| Autor |
Zpráva |
baile
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 15:47
- Nahlásit
cafina
Aha, tak to by mě teda nenapadlo. Podle mě by to spíš škodilo, kdybych psovi do obojku schovala pamlsek, tak by se pořád divně kroutil a chtěl by se k němu dostat. Ale pravidla jsou pravidla...
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 15:50
- Nahlásit
cafina
To bych teda chtěla vědět, co by to tak mohlo být
Elektrický šoky...?
Jedu pro ten obojek, pak dám vědět, jestli ho mám.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 15:51
- Nahlásit
maxim
Budeš se divit, ale přesně to.
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 16:10
- Nahlásit
baile
Tak to se moc těším! A když nás neuvidíš běžet můžem alspoń pokecat Ty budeš v pokročilých nebo začátečník v tom Blansku?
maxim
cafina
Ještě, že na agi nejsou obojky žádné, ty jo si vzpomínám na úplně naše 1. závody, asi 2.běh jsme absolvovali i s obojkem, tak jsme byli disklí Budu na vás moc myslet, určitě to krásně zvládnete!
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 16:50
- Nahlásit
papillon_girl
baile jde pokud vím do začátečníků, ale zkoušku A1 ještě nemá
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:14
- Nahlásit
cafina
Tak já ti nevím. Ta třicítka je mu kolem krku akorát, ale při sundávání jde docela blbě přes uši. A ta pětatřicítka jde zase dobře sundat, ale kolem krku mu krapet visí. Tak co je lepší?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:25
- Nahlásit
maxim
Tak jsme se s kolegyní shodly, že je lepší ten menší.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:30
- Nahlásit
cafina
Aji když mu při sundávání tahám docela dost za uši? Asi si nechám oba, byla to korunová položka.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 18:01
- Nahlásit
maxim
Tak jo
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 18:57
- Nahlásit
maxim
Parkur na pondělí už mám nachystaný. Tak já zas ve čtvrtek dorazím k pokecu. Pa, pa!!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 18:58
- Nahlásit
cafina
Musím Maxe strašně pochválit za odložení. Na hřišti šli nějaký lidi, tak jsem toho hned využila a odložila ho. Stála jsem daleko a zády. Lidi měli i děti a Max ležel. Pak jeli kolem cyklisti a Max pořád ležel, i když oni měli taky děti a ty kolem něho začaly jezdit
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 08:36
- Nahlásit
Dobré ráno
Radka
Tvá včerejší přítomnost na tomto fóru byla nedostačující. Doufám, že dnes se polepšíš
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 08:55
- Nahlásit
maxim
Tvá včerejší přítomnost na tomto fóru byla nedostačující. Doufám, že dnes se polepšíš
No nevím, máme tady návštěvu z vedení a tak jsem ,,povýšila" do funkce vařičky kafe a čajů . Tak uvidím, jak budu stíhat.
Max pořád ležel, i když oni měli taky děti a ty kolem něho začaly jezdit
Super ! Tak to teda Maxe strašně pochval, pochybuji, že by tohle Ája zvládla, leda by byla ,,mrtvá "
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 09:09
- Nahlásit
Radka
Však jsem ho taky pochválila. Skoro se lekl, jak jsem začala jásat Jedna paní z těch procházejících nás chvíli pozorovala a potom Maxe obdivovala, jak je poslušnej a to bylo úplně nejlepší
,,povýšila" do funkce vařičky kafe a čajů
Nic si z toho nedělej, já tuto funkci při každé návštěvě taky zastávám
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 09:56
- Nahlásit
maxim
já tuto funkci při každé návštěvě taky zastávám
ještě, že nás ti šéfové mají
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 10:02
- Nahlásit
Radka
Když jsem viděla tu reklamu na jakousi banku, kde pan ředitel má asi sto hlav , jak mu tam sekretářka vaří kávu, už mi to moje občasné posluhování nepřišlo tak hrozný
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 10:07
- Nahlásit
maxim
To je ale blbá reklama
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 10:25
- Nahlásit
Radka
Já si u ní vždycky spravím náladu, na rozdíl od jiných výtvorů je aspoň vtipná
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 11:37
- Nahlásit
Jejkote mankote, tady je dneska zase pusto prázdno
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 12:31
- Nahlásit
Radka
Prosim tě, kolik má ta návštěva členů?
A to furt pijou kafe?
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 12:34
- Nahlásit
maxim
Ahoj
Třeba někteří chtějí čaj, nebo kafe s mlékem. A víš jak je těžké podojit krávu a nepřijít k úrazu??
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 12:57
- Nahlásit
Bubacek
To nevím, nikdy jsem to nezkoušela. Poslali mě jednou podojit kozu, ale když se na mě podívala, rohatá a fousatá, hned jsem utekla.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 14:28
- Nahlásit
maxim
Bubacek
víš jak je těžké podojit krávu a nepřijít k úrazu??
Taky nevím, nakonec se mi sešlo tolik práce, že jsem se na PC dostala až teď a už jdu domů. Pa zítra...snad.
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 15:46
- Nahlásit
Ahoj!!!! dneska tu zase vůbec nestíhám, za chvilku zase půjdu... Jdeme s Bowákem cvičit slalom a ještě máme na městě nějakou akci a je tam soutěž v nakupování... asi se jdem s kámoškou zůčastnit, sranda musí být.........
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 07:14
- Nahlásit
maxim
Dobré ráno, už jsem tady a piju kafe .
Dobré ráno všem !!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 07:44
- Nahlásit
Radka
Ahoj
Včera na cvičáku napadl Maxe Irskej teriér. Je to pes, kterýho Max obchází obloukem, protože už dřív po něm několikrát vyjel. Vůbec jsem si nevšimla, že ho panička pustila i přes to, že ví, jakej je, napadl prý už i fenku. Než se nám podařilo ho z Maxe sundat, docela ho podusil i když se Max statečně bránil. Měl z toho šok a bylo po běhání, už se jenom třásl a chtěl jít domů. Naštěstí prý s náma nebudou chodit, byli tam jen vyjímečně.
Doma jsem si všimla, že má nateklý očičko a dnes ráno mu z něho trošku teklo. Musím mu v lékárně koupit Borovou vodu nebo něco.
Jenom doufám, že se nezačne velkejch psů bát, to se uvidí v sobotu na závodech. Dneska ráno se vyhnul i své kamarádce kokřici.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 08:50
- Nahlásit
maxim
Chudák, doufám, že oko bude v pořádku. Mohlo se mu do něj při tom zápase naprášit, nebo tak něco. Uvidíš jak bude Max reagovat po pár dnech, ale na toho teriéra si dávej bacha. Taky máme na cvičáku takhle prdlou borderu, ale ta psy přímo nenapadá, spíš je honí, ale ani to pro malé psy není příjemné, takže si dávám bacha a když je Best navolno, beru si svoje psy k sobě.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 08:51
- Nahlásit
Ahoj!!!
maxim
To mě moc mrzí!! Doufám, že bude Maxík v pořádku. Kdyby se ti něco nezdálo nebo se to nelepšilo, tak ho vezmi určitě k veterináři!!
Mrkni na stránky Šlapanic, už tam jsou fotky ze závodů a Maxík jich tam má hned několik.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 08:55
- Nahlásit
Radka
Procházeli jsme zrovna parkůr, vůbec jsem si nevšimla, že ho pustila. Přitom dobře ví, že nemá Maxe rád a je to rváč. Byli jsme tam jenom tři, nechala jsem Maxe navolno, jinak ho uvazuju. Ona toho blba pustila, ten se rozhlídl a šel po něm
A vůbec ho za to nepotrestala, to je výchova. Já se snažím Maxe odnaučit štěkat na děti, cyklisty atd., někdy i po zlým a ona nechá svýho psa toto udělat a nic.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 08:59
- Nahlásit
cafina
Ahoj
Už jsem na fotky koukala včera, z parkuru jsem tam našla s Maxem dvě, jinak až z rozdávání cen.
Dneska to očičko nemá horší, spíš už mu trošku splasklo. Radila jsem se v lékárně, dali mi pro něho Ophtalmoseptonex, tak mu to s tím budu opatrně vytírat a uvidíme. Jinak jdu samo k vetovi.
Včera hned jak jsme se vrátili z agi jsem ho vzala na procházku, abych viděla, jak se bude chovat. Byl v pohodě, ocásek nahoru, čuchal si a značkoval, takže dobrý. Jenom doufám, že mu ten potvor neznechutí celej cvičák s překážkama.
|