| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 20:23
- Nahlásit
maxim
na tom IPO-V bylo rozhozenejch strasne moc psu, ja tam sedela skoro celou dobu, a to vedro nedelalo dobe nikomu...
akorat se priznam, ze nevim, kdo je kdo. Ci je ten vic bilej papillon a ci ten barevnejsi?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 20:29
- Nahlásit
wami
Ten barevnější je můj
Proč ses nepřihlásila ? Pořád jsme si s cafinou říkaly, že je tam určitě hromada lidí z cz-psa, jenomže jak je poznat, že jo? Poznaly jsme akorát Mucholabku v tom jejím super triku Jo a pak ještě Mel, protože ji kdosi oslovil.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 20:33
- Nahlásit
maxim
nejak mi to nedoslo, ze tam budou i minipsi odsud, to az pozdeji, doma...
tak kdyz je ten barevnejsi tvuj, tak mala ochutnavka... (jsem tak v 1/5 fotek, takze zbytek jeste chvili potrva... )
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 20:48
- Nahlásit
baile
Já Bowa taky obdivovala, byla to hrůza, taky jsme měly njelpeší běhy to ráno, když ještě nebylo takové vedro Dneska když se běhal jumping už začínalo poprchávat, ale než se spustil slejvák bylo téměř doběháno, my sklidili stan, naházeli psy do auta a jenom rychle letěli na vyhlášení Tady už pršet přestalo, ale myslím, že zítra se to spustí zas... Hlavně doufat, že se přes týden vyprší a vůkend bude už plný sluníčka
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 20:49
- Nahlásit
maxim
Poje´dte taky do těch Hrušek, to bude fajn!!!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 21:02
- Nahlásit
wami
Ta je boží
Hned jsem si ji stáhla na stránky.
Tys taky soutěžila? Jak jste dopadli? Já sem viděla něco takovýho poprvé a hrozně se mi to líbilo. Hlavně obrany.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 21:08
- Nahlásit
maxim
ne, ja ve sportovce sice zkousim skladat zkousky, ale nezavodim... mam u toho strasny nervy (o dost vetsi nez u agi) a navic bohuzel ted pres rok bojujem s Lumpem se ziskanou reakci na strelbu...
takze zkousky mame, ale ted trochu stojime kvuli ty strelbe - no a asi i kdyz to nakonec zvladnem, myslim, ze tu praci na place uz bude mit trochu pokazenou, nez abychom nekde zavodili...
ale priznavam, ze jako divak jsem byla taky prvne, a docela jsem si to za tim objektivem uzivala...
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 21:22
- Nahlásit
papillon_girl
Uvidím, jak nám to půjde v Blansku. Teď jsem se dívala na propozice do Hrušek, na oficiálkách nejsou SA-0 ? Já tomu zatím moc nerozumím.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 21:25
- Nahlásit
wami
Taky chceme udělat zkoušky, chystáme se na ZZO. Na těch závodech jsem si uvědomila chyby, který dělám, tak snad se mi je podaří vychytat, jsem psovod amatér
|
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 21:34
- Nahlásit
maxim
to neres, my zatim mame zkousek 6, sbiram vsechny nejnizsi, ktery jdou... a jeste porad mam pocit, ze VUBEC NIC neumime a navic teda psa mam genialniho, ale ten psovod...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 21:36
- Nahlásit
wami
jé hele promin ale fotky kde by bylo IPO-V s obranama třeba kde by byla Trinitka nemáš?? někde na netu???
|
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 21:39
- Nahlásit
sarax
ty vado, ze ja o tech fotkach neco rikala...
mam, ale jsem zhruba v pulce zpracovani mych pres 550 fotek, takze si musite vsici pockat, hodim to na rajce hromadne...
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 21:39
- Nahlásit
wami
Říkala jsem si, že by mohly být nějaký obrany i pro malý plemena, jako je Max, mohli by třeba figurantovi škubat nohavice...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 21:43
- Nahlásit
maxim
se koukni na naz NZR, tam jsou zkousky ZMMP a vyssi, ty uz jsou i s obranama pro maly psy... ;)
jako Meluzinku na tom uplne vidim, ta je na cizi teda pekne drsna...
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 21:49
- Nahlásit
wami
Max je na cizí lidi taky drsnej, rád na ně štěká, ale já se mu to snažím zakázat. Nejsem si jistá, že by dokázal pochopit, co je jenom hra. Přece jenom to nemá v genech, není to služební plemeno. Abych z něho nakonec neměla uřvanýho pidipsa.
Ale nohavic se umí držet dobře
|
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 21:54 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
maxim
ja z ni teda urvanyho pidipsa mam a to odnaucuju jak diva...
toz vyfasovala holka kosik a aspon teda kdyz uz nekoho serve, nevypada to tak drsne...
jinak tohle je Melzi...
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 22:08
- Nahlásit
wami
Znám ji, účastnila jsem se tenkrát vybírání jména a koukala na fotky Je moc pěkná.
Na závodech jsi měla taky takhle zrzavý vlasy? Protože jestli jo, tak už si tě vybavuju Dobrý poznávací znamení.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 22:13
- Nahlásit
wami
ty vado, ze ja o tech fotkach neco rikala..
hele miá stačí fotka psa beze mně sím
maxim
jj ty vlasy jsou prima
já taky nezávodím moc..vlastně první větší závod a tréma jak prase
|
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 22:18
- Nahlásit
maxim
jj, umela inteligence... z blondaty jsem ted zrzka
ja tu nejakou dobu moc nebyla, tak uz zas nevim, kdo nas vsechno zna a kdo ne... kazdopadne za pochvalu moc dekuju, fakt je to uzasnej skritek...
sarax
hele miá stačí fotka psa beze mně sím
s tebou i bez tebe...
je tam vsechno, za chvilku se prohrabu k fotkam z obran...
já taky nezávodím moc..vlastně první větší závod a tréma jak prase
naaahodou, dyk vam to slo...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 22:29
- Nahlásit
wami
naaahodou, dyk vam to slo...
dík..ještě ráno jsem chtěla nejít
fakt..hlavně aport a překážky ještě před chvílí měsícem..byly za 0 a obrany jsme měly ošklivý na to jak kouše
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 22:31
- Nahlásit
sarax
wami
Ještě že jsou ti diváci. Těm se to vždycky líbí víc než psovodovi
A každej psovod je nespokojenej. Cafina byla taky nespokojená, a přitom Sunnynka tak pěkně poslouchala.
No, byli jsme tam spíš za exoty Ale budem na sobě pracovat a pak to všem natřem
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 22:32
- Nahlásit
maxim
hele bud v klidu..za exoty jsme i s těma bullama
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 07:38
- Nahlásit
Dobré ráno !!!
Všem soutěžícím posíláme OBROVSKOU GRATULACI !!!
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 07:43
- Nahlásit
wami
ja z ni teda urvanyho pidipsa mam a to odnaucuju jak diva...
Ahoj, já teda viděla Meluzínku jen jednou, když ji hlídala Lucka, ale byla v pohodě, na nikoho neštěkala a moc se líbila Jackovi
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 08:34
- Nahlásit
Radka
Ahoj
na nikoho neštěkala
Asi to bude jako s dětma. Dokud nevidí maminku, jsou v pohodě. Jak maminka dorazí, začnou zlobit
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 08:35
- Nahlásit
Radka
Jestis do toho příspěvku dala nějakou fotku, tak mně se nezobrazuje
A díky za gratulaci
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 08:38
- Nahlásit
maxim
Jo dala jsem tam fotku Jacka a nevím, proč mi to zas nejde
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 08:39
- Nahlásit
Radka
Nezapomnělas že sem de vložit fotka jen z nějakýho toho alba?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:42
- Nahlásit
Ahoj všem!!
Díky moc za gratulace!!
Pravda, že to umíme o hodně líp, ale nějak jsem se neporvala s tou nervozitou, tak snad se příště polepším.
A posílejte odkazy na fotečky, moc ráda se podívám
papillon_girl
Super výsledky!! Jste pokročilí, to je jasný. Hlavně vás tam nebude tolik, takže máte velkou šanci vyhrát!!
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:50
- Nahlásit
maxim
Jo, asi jo. Budu muset nějaké založit, ale dnes už ne. Mám bloklou krční páteř a jsem z toho na mrtvici .
|