| Autor |
Zpráva |
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 21:38
- Nahlásit
maxim
Já anglicky docela umím a rozumím co tam je napsaný, jenže se tím vpodstatě nic nedozvíš, je tam napsaný jakou to je technikou a co to má představovat, takže neřeš, tadyk o nic nepřicházííííš kukaj ještě na toto, to je nádhera§ Kdyby takový věci byli u nás URL to sou různý rpodukty, co si můžeš s papillonem obědnat, třeba ty trička vypadají moc hezky - moderně a zároveń papillonářsky!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 21:46
- Nahlásit
papillon_girl
Líbilo by se mi triko s tím papilonem, co skáče přes překážku nebo s tím motýlem, kterým prolíná hlava.
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 22:40
- Nahlásit
maxim
ty se mi taky líbí, jsou nádhewrný! ještě je dobrej ten s těmi motýlími křídli URL a ten duhovej agilitní URL znám myslím jednu českou stránku, kde si můžeš udělat tričko jak chceš, tak si tam asi uložím tenhle obrázek a objednám si ho§ třeba za úspěch na zítřejších závodech
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2008 09:10 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
papillon_girl
A tenhle
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2008 09:15
- Nahlásit
papillon_girl
Nechce se mi to zkopírovat ani sem, ani do mé složky. Taky jsem si říkala, že si to uložím a na tričku by to bylo hezký, ale asi to mají nějak chráněný, aby to nešlo a nepřišli o kšeft
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2008 09:24
- Nahlásit
papillon_girl
Tak jsem to tak dlouho zkoušela, až se mi to uložit povedlo. Teď ještě tu firmu, co dělá trička
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2008 18:57 - Změnil/a: papillon_girl
- Nahlásit
maxim
URL tady si dokonce můžeš vybrat druh trička nebo si to dát i na jiné věci! Já na tý stránce ale nemůžu nic dělat, protože mám na to archaickej počítač (98) ak kdybys pro mě prosím zkusila udělat bílé tričko, kde by bylo na zádech URL
a vepředu URL
Kdyžtak ještě můžeš zkusit kombinaci obojí narvat dopředu, to srdíčko víc nahoru a poslat mi ty návrhy na e-mail. Kdyby se mi to líbilo, tak už si to pak objednám... díky, byla bys fakt zlatíí§ Taky se musím za dnešek pochlubit. ve zkouškách jsme dneska doběhli 5 z 11 z jednou chybou a pár bodíky za čas!!!!!!!!! takže čas k oslavám!!!! naše historickyx 1. zkouška kde jsme se nediskli ve slalomu a dokonce doběhli tak krásněěěěě!!!!!! už proto si to tričko fakt zasloužíme
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2008 21:36
- Nahlásit
URL podívejte se na naše stránky, já nepoznám, jestli se na ně čučáte, kdyžtak čučněte, mám to zaktualizovný a je tam toho hodně novýhoooo
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2008 22:25
- Nahlásit
papillon_girl
Za prvé když mi sem dáváš ty odkazy, dostanu se pokaždé na úvodní stranu, takže nevím, kterej obrázek chceš. A za druhé já jsem si neudělala návrh sama, jak tady vidíš, ale to tričko s obrázkem je na těch stránkách, když si pod tím obrázkem otevřeš některej z odkazů. Jsou tam trika, mikiny atd., ale vždycky jen s tím jedním obrázkem. Nemůžu to teda udělat návrh tak, jak jsi psala. Jediný, co můžeš udělat, je uložit si ten obrázek, co se ti líbí někam do své složky a vytisknout a s tím pak jít objednávat tričko.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2008 22:30
- Nahlásit
papillon_girl
Gratuluju k úspěšné zkoušce, i když teda nevím přesně, o jakou se jedná. Teda vím, že jde o agi, ale to je všechno
V každým případě pátí z jedenácti je bezvadný
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 13:10
- Nahlásit
maxim
byla to zkouška A1, moc děkujuuuuuuuu
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 13:20
- Nahlásit
maxim
dostanu se pokaždé na úvodní stranu
jé promiń, příště to tu hodím v obrázkách
já jsem si neudělala návrh sama,
no to mi dolšo že to je z těch stránek. Já jenom myslela, jak jsem dala úplně 1.odkaz na ty stránky - tam si ty návrhy právě můžeš udělat z obrázků, které máš uložené v počítači a dá se jich dát vůc dopředu i dozadu víc jenže já mám slabej počítač a seká se mi to. Jsme se asi jenom obě prostě špatně pochoopily
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 13:24 - Změnil/a: papillon_girl
- Nahlásit
asi si nakounec nechám udělat tohle
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 13:39
- Nahlásit
papillon_girl
To je pěkný. Já bych ti ráda pomohla, ale moc se ve všelijakých těch fintách nevyznám.
Ale tohle tričko je fakt pěkný
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 13:45
- Nahlásit
papillon_girl
Pokročila jsem, ale nějak se mi to nezdá
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 13:56
- Nahlásit
papillon_girl
Když jsem to tričko tvořila, musela jsem tam tenhle obrázek nahrát. Teď když tam vlezu po nějaké době, ten obrázek tam pořád je. Píšou : vyber si obrázek z NAŠÍ nabídky... To je teda drzost
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 14:22
- Nahlásit
maxim
vyber si obrázek z NAŠÍ nabídky
no tak to je skvělý!!!
Já se k tomu teda nějakým zázrakem doklikala, a povedlo se mi udělat stejný pozadí jakou byrvu má přesně to tričko, jestli chceš, mám ji tam pořád namíchanou, tak ti to pozadí zkusím tak udělat a pak když to dáš na to tričko bude s ním splývaat a bude to pěkné
Jinak neslyšeli jste někdo, kdy a kde bude letos Den papillona?
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 14:24
- Nahlásit
Ahoj přeji všem pěkný den
papillon_girl
Asi v září a někde u Brna
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 14:35
- Nahlásit
maxim
Tak už to mám, jenom mi prosím napiš e-mail, ju
Bubacek
Takže to letos pořádají Brněńští papillonáři v čele s cafinou??
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 14:40
- Nahlásit
konmečný výtvor
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 14:49
- Nahlásit
maxim
už jsem to poslala, pak se podívej§
Já už musím letět, mějte se všichni krásně
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 19:04
- Nahlásit
Bubacek
Asi v září a někde u Brna
To by byla paráda
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 19:20
- Nahlásit
maxim
taky si myslím, není to tak daleko jako do těch Čech. A co jinak jak jsi prožila víkend?
My jsme byli na výstavě v Hlučíně a jinak pohoda.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 19:44
- Nahlásit
Těžká dřina
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 19:45
- Nahlásit
Bubacek
No a jak jste na výstavě dopadli?
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 19:50
- Nahlásit
maxim
Přišlo to, já totiž nevím, jestli mám správnej email
na ten den Papillona se hrozně těším
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 20:01
- Nahlásit
papillon_girl
Díky, přišlo. Akorát že jak jsi měnila to pozadí, tak se tam umazal kousek toho vzoru. Vůbec nechápu, proč tam na těch stránkách mají, že to triko je bílý a potom je šedý
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 20:59
- Nahlásit
maxim
No a jak jste na výstavě dopadli? - Myslím, že dobře V1, Vítěz třídy mladých a čekatel šampiona mladých to je Čokynka. Akity: Nejmladší V1,
Starší fena V1, Vítěz třídy otevřené, Krajský vítěz
a pes V1, Vítěz třídy vítězů, Krajský vítěz.
Nejkrásnější pár psů třetí místo z 15ti párů.
Syn v mladém vystavovateli třetí místo z 13ti a dcera se neumístila, ale předvedly se s Čoky moc hezky.
A ty jak vidím jsi měla pracovní víkend.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2008 21:18
- Nahlásit
Bubacek
No tak to jsou skvělý výsledky
A ty ses tak bála
A ty jak vidím jsi měla pracovní víkend.
Není to tak hrozný, zahrada je relax. Spíš mě čeká horký týden, protože v sobotu máme ty závody v poslušnosti a tam se s nikým nemazlí a Max má ještě výrazný mezery ve vzdělání
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 08:36
- Nahlásit
cafina
Krásné pracovní ráno
Mám pracovní dotaz. Včera jsem si vytiskla IPO V a není tam napsaný, že bych měla po odepnutí vodítka jít se psem hned do skupiny. Dokonce tam o skupině není ani slovo, jenom když je na vodítku
|