Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 14:48
- Nahlásit

Radka
Taky jako já chudáček pracuješ v pátek?

maxim
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 08:18
- Nahlásit

cafina
Tak už jsem tady a čekám
Nakonec mi odpadlo všechno, co jsem měla dneska naplánovaný

cafina
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 08:41
- Nahlásit

maxim
Ahoj, venku je krásně, tak sbal děti a šupky, hupky na výlet

maxim
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 09:14
- Nahlásit

cafina
Markéta šla zkoušet na zítřejší Majáles a nechala mi tady svého přítele, kterej se snaží učit, v sobotu má přijímačky na vejšku a Esterka je lenošná. Takže se pokusím sbalit alespoň svého bateriového přítele a vyrazím s ním. Teda až se vzbudí, přijel ráno z noční jízdy na Slovensko Ale možná se půjdu vyvalit na zahradu, Max tam má nějaký nedokončený tunel

cafina
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 09:26
- Nahlásit

maxim

Tak to vyvalení bych taky brala.

Květinka bude doufám dnes odpočívat. Včera jsme byli na stopě a potom podívat se na nový rybník, co jsem našla na mapě. Kluci se koupali, ona lítala po břehu a čekala, až přijde Eda blíž s ocasem, aby se mohla zavěsit. Navíc na přilehlém poli bylo stádo těžce odrzlých zajíců, kteří jistě měli původ v tom ze seriálu "Jen počkej, zajíci", takže jsem musela ty svoje dorostenci volat pořád zpátky, aby jim nedali do kožichu. Jak jsme přišli domů. kytka se zavrtala do polštářů a pohla se poprvé až za tři hodiny, kdy jsem šla obědvat.

maxim
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 09:52
- Nahlásit

cafina
Teda ty jseš fakt akční. To mně se nikam nechce, když bych měla jít sama. Jedině pokud si naplánuju nějakej cíl, to se pak jde líp, ale to jde praktikovat tak maximálně o víkendu, kdy je dost času. Ale ani tak to není ono. Přestože jsem introvert, na tohle mám radši společnost, která si za půl hodiny rve vlasy, protože jako správný introvert nemluvím, stačí mi přítomnost druhého. A pokud přece jenom promluvím, tak na psa

cafina
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 10:08
- Nahlásit

maxim
Já myslím, že to s tím introvertem nebude tak strašné. Aspoň se mnou mluvíš úplně normálně.
Jinak novinky pro procházky si hledám v mapy.cz podle místa, které mě zaujalo, když jsem jela okolo nebo co je poblíž. Kolikrát člověk jede 100x kolem nějakého lesíka a vůbec netuší, co je z druhé strany. Včera jsem se byla ještě podívat z druhé strany Mohyly míru a našla jsem super cestičku na kondiční trénink na kole a taky jetel, který za chvilku posekají a bude se na něm dát stopovat, když bude obilí už moc vysoké.

maxim
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 10:51
- Nahlásit

cafina
No to je sice hezký, ale i přesto, že mě ujišťuješ, že můj orientační smysl se posiluje, obávám se, že by mě v tom lesíku už nikdo nikdy nenašel...
Při stopování na poli bacha na jedovatý postřiky - viz.Biluška.

cafina
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 11:03
- Nahlásit

maxim
Já myslím, že se zbytečně podceňuješ.
O Bilušce jsem četla. Snažím se dávat pozor, ale na 100% to člověk nikdy neodhadne

maxim
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 11:11
- Nahlásit

cafina
Tak se teda přiznám - nerada chodím na procházky sama. Nejlepší jsou ty naše společný výlety, kdy mně někdo říká, kudy jít a já du a jenom se kochám krajinou, i když s tím je taky problém, protože jakmile se začnu rozhlížet, stopro zakopnu o nějakej kořen

Eva mi poslala nějaký fotky mailem, ale jsou moc velký, tak jsem si říkala, že bych za ní třeba v sobotu zajela a stáhla všechno na tu flashku. poslala mi i nějaký tvoje fotky, trošku je poupravím a pošlu ti je na mail. Ať se můžeš aspoň mrknout.

cafina
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 11:22
- Nahlásit

maxim
Tak to je paráda, už se těším!!
Vzpomeň si, jak jsme byly venčit v lese nad Popůvkama, jak jsem ti zarytě tvrdila, že jsme u Ostrovačic a my byly tam, kde jsme vyšly..

maxim
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 11:23
- Nahlásit

cafina
Máš je tam. ta výstava je ostravská? Nějak se mi to už plete.

cafina
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 11:24
- Nahlásit

maxim
Fotky dorazily!! Jsem se zase nad sebou pobavila

cafina
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 11:25
- Nahlásit

maxim
Jo, to je Ostrava a oblíbená Ovesná. Ale ten úsměv hraju dobře, ne?!

maxim
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 11:34
- Nahlásit

cafina
To teda jo. A podívej se na mě, jak se na ni usmívám - mail

cafina
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 11:38
- Nahlásit

maxim
To vypadá jako: "Mysli si co chceš, babo!"

maxim
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 12:18
- Nahlásit

cafina
No jo, fakt Tys to vystihla

maxim
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 13:03
- Nahlásit

cafina
dala jsem na stránky nějaké nové fotky, jestli se chceš mrknout.
Venku - procházky
Doma - domácí pohoda
Prezentace - jak rostu

cafina
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 13:10
- Nahlásit

maxim
Moc pěkný!! Hlavně s kočkou na okně, to nemá chybu!!
A co rybička, co zmizela, když jsem byla se Sunnynkou u vás na návštěvě? Už se asi nenašla, že ?!

maxim
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 13:21
- Nahlásit

cafina
Ta se nenašla. Koupila jsem další dvě a dneska zase jedna zmizela. Kočce došly granule, tak si asi vylepšila jídelníček

cafina
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 13:26
- Nahlásit

maxim
Tak aspoň není Sunny jediný možný pachatel

maxim
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 13:29
- Nahlásit

cafina
Máme doma sušený rybičky jako dobrůtku, ale Max je nechce. Kočka je sice taky nechce, ale pak už by zbývala jen Markéta s Kubou, co té inkriminované noci spali v jednom pokoji s rybičkou, tak to nechám asi radši na té kočce... I když to není tak dávno, co Markéta ujídala kočičí granule...

cafina
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 13:32
- Nahlásit

maxim
Teda, jedno dítě vegetarián a druhý je na kočky

maxim
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 13:35
- Nahlásit

cafina
No, aspoň se doma nenudíme
Pořád se chystáme na velkou procházku, že vezmeme Kubu po krásách Moravy, on je z Čech, až se nám z toho plánování udělalo venku škaredě

cafina
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 15:19
- Nahlásit

maxim
Já bych vyrazila hned, kdybych mohla
Ale od zítřka do neděle se nachodím křížem krážem po polnostech až až..

maxim
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 16:40
- Nahlásit

cafina
Ještě někam vyrazíme, je pořád hezky.
Tak v neděli ve tři na Zetoru

cafina
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 16:52
- Nahlásit

maxim
Bezva! Těším se!!

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 19:12
- Nahlásit

Radka
Jak Biluška psala, že je puma hluchá, tak to myslela jako fakt hluchá, ona ironická bývá, ale totok myslela vážně

V sobotu máme závody v Olomouci v hale - píská Noga takže vím asi předem výsledek a to DIS protože on si chlapa na parkuru nestrpí, ale mě to baví, dokonce o to víc, překonávat všechny překážky, i když ne agilitnííí Dneska jsme byli trénovat opět slalom. Normálně to musíím asi oslavit mi ho začal konečně proskakovat bez ukazovánííííí Já jsem tak ráááááda!!!!!!!!! Navíc byl dneska tak krásný den, a Béow měl z toho jak mu jde lománek taky velkou radost!!!!!

Už si taky připadám jak nějakej magor, ale os tý doby co se to Libě stalo mě úplně přešlo to nadšení chodit někam do polí na procházky, to ho radši pořádně vylítám aportováním v parku, rozhodně nestojím o to, aby se mi někde na poli otrávil!!!! no nejsem já už taky mogor! Jo, viděli jste včera Na vlastní oči o taom traviči psů???!!!! To je jasný, že to tam dělají ti myslivci, ti jsou toho tak akorát schopní!

maxim
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 19:15
- Nahlásit

papillon_girl
Taky bych byla ráda, kdyby Maxe začal slalom bavit

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 19:21
- Nahlásit

maxim
Já se mu nedivím, ty skočky, tunely a tak jsou pro ně takový lepčí, protože to můžou prosvištět a nemusí nad tím něják přemýšlet, ale slalom je dlouhej a musí se přemýšlet celou dobu, koho to má pak bavit.. Zkus odměńovat v průbehu, a´t má z toho radost a snaží se jít dál, tak mi to dost pomohlo! Ještě je dobrý najít nějakých 12 klacků a dát to na zahrado přesně ve vzd 60cm od sebe a každy to den ho alspoń 2 krát proběhnout, a vzít si na to klidně šunku nebo něco co fakt miluje a postupně odměńovat. Když to tak budeš dělat každý den párkrát ono ho to chytne jako Bowa, uvidííííííš

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání