Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 12:53
- Nahlásit

Radka
No, tohoto závodu se zrovna nebojím, je to ještě daleko, až příští týden...
To já jenom tak pro zajímavost.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 12:56
- Nahlásit

maxim
No, tak to budem mít jak na normálních závodech! O to bude vítěztví cennější, ne
maxim
Ahá, to jsem ani nevěděla, že něco takovýho existuje

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 13:01
- Nahlásit

Radka
Tak to máš skvělý!!!! Bych taky chtěla, aby se nebál... Když je ve smečce, tak se vůbec nebojí... teda, podud se nebojí smečka..

maxim
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 13:17
- Nahlásit

papillon_girl
Max se bouřky taky bojí.

Radka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 13:21
- Nahlásit

papillon_girl
maxim
A Vy se bojíte ? Jestli oni to neodkoukali od Vás .

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 13:24
- Nahlásit

Radka
mm, já mám bouřku ráda
maxim
no alspoń nejsme sami...

maxim
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 13:25
- Nahlásit

Radka
Já se nebojím, mám bouřku ráda, hlavně v noci

Radka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 13:49
- Nahlásit

maxim
mám bouřku ráda, hlavně v noci
Já taky a ještě lepší je to po bouřce, to se krásně dýchá a dobře spí.

Bubacek
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 14:13
- Nahlásit

Teda holky, to jste dobré.
Já se bouřky bojím moc a moje Akitky se jí bojí také, ale Čoky je v pohodě.
Viděla jsem jako dítě, když mi blesk zabil moji tetu a od té doby je bouřka pro mne trauma.
Včera hřmělo, blýskalo se a Čoky to ani nezaregistrovala a pokud ano tak to nedala na sobě znát. Kdežto Akity se třepaly jako osiky a já s nimi.

maxim
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 14:27
- Nahlásit

Bubacek
když mi blesk zabil moji tetu
To je hrůza To by se bouřky bál každej.

Radka
to se krásně dýchá a dobře spí.
Já bych si nejradši nechala otevřený okno, teda jenom když prší bez bouřky, ale nemůžu, protože u nás vždycky prší tak blbě, že by mi napršelo domů

cafina
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 17:31
- Nahlásit

Dneska to nějak nestíhám

Já bouřku taky moc nemusím. Nemám z ní dobrý pocit. A to jsem ještě ležela před pár lety na konci záchrannářské stopy jako osoba uprostřed bouřky na louce a to teda jsem byla pěkně po...

maxim
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 18:25
- Nahlásit

cafina
Tak jsme si dneska naposledy zatrénovali, jenom chvilku, jestli se nám zítra to odložení za pochodu povede, tak to bude zázrak

Včera jsem s Maxem zápasila, a to doslova, abych mu mohla nakapat do toho oka. Ale nakonec jsem zvítězila a podruhé už se se mnou tolik nepral a oko už má dneska pěkný. Na vycházce seřval svého oblíbeného záplotního psa, tak asi bude v pohodě

cafina
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 18:29
- Nahlásit

maxim
Tak to jsem ráda, že jste v kondici. Na zítřek - bojím, bojím, ale taky se moc těším!!

maxim
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 18:39
- Nahlásit

cafina
Já jsem dneska na procházce došla k závěru, že stejně už nic nenadělám a nějak jsem se s tím smířila. Tak se nebojím, ale zítra asi stejně budu A taky se těším. Jenom kdybych nemusela vstávat tak brzo...

cafina
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 19:03
- Nahlásit

maxim
Nějak to přežijem a každopádně si to užijem. Tak ziítra!!!!!!!!!!!!!!!

baile
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2008 10:43
- Nahlásit

maxim
cafina
papillon_girl
Tak co holky, jak jste dopadly??? Počasí se naštěstí vydařilo.

baile
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2008 10:46
- Nahlásit

papillon_girl
V sobotu jsem se byla dívat na tom Zetoru, ale zrovna běhali velcí (kolem jedenácté) a tys tam nikde nebyla. Pak jsem tam zahlídla nějakou holku, která zalezla do stanu, nebylas to ty? Nebyla jsem si jistá a nechtěla jsem do toho stanu lézt

Tak nám naše setkání zase nepřálo, tak se uvidíme až v tom Blansku.

maxim
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2008 17:01
- Nahlásit

baile
My s Maxem jsme skončili šestí z osmi. Nechtělo se mu chodit u nohy a aport taky nic moc. Ale překážku a dlouhodobé odložení zvládl bez ztráty bodu

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2008 18:26
- Nahlásit

baile
jj, to jsem byla já - jenom my s kámoškou sme tam měli stan.. no to je škoda. Jsem si říkala, že ses asi musela učit na ty státnice, tak ti to nevyšlo... Do Blanska už se moc těším!!!
maxim
no vidíš, určitě to bylo moc pěkný, jste šikulky§ A co cafina s Květinkou???
all
Tak píšu naše výsledky - nás nejlepší závod zatím vůbec. 1.DEN zkoušky - 6.místo z 15, známka dobrý, jumping - 8.místo, open - 11.místo, součty - 8místo.
2.DEN zkoušky, 5.místo z 17, ocenění výýýýborný (naše úplně první), open a jumping byla družsta, vedro jak na Sahaře a hodnotilo se to společně s largi a medii, to jsem ještě neviděla, takže i standartní časy byly podle velkých, diskli jsme se celé družstvo za čas, bo nám to v tom vedru potom ani tak rychle neběhalo, ale hlavně, že máme ty zkouškyyyyyyyyyyyy

Ještě mám jednu novinku, Bow si včera při běhání úplně zlomil jeden drápek, tak jdeme zítra na strhnutí - o to víc ho obdivuju, jak krásně celej dnešek běhal, že nedal znát, že ho to ani trošku bolí§ je to můj pašaaaaaaa

maxim
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2008 18:32
- Nahlásit

papillon_girl
Tak to moc gratulujeme
P.S. a co teda to Blansko? Jdete do pokročilých?

Cafina na závodech 5.místo. Sunnynce se nepovedla překážka, ale jinak moc pěkný

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2008 18:37
- Nahlásit

Co myslíte, mám jít do pokročilých nebo začátečníků??? Mě lákají ti pokročilí - dokonce jich tam je i míń,m ale zase asi budou lepší, ale taky nemusí být.... Taky uvidím co ta nožka, byla bych radši kdyby se tak nenamáhal, taK HO MOŽNÁ NECHÁM V TĚCH ZAČÁTEČNÍCÍCH..... Já fakt vůbec nevím, co myslíte vy???

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2008 18:39
- Nahlásit

maxim
ty jo holky jste skvělé§ Fakt moc gratuluju!!!! za gratulaci děkuju... já fakt nevím, co myslíš, máme tam jít???

maxim
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2008 18:52
- Nahlásit

papillon_girl
Co myslíš, že myslíme?
Jasně že chceme, abys šla do pokročilých S takovým supr závodníkem, jako je Bow, tak dobrej a už dokonce s úspěšně složenýma zkouškama nebudeme my ostatní mít moc šancí...
Ale vážně, když už stoupáte nahoru, proč dělat krok zpět?

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2008 19:03
- Nahlásit

maxim
Taky myslím, navíc v pokročilých by nás bylo jenom 6, tak budem kdyžtak 6. a je pravda, že když už má jednou složené zkoušky, tak nejhorší přece nebude!!! Jdem do pokročilých!!!

wami
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2008 19:21
- Nahlásit

maxim, cafina
ahojky
ja si rikala, esipak tam nebude nekdo z cz-psackych motylku - a trefa...

nahodou vam to slo moc krasne, jsem si brala mustr pro Meluzinku, akorat ta je zatim silena tryskomys, nez aby se nechala ukecat k necemu rozumnemu...

prave zpracovavam fotky, az budou, neco vam tu hodim...

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2008 19:37
- Nahlásit

Jedete někdo 8.5 do Hrušek??? My už jsme přihlášení

baile
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2008 19:53
- Nahlásit

maxim
papillon_girl
cafina
Tak to umístění je pěkné, gratuluji všem.

papillon_girl
Dneska jste nezmokli? Ono začalo docela dost ve dvě hodiny pršet. Nebo už jste to měli odběháno?
To horko oba dva dny bylo k nevydržení, úplně vás obdivuju, že se vám chtělo běhat - teda hlavně psům s těma jejich kožichama.

baile
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2008 19:54
- Nahlásit

papillon_girl
Do Hrušek jede určitě cafina a možná i maxim. Já teď mám málo času kvůli tomu učení, tak tam nepojedu. Ale příští rok si to vynahradím a budu jezdit hodně na různé akce.

baile
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2008 19:57
- Nahlásit

Teď jsem byla před chvilkou venku, hodně tam prší a Andy normálně vůbec nechtěl chodit. Jindy mu déšť ani moc nevadil, ale dneska dělal scény, pořád mrkal, jak mu to kapalo do očí a ohlížel se, kdo mu to ubližuje. Moc se nevyčůral, tak doufám, že to do rána vydrží.

maxim
Doufám, že zítra už nebude pršet, když máme ten trénink. Ale vidím to bledě

maxim
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2008 20:20
- Nahlásit

wami
Díky za pochvalu
Max byl z toho dusna nějakej unavenej a já zbytečně nervózní, umíme to i líp Ale jako zkušenost dobrý

prave zpracovavam fotky, az budou, neco vam tu hodim...
to bude bezva

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání