Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 10:16
- Nahlásit

cafina
Tak jsem to zkoukla, takhle to děláme. Šlo mi jen o ten obrat čelem vzad

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 10:23
- Nahlásit

cafina
Dělám z toho vědu jako kdyby šlo o IPO3, že?

Bubacek
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 10:26
- Nahlásit

maxim

Ty používáš estranky???

cafina
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 10:32
- Nahlásit

maxim
Ne, vůbec. Já chci taky vždycky vědět tyhle věci dopředu, protože na akci už je člověk sám o sobě nervózní a ještě když se tam začne motat a neví jak dál, to pak se hodí jen propadnout se

Bubacek
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 10:35
- Nahlásit

maxim

Dát to na stránky už je to lehké. Zaregistruj se jako by jsi šla upravovat svoje stránky a jdi do nastavení a máš tam tři záložky VZHLED, ZÁKLADNÍ A ROZŠÍŘENÉ. Klikni na ROZŠÍŘENÉ a pod těmi záložkami jsou KATEGORIE, ZÁMEK, OBRÁZKY ATD, klikni na OBRÁZKY a pod tím je VLOŽIT NOVÝ OBRÁZEK? tak dej na procházet a vlož si tam ze svého Pc jakýkoliv obrázek nebo gif a dej odeslat. Mělo by se ti to tam uložit.

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 11:05
- Nahlásit

Bubacek
To jsem udělala přesně tak jak píšeš. Jednak mi to napsalo, že obrázek je uložený, ale neukázal se mi tam. Tak jsem si ho šla vložit do příspěvku, tam v nabídce byl. To je divný, ne? Vložil se mi do příspěvku, ale nepohyboval se.
Četla jsem si dotazy ostatních uživatelů, co měli tento problém, jeden tam psal, že mu to jeden den nešlo a druhý den bez problémů. Tak že by konstelace hvězd?

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 11:06
- Nahlásit

cafina
Ne, vůbec.
Tak to jsem ráda. Někdy si totiž připadám s těma neustálejma dotazama jako trubka

Bubacek
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 11:18
- Nahlásit

maxim

Tak to už nevím asi je to ovlivněné něčím z hora, ale v tom ti už nejsem schopna poradit.
Co jsem věděla jsem to jsem napsala, jsem jen amatér a stále se učím.
A dotazy jsou od toho, aby se kladly.

cafina
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 11:22
- Nahlásit

maxim
Nemůžeš přece za pár měsíců vědět všechno, co já se učím přes 13 let a stále mám pocit, že vlastně skoro nic nevím a neumím

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 11:23
- Nahlásit

Bubacek
Jsem zvědavá, jestli se ozve ten admin, ale asi ne, už ho to musí vysilovat, dotazy tohoto typu jsou tam od roku 2006

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 13:09
- Nahlásit

cafina
Nemůžeš přece za pár měsíců vědět všechno,
Tak jo, teď už si připadám jen jako malá trubička

cafina
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 13:37
- Nahlásit

maxim
Ber to tak, že člověk se pořád učí

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 13:46
- Nahlásit

cafina
No mně to spíš připadá, že už jenom zapomínám Všechno si napíšu na papírek, kterej potom zapomenu doma...

baile
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 14:14
- Nahlásit

Ahoj všichni,
papillon_girl
Jojo, v sobotu se přijdu na chvilku podívat, snad budete zrovna běžet.

cafina
maxim
S agi tréninkem souhlasím, musíme trénovat na ty závody v Blansku. Bojim bojim. Bude to dopoledne?

baile
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 14:16
- Nahlásit

cafina
maxim
Kdy máte ty závody v poslušnosti? Jak tady o tom mluvíte, tak to vypadá, že už to bude tento víkend??? Nebo až v červnu?

cafina
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 14:24
- Nahlásit

baile
Ahoj, v pondělí dopoledne, na 8h, jestli souhlasíte.
A závody v poslušnosti máme už teď v sobotu

baile
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 14:28
- Nahlásit

cafina
souhlasím a těším se

jé, už v sobotu? Tak to na vás budu myslet. Pak mi v pondělí řeknete, jak jste dopadly.

Teď moc na počítači bývat nebudu, tak se omlouvám za pozdní odpovědi. Státnice se blíží a moc toho ještě neumím, tak se musím učit

baile
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 14:30
- Nahlásit

maxim
Ve středu se chystám na agi, tak snad se tam uvidíme

baile
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 14:32
- Nahlásit

cafina
Vezmeš v to pondělí nějaké návrhy parkurů nebo mám vzít nějaký časopis, kde bychom se mohly inspirovat?

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 14:42
- Nahlásit

baile
cafina
V osm ráno na Zetoru nebo jinde?

baile
Ve středu se určitě uvidíme, já jdu
V neděli jsem na Zetoru viděla Radovana v akci na obranách. Je do toho stejně zapálenej jako do agi

cafina
Seš si jistá, že 8hod je dopoledne?

baile
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 15:01
- Nahlásit

maxim
Já jsem šla procházkou v pondělí k Zetoru a viděla jsem tam Radovana, jak tam agilitil. Parkur byl zase takový kraťoučký jednodušší, tak ještěže jsme tam nebyly. Pak tam zkoušeli zvlášť slalom a pak kladinu.
Na větším plácku trénovala Zuzka s Connym a Tom s Barneym poslušnost. Jde jim to pěkně. Obdivovala jsem, jak mají dlouhé odložení - Andy by už mi dávno někde pobíhal

cafina
Doufám, že na Zetoru, jinam bych se asi nedopravila.

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 15:04
- Nahlásit

baile
No, poslušnost teď musíme trošku vyšperkovat, Hlavně odložení za pochodu. Každou chvíli mu jde a nejde něco jinýho

baile
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 15:15
- Nahlásit

maxim
A na zkouškách může být jakýkoliv obojek nebo musí být řetízkový? Cvičitelka Zuzce a Tomovi právě říkala, že by měli mít řetízkový stahovací - ale mně se to zdá nepohodlné a těžké na tak malýho psa.

cafina
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 15:17
- Nahlásit

baile
Parkůr budu mít nachystaný. Sraz na Zetoru.

maxim
Seš si jistá, že 8hod je dopoledne?
Ranní ptáče, dál doskáče

cafina
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 15:19
- Nahlásit

baile
maxim
Safra, obojek, na ten jsem úplně zapomněla!!!!

maxim
Pokud nemáš jednořadý stahovací obojek řetízkový, zkus se po něm podívat v obchodě, jestli máš možnost, jinak zkusíme vsadit na to, že nepůjdem spolu ve dvojici a já ti půjčím svůj.

cafina
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 15:21
- Nahlásit

baile
by měli mít řetízkový stahovací - ale mně se to zdá nepohodlné a těžké na tak malýho psa
Záleží, jaký pořídíš, já mám pro Sunny úplně tenký lehoučký, ani o něm neví. Na zkoušce ho stejně nemáš na "řízení psa", ale jenom formálně.

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 15:25
- Nahlásit

cafina
No jo, podívám se po něm dneska, abych ho ještě Maxovi těch pár dní nasazovala a aby si zvykl.

baile
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 15:29
- Nahlásit

cafina
maxim
Ještě, že mě máte holky - jinak byste zapomněly obojky Stejně to nechápu, proč nemůže být normální obojek, když je to vodítko na něm připlé jen na okrasu.

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 15:30
- Nahlásit

baile
Abych měla za co utrácet

cafina
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 15:42
- Nahlásit

baile
Je to hlavně proto, že třeba do koženého nebo jiného obojku by se dalo ukrýt něco, co by pejskovi "pomáhalo" cvičit.

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání