Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 09:06
- Nahlásit

cafina
Radka
Včera jsem na ten cvičák schválně jela dřív, abychom si tam pocvičili poslušnost, nebyla tam ani noha a měli jsme celý plac jen pro sebe. Docela mu to šlo, u odložení za pochodu jsem přišla na způsob, jak jsem ho to měla učit už dávno
Dneska jsem si šla koupit cigarety a paní ve stánku se mě ptala, jestli jsme už byli na těch závodech a jak jsme dopadli. Koukala jsem na ni, jak to ví a pak mi došlo, že je to ta paní, co nás chválila, jak jsme měli předevčírem to ukázkový odložení, jak jsem tady psala. Se mnou je to hrozný. Jak potkám někoho někde jinde, než jsem na něho zvyklá, vůbec ho nepoznám

baile
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 09:27
- Nahlásit

maxim
Ahoj, tak snad se z toho včerejška Max dostal a nebude se bát psů. Hlavně aby neměl trauma ze cvičáku, aby se mu pak nevyhýbal.
Jak to, že u vás včera nepršelo? Tady v Líšni, jak jsem přijela, sice už taky nepršelo, ale bylo hodně mokro. To jsi pak musela asi zalívat zahrádku, že?

Bubacek
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 09:28
- Nahlásit

Ahóóóój děvčata, přeji hezký den

maxim

To co se stalo Maxíčkovi mne moc mrzí a přeji, aby bylo vše tak jak má. A neboj té paní se to jednou nevyplatí, ještě se bude divit až narazí na psa, který mu dá co proto, nebo hůř na člověka, který si to z jejím psem vyřídí na místě.

Se mnou je to hrozný. Jak potkám někoho někde jinde, než jsem na něho zvyklá, vůbec ho nepoznám - tak to jejsi sama, já to mám taky tak.

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 09:33
- Nahlásit

baile
Já nevím, proč neprší, když by mi to nevadilo, ale jakmile potřebuju, aby bylo sucho, leje jako z konve Zahrádku bych zalila, ale neměla jsem čím, když neprší, nemám vodu, chytám dešťovku. A ve společné barákové skruži taky ani kapka

To all
Holky, jste moc hodný, jak s Maxem cítíte. Ono se mu toho fyzicky moc nestalo, ale byla těžce pošlapána jeho hrdost a sebevědomí. Snad zapomene, ustrašence bych mít nechtěla.

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 09:36
- Nahlásit

Bubacek
člověka, který si to z jejím psem vyřídí na místě.
Za jiných okolností bych toho psa nakopla a nebylo by to poprvé. Ale od té doby, co chodím na cvičák vím, že takhle se pes netrestá. Tak nějak jsem ten trest čekala z její strany.

baile
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 10:21
- Nahlásit

Bubacek
Mně se normálně dneska o tobě zdálo , že jsi zrovna jela kolem mého baráku, tak jsme si pokecaly, psíci si spolu hráli a pak si zase jela domů . A zajímavé bylo, že Čoky měla v tom snu skoro po celém těle hnědou srst.

Bubacek
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 12:52
- Nahlásit

baile

Teda ty máš, ale sny. Ale nic není nemožné. Mohu tě ujistit, že Čoky je stále bílá a jen hlavinku má hnědou. Jen jí ještě pořád chybí trochu délka chloupků

cafina
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 13:01
- Nahlásit

maxim
Já myslím, že to bude v pohodě. S tím odložením jste šikulky. Já jsem si na cvičáku včera taky trošku potrénovala, ale protože pršelo, byla jsem měkká a dlouhodobé odložení jsem nedělala. Na víkend mají přijít opožděně ti zmrzlí, na hory napadne sníh, tak bojím, bojím, co nás v Hranicích čeká.

cafina
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 13:03
- Nahlásit

Bubacek
Asi je to hodně individuální, ale Sunny začala mít delší chlupy až teď, kolem toho 1,5 roku. Teprv jí vyrostly závěsy i kalhotky.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 13:09
- Nahlásit

maxim
To je mi ho chudáčka líto! Doufám, že to bude do těch závodů v poho a že vám to výjde, budu držet palceeee

cafina
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 13:13
- Nahlásit

papillon_girl
To my tobě taky, aby vám to v Brně vyšlo!!

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 13:37
- Nahlásit

papillon_girl
To my tobě taky, aby vám to v Brně vyšlo!!
Přidávám se s držením palců

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 13:39
- Nahlásit

cafina
bojím, bojím, co nás v Hranicích čeká.
S tím počasím bohužel nic nenaděláme, takže toho se bát nebudu. Už bych toho měla moc
Dneska budu s Maxem trénovat u tatíka v Komíně, tak uvidím, v jakým bude rozpoložení

cafina
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 13:52
- Nahlásit

maxim
Hlavně už jen chuťovky, ať se na sobotu těší!

Ve Šlapkách jsem našla Maxe 3 x URL URL URL

Radka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 13:53
- Nahlásit

maxim
Dneska budu s Maxem trénovat u tatíka v Komíně, tak uvidím, v jakým bude rozpoložení
Pomáhá se maximálně tvářit, že se nic nestalo. jak si začnš říkad, že má chudák ještě šok atd. je to v .... Zkus a uvidíš, kdyby mu cvičení dnes nešlo, vykašli se na to.

Radka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 13:54
- Nahlásit

cafina
Hlavně už jen chuťovky, ať se na sobotu těší!
Přesně tak a cvičení ukončit něčím jednoduchým, co dělá rád a nakonec ohromná pochvala

Radka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 13:56
- Nahlásit

cafina
maxim
Ve Šlapkách jsem našla Maxe 3 x
Ta první fotka nemá chybu ...flekaté cosi , druhá a 3 jsou parádní !!

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 14:08
- Nahlásit

cafina
Ve Šlapkách jsem našla Maxe 3 x
Aha, tak hned tu první jsem nějak přehlídla
Ještě trošku zabereme v tom odložení za pochodu, ale jinak už teda jen chuťovky, tzn.pouze aport

Radka
Zkus a uvidíš, kdyby mu cvičení dnes nešlo, vykašli se na to.
To jo, nemělo by cenu ho nutit. Ale bude to v jiným prostředí, tak snad bude v pohodě.

Radka
cafina
Ta první fotka nemá chybu ...flekaté cosi
Jo a vepředu jakýsi hroch

cafina
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 14:23
- Nahlásit

maxim
Radka
A ještě jedna fotka: Marta na motýlka URL

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 14:33
- Nahlásit

cafina
Ach jo, nějak se začíná mračit. Za chvilku jedu do toho Brna, tak by to mohlo ještě vydržet, než s Maxem něco uděláme
Na podrobnostech na sobotu (cesta a tak) se domluvíme zítra?

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 14:54
- Nahlásit

Panebože, konec světa, tady je úplná průtrž mračen

Bubacek
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 15:27
- Nahlásit

maxim

Fotečky nemají chybu, jste moc šikovní a moc vám to sluší. Jo a žádného hrocha tam není vidět.

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 20:56
- Nahlásit

Bubacek

Radka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 07:00
- Nahlásit

Dobré ráno všem !!!

maxim
Souhlasím s Katkou, já taky žádného hrocha nevidím, ale možná zítra uvidím....máte hrochy v Brně v ZOO ?

Radka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 07:08
- Nahlásit

Tak tohle mi teď dorazilo meilem...

motto:
Život není cesta do hrobu s cílem dorazit atraktivní, se zachovalou postavou, bezpečně a jistě, ale raději smykem, s čokoládou v jedné ruce, dvojkou vínka v druhé, tělo veskrze opotřebené, onošené s jásotem: "Jůů, jéé, to byla jízda!"

a ještě jedno...

Třicet pět je věk, kdy si to dáte dohromady v hlavě a začne se vám rozpadat tělo.

Bubacek
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 07:19 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit

Radka

Hezkéééé, ten kdo ti to poslal, tě musí mít hodně rád.

A jak to, že jsi nám neřekla, že v Hlučíně máte vlastní televizi. Dokonce je v ní i můj Tom Ťuldou.

maxim
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 07:26
- Nahlásit

Radka
Bubacek
Dobré ránko

Radka
s čokoládou v jedné ruce, dvojkou vínka v druhé,
Čokoládu nejím a víno nepiju. Můžu si vzít něco jinýho?

Hrochy nemáme

maxim
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 07:28
- Nahlásit

Radka
to dáte dohromady v hlavě a začne se vám rozpadat tělo.
Tak to už jsem v pokročilém rozkladu

Radka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 07:37
- Nahlásit

Bubacek
To mi poslala naše psí cvičitelka Lenka.
No jo no a oni točili tu Hl. výstavu ? Hoď sem odkaz...prosím.

maxim

Čokoládu nejím a víno nepiju. Můžu si vzít něco jinýho?
Jasně, že jo .
Hrochy nemáme ...tak to je asi neuvidím
Tak to už jsem v pokročilém rozkladu
Tak to já se utěšuju tím, že dokud to nebudu mít v hlavě v pořádku, tělo bude v pohodě...na mě sedí jen ten věk

Bubacek
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 07:38
- Nahlásit

maxim

Ahoj, já čokoládu taky nejím, ale sem tam dvojka červeného neuškodí.
A myslím si, že ať si každý vezme to co má rád, třeba kus masa.

Jo a jestli chce Radka mermomoci vidět hrochy, tak stačí přijet k nám domů, tady se jeden nachází.

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání