| Autor |
Zpráva |
cafina
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2008 10:20
- Nahlásit
maxim
Tabulka se ti povedla Jen u jumping a agility bych nepsala A 1, neb to běželi všichni.
baile
maxim
Videa se mi nevlezla na flashku, takže je pošlu zátra od Alči z práce. Jsou trochu z dálky, ale něco tam vidět je.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2008 10:20
- Nahlásit
baile
Radši si ji udělej teď, dokud je těch závodů málo. Víš, jak nás cafina honí, za chvilku toho bude tolik, že už si nebudeš všechno pamatovat a tabulka se ti bude sělat hůř
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2008 10:21
- Nahlásit
cafina
To je fakt, jdu to spravit
|
baile
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2008 10:22
- Nahlásit
maxim
No to je pravda, už teď si nepamatuju některý závody z loňska a předloňska.
Neptala ses někdy na ten náhubek? Už mám po něm absťák. Chci trénovat s Andym přenášení s náhubkem
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2008 10:23
- Nahlásit
cafina
Teď si to nějak nemůžu uvědomit, na těch neoficiálních taky běží všichni stejnou trať ?
|
baile
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2008 10:24
- Nahlásit
maxim
Ty bys asi nejela na tábor v tanci se psem, že?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2008 10:25
- Nahlásit
baile
Náhubek je objednanej, ale zatím pořád nedošel. Nevím, co je to za dodavatele, ale docela mě to rozčiluje. Kdybys ho už nechtěla, dej mi vědět.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2008 10:26
- Nahlásit
baile
Na tanec se psem ne, tancovat nemám v plánu. A vůbec teď nic neplánuju, dokud to nebude vyřešený s tou prací.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2008 10:32
- Nahlásit
cafina
Tak to mám předělaný. Je to lepší?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2008 10:35
- Nahlásit
maxim
Já myslím, že Šlapanice byly, jak to píšeš. V Blansku byla první hra bez určování pořadí. Pak open pro začátečníky a jumping běželi všichni stejný.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2008 10:39 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
cafina
Mám v tom nějakej zmatek. Jdu to ještě opravit.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2008 10:47
- Nahlásit
maxim
I v propozicích je to tak uvedeno: URL. Měla jsi DISK jen 2x.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2008 10:48
- Nahlásit
cafina
Proč máš všechno seřazený odshora dolů, jen ty závody opačně?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2008 10:52
- Nahlásit
maxim
Nevím. Asi jen tak
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2008 10:56
- Nahlásit
cafina
Taky jsem přemýšlela, že bych to otočila, ale pak jsem si říkala, že když mám všechno řazený odshora dolů, nechám to tak. I když by to asi bylo přehlednější.
Tak teď už má tabulka konečnou verzi Snad je to dobře.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2008 10:59 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit
maxim
Už se mi to načetlo správně
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2008 11:00
- Nahlásit
cafina
U Blanska už mám jen dvě kolonky, ne?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2008 11:04
- Nahlásit
cafina
Tak bezva. Ještě že jsem se včera naučila s tou tabulkou zacházet
baile
No vidíš, kolik dá práce dát dohromady pár závodů? jestli chceš na stránkách tabulku, honem se do toho dej
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2008 11:10
- Nahlásit
baile
Víš, jak nás cafina honí
No jo, bacha na mě
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2008 11:27
- Nahlásit
Dneska je už od rána venku pěkný vedro. ještě že ty závody byly včera
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2008 11:29
- Nahlásit
maxim
No jo, vybrat správný den, to je umění
|
baile
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2008 11:39
- Nahlásit
maxim
cafina
To nám to fakt skvěle vyšlo - jsem ze včerejška úplně nadšená - ani mamka mě nepoznává - pořád se směju, skáču radostí, plánuju další závody do budoucna
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2008 11:50
- Nahlásit
baile
Tak to na tebe máme blahý vliv
|
baile
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2008 11:59
- Nahlásit
maxim
To určitě . Díky za toto fórum a hlavně díky papillon_girl, že tuto diskusi založila, jinak bych vás nikdy nepoznala. Kde bych jinak sháněla lidi, kteří mají papillony, bydlí v Brně a okolí a jsou zažraní do psích sportů...
|
baile
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2008 12:04
- Nahlásit
maxim
Jsem se mamce chlubila, jak se Andy dostal do kontaktu s kočkou a jak se mu moc líbila Jenom teď doufám, mi nebude za kočkama utíkat, když byl jí tak fascinován.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2008 12:27
- Nahlásit
baile
doufám, mi nebude za kočkama utíkat,
Já myslím, že ne. On se Monty líbí i Maxovi, má v sobě něco, co ho přitahuje, ale ta druhá kočka se mu už tak nelíbí a ostatní kočky na ulici považuje za kořist a nekompromisně je prohání
Takže bude stačit, když Andymu ukážeš jinou kočku, on pozná, že to není Monty a pak už bude jenom záležet na tom, jestli se nerozhodne Montyho hledat
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2008 12:29
- Nahlásit
baile
Díky za toto fórum a hlavně díky papillon_girl, že tuto diskusi založila, jinak bych vás nikdy nepoznala. Kde bych jinak sháněla lidi, kteří mají papillony, bydlí v Brně a okolí a jsou zažraní do psích sportů...
Jsem na tom úplně stejně
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2008 15:36
- Nahlásit
baile
cafina
teda, jste fakt supeeeeeeeeeeeeer, moooooocmoc gratuluju!!!!!!
maxim
baile
Já jsem na tom úplně stejně, sice se vidíme jenom občas, ale jak bych se jinak dozvěděla, co se děje v motýlím světě a jsem ráda, že to není jenom můj pocit!
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2008 18:59
- Nahlásit
baile
Tak teď nevím, jestli se přihlásit a riskovat, že nebudu pracovat od srpna, nebo počkat rok...Ach jo.
Ty bys tam jela?
kdybych nebyla mimo republiku, tak bych určitě jela. Ta Lada Krejčová, která mě zvala, bývá u závodů většinou v porotě a to, co umím s Tulkem, to mě naučila ona. Už jsem jí napsala, že mě to moc mrzí. Ale ona pořádá i takové intenzivní víkendy přes školní rok a ty většinou končí závodama, počínaje začátečníkama konče závodníkama. Je to většinou ve spojení s Šimonou Drábkovou.
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2008 19:00
- Nahlásit
Radka
ahojky, tak co, ještě držíte pohromadě?
|