Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
baile
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 09:55
- Nahlásit

maxim
No vůbec, stejně ta práce nebude asi nic moc. Nerada mluvím tak spisovně, navíc budu muset být slušně oblečená (radši bych tenisky a maskáče ) a ještě mívám trému když musím před někým mluvit...Radši bych šla s váma na ten cvičák.

maxim
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 09:57
- Nahlásit

baile
Úplně tě chápu. Ale na pohovor se hezky oblečeš a pokud tě vezmou, nebude to už třeba tak nutný na běžný chození do práce.
Co to vůbec bude?

baile
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 10:40
- Nahlásit

maxim
No moc právě o té pozici nenapsali: Má to být Asistentka - firma Gigacomputer. Jdu tam s tím, že se aspoň otrkám, abych pak na příštích pohovorech byla klidnější.

maxim
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 11:57
- Nahlásit

baile
Tak pak napiš, jaký to bylo

Radka
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 13:44
- Nahlásit

Ahoj všichni

Tak naše kinder vajíčko se včera ráno rozsypalo . A k velkému překvapení nám Ájinka nadělila 2 kluky jako buky . 155 a 175 g. Sobolíky . Jdu vyrábět novinky na stránky, tak za chvíli můžete nakouknout.

Lebeda
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 15:04
- Nahlásit

Radka

tož to gratulujeme.

maxim
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 15:13
- Nahlásit

Radka
Gratulujeme

Radka
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 15:59
- Nahlásit

Lebeda
maxim
Díky .

Bubacek
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 16:04 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit

Radka

Óóóóóóbrovská gratulace. Hlavně, že jsou všichni v pořádku jak mimča tak maminka. Včera jsem na vás moc myslela. Ta se držte a a posíláme miminkům i mamince pohlazení. Jsou moc sladcí, jsou to takoví broučínci motýlí.

maxim
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 16:45
- Nahlásit

Radka
Už jsem koukala na stránky, jsou krásní

baile
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 18:17
- Nahlásit

Radka
Taky moc gratuluji!!!

baile
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 18:21
- Nahlásit

maxim
tak jsem se vrátila z pohovoru, bylo to hrozný, jsem se cítila děsně trapně. Ze začátku dobrý, jsem se popsala, pak se ale začali ptát: Proč se hlásím zrovna na pozici asistentky, když mám vysokou školu, pak se ptali na ekonomické pojmy a tím mě dostali Ekonomiku už jsem neviděla dlouho, tak jsem už všechno zapomněla...No nic, byla to jen zkouška. Zítra mám další pohovor

Radka
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 18:58
- Nahlásit

Bubacek
Díky Katko .

maxim
Dík, myslím, že se Áje a Strikovi povedli .

baile
I Tobě moc děkuji a z pohovorů si nic nedělej. Držím palce ať najdeš práci, která Tě bude bavit...alespoň někdy

baile
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 08:07
- Nahlásit

Dobré ráno,
zahajuji dnešní fórum . Jak jste se vyspali?

cafina
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 08:17
- Nahlásit

Dobré ráno všem!!!

Hlásím, že Sunnynka má zánět ledvin. Zřejmě už to začalo minulý týden, ale to jsme si mysleli, že na ni šlápl Eda, takže dostala jen léky proti zánětu, které to sice potlačily,ale nevyléčily, a včera se zase hodně zhoršila. Plakala pokaždé, když měla vstát a nechtěla nikam skákat a nosit se, prostě zoufalý uzlíček. Jeli jsme na nové vyšetření a zjistilo se, že to budou s největší pravděpodobností ledviny. Teď má antibiotika, léky na bolest a klidový režim v posteli. A její asi hodně špatně, protože ho bez odmlouvání dodržuje.

wami
Moc děkujeme za fotečky!! Jsou perfektní !!

Radka
Posílám velkou gratulaci a taky přání, ať jsou maminka i kluci zdraví!! Až budeš mít chvilku, napiš nám, jak to probíhalo

baile
Uvidíš, že se zaběhneš a za pár pohovorů už budeš profík. Já jsem taky měla takové období, kdy jsem hledala práci, a za pár pohovorů už jsem se naučila říkat to, co chtěli slyšet

wami
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 08:33
- Nahlásit

cafina
jejda Sunnynky je mi líto, ale snad se beruška brzy ze všeho dostane...

Radka
pozdě, ale přece - veliká gratulace k šťěňátkům! (už jsem se koukala na malý myšičky... )

baile
já ti nevím, ale mám pocit, že jsem vypadala jak magor na každým pohovoru...
dobrá rada je, že 80% celkového dojmu tvoří právě ten první dojem, takže vejít s úsměvem a sebejistotou (mně pomáhalo si říkat to klasický americký "gratuluji vám, že jste mne přijali!" ) no a se zbytkem už stejně nic moc neuděláš, protože to už je fakt o tobě, jaká jsi a tak...

pozn.: z krátkého období působení v personálce ti ještě poradím, ať máš připravenu "svou cenu" (= orientace na trhu práce), ať umíš odpovědět i na otázku, jaké jsou tvé slabé stránky (= reálné sebehodnocení), a vždy odpovídej, že ano, jsi časově flexibilní

Bubacek
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 08:36
- Nahlásit

cafina

Bobaska malá, přejeme brzké uzdravení a aby vše dopadlo bez nějakých následků. Ledviny umí hodně potrápit. A podle toho jak píšeš, že sama od sebe leží a odpočívá, tak ji to musí hodně trápit.
A paničce trpělivost s nemocnou květinkou.

baile
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 09:05
- Nahlásit

cafina
Chudinka Sunnynka, takové trápení má. Snad se z toho rychle dostane.

wami
Jo, přesně jak říkáš. Sebevědomě jsem tam vešla, až jsem málem zakopla . Ale asi jsem je musela zaujmout, sice ne mou chytrostí, ale nasadila jsem obrovský úsměv, k tomu hezké oblečení...
A slabou stránku mám vymyšlenou, takovou, která zas tak moc slabá není. No prostě, člověk si fakt musí namyslet, co tam bude říkat - musí se hlavně vychvalovat ta jejich firma a říkat, jak moc bych tam chtěla pracovat

baile
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 09:08
- Nahlásit

cafina
Z čeho bývá ten zánět ledvin? Že se někde nachladila?

Budeš v práci i v pátek?

cafina
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 09:16
- Nahlásit

wami
Bubacek
baile
Děkuji za podporu. Leží doma pod dečkou a na zádech má nahřívací polštář s bylinkami (maminka ho dotala k vánocům na svoje záda a hle, jak se šikne!). Naštětí jí a pije, i když všechno má servírované přímo pod nos.

baile
Může to být s koupání, z průvanu, z ležení na kachličkách nebo venku na betoně. Je to prostě křehká květinka

Dnes jsem v práci naposledy až do 26.7. Ale na tábor pojedu až od pondělka, takže jestli ti to dnes nevyjde, můžu se za tebou stavit o víkendu.

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 09:19
- Nahlásit

Zdravím všechny
Holky nestrašte mě s těma pohovorama
Jestli budu muset na nějakej jít, co jen já stará struktura si počnu?
Celou svoji pracovní část života jsem strávila v jedné firmě, která mě naučila tak akorát se rozčilovat

cafina
Sunnynce pusinku

baile
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 09:25
- Nahlásit

cafina
Dnes budu doma (od 18h do zítřka ), tak jestli to zvládneš, můžeš se před tou osmou večer stavit. Až bys byla před mým barákem, tak mě prozvoň a já seběhnu dolů.
Asi náhodou u sebe nebudeš mít flashku s tím videem ze závodů?

baile
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 09:27
- Nahlásit

maxim
Pohovor ty přece v pohodě zvládneš, jsi přece komunikativní a sympatická

Kdy my si předáme košík?

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 09:34
- Nahlásit

baile
jsi přece komunikativní a sympatická
Tak to jseš jedna z mála, co si to myslí. A já patřím mezi ty, co si to rozhodně nemyslí.

baile
cafina
Jestli dnes pojedu pro tatíka do nemocnice, mohla bych se stavit za Jančou do práce s těma košíkama

baile
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 09:40
- Nahlásit

maxim
Jé, to by bylo moc fajn. Bych si košík vzala k babičce (jedem k ní na víkend).

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 09:44
- Nahlásit

baile
Teď mi tatík psal, že ho ještě dneska nepustí. Ale stejně za Janou zajedu, ať už vám ty košíky dám a zrovna se tam stavím nakoupit v PENNY

cafina
Co ty na to?

cafina
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 10:02
- Nahlásit

baile
Stavím se dneska po půl osmé. Videa jsou moc veliká, pracujeme na zmenšení. S sebou je nemám, ale určitě vám je dodám, než odjedu tábořit.

maxim
Budeš moc hodná. A Sunnynku za tebe večer políbím

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 10:08
- Nahlásit

cafina
Kam vlastně jedeš tábořit?

cafina
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 10:24
- Nahlásit

maxim
Do Žirovnice - okr. Jindřichův Hradec. Je to dost daleko, ale kdyby se vám chtělo přijet na návštěvu, jste zváni.

baile
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 10:24
- Nahlásit

cafina
Budu tě čekat.

<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání