44
- Nahlásit
baile
že tě v těch zádech zlobí nějací červíci
V podstatě jo, nerv by jako červ vypadat mohl.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 09:45
- Nahlásit
Radka
U toho doktora mě zajímaly jenom tři věci : jestli neumřu, jestli neochrnu a jestli můžu běhat
|
baile
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 10:35
- Nahlásit
Radka
maxim
Dneska je tolik nemocí, za chvilku už nebudou mít žádný nápady, jak ty nemoce pojmenovat
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 11:04
- Nahlásit
baile
Mám ti vyřídit, že 5.10.2008 jsou závody v Hruškách, tak bychom mohly jet tam místo podzimního Brna, jestli budeš chtít, tak aby sis na ten den nic jinýho nenaplánovala
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 12:29
- Nahlásit
Tak kde jste sakr všichni?????
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 07:48
- Nahlásit
maxim
Ahoj, tak u mě to bylo včera spíš ,,nesnídám, nesvačím, nestihnu to, nestačím. Promiňte vážení, mám veliké zpoždění. "
Ale dnes tady už doufám budu .
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 08:20
- Nahlásit
Radka
No vidiš to, a dneska tady zase nebudu já. Jdu na rehabilitace, pak ke kadeřnici a odpoledne jedeme za tatíkem.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 08:30
- Nahlásit
maxim
No teda .... že ty chceš být nejkrásnější . Tak čau v neděli .
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 08:39
- Nahlásit
Radka
To ne, nejkrásnější musí být v neděli Max
Jdu až v deset.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 08:54
- Nahlásit
maxim
To ne, nejkrásnější musí být v neděli Max
No tak se budete vzájemně doplňovat .
Jdu až v deset.
Tak to máme ještě hodinu .
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 09:38
- Nahlásit
Radka
Právě jsem byla na brigádě ve skladě. Když mi doktor zakázal sedět
Ale už mám dost.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 09:43
- Nahlásit
maxim
Vždyť už jdeš domů ..... Já chci Takýýýýý
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 09:44
- Nahlásit
Radka
No domů... Taky jsi chodila na rehabky, tak nezáviď
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 09:45
- Nahlásit
maxim
A byla to pěkná otrava
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 09:47
- Nahlásit
Radka
Tak já už radši jdu, ať nepřijdu pozdě. U té nemocnice se pitomě parkuje.
Ahoj v neděli
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 20:01
- Nahlásit
Ahoj!
Jsem zpátky z dalšího tábora, nějak se mi tam nechtělo, navíc Bow byl unavený, ale byl to asi nejlepší týden v mém životě.. S Bowčou jsem vlastně ani moc neběhala, už jsem mu to nehctěla ještě víc znechutit, stejně nevím, jak to v té Horní Suché zvládnem. Kámoška má ale psa, je to pošuk, úplně největší a ona na něj nemá nervy. Pes běhá neskutečně dobře, je rychlej jak blesk. teda vlastně fena, úplně moje vysněná. Povahou a všechno... vždycky jsem ji obdivovala jak běhá a ani se mi nesnilo, že bych s ní třeba někdy mohla běžet, ale něšjak se mi to splnilo a budeme spolu závodit v Horní Suchééé ale víc už neprozradím, kdo tam bude tak uvidí, i když se bojím, že se disknem, ale pokud ne, máme šanci na výhru, prostě buď a nebo. ještě, že se běhají 3 běhy, alspoń jeden bychom zvládnout mohly....
|