| Autor |
Zpráva |
cafina
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 14:47
- Nahlásit
maxim
Vypadá to hezky a přehledně.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 14:53
- Nahlásit
cafina
Naučila jsem se dělat tabulku, tak jsem toho hned využila
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 15:34
- Nahlásit
maxim
Vidíš, jseš šikovné děvče!! Škoda, že si tě sem nemůžu vzít na administrativní výpomoc, nějak se mi tu nakupily papíry a mě se do toho vůbec nechce
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 15:35
- Nahlásit
cafina
Jé, to je fakt škoda. Pro administrativní práci jsem se nejspíš narodila. Jestli neseženu práci, kde by bylo dost papírů, budu strádat
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 16:20
- Nahlásit
cafina
A kdy budeš mít fotky z tábora na stránkách?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 17:45
- Nahlásit
maxim
Já jsem tentokrát ani foťák s sebou nebrala, takže počkám, co stihli vyfotit ostatní, ale moc toho nebude, možná od Soni jedno "morče v poli", a pak nějakou špekáčko-ohňovou.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 17:47
- Nahlásit
cafina
Já už začínám mít obavy ze zítřka. Je to hrozný, to podvědomí si prostě dělá co chce
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 17:59
- Nahlásit
maxim
Ale, nezlob! Poběžíte s větrem o závod! Hlavně zaúkoluj děti, aby na tebe v cíli čekali s něčím dobrým, ať se pořádně pochválí za běhání.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2008 19:04
- Nahlásit
maxim
Budu držet palce!!!!!!!!!!!!!!! Informuj mě!!!!!!!!!!!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 17:37
- Nahlásit
cafina
Tak jsem tu. ÚÚÚplně zničená. Teda tím vedrem samozřejmě.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 17:39
- Nahlásit
maxim
Tak ještě jednou moooooooooooooc blahopřeju!!
A kdo tam byl ze známých tváří?
A jak jste zvládali odměny na konci?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 17:49
- Nahlásit
cafina
Díííky
Ze společných tváří jenom Damien PK, pak tam byla ještě ta paní s naháčema, co chodí cvičit do Šlapek, ale tu asi neznáš.
A jak jste zvládali odměny na konci?
Já jsem to nečekala, takže Maxe jsem nechala odpočívat a šla jsem tam sama,takže ho nikdo neviděl. Ale když jsme běželi, tak nás chválili, že jsme šikovní. jo a jestli myslíš, jestli jsem se u předávání odměn netvářila jako kakabus, tak ne Měla jsem široký úsměv, protože tentokrát jsem s náma byla fakt spokojená. Max běžel bezvadně, nebyly tam totiž žádný háravky, který by ho rozptylovaly
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 17:54
- Nahlásit
cafina
je teda fakt, že ten první běh byl hodně jednoduchej, ale zato jumping byla zase pěkná motačka, i když jiná než minule. A přesto jsme se umístili čtvrtí v konkurenci i pokročilých, jsem spokojená.
Předehra byla zase hra, tentokrát se běhalo po jednom a každej musel buď na cestě tam nebo zpátky nést obrovskýho plyšáka Malí psi to docela zvládali, ale ti větší ho chtěli na hraní a jeden se dokonce vybodl na nějaký běhání, ukradl ho a odnesl
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 17:56
- Nahlásit
maxim
a copak to bylo za závody? A jak jste dopadli? Chtěla by\ch přece taky pogratulovat
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 18:05
- Nahlásit
papillon_girl
Ahoj
Byly to druhé neoficiálky z toho seriálu v Blansku a dneska jsme dopadli : Open začátečníci 5 / 19
Jumping 4 / 29
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 18:14
- Nahlásit
maxim
To je zajímavýnápad na hru
Já myslela odměny, když Maxík doběhne, jestli ho tam čekala nějaká mňaminka?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 18:27
- Nahlásit
cafina
A jóóó
Měla jsem s sebou míček a v cíli jsem mu ho hodila, to se mu líbilo a hned s ním vítězně utíkal do přístřešku
Rozhodla jsem se, že tentokrát sesmolím příspěvek na stránky. Už na něm pracuju, dneska to už asi nestihneš, ale v úterý si ho můžeš přečíst
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 18:38
- Nahlásit
maxim
Bezva!! I míček i článek. Už se těším!!
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 18:48
- Nahlásit
papillon_girl
a co ty Eli, jak jsi dopadla v Suché? Viděla jsem startovku. Co Bow a pumi? A už máš Godrika doma? Povídej, přeháněj.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 18:49
- Nahlásit
cafina
Článek je hotovej. Stihneš to ještě? Je to pod Agility
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 19:05
- Nahlásit
maxim
Moc podařený článeček
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 19:08 - Změnil/a: papillon_girl
- Nahlásit
maxim
Ty, jo, bomba!!! Mocmoc gratuluju, jste fakt šikulky!!
Lebeda
Včera v Suché to bylo docela zajímavé, protože přes noc pršelo (asi fakt hodně) a cvičák byl pomalu jako bažina a já nic netušící jsëm se tam vydala v bílých botech, no pak už bílé nebyly, ani trikoi ani kalhoty, byla jsem jak Jóžin z bážin No jinak, Bowčík se moc snažil, ale přece mu to v tom bahnu tak dobře nešlo. Jumping se běžel jako 1. a poprvé mu to vždycky běhá nejlíp, vyběhal si 10. místo, tuším ze 17 nebo 15, zkoušky DIS, začalo totiž příšerné vedro a Bow měl 3 odmítačky, poprvý si všiml rozhodčí a máloem se za ní rozběhl a zopakoval to ještě u pomocnice u tunelu, potom nakonec se málem vyřítil z parkuru ven, ale naštěstí se přece jenom překonal. Pumička totiž hárá, je zrovna v nejlepším, ještě noc před tím jsem spala u Libušky, Bow byl jako smyslů zbavený a Kňučel celou noc na dveře od pokoje, ani jsem se kvůli němu nevyspala no a potom ji cítil všude (samo i na mně) a byl jako smyslů zbavený, prostě pravý pes. Agi 11. místo. S pumičkou to bylo o hodně lepší, alspoň nelítala za hárajdama, byla to naše velká premiéra a já s ní celý parkur běžela potřetí v životě, tak jsem z toho měla docela nervy, abych jí to nezkonila nebo jak je moje specialita nějak nespletla trať. Jumping se nám povedl nejlíp, akorát mi správně nevyšel slalom, tak jsme na tom schytaly 2 chybičky, pořád si nedokážu zvyknout na to, že ji tasm nemusím navádět, že ona to umí sama. takže 11. místo, nevím kolik nás tam mohlo být, tuším kolem 20. Zkoušky se povedly skvěle, až na skoučenou zónečku a samo jak jinak se projevila moje barva vlasů a já ji těsně před cílem navedla na jinou překážku, kdybych to nespletla, byly bychom 3!!! no a v agi jsme se diskly, bylo to fakt hoooooodně těžký, ale všem jsme se moc líbily, prý že nám to spolu moc jde, takže super pocit, příště to bude ještě lepšííííí ale stejně mám pocit, že jsem neschopná a pumici to akorát kazím, ale přece by to ostatní neříkali jenom tak
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 19:12 - Změnil/a: papillon_girl
- Nahlásit
maxim
Super článek .
Lebeda
Pro Godíka si pojedu tuším až 14 nebo 15. srpna, protože v sobotu letíme na dovču, tak si ho budu brá, až to budem mít za sebou
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 19:27
- Nahlásit
Hezký večer všem. Já mířím konečně z práce domů za tou mou bandou.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 19:40
- Nahlásit
papillon_girl
Ty tvoje problémy na závodech mi připomínají nás. Jak je v dohledu háravka, Max nic dělat nebude. Dneska tam žádná nebyla a byla to úplná pohoda. A v Jihlavě jsem taky Maxe navedla na špatnou překážku a celej jinak pěknej běh úplně pokazila.
No ale nikdo přece nemůže být dokonalej, ne?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 19:42
- Nahlásit
papillon_girl
Jo a kam se chystáte na dovolenou?
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 19:58
- Nahlásit
maxim
Tak to jsem ráda, že nejsem jediná
Vyrážíme do Turecka, tak se hrozně moc těšííím
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 20:02
- Nahlásit
maxim
Mě se to takhle povedlo úplně skvěle v Brně. Běželi jsme jako první a já ho suverňě navedla na překážku, která byla úplně mimo cílovou rovinku. Bow běžel jako drak a já šťastně doběhla do cíle. A pak až jsem se dozvěděla, že jsme disklí, ale dokonce i rozhodčí z toho byl natolik zmatený, že se byl podívat, jestli u té překážky někdo nespletl číslo
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 20:04
- Nahlásit
papillon_girl
Tak to já jsem to věděla hned, že jsme skočili blbou překážku, protože se odevšad ozvalo " Jé, to je škoda "
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 20:15
- Nahlásit
maxim
No buď ráda, že na parkuru alspoň vnímáš okolí. Na mě může řvát kdo chce, co chce a já si to uvědomím až když jsem v cíli
|