| Autor |
Zpráva |
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:00
- Nahlásit
3 mokré tryskomyši
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:02
- Nahlásit
Bubacek
Tak 3 síly fuku mám taky a 3 teploty, ale ty W nevím a ani značku...
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:05
- Nahlásit
Radka
moc děkuji a já si jdu barvit ty mé šediny, abych příští týden vypadala k světu.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:06
- Nahlásit
Bubacek
No nevím čemu se směješ, Tobě Čoky nelítá po bytě jak splašená, když jí jenom umyješ podvozek ? Ti moji totiž jo a vytírají se do sšeho, co se jim připlete do cesty.
Fakt je, že Jacka jsem ještě nefénovala, jenom ho zvykám na zvuk fénu, když fénuju sebe, tak jsem zvědavá jestli si s nim v pátek poradím sama, nebo bude třeba pomocník.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:07
- Nahlásit
Bubacek
Taky se na sebe chystám...na nehty už jsem byla a mám na nich namalované motýlky...budu s nima přivolávat to jaro
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:09
- Nahlásit
Radka
Tobě Čoky nelítá po bytě jak splašená, když jí jenom umyješ podvozek ? - ne nelítá, ona lítá jedině pokud si s ní někdo hraje a hází ji balónek nebo nějakou pískací či plyšovou hračku.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:09
- Nahlásit
Radka
Bubacek
Teda holky, teď přemýšlím, co bych se sebou mohla udělat já. Asi nic, nechám Maxe, ať je hezčí
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:10
- Nahlásit
Bubacek
ne nelítá
tak to nahlas závidím, co s těma mýma udělá troška vody..to se nedá popsat...to je davové šílenství...
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:10
- Nahlásit
Radka
Tak to si dej motýlky i na hlavu, aby byly lépe vidět na nehtech by mohly být přehlídnuty.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:11
- Nahlásit
maxim
co bych se sebou mohla udělat já. Asi nic
Jejda, tak to jsi šťastná žena
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:12
- Nahlásit
maxim
tak ty na sobě nemáš co vylepšovat. Postava super, vlasy také a o oblečení nemluvě. A Maxíček je krasavec.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:13
- Nahlásit
Bubacek
motýlky i na hlavu
By mi Adélka vynadala, že se opičím a taky já stará baba s motrlakem v hlavě...no potěš koště
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:18 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit
jo a jinak přeji všem veselé Velikonoce
[imgs] [/imgs]
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:19
- Nahlásit
Hezké poledne všem!!
Radka
Blahopřeji k negativnímu vyšetření PRA !
Květinka taky lítá jak blázen po každém namočení byť jen tlapiček, ale já jsem to přeonačila na hru s ručníkem, takže se hned po utření jdeme přetahovat a já na ni ten ručník házím a ona s ním bojuje jak gladiátor. Jinak při celkové koupeli taky fenujeme, ale fén máme obyčejný, jen 2 rychlosti a do fénování vkládáme hru s ručníkem, protože největší trauma pro Sunnynku je, že musí u fénování sedět na místě
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:21
- Nahlásit
cafina
Ahoj a díky...kde se touláš? Máš moc práce ?
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:23
- Nahlásit
cafina
Naše Čokyška si udělala s misky na vodu pro Akity ze které pijou bazén. Chodí si tam sama namáčet tlapičky a dělá ve vodě bublinky. Vždycky tam ponoří čumáček až po oči a fouká do vody a jak udělá bublinky tak se je snaží pochytat.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:25
- Nahlásit
Radka
teď si nejsem jistá jestli jsem ti gratulovala k vyšetření PRA, tak je to super výsledek a moc gratuluji.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:25
- Nahlásit
Bubacek
Vždycky tam ponoří čumáček až po oči a fouká do vody a jak udělá bublinky tak se je snaží pochytat.
Tak to nemá chybu , Čoky je umělkyně !
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:30
- Nahlásit
Bubacek
Díky za poklonu
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:31
- Nahlásit
Radka
Tak tak.. Právě tlačím oběd, tak mám chvilku volno.
Bubacek
Měla jsem takového ovčáka, co to dělal. Ten to měl snad "geneticky", protože to dělala maminka i sestry, které jsem znala. A vždycky z toho byla velká kaluž kolem misky, což v bytě nebylo nic moc
Z Čokynky bude malý plaváček
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:33
- Nahlásit
Bubacek
ponoří čumáček až po oči
Tak to dělá Max v potoce, když kolem nějakýho jdeme a jemu se podaří tam skočit. Když jsem to viděla poprvé, nemohla jsem uvěřit. On se snad pod tou vodou i dívá, sbírá tam trávu a klacíky a pak je žere. Pasovala jsem ho na hrocha
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:35
- Nahlásit
cafina
No konečně ses tu taky objevila.
Ten trénink ve středu nám vynesl povýšení do pokročilých, jak už jsem tady včera psala
Akorát jsem si potom vzpomněla, že jsme zapomněli na tu střelbu
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:38
- Nahlásit
maxim
Pasovala jsem ho na hrocha
Jinak s moskytierou jsi opět nezklamala
Blahopřeji k povýšení!!!!!!!!!!!!
Na střelbu jsme zapomněli, přístě, slibuji, napravíme.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:38
- Nahlásit
Bubacek
Taky přeji veselé Velikonoce. My půjdeme s děckem jako každý rok do brněnské ZOO a tentokrát bereme i Maxe. Jenom doufám, že nebudou padat trakaře
cafina
Víš, že příští týden se mění čas a my budeme muset do té Nitry vstávat o hodinu dřív?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:40
- Nahlásit
maxim
budeme muset do té Nitry vstávat o hodinu dřív?
Potom si zamlouvám místo mezi motýlky sama vzadu a budu "tiše naslouchat", co si z Evou povídáte
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:43
- Nahlásit
cafina
Aby to nakonec nedopadlo tak, že nás najdou v deset dopoledne nedaleko Nitry, jak v autě svorně sladce chrupkáme...
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:51
- Nahlásit
maxim
Jestli bude sladce chrupkat cestou i Eva, tak máme o věčný spánek postaráno
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:54
- Nahlásit
maxim
Pasovala jsem ho na hrocha To je dobrý
zapomněli na tu střelbu tak to nevím co napsat...do koho budete střílet ? A to pak jako budete střelené ?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:54
- Nahlásit
cafina
Musíme doufat, že by napřed někde bezpečně zaparkovala
Ale ne, ona má výdrž, to spíš budeme chrnět my, ale ona bude statečně řídit
Přišel ti už na Nitru vstupák? Mně včera.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:57
- Nahlásit
Radka
do koho budete střílet ? A to pak jako budete střelené
Já doufám, že do nikoho Jestli čteš ostatní témata, tak cafina by mohla, kdyby Max obtěžoval její chovnou fenu, což dělá pořád a rád Ale k tomu snad nedojde.
A střelené jsme už teď ...
|