Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
cafina
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 18:54
- Nahlásit

maxim
Jasně Tak zítra

baile
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 08:27
- Nahlásit

Pěkný den přeji,
dnes tam krásně svítí sluníčko a já musím být doma. Čekám na pány z Ikei, dovezou nám skříň.

cafina
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 08:36
- Nahlásit

Dobré ráno!!!

baile
Tak to vám ji určitě i složí, že?!
Já jsem s Alčou takle skládala psací stůl, na víc jsme si netroufly, byla to strašná stranda, mlátily jsme se smíchy jak prašťený, stůl jsme nakonec složily, šuplíky sice jezdí v kolejničkách trochu šejdrem, ale za tu psinu to určitě stálo.

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 08:46
- Nahlásit

cafina
Tak to já jsem úplnej montér Váňa. Když se taťka stěhoval, kupoval nějaký nový nábytek a protože je invalida, bylo všechno na mně. Složila jsem psací stůl, kuchyňský stůl s židlema, komodu, položila koberec, připevnila lustry.

cafina
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 09:04
- Nahlásit

maxim
Prostě děvče pro všechno!!
Ještě že mám tak šikovné kamarádky

baile
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 09:29
- Nahlásit

maxim
cafina
No právě, že nám ji nesloží, tak to bude taky velká legrace . Za složení by si totiž účtovali další peníze a to si nemůžem moc dovolit. Aspoň se u toho zasmějem.

baile
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 09:35
- Nahlásit

maxim
cafina
Když už jste tady holky, tak se vám musím svěřit s mým smutkem. Dokud budu bydlet u mamky doma, tak se toho druhého pejska asi nedočkám . Nedávno jsem zkoušela nadhodit, že bych si vzala z útulku psa a ona že ne, tak jsem říkala argumenty, že bych si ho financovala, starala se o něj. Ale ona, prý, že můžu onemocnět a kdo pak bude venčit dva psy...Ach jo.
Jani, nevíš, kolik stojí kotec za noc na tom Zetoru? To by byla jedna z možností, ale zase bych asi neměla to srdce tam nechat psa samotného přes noc...

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 09:35
- Nahlásit

baile
Aspoň se u toho zasmějem
To doufej. Já jsem u toho psacího stolu málem už brečela, protože jsem neměla vrtačku, jenom šroubováky a byla to úplná hrůza.

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 09:39
- Nahlásit

baile
kolik stojí kotec
Takhle bych to já určitě neřešila. Chceš s ním být přece pořád, ne? A jak by to bylo v tomto případě, kdybys onemocněla?

cafina
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 09:57 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit

baile
Mohla bych ti to zjistit, ale myslím, že to není úplně šťasné řešení. Zkus mamince říct, že jsi dospělá, že o toho psa opravdu stojíš, a ať tedy popřemýšlí, za jakých okolností by byla ochotná na to přistoupit. Ať ti dá jasné agrumenty, proč ne, a s těmi se pak dá pracovat.

maxim
Tak jsem udělala propočet, v kolik si dáme o víkendu sraz a vidím to na půl šestou v sobotu u tebe a v neděli u Evy (tj. v půl paté tohoto času )

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:07
- Nahlásit

cafina
Eva říkala, že u ní máme být v pět.
A co se týče té soboty, s jakou průměrnou rychlostí jsi počítala? S povolenými 130km/h na dálnici?

(tj. v půl paté tohoto času

To je schválnost, že ta změna musí být zrovna tento víkend, že jo?

cafina
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:16
- Nahlásit

maxim
Eva říkala, že u ní máme být v pět

To neeee

Brala jsem to podle propočtu na mapy.cz plus půl hodiny rezerva, ale jestli máš jiné propočty, m ů ž e m t a k y v p ě t

baile
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:18
- Nahlásit

cafina
Taky se mi to řešení - mít psa v kotci - vůbec nelíbí. Na argumenty jsem se jí ptala, ale nechce o tom moc mluvit. Prostě se vymlouvá. Jejími největšími argumenty jsou ta moje případná nemoc, pak chlupy v bytě a poslední argument, který jsem z ní vypáčila, že se s dvěma psy blbě cestuje (jednou za měsíc jezdíme k babičce autobusem - cesta trvá asi dvě hodiny). Přitom pejsky má jinak moc ráda, s Andym chodím ven jenom já, starám se o něj (veterina, čištění zubů, dávám mu prášky,...). Když jí ukazuji nějakého pejska na stránkách útulku, tak se jí třeba líbí, ale doma by ho nechtěla...

baile
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:21
- Nahlásit

maxim
Ty se máš, si doma už rozhoduješ sama a je jenom na tobě, jestli si pořídíš psa nebo ne. Být tebou, tak už bych měla tři (jednoho malého papillonka na mazlení a tanec, druhého středně velkého kříženečka na agility a třetího velkého asi belgičáka na poslušnost)

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:26
- Nahlásit

cafina
Já vyjedu klidně o půl šesté, věřím tvým propočtům a Evu se ještě můžeme pokusit zpracovat

cafina
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:26
- Nahlásit

baile
Tak to se opravdu vymlouvá, chlupy z jednoho nebo ze dvou psů vyjde úplně na stejno. A když někam pojedeš nebo budeš nemocná, můžeš psa nechat u nás, jeden navíc se tam už ztratí

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:32
- Nahlásit

baile
Být tebou, tak už bych měla tři
Mám ještě dvě děti...

baile
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:34
- Nahlásit

cafina
To je fajn . Kdybych někam jela, tak ho vezmu s sebou, cestu bychom nějak přežili (myslím, že to mamka vidí černě), a navíc, babička má obrovskou zahradu, tak by se tam pejsan vyřádil a okolí je taky moc pěkné.
S tou nemocí - tak to bych se obrátila na tebe

Jinak díky za podporu, těší mě, že mi pejska přejete. Budu dál doufat. Musím si najít fajn práci, abych pak měla hodně času na pejsky a taky hodně peněz

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:34
- Nahlásit

cafina
baile
Já myslím, že pro všechny by bylo lepší, kdyby maminka ustoupila dobrovolně a ne umlácená argumenty.

baile
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:37
- Nahlásit

maxim
Mám ještě dvě děti...
To má taky klady, můžou ti s pejskama pomáhat. S financema to asi bude horší, ale holky už jsou celkem odrostlé a za chvilku už taky začnou pracovat, tak by ti třeba vypomohly

cafina
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:37
- Nahlásit

maxim
Tu sobotu můžem ještě posunout, zkus se někoho zeptat, jestli nemá osobní zkušenost s cestou tam. Ale do Nitry bych nespěchala. Posuzování je od 9:30 a my jdem až kolem poledne, pokud se to nějak zásadně nepřevrátí, takže myslím, že 5:30 by mělo bohatě stačit i na to, abychom našli pohodlně místo. Zvlášť když Eva jezdí jak drak

baile
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:39
- Nahlásit

maxim
pro všechny by bylo lepší, kdyby maminka ustoupila dobrovolně a ne umlácená argumenty.

tak to je dobrý musím jí to říct

nebo nejlepší bude, když ji vezmu jednou s náma na procházku, třeba jí to přejde, když uvidí tolik krásných pobíhajících pejsků

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:40
- Nahlásit

baile
Esterka má 15 a Maerkéta 18 a budou obě ještě dál studovat. A hlavně mají své zájmy a učení, s pejskem pomůžou, ale nemůžu se na to spoléhat

baile
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:42
- Nahlásit

cafina
maxim
Už mi dovezli skříň, huráá. Můžu jít ven. Začínají se tam zase honit mraky.
Večer budu skříň skládat, tak na mě myslete, aby z toho nevzniklo něco jiného než skříň

baile
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:50
- Nahlásit

Holky našla jsem křížence papillona s francouzským buldočkem Je celkem roztomilý, převažuje buldoček. http://www.wooffy.websnadno.cz/

baile
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:55
- Nahlásit

A dokonce jsou z Líšně, že bych je kontaktovala ?

Dines
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:57 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

baile
Ježííííš, to je ale ošklivej netopýr

A ještě k tomu druhýmu hafíkovi.... počkej, dokud se nepostavíš na vlastní nohy, s vlastním zázemí, stabilní prací, a budeš si na 1000 000% jistá, že se nic nezmění, a když jo, že s tím nebude jediný problém..... Je fakt velikej rozdíl, jestli psa jednoho, nebo dva....ve všem

baile
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 11:01 - Změnil/a: baile
- Nahlásit

Dines
ale má super ušiska

já vím

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 11:47
- Nahlásit

baile
něco jiného než skříň
Třeba rakev

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 11:50
- Nahlásit

baile
A dokonce jsou z Líšně, že bych je kontaktovala
Ten je úžasnej A to jsem si myslela, že kříženec papillona musí být jen obluda. Určitě je kontaktuj Chci ho vidět naživo

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání