Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 10:57
- Nahlásit

cafina
Vytiskla jsem si mapu - co kdyby
Markéta jede na tábor do Luk nad Jihlavou, což je po cestě, ale bohužel až v srpnu

cafina
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 12:27
- Nahlásit

maxim
By sis mohla třeba nacvičit cestu, ne?

wami
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 13:36
- Nahlásit

all
motýlkáři, pojeďte na agi závody do Horní Suché!
aspoň tam bude víc minipsů...

cafina
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 13:41
- Nahlásit

wami
To jsem v práci, bohužel

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 22:47 - Změnil/a: papillon_girl
- Nahlásit

wami
My jsme přihláíšení, ale obávám se katastrofy... na táboře bylo totiž úplně skvěle, první den běhal jako bůh, ale druhej den jsem ho přivázala hodně blízko houpačky, a na ni běželo doOOst velkých psů (šílených border) Bowa ty rány hrozně vyděsily a te´dkom má strach z houpačky a na celým cvičáku začal být takový dovela nejistý.. tak mě to fakt štve, když konečně začíná být dobrej a stane se toto! Jinak zkoušky 2krát DIS, měli jsme vyloženě SMŮLU pes, co běžel před náma s prominutím úplně po--al slalom a i když se to uklidilo Bow když se tam dostal začal bufetit jako blázen a nezajím,alo ho, že má jít dál, slalom byla předposlední překážka a já už nás viděla u poslední překážky. Na druhým parkuru byla houpačka, Bow byl vyklepanej, ale letěl krásně, potom doběhl k tunelu, který byl těsně v rohu parkuru, když nabíhal, letěl těsně kkolem nějakej teriér, což Bow neunesl a šel ho seřvat, co mu leze tak blízko k parkuru, když te´d běhá on.. takže disk jak vyšitej!! Navíc se mi Bowčík prochladil a asi chytl rýmu, teče mu z nosu... takže tábor kalamita, byly tam super lidi, ale tím to asi končí... jo a málem jsem zapomněla, v táborovým závodě, kde byl parkur složený ze samých tunelů si vyběhal 3. místo!!! alspoń malá útěcha..

A coopak se tu stalo nového, mně se to všechnoi moc nechce číst.. co radka, kdypak příjdou na svět malé motýlčátka??

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 23:00
- Nahlásit

Tak už jsem si stihla přečíst alspoň trošku..
radka
Gratulujuuuu
cafina
chudina, to je teda skvělá, že ještě o víkendu tak hezky závodila... snad to bude brzo dobrý

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 23:19
- Nahlásit

wami
fotečky jsou krásnéééé

Lebeda
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 13:13
- Nahlásit

papillon_girl

vítej doma. My jedeme na tábor zítra brzy ráno. Bude cvičit jen Tulek. Arsulina je přihlášena jako doprovod. Přejeme Bowovi brzké uzdravení.

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 14:16
- Nahlásit

Ahoj
Včera jsme byli na výletě na Mušově a ta moje kachna se pořád koupala a plavala, vůbec nechtěl z vody Doufám, že z toho nebude nachlazenej.
Bowovi posíláme přání brzkýho uzdravení

cafina
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 16:24
- Nahlásit

Ahoj všichni!

Hlásím se naposledy před táborem. Sunnynce už je mnohem lépe, v podstatě vypadá úplně zdravě, takže teď máme spíš problém udržet ji úplně v klidu. Teda omezili jsme to na "aspoň trochu v klidu", protože už tak je jak po hopsinkové šťávě

baile
maxim

Holky, omlouvám se, ale video nepřináším, neboť nám pořád nejde zmenšit.
maxim
Zeptej se prosím svého počítačového odborníka. Program mám nainstalovaný a dobrala jsem se i ke složce compression, kde jsem uvízla na tom, že mám vybrat kodeky, ale i když jsem zkoušela všechny, nedostala jsem se nikam, ani se mi neotevřelo žádné dialogové okno, jak psali v nápovědě.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 16:47 - Změnil/a: papillon_girl
- Nahlásit

Lebeda
maxim
děkujuu!! Dneska už jenom sem tam pšikl, tak bych řekla, že už to bude lepší
all
Jakého psa byste si vybrali na agi, kdyby vám šlo hlavně o ten sport? Vybírám s papillonka, šeltie, jacka nebo Parsona russella teriéra. Motýla už mám jednoho, šeltie mají hodně dědičných nemocí a jaci i parsoni se špatně shání a navíc jsou to tvrdohlaví teriéři. tak pořád nevím..

cafina
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 17:02
- Nahlásit

papillon_girl
Ahoj, taky držím palce, ať se Bow brzy uzdraví!

Já bych volila motýla. Jeho kvality znáš, jen si vybrat toho správného jedince. U šeltií si myslím častěji narazíš na ne úplně kvalitní povahu, musela by sis nechat poradit od někoho, kdo jim opravdu rozumí. A teriéři to je kapitola sama pro sebe. Chce to nesmírně důsledné vedení a vypořádat se z jejich velkou osobností a samostatností. Já sama bych si na ně asi netroufla.

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 17:35
- Nahlásit

cafina
Zkusím to zadat ještě Markétinu příteli. Umí anglicky a v počítačích se taky vyzná, tak uvidíme, co z toho bude.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 17:47 - Změnil/a: papillon_girl
- Nahlásit

cafina
jen si vybrat toho správného jedince
při mém štěstí se tak trochu obávám... ale táhne mě to k němu, jenom se mi zdá, že jsou to prostě takové osobnosti, které mají svou hlavu... volala jsem do CHS od Čeníčka, ale je tam problém. Pejsek má kýlu, tak by na to byla sleva s tím, že se to v půl roku dá odstranit bez následků... prý, že jinak je to skvělý pejsek a byla by moc ráda, kdyby byl na to agi, ale já sye trochu bojím toho kýla, o tom fakt nic nevím

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 17:50
- Nahlásit

cafina
a na šeltii mám supr poradkyni, kámošku chovatelku. sehnala mi bikolorního pejska, jeho dědeček je otec od Baby z Černé Hlásky (MS), jenže ten Babit otec má dysplazku, Baby ji nemá, ale jsou další jiní psi, kteří ji mají... a te´d je sázka do loterie jestli ji bude mít i tento... Jinak prý skvělá povaha, ty nejlepší předpoklady na agi...

cafina
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 17:56
- Nahlásit

papillon_girl
Kýly se bát nemusíš, dnes už je to opravdu jen kosmetická vada. Pravda záleží, jak je skutečně velká, ale teď nedávno jsme operovali v útulku 2 dvouměsíční koťata s kýlou, která byla mnohem závažnější, než má většina pejsků, a dopadlo to dobře.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 18:00
- Nahlásit

cafina
Prý je to jenom ta lehčí forma. Mohla byhc, dokud to není vyoperované zlehka trénovat? Tím myslím tunely a překračování la´tek? Pokud by to nějak výrazně do té operace neomezo asi bych do toho šla

cafina
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 18:14
- Nahlásit

papillon_girl
Já myslím, že jo. Důležité je jen pejska správně brát do náruče, aby se kýla nezvětšovala (nesmí se brát jen za přední nohy, ale musí být vždy podepřeny i zadní). Většině pejsků se kýla operuje i dřív než v půl roce, ale to už musí stanovit konkrétně veterinář.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 18:20
- Nahlásit

cafina
Tak to jdu asi volat, že jo!!! Do náruče tak beru Bowču i normálně, Markéta říkala, že by to bylo lepší až bude trošku starší, protože bude silnější, ale že by nebyl problém i dřív, takže jsem moc ráda!!! a děkuji za super rady!!!

cafina
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 18:25 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit

Mějte se všichni moc krásně, já jedu táborničit. Ale obávám se, že pracovně bez netu nevydržím, takže se vám sem stejně někdy vmísím. Ahoooooooooooojjj

Bubacek
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 19:10
- Nahlásit

papillon_girl

Ahoj, co se týká té kýly plně souhlasím s cafinou. Moje kamarádka si asi před měsícem přivezla domů štěňátko Českého Strakatého psa ve věku dvou měsíců a až doma zjistila, že má fenečka kýlu. Už jí má po operaci a daří se jí dobře a také si fenečku pořizovala na Agility. Tak bych se toho nebála, domluvila bych se s veterinářem a štěndo si vzala.

Bubacek
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 19:12
- Nahlásit

cafina

já jedu táborničit - Užij si to a přeji hezké počasí.

Lebeda
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 19:38
- Nahlásit

papillon_girl

ty si chceš vzít Godrika?

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 20:14
- Nahlásit

Godrika?
Koukala jsem, že je z nich největší

Lebeda
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 20:26
- Nahlásit

maxim

více jich k mání není. A pokud ho chce na agility, čím větší, tím lepší. Přišel ti můj mail?

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 20:42
- Nahlásit

Lebeda
maxim
jj, je to Godrik, dívala jsem se i na jedno video a je to divoch!!

Lebeda
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 20:57
- Nahlásit

papillon_girl

a co na to April?

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 21:46
- Nahlásit

Lebeda
Právě jsem myslela na to, že bych jí měla napsat, taK jdu na to, ale myslím, že to vůbec vadit nebude, má opravdu hodně zájemců a Godrik je můj úplně vysněný pes (vzhledově, ale i povaha se mi moc líbí)

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 21:48
- Nahlásit

Bubacek
Už jsem mluvila s markétou a pojedeme si pro něj až 15.srpna, protože je před tím ještě dovolená, takže říkala, že když je ještě měsíc čas, tak už tu kýlu odstraní a budem to mít úplně bez starostí

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 21:50
- Nahlásit

Lebeda
Copak je to za krásné štěňátko co si mi posílala na email??

<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání