| Autor |
Zpráva |
maxim
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 14:35
- Nahlásit
Radka
Že by to bylo tím, že za chvíli můžu jít domů?
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 14:46
- Nahlásit
maxim
Já už taky fičím...pa zítra
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 18:33
- Nahlásit
ahoj, na tak vás alspoń trošku zdravím! já mám te´dkom děsný fofry, přes výkendy závody, přes týden škola čtete někdo forum Pro davídkovou renatu??? Kdy\žtak kdyby jste měli čas, tak si přečtěte asi 10 stran před koncem píšu Biluška, jak jí otrávili 4 psy.... je to hrůza, 3 to asi přežili, už jsou ok a ta poslední největší agili´tačka Pumice asi zůstane kcvůli té otravě celej život hluchá. to je fakt hrozný... nějakej debil jim tam asi 2 metry od baráku stříkal pole nějakými s prominutím sračkami a to se dostalo až k ní na zahradu!!!! je to moje jedna z nej kámošek a zároveń nás s Bowem učí agi, je mi jí fakt hrozně líto...
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 08:27
- Nahlásit
Dobré ránko všem !! Tak vstáváme, vstáváme !!!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 09:54
- Nahlásit
Já jsem vzhůru, ale doteď jsem četla o těch Biluščiných otrávených psech
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 09:59
- Nahlásit
maxim
Psi už jsou gůůt. Taky to průběžně čtu. Jedete do Litoměřic...už jsem se myslím ptala, ale nevím. Už je rozpis.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 10:19
- Nahlásit
Radka
Jo, už to mám dočtený. Ale stejně, jestli ta puma zůstane hluchá, to bude blbý, když je to agiliťačka.
Do Litoměřic nejedeme, až na klubovku.
Dneska je venku hezky, mohlo by to tak zůstat, jdeme odpoledne běhat. Ale včera se to taky ráno tvářilo, jako že bude hezky a pak bylo hnusně
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 10:29
- Nahlásit
maxim
jestli ta puma zůstane hluchá, to bude blbý
To určitě bude, ale já to pochopila tak, že je v pořádku a že už zase neposlouchá - myslela jsem, že je to psáno jako ironie. No, třeba se dovíme jak to je.
Kámošce se takhle přiotrávila dalmatinka. Šli na stopy na pole a v noci měla fenu na kapačkách. Dneska je to blbý, každý kousek půdy je něčí a nikdo nemusí nic hlásit.
Ten lesík kam chodím venčit já, je taky soukromý i louka z obou stran, ale tam se nic neleje, protože tu trávu má náš známý pro koně. Já mu tam na oplátku nenechávám žádné psí nadílky. Chodit jinam bych se asi bála.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 10:39
- Nahlásit
Radka
No vidiš to, a my máme v baráku souseda debila, ten cosi jedovatýho stříkal onehdá kolem ovocných stromků, no řekni mi, to nemohl tu trávu jen posekat? Přitom mají taky psa, kterej se na té jejich zahradě venčí. Jen abys byla v obraze, bydlíme v bytovým domě na dědině, za domem je kousek pozemku, kterej máme jako sousedi rozdělenej na pásy a můžem si tam sázet nebo co kdo chce. Žádnej z těch pásů není oplocenej, takže pes může pobíhat i po sousedově. Těch stromků tam má asi šest. Protože to je debil, neustále tam stříká třeba proti plevelu a už kolikrát nastříkal schválně i na některé moje rostliny, který se mu zrovna nelíbí. A to je teď problém, protože na mým pozemku se pohybuje Max, že.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 10:45
- Nahlásit
maxim
To máš blbý, nezávidím. Já mám zahradu hlavně s trávou a na tu chemii nepoužívám a ten kousek s kytkama, co má babča, tak na ten se jí snažím nutit používat to, co neškodí teplokrevným zvířatům. Raději jí to i sama koupím.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 10:50
- Nahlásit
Radka
Já svoje plodiny nestříkám ničím a taky to podle toho vypadá
No co, mšice je taky živej tvor, ne?
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 10:52
- Nahlásit
maxim
No co, mšice je taky živej tvor, ne?
No to je a mě by nevadila, ale babča je ze staré školy a té to jen tak nevysvětlím.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 10:57
- Nahlásit
Radka
No co, já si někdy taky připadám jak ze staré školy Přichází to teď nějak dřív. Mně tak připadala moje babička a já ještě babička nejsem. A snad ještě dlouho nebudu, i když mladé už bude za dva měsíce osmnáct
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 11:07
- Nahlásit
maxim
Přichází to teď nějak dřív.
To znám taky, vývoj jde kupředu a já nestíhám .
snad ještě dlouho nebudu
Já myslím, že né. Ty časy, kdy se holky v 18-ti vdávaly už jsou pryč. Já se spíš bojím toho, že mi náš mladý bude ještě ve 30-ti sedět doma a já mu budu muset vařit a prát. Z toho mám noční můry .
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 11:11
- Nahlásit
Radka
bude ještě ve 30-ti sedět doma
Tak to je v dnešní době bohužel velmi pravděpodobné. Dokonce i to, že tam nebude sedět sám, ale s manželkou a čtyřma dětma
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 11:23
- Nahlásit
maxim
nebude sedět sám, ale s manželkou a čtyřma dětma
tak to v žádném případě...já budu příšerná tchýně, se nmou by žádná snacha nevydržela .
Teď jsi mi připoměla příhodu. Po x letech strávených opravami domku, jsme se konečně zabydleli a já si do obýváku dala to naše akvárko. A tak jsem večer seděla a hleděla do rybiček...idylka . Do toho přišel mladý a smrtelně vážně se mě zeptal ,, mami a kde vy s taťkou budete bydlet až já se ožením? " V momentu bylo po idyle . Je fakt, že mu bylo asi 6, nebo 7 let, ale stejně mě tím vytočil a na tu větu asi nikdy nezapomenu .
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 12:58
- Nahlásit
Radka
Tak to je bomba To je ta dětská nevinnost a pravdomluvnost
U nás doma se taky občas probírá bydlení. Mladší dcera slibovala, že bude mít velkej dům a tam s ní budu moct bydlet. Ale onehdá si to rozmyslela s tím, že mi na bydlení nechají náš současný byt. Jak šlechetné, co?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 13:04
- Nahlásit
Radka
Teď se tak dívám na psí inzeráty a říkám si, jakej je to dobrej kšeft rozmnožovat štěňata bez PP třeba jorkšírů nebo čivav. Když se ti je podaří udat dejme tomu v sedmi týdnech, moc za ně ještě neutratíš, taky nic nedáš za PP a takový ty různý poplatky jako s papírovejma a za jedno štěně chtějí od 5.000,- do 7.000,-
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 13:23
- Nahlásit
maxim
Tak to je bomba
Jo děti, to je radost
dívám na psí inzeráty
dobrej kšeft rozmnožovat štěňata bez PP
Tak to je fakt kšeft, na to bych neměla žaludek, ale bohužel, dokud bude poptávka, bude i nabídka. Já už bych si dneska psa bez PP nekoupila, ale je spousta lidí ( a ti kšeftaři je v tom podporují ), co si myslí, že se psem s PP musí na výstavy a uchovňovat, cvičit a já nevím, co ještě a se psem bez PP nemusí dělat nic. Vidím to u nás na vesnici. Když jsem přivezla Áju, byla jsem za exota, ale ještě dobrý. Když přibyla Fidorka, tak se mě spousta lidí ptala, jestli je mám na štěňata a nechápali, když jsem tvrdila, že na nich nezbohatnu , no a po příchodu Jacka, už jsem fakt divná .
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 13:35
- Nahlásit
Radka
Nic si z toho nedělej, já jsem u nás taky exot I když je pravda, že jsem onehdá potkala paní, která poznala, že Max je papillon
Můžeš mi vysvětlit, proč miniaturní čivava stojí mnohonásobně víc než velkej pes? Vždyť jen za granule musí chovatel velkýho psa dát víc
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 13:39
- Nahlásit
maxim
Můžeš mi vysvětlit, proč miniaturní čivava stojí mnohonásobně víc než velkej pes?
Myslím, právě proto, že je miniaturní. Je to vlastně hračka a modní doplněk v jednom.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 13:47
- Nahlásit
Radka
Jak jste vlastně dopadli na tom dětském dnu, kde jste byli předvádět tu poslušnost?
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 13:55
- Nahlásit
maxim
Bylo to super . Nejlepší byl závěr, kdy si děcka mohly přijít pohladit psy, to byla Ája za hvězdu , protože při její velikosti si ji mohly děcka i povodit na vodítku a to se jim moc líbilo.
Z naší cvičitelkou jsme se smály, jak jsou ty děcka ze školky a školy zblblé, protože při vodění Ájinky byl kolem nás pořád hlouček dětí a tak ani nešlo moc chodit, do té doby, než někdo z dětí zavelel ,, udělejte řadu ". Pak už to vypadalo, jako vlnící se had v jehož čele jde Ája a za ní děcka, která se po pár krocích střídala u vodítka .
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 14:00
- Nahlásit
Radka
Tak to musely být děcka nadšený Snad z nich vyrostou milovníci zvířat a ne jejich trapiči, jak je teď v módě
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 14:09
- Nahlásit
Ahoj všem!!
maxim
Pracuju až zítra, ale myslím na tebe, kudy chodím , proto jsem hupla teď do knihovny, abych ti mohla napsat..!
Zítra jsou na Zetoru ty zkoušky. Jestli ti to vyjde, zajeď tam podívat se na poslušnosti, budou asi mezi 9 a 11h.
Od pátku jsou tam pak velké mezinárodní záchrannářské zkoušky, kde budu pomáhat celé tři dny, ale neděle odpoledne vypadá už trochu volnější, tak zatím ti předběžně navrhuji, že bys za mnou mohla přijet v neděli odpoledne na Zetor a spáchaly bychom poslední trénink na Hranice. Na netu budu zítra, tak to domluvíme podrobněji.
Mějte se všichni krásně!!!!!!!!!!!!!!!!!§
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 14:22 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
cafina
Snad se probudím poslední dobou bych furt spala.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 14:22
- Nahlásit
cafina
Ahoj,
jen připomínám, jestli budeš figurovat...tak pořádně umýt nohy, ať tě psi nehlásí jako mrtvolu !!!
maxim
Tak to musely být děcka nadšený
To byly, žádné z těch ,,vodících " doma psa nemá a samo by ho všechny chtěly
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 14:32
- Nahlásit
Radka
To měli asi rodiče zase práce s vysvětlováním, proč ho mít nemůžou...
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 14:42
- Nahlásit
maxim
To měli asi rodiče zase práce s vysvětlováním, proč ho mít nemůžou...
Tak to už není můj problém
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 14:47 - Změnil/a: Radka
- Nahlásit
Tak právě dorazil můj zákonitý a jedeme nakupovat. V ledničce už mám jen zimu a ve špajzu se oběsil pavouk. Musím udělat velký nákup. Seznam mám, tak pá v pátek .
|