Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 21:19
- Nahlásit

papillon_girl
Je to šikulka. Škoda že to ten kameraman nezabíral víc na něho.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 21:48
- Nahlásit

maxim
Kameraman docela i zabíral, ale je to blbej formát, tak není skoro nic vidět... ale pro mě je supr pocit, když vidím, jak se zlepšil i v rychlosti, protože to je jediný, za co sem tam bývaj trestný body na závodech....

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 23:22
- Nahlásit

papillon_girl
Hlavně, že mu stačíš. Já na parkuru funím jak lokomotiva

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 08:26
- Nahlásit

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 08:44
- Nahlásit

tak dneska vyrážíme do té ZOO. Ale je tam zima jak v morně, někdo nahoře asi chce, abychom zůstaly doma a dostaly na prdel...

cafina
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 09:27
- Nahlásit

maxim
Dobré ráno!

Tak si zoo pěkně užijte a čepičku a rukavičky s sebou!!! Mě bolí v krku a nohy mám pořád jak led, ale doufám, že to nějak rozchodím

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 09:30
- Nahlásit

cafina
Není nad živočišný teplo. Doma se v posteli oblož psama, Sunnynku si přilož na bolavý krk

cafina
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 09:43
- Nahlásit

maxim
Jo, jo, Sunnynka, pokud s ní jako včera podniknu intenzivní cvičení a 2 velké vycházky, pak si ráda přilehne. Bohužel mezitím se mé zdraví podlomilo ještě víc, takže to přiložení je krapet kontraproduktivní

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 09:51
- Nahlásit

cafina
No možná by neškodilo zamyslet se nad tím, jestli by se nedalo trošku ubrat. K čemu bude psům panička s podlomeným zdravím? Aby ses nezničila. Odpočinek není důležitej jen pro psy.

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 09:54 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

cafina

cafina
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 10:12 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit

maxim
Já vím, jak to myslíš. Ale když u mě funguje: vůle tvá tě uzdravila

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 10:28
- Nahlásit

cafina
Tak to blahopřeju. U mě to není ani tak vůle jako spíš nutnost
Ale ve výsledku je to stejný
Co dneska v práci? Frmol nebo klídek?

cafina
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 10:41
- Nahlásit

maxim
Dneska klídek, kolegyně mě cpe vším možným, snad se večer odkulím Kdy vyrážíte?

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 10:52
- Nahlásit

No nakonec jsme se vzhledem k počasí rozhodly, že do ZOO půjdeme jindy. Ono přece jenom trvá tři hodiny, než ji celou projdeš, teda alespoň nám, chodíme tam každý rok. Místo toho pojedeme na velkou pocházku do Komína a navštívíme tatíka. Spojíme užitečné s příjemným, uvaří nám oběd

cafina
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 11:14
- Nahlásit

maxim
To je od vás hezké, že ho takhle rádi navštívíte
Můžeš to vzít pod zoo, kudy jsme už jednou šli na společné motýlí vycházce a budeš to mít i s medvědem!

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 11:15
- Nahlásit

maxim
ono se to nezdá, ale po zaběhnutí jdnoho parkuru si připadám, jako bych běžela snad nějakej maraton....

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 11:30
- Nahlásit

maxim
a sprinty mám nejrychlejší ze třídy, stejně jako skok do dálky..... ten se může hodit!!!!!!

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 11:35
- Nahlásit

cafina
No myslím, že se půjdeme projít někde poblíž, je tam spousta možností procházek, mám to tam prolezlý jako děcko. A nemysli si, že máme tatíka jen na vaření oběda a podobně. Má pro mě vždycky nachystanej dlouhej seznam úkolů, tak udělám něco už dnes, aby mě v ten čtvrtek pustil za tebou

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 11:36
- Nahlásit

papillon_girl
Taky jsem bývala nejlepší v běhu, ale kdeže ty loňské sněhy jsou...

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 11:48
- Nahlásit

tak my jedem. Ahoj večer

cafina
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 12:30
- Nahlásit

maxim
papillon_girl
To já taky, běhala jsem dlouhé tratě, lezla po stromech.. Teď funím, když mám vylézt při schovávání na první větev, je to málem nadživotní výkon

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 13:10
- Nahlásit

cafina
maxim
taky jsem furt lozila na stromy a taky po střechách a na garáže..... a když nás pak kdysi prohnal takový dědula, tak jsem lozit přestala.... naposled jsem na strom musela, když jsem tam při aportování venku hodila bumerank a až na kompletně špinavé bílé kalhoty a na větev, která pode mnou mále mřupla asi z 7 nebo 8 m,etrů to byla sdocela púohodičkaaaaaa

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 16:38
- Nahlásit

cafina
papillon_girl
Tak už jsme doma. Byli jsme venku docela dlouho a pěkně jsme vymrzli. A když už jsme byli na vycházce defakto ve městě, dopřáli jsme Maxovi městský luxus a zavřely jsme se s ním na chvíli do oploceného "výběhu" pro psy. Nějak ho to nezaujalo
Zkoušela jsem, jestli nezapomněl aportovat a podávat míček a nezapomněl
Taky jsme potkali velikýho vlčáka s košíkem, kterýmu jsme se móóóc líbili, takže se nechtěl nechat odvolat, kdežto Max bez problémů. A neštěkal na žádný pejsky ani malý děti. Takže úplnej vzorňák

cafina
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 17:02
- Nahlásit

maxim
Tak to je super. Maxík si zvykl i na obříky. Trošku jsem měla strach, jestli ho to zas nevrátí do starých kolejí, když k němu posledně Eda přihopkal, ale dobře to dopadlo, Maxík je prostě borec

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 17:14
- Nahlásit

cafina
On si dovoluje jen na některé psy. Jiných si vůbec nevšímá a nebo z nich má respekt. Podle čeho to rozděluje, to nevím. Dneska do toho výběhu přišel po nás pán s fenkou staforda. Max ji sice viděl, ale vůbec za ní nešel. Ani očuchat.

cafina
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 17:46
- Nahlásit

maxim
Asi je na dlohovlásky

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 17:51
- Nahlásit

cafina
Jo. Na vlasunnynky

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 18:04
- Nahlásit

cafina
Dneska mi tatínek povolil ten čtvrtek. jenom nevím, jestli se tam dostanu úplně přesně ve čtyři.

cafina
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 18:28
- Nahlásit

maxim
Na vlasunnynky
To asi brzy významně klesne v oblibě, neboť intenzivně líná
Ve čtvtek to nevadí, taky někdy skončíme až po 16h.

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 18:44
- Nahlásit

cafina
Já teď taky z Maxe vyčesávám spoustu chlupů, to bude asi to jaro.
A na ten čtvrtek se ještě domluvíme, ne?

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání