| Autor |
Zpráva |
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:57
- Nahlásit
Radka
Tak to znám, to je svinstvo
Postihuje mě to často, zabírá mi na to bezvadně Aulin.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:58
- Nahlásit
cafina
To je počasíčko, co?
Takhle do té neděle nic nenatrénujeme.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 10:04
- Nahlásit
Radka
To je nepříjemné. Doufám, že to brzy povolí!
maxim
Já myslím, že pro agility je lepší méně než více. Ale doufám, že se počasí do toho pátku umoudří, už se na to běhání hrozně těším!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 10:06
- Nahlásit
cafina
Jak je to s těma Hruškama? Tam není SA 0 ?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 10:14
- Nahlásit
maxim
V Hruškách jsou už oficiální závody/zkoušky, takže jsou vyhlášeny podle oficiálních kategorií dle řádu Agility klubu. Tudíž, jako my, už patříte do A1.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 10:17
- Nahlásit
maxim
cafina
Tak to znám, to je svinstvo
Mě to v takové rozsahu postihlo poprvé. Trpím už od středy a nelepší se to, pojedla jsem všechny léky od bolesti a chlapům vymazala mastičky na naražené ruce a nakopnuté nohy a pořád nic nezabírá. Pomalu mi na zádech vyrůstá hrb a mám to místo celé horké . Za chvíli v práci končím a jdu k doktorovi, jsem zvědavá co se mnou provede a bojím, bojím . jestli to přežiju, tak se ozvu zítra
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 10:20
- Nahlásit
Radka
Držím palce
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 10:36
- Nahlásit
cafina
už patříte do A1.
Píšeš to, jako bychom tam už byli přihlášení
Dostala jsi ten mail s fotkama?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 10:50
- Nahlásit
maxim
Nevím, jestli už není plno, ale zkusit byste to mohli
Dostala, děkuji. Už jsem i uplácala článek na stránky a ještě ti přepošlu fotky od Soni. Věrka je zatím neposlala, ale mluvily jsme spolu včera a říkala, že Maxík tam vyšel moc krásně!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 11:08
- Nahlásit
cafina
Tak aspoň fotky že nám vyšly krásně
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 11:16
- Nahlásit
maxim
Koukala jsem ještě k wami, ty její jsou fakt super!! URL
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 11:29
- Nahlásit
maxim
Tak já pádím za povinnostmi a zítra tu zas budu.
Pozdravuj Maxíka
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 18:58
- Nahlásit
maxim
SA0 na ofic. závodech nejsou. Začíná se SA1
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 19:06
- Nahlásit
cafina
děkuju za gratulaci, na to Blansko se fakt moc těším. Po včerejší výborné už do těch pokročilých fakt patříme, tak si to pořádně užijem
Dneska jsme byli na veterině s tím drápkem, tak říkala, že to má hrozný, ale Bowčík byl na stole hrozně hodný, ani nezavrčel když mu to tahali ven, tak jsme na něho pyšná a vetka mi ho hrozně chválila, že je to šikulka.. to se nám stalo úplně poprvé, jinak byl vždycky za bestii, co na sebe nenechá ani šáhnout!! A jinak už to má úplně v pohodě, doktorka říkala, že s tím může všechno bez omezení. Dneska lítal s hračkama jak střela, ale zjistila jsem, že jsme asi někde na Zetoru nechala jeho nej hračku kohoutka a už se po ní dneska sháněl. Asi zítra půjdu obhlídnout nějakýho novýho...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 20:08
- Nahlásit
Radka
Ahoj, já teda viděla Meluzínku jen jednou, když ji hlídala Lucka, ale byla v pohodě, na nikoho neštěkala a moc se líbila Jackovi
ahoooj "Segra" rikala, ze na cvicaku potkala nekoho z cz-psa, ale ja porad netusila, koho ze to...
Nojo, na place ona moc nerve a je fakt, z s cizima mozna taky ne tolik, jako se mnou, na me je zavislak a obranar...
a jeste - zkousela sis ji pohladit? nechala se? kdyz je se mnou, tak nesnasi, kdyz na ni nekdo smatla...
kazdopadne bychom mohly nekdy vymyslet venceni, kde by se mi vylitala nejen rodinka od Aky + Bánší, ale i trpaslíček... Přidala by ses...?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 20:11
- Nahlásit
wami
Chtěla jsem se zeptat - můžu si tvoje fotky Maxe z rajčete dát na svoje stránky?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 20:40
- Nahlásit
maxim
urco
( pokud nebudes orezavat vodoznak... )
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 20:50
- Nahlásit
wami
Jasně, vodoznak tam zůstane
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 22:17
- Nahlásit
Radka
děkujuu za gratulaci!!!
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 07:18 - Změnil/a: Radka
- Nahlásit
wami
zkousela sis ji pohladit?
Zkoušela, nechala jsem ji očichat ruku a pak jsem ji pohladila, sice se krčila, ale myslím, napoprvé dobrý.
vymyslet venceni, kde by se mi vylitala nejen rodinka od Aky + Bánší, ale i trpaslíček... Přidala by ses...?
Ráda, tel. na mě je na stránkách, nebo až se uvidím s Luckou na cvičáku
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 07:20
- Nahlásit
papillon_girl
děkujuu za gratulaci!!!
Však si ji zasloužíte !!!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 08:17
- Nahlásit
Radka
Ahoj
Co záda?
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 08:53
- Nahlásit
maxim
Ahoj, žiju . Dostala jsem obstřik a nějaké rehabky na 3 týdny. Záda povolila někdy v noci a probudila jsem se až v 3:30 - teda probudily mě sousedovy kočky . Takže proti minulému týdnu a víkendu je to už paráda . Doufám, že cestu do Litoměřic přečkám v pohodě .
koukala jsem k wami na fotky ...nádhera. Je vidět, že Max i Sunnynka si ty závody užili. Jsou tam správně vysmátí .
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 08:56
- Nahlásit
Radka
Wami má krásný fotky. Už mám nějaký na stránkách i se článečkem
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 09:01
- Nahlásit
maxim
Radka
Ahoj§ Přeji hezké ráno všem
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 09:08
- Nahlásit
maxim
Teď jsem dočetla . Copak jste vyhráli ?
papillon_girl
Ahoj i Tobě !!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 09:13
- Nahlásit
Radka
Dostali jsme takovou upomínkovou medaili, pytlík granulí a před i po závodě kabelku s drobnostma
Fotek tam budu mít víc, jen co se sejdou.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 09:15
- Nahlásit
papillon_girl
Ahoj
Přestalo pršet, tak snad bude zítra cvičák, abychom stihli ještě potrénovat a v pátek bychom si s holkama chtěly udělat ještě takovou soukromou tréninkovovu hodinu před závodem
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 09:42
- Nahlásit
maxim
Tady je taky moc pěkně!!!! Takové dobré běhací počasí§ Ssi na zahrádku vytáhnu slalomek ten jediný musíme dopilovat
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 09:47
- Nahlásit
papillon_girl
Tady teda pěkně není. Sice neprší, ale je zima
|