Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
Kukuč
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 08:48
- Nahlásit

Radka
Koukám zrovna na váš web,máte krásné papillonky Teďka mi dochází že se známe,jen tak letmo od vidění z hlučína,byli jste se tam podívat na vořiškiádě (tuším před rokem,dvěma?) a pak na závodech na papillonky od p. Blahutové že jo?

Radka
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 08:50
- Nahlásit

Kukuč
Jo, jo, to jsem já .
Taky děkuji za pochvalu . Estel i Fidorka jsou odchovy p. Blahutové. Fidorka je dcerka Cleofáše - taky běhá agility, tak ho možná znáš.

A tykej mi .

Radka
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 08:55
- Nahlásit

Kukuč
Kokřík taky není moje volba,ale za mého psa jsem ráda
Já jsem Falka taky milovala . Byl to prdlouš prdlý, občas strašně paličatý, ale neskutečný mazel. Dslova chrochtal blahem, když ho někdo hladil a drbal za ušima...kdokoli .

Kukuč
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 09:17
- Nahlásit

Radka
Tak ok,budu ti tykat Cleofáše znám,je úžasný S paní Blahutovou chodíme na cvičák.J8 Rendyouše miluju,taky miluje drbání za ušima a masáž uší Rendy strašně rád spí,vždycky se mu smějou,když usne doslova uprostřed cvičáku,vyvalí se tam na záda..Ale je spokojený...S papillonkama se chystáš agilitit?

Radka
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 09:24
- Nahlásit

Kukuč
S papillonkama se chystáš agilitit?
Asi né... mě se agi líbí, ale v okolí žádný cvičák není a ten třebovický je pro mě už docela z ruky a taky po práci už výcvik nestíhám.
Chodíme na klasický cvičák do Hlučína - vyblbnout se .

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 09:38
- Nahlásit

Kukuč
Radka
Ahoj holky, taky jsem jako malá měla kokra. Byl to Alan z Jihlavského údolí.
Byl hrozně hodnej

Kukuč
Kokříky na tvých stránkách jsem taky obdivovala a hlavně to, co jste s Vandalem dokázali

Radka
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 09:41
- Nahlásit

maxim
Ahoj . Tak jak na rehabkách ?

Radka
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 09:48
- Nahlásit

maxim
Tady najdeš ještě pár nových fotek

http://www.celysvet.cz/papillon.php?pozice2=10 musíš sjet kousek níž .

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 10:29
- Nahlásit

Radka
Dneska jsem seděla na odpočinkové a začalo mi cukat v loktu a potom i v ruce v místě, kde by měl být poškozenej ten nerv. Tak jsem začala doufat.
Rehabilitace jsou dobrý, nic mě u toho nebolí, někdy je to dokonce příjemný. Dělám jenom takový pomalý cviky, otáčím a ohýbám hlavu, vůbec nechápu, jak mi to pomůže, ale spolíhám na to, že oni tomu rozumí. A pak jdu na elektroléčbu a hotovo. Tak uvidíme

Kukuč
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 10:33
- Nahlásit

Radka
A jak se vám daří s poslušností?onehda jsem viděla fotky papillona jak skládal tuším ZOPky,papouši se nezdaj No a na agility tábor,nechtělo by se ti?Třeba bychom ukecaly Majku (lebedu) a příští rok bychom mohli jet třeba zase skiperu,ale jel by nás větší houf Vy byjste tam udělali papilloní záplavu
maxim
Ahojky,kokři jsou super psi,mám je ráda,jsou takoví prostě vyjímeční,ale mám ráda i jiné plemena a do buducna zatím kokra neplánujuJinak moooc děkujeme za pochvaly,Rendymu to všechno vyřídím,bude nadšený.Divím se kolik máme diváků,myslela jsem,že se a naše stránky dívají jen blízcí známí a takJinak jsme si s Rendoušem založili naše agistránky,ty mamčiny jsou takové oficiální...Odkaz na naše tady: http://www.rendik.estranky.cz

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 10:33
- Nahlásit

Radka
Štěníci jsou suproví, oba mají na hlavičce srdíčko

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 10:36
- Nahlásit

Kukuč
Papilonci jsou šikovní, my máme ZOP a cafina se Sunnynkou dokonce ZOP, ZZO a BH !!!
Já se na ZZO chystám někdy v září

Kukuč
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 10:36
- Nahlásit

maxim
Právě jsem dokoukala na vaše stránky,máš doma opravdu fešáka,mám otázku,papillonci můžou být aji sobolí trikolor?

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 10:37
- Nahlásit

Kukuč
.Odkaz na naše tady
Na tyhle stránky jsem už taky koukala. Jste moc šikovní

Kukuč
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 10:39
- Nahlásit

maxim
Můžu se zeptat od kaď jsi?my se na ZOP a ZZO chystáme taky v září/říjnu,zkoušky budou na našem cvičáku- http://www.skkostrava.org zatím to tam nikde není...Mohli byste s papilonkem třeba dorazit,jesště jsem neviděla papoucha cvičit poslušnost

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 10:39
- Nahlásit

Kukuč
Já vůbec nerozumím tomu, jak chovatel určí, jakou barvu bude mít pes zapsanou v papírech, chápu jenom tricilor a černobílý
Co je myšlený barvou sobolí si nejsem jistá a sobolí tricolor už vůbec ne. Snad bude vědět Radka coby chovatelka

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 10:41
- Nahlásit

Kukuč
No my jsme od Brna a to by bylo dost z ruky, jezdit na zkoušky až k Ostravě

Kukuč
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 10:43
- Nahlásit

maxim
Na tyhle stránky jsem už taky koukala. Jste moc šikovní
jé děkujeme...

Kukuč
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 10:45
- Nahlásit

maxim
To máš pravdu Brno je opravdu z ruky No já se na tu barvu ptám ,protože máš na webu napsané Trikolor ale z fotek mi připadá že je no takový ten hnědý,nevím jak se té barvě u vás říká.)

Radka
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 10:51
- Nahlásit

Kukuč
můžou být aji sobolí trikolor?
Papilloni jsou buď černobílí, červeno- bílí, sobolí, nebo trikolor a tam se barva určuje dost těžko. Buď je to typický trikolor - jako je můj Jack nebo může mít hlavu v barvě sobolí, ale fleky po těle musí být čistě černé - to se taky označuje jako trikolor.
Já sama pořád nevím co se vyklube z Alwina - na hlavě světlá, ale ten jediný flek na těle má myslím černý - takže by to nakonec taky mohl být trikolorek .

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 10:58
- Nahlásit

Kukuč
Barvu tam mám podle PP a tricolorní je, má tři různé barvy. Sobolí by asi byl v případě, že by byl hnědobílej, tedy jen dvě barvy, bílá tam musí být vždycky.

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 11:01
- Nahlásit

Radka
No jo, a není to nakonec jedno, co se napíče do PP jako barva? Stejně se štěňatům potom ty barvy ještě mění a nakonec to může být úplně jinak, než když se narodily. Max měl jako malej pod očima takový srandovní tmavý trojúhelníky, vypadal jako klaun a bylo to legrační. Nakonec mu celej obličej ztmavnul a už je tam nemá.

Radka
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 11:18
- Nahlásit

maxim
No jo, a není to nakonec jedno, co se napíče do PP jako barva?
To víš, že je to fuk .
Stejně se štěňatům potom ty barvy ještě mění a nakonec to může být úplně jinak, než když se narodily.
Přesně tak

Kukuč
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 11:38
- Nahlásit

Radka
maxim
Děkuju,to je věda....

Lebeda
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 11:44
- Nahlásit

Ahojky, náš Tulek měl napsané v PP, že je hnědobílý(na Slovensku prý sobolí není) a u bonitačky u nás mu to přepsali na sobolíka.

Kukuč

Majku neukecáte.......... Žádný skiper..........

Radka
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 11:46
- Nahlásit

Tak jsem teď domluvila s Bubáčkem a kuličky jsou objednány.
Kukuč
Jedny jsem vzala i pro Tebe.

Lebeda
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 11:47
- Nahlásit

Radka

jich je v té jedné sadě 5?

Radka
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 11:47
- Nahlásit

Lebeda
Kukuč
Já taky dopředu nic slíbit nemůžu. Letos jsou štěňata, takže dovolenou trávím doma a co bude příští rok ... .

Radka
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 11:48
- Nahlásit

Lebeda
5 nebo 6. Nevím přesně.

Lebeda
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 11:50
- Nahlásit

Radka

na Slovensko nejedu !!! Příští rok chci k Tondovi Grygarovi.

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání