| Autor |
Zpráva |
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 11:53
- Nahlásit
Radka
to je ono.........
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 12:04 - Změnil/a: Radka
- Nahlásit
Lebeda
to je ono.........
To bych musela vidět . Nedokážu si představit, že mu ukazuju míček a přitom někam běžím. Na prvním metru bych ho zašlápla
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 12:21
- Nahlásit
Radka
nic mu neukazuješ, míček má za odměnu. Skoč si do Lazců, to je k tobě asi tak nejblíž a vyzkoušej si to.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 12:26
- Nahlásit
Radka
Hoď ten míček, hoď ten míček
Lebeda
My máme babičku jen jednu a ta na hlídání není a ani bych jí tam dítě nedala, je moc nervní
Práci jsem zatím nehledala, jsem v útlumu. A na tu tvou jsem stopro málo pohybově nadaná. Ti by mě hnali, kdybych se jim tam začala kroutit jak při epileptickým záchvatu
Holky, mažu na rehabilitaci, tak se mějte a v neděli držte palec
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 12:38
- Nahlásit
maxim
na tu tvou jsem stopro málo pohybově nadaná
nemusíš být pohybově nadaná, kantorka přede mnou jen seděla na židli a buzerovala. A děcka byly tak vyčůrané, že když řekla, že mají něco udělat, tak ji odpověděly, že jim to má ukázat. Jenže ona měla kolem 100 kg...........
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 13:33
- Nahlásit
Ahoj všem!!!!!!!!!!
Tak jsme šťastně dorazili z tábora. Počasí teda nic moc. Pravda, když jsem se vypravovala a koukala na tu hromadu, co beru s sebou, říkala jsem si, že za 10 let si s sebou naložím rovnou celý dům, ale spousta věcí na převlečení se vyplatila. Sunnynce jsem ještě v den odjezdu koupila další obleček, aby ho měla přes celá záda i na ledviny a byla pěkně v teplíčku. Vzala jsem s sebou i ten, co jsem kupovala s maxim do deště a musím říct, že se v něm rychle naučila chodit (ono jí taky nic nezbylo). Ale na cvičení bylo to počasí super, udělala jsem s oběma psy spoustu práce. Byly tam nádherné terény na stopy, taková "šťavnatá" travička. Vedle rybník - ten jsem tedy využila jenom jednou a to po závodě v poslušnosti, kdy Eda předvedl naprosto "nadedí výkon", za odměnu se pak mohl vykoupat. Jinak byla zima taková, že Sunnynka i v teplém oblečku ležela každou noc zaskládaná v dece tak, že jsem ji musela ráno vysypat, abych se k ní probojovala. Parta bezvadná, kuchyni jsem si tvořila většinou sama, ale dělali nám občas nějaké super večeře (bramborák, palačinky, steaky na grilu), čemuž jsem prostě nemohla odolat. A pak ty špekáčky na večerním ohni u kytary dělané... Hmmm! Prostě paráda. Jen jsem nějak doufala, že to pejsky na pár dnů zničí, ale od rána řádí oba, chtěli vstávat už v 5h
|
baile
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 14:27
- Nahlásit
cafina
Ahoj, tak ses nám konečně vrátila . To bychom měly co nejdříve uspořádat nějaký ten výlet či trénink
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 14:31
- Nahlásit
baile
To víš, že jo. Jen mě nechte trochu rozkoukat. O víkendu jsem v práci, tak se podívám, co mi naplánovali za služby a něco vymyslíme.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 14:46
- Nahlásit
cafina
Já tě nehoním , jen se zase těším na společné běhání se psy.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 09:19
- Nahlásit
Ahoj, je tu někdo?
cafina
Vítej zpět
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 09:21
- Nahlásit
maxim
Dobré ráno!
Už máš Maxíka zpátky z dovolené?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 09:30
- Nahlásit
cafina
No jo, vrátil se ve čtvrtek. Markéta to s ním sice umí, ale stejně se mi zdá, že trochu zvlčil. Ale jen malinko. Je to stejný, jako když se vracely děti z táborů, kde nasály roztodivné zvyky a vždycky jim chvíli trvalo, než se zase srovnaly
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 09:36
- Nahlásit
maxim
To já úplně chápu. Taky jsem si zvykla na ten táborový režim a nějak se nemohu zaběhnout do normálního života. Ještě že včera pršelo, jinak bych z toho náhle suchého a čistého prostředí mohla dostat pupínky
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 09:48
- Nahlásit
cafina
Mně zase už začínají unavovat ty trampoty s těma zádama. Nejenom fyzicky, ale duševně. Trvá to už moc dlouho a doktoři slibují další pokračování. Nic nemůžu dělat pořádně, zahrada je zarostlá, to mě deprimuje a doma je bordel, ale to mi vadí míň Nejsem totiž nějak přehnaně pořádná. Spíš mi vadí, že i kdybych chtěla, nemůžu to udělat pořádně. A navíc začínám být líná víc než dřív, nic mě nebaví. Doufám, že nebude zítra nějak strašně a aspoň se proběhnu. I když doktor by mě asi moc nepochválil.
Tak, pěkně jsem se vybrečela a hned je mi líp. Jdu naložit pračku
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 10:01
- Nahlásit
maxim
Já jsem si takhle dlouho užívala s kolenama. Teď je to přiměřeně stabilizované (sportovat bych prý taky neměla a měla bych bít štíhlá ), ale časem se zase ozvou. Každopádně mi v nich křupe tak, že by mě podle psích kritérií neuchovnili
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 10:15 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
cafina
že by mě podle psích kritérií neuchovnili
Když jsem se teď dívala na zprávy, jak nějaká mentálně retardovaná matka, u které našli dvě děti v děsivém stavu, je zase těhotná, říkám si, že nějaký pravidla chovnosti by měli zavést i pro lidi
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 10:20
- Nahlásit
maxim
Pravda, že téhle ženské bych žádné dítě do ruky nesvěřila. Žije naprosto v jiné dimenzi..
Jen tak mimochodem: hledala jsem, jestli už nemají startovku na Pohořelice a z hrůzou jsem zjistila až na stránkách Klubu belgických ovčáků, taková malá poznámka, že jsou to Pohořelice u Zlína. O těch já neměla ani tušení a pěkně mě tím nakrkli!!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 10:33
- Nahlásit
cafina
Ježiš, a co budeme dělat?
To jsou ty dvoudení, co?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 10:35
- Nahlásit
cafina
Teď jsem se dívala do mapy, to je pěkná štreka.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 10:54
- Nahlásit
maxim
No jo, co naděláme Koukala jsem i na ubytování, ale moc se mi to nezdálo. Tak asi to necháme osudu. Pojedem v sobotu a večer uvidíme, jestli se nám chce ještě na neděli. Nebo máš nějaký dobrý nápad?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 11:04
- Nahlásit
cafina
Mám stan a spacák. Ale nebude už zima? Kdy to vlastně je? Ještě bych se mohla poptat, jestli tam v okolí nemá někdo nějakýho známýho nebo tak.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 11:08
- Nahlásit
cafina
V Uherském Hradišti máme jednoho našeho dodavatele, třeba by o něčem věděl.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 11:17
- Nahlásit
maxim
Je tam nabídka kempu, stan i spacák mám taky, ale ta zima... Je to 20.září, to může být babí léto i přízemní mrazíky
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 11:23
- Nahlásit
cafina
No jo, zatím je ještě čas, třeba něco najdu.
Dívala jsem se na startovku do Hodonína a ty tam nemáš vyznačenou kategorii, ve které závodíš - SA. Nevíš proč?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 11:29
- Nahlásit
maxim
Nevím, možná jsem špatně vyplnila přihlášku. Pošlu jim maila, aby to opravili. I když můj start je stále ohrožen. V práci sodoma gomora a vypadá to, že budu muset do práce.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 11:53
- Nahlásit
cafina
NEEEEEEEEEEE
Hodíš se marod.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 12:13
- Nahlásit
maxim
Šéf je jak papuč a to by mi neodpustil. Naschvál by na mě poslal kontrolu. Ale ještě se to snažím nějak vyjednat, tak uvidíme.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 12:45
- Nahlásit
cafina
Já ti důvěřuju. Sakr, přece na ty závody nebudu jezdit sama
Kláře do toho zase něco vleze a už to bude.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 13:50
- Nahlásit
maxim
Já jsem taky naštvaná, ale tím nic nezmůžu. A to mám ještě teď skoro pořád službu. A barák narvaný psama na hlídání. Ach jo.. Ještě že má teď Alča do úterka dovolenou, protože v pondělí večer přiveze ke dvěma boxerům, co už mám, ještě Regina na hlídání svoje 2 feny. A navíc máme doma ještě mou hyperaktivní neteř, prostě Full house jak vyšitý..
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 14:10
- Nahlásit
cafina
No jo, nemáme to jednoduchý
Mrkni na moje stránky, trochu jsem tam upravila vzhled výstavních úspěchů, co na to říkáš?
|