| Autor |
Zpráva |
Radka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 14:21
- Nahlásit
maxim
V mladých byla konkurence skoro vždycky, ale že i u Vás v mezitřídě ? Vůbec se mi zdá, že lidí na výstavách přibývá...a to je dobře.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 16:10
- Nahlásit
Radka
Když byl v mladých Max, nebyl tam nikdo. Byli jsme vždycky sami nebo dva. To teď je v mladých hodně psů. A mezitřídu využije každej, kdo ještě nemusí do otevřené, má tam jako starší pes větší šanci.
Co mě překvapuje je, že v Ostravě je tentokrát víc psů než fenek.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 07:42
- Nahlásit
maxim
Co mě překvapuje je, že v Ostravě je tentokrát víc psů než fenek
Aha, toho jsem si ani nevšimla , ale myslím, že víc psů bylo i v Brně.
No já jsem zvědavá na to moji oplatečku malou, moc mě nenapadá, kdo by tam s náma mohl být ve třídě...nevím, jestli Jana Šimperská hlásila Isauru a par ještě možná ta Pompadur co vyhrála v Brně...paní je myslím z Opavy, ale jsou to všechno jen dohady. Ája je nahlášená do tř.otevřené.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 09:09
- Nahlásit
Radka
Já vůbec netuším, kdo bude s náma. Ale to netuším nikdy
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 09:17
- Nahlásit
maxim
Vy jste ve třídě 4 ? Tak to mě taky nikdo nenapadá..no bude to překvapení
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 09:30
- Nahlásit
Radka
Jsme čtyři v Bolce i v Ostravě. Vzhledem k tomu, že v mladých nás nikdy tolik nebylo, tak nevím, kde se ti psi berou?
|
baile
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 09:33
- Nahlásit
maxim
Ahoj! Zrovna jsme včera mluvily o té krátkosrsté kolii a ona se objevila na stránkách útulku Komín. No není to náhoda? Stejně se mi ale víc líbí fenka č. 0260. Tu chci!!! Proč už jsem nedostudovala??? Sakra.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 09:42
- Nahlásit
baile
krátkosrsté kolii
Taky jsem se tam už dívala a objevila ji
A ta 0260 mě taky upoutala. Dostuduješ za chvilku, v čem je problém?
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 09:51
- Nahlásit
baile
maxim
Dejte mi odkaz na ten útulek...sím.
baile
Krátkosrsté kolie jsou nádherné, taky se mi moc líbí . Půjdu na ně kouknout v sobotu do Ostravy.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 09:55
- Nahlásit
Radka
http://www.mpb.cz/utulek-pro-zvirata/
|
baile
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 09:59
- Nahlásit
maxim
Problém je v tom, že se musím teď hodně učit na státnice a taky ještě nevydělávám - z tohoto důvodu ani nemá cenu přemlouvat mamku, protože by měla tyto argumenty.
Je to škoda, protože to je taky můj typ ta fenečka, je akorát velká, je to odrostlé štěně, takže už by neměla vyrůst. No asi se stejně mamky zeptám, ale vidím to bledě.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 10:05
- Nahlásit
baile
Já bych mamku moc moc poprosila a řekla bych jí, že jí to splatím, jak budu chodit do práce. Pokud budeš ještě bydlet doma a nebudeš muset utrácet za vlastní domácnost, tak bys to z nástupního platu mohla zvládnout.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 10:07
- Nahlásit
baile
díky,
tak ta je fakt krásná , ale určitě se najde i další až dostuduješ...a třeba ještě lepší
|
baile
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 10:12
- Nahlásit
maxim
Radka
Zkusím to, ale pochybuji, že bych ji přemluvila.
Možná se ta fenečka jen zatoulala a někdo si pro ni přijde.
Dnes mám agility, ale nějak se tam mračí
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 10:18
- Nahlásit
baile
Včera jsme na agi povýšili Příští týden máme přijít už na pátou, do pokročilých, prý už potřebujeme trénovat něco těžšího
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 10:19
- Nahlásit
Radka
To je pravda. Pejsků v útulku bude bohužel vždycky dost
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 10:21
- Nahlásit
maxim
Tak to moc gratulujem
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 10:29 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
Radka
Já zase nevím, jestli mám být ráda nebo ne. V začátečnících už nám to tak šlo a v pokročilých budeme zase za největší nemehla
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 10:32
- Nahlásit
baile
Tak už se nemračí ale je rovnou sněhová vánice
Ale nic bych si z toho nedělala, včera odpoledne taky sněžilo a večer na cvičáku bylo fajn. Je to tam nějak v závětří.
Když to tak venku vidím, říkám si, jak nám to včera krásně vyšlo.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 10:46
- Nahlásit
maxim
Včera jsme na agi povýšili
To je bezva! Už budete dokonce trénovat i za světla
jak nám to včera krásně vyšlo
Včera bylo super, Andy spal až do sedmé večer
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 10:55
- Nahlásit
baile
Max taky pochrupoval, ale já jsem byla totálně zničená
Večer jsem s Maxem zkoušela obraty drrrrrž a jump a taky vysílačku. Vypadá to, že to pochopí, pokud mu v tom nebudu dělat guláš Budeme to trénovat na zahradě.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 11:00
- Nahlásit
maxim
V začátečnících už nám to tak šlo a v pokročilých budeme zase za největší nemehla
No jo, to je daň pokroku , ale určitě to nebude tak hrozné, jinak by Vás tam neposílali.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 12:41
- Nahlásit
Radka
Otázka je, jestli my jsme na začátečníky tak dobří, že už můžeme dál, nebo jsou ostatní začátečníci tak nemožní, že mezi nima záříme
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 12:59
- Nahlásit
maxim
Hele, já myslím, že důležité je to, že ZÁŘÍTE , po důvodech nepátrej. Nač si přidělávat starosti
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 13:17
- Nahlásit
Radka
To je pravda. Teď už si budu zářit s úplným klidem
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 13:24
- Nahlásit
maxim
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 13:35
- Nahlásit
Radka
Teda to počasí se zbláznilo. Tady je půl hodiny fujavice, pak půl hodiny svítí slunko, pak zese fujavice a furt dokola
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 13:55
- Nahlásit
maxim
U nás je to to samé...teď padají obrovské vločky a hnusně fouká. Já jsem chtěla jít dneska na velkou prochajdu, protože doma už s nima není k vydržení.Včera mě přivítala Fidorka ala Kájínek . Všechny 4 nohy měla omotané nití ! Vypadala fakt jak zločinec v řetězech. Já jsem totiž dělala k večeři rolády a neschovala jsem tu blbou nit. Nechala jsem ji na kuchyňském stole !! Takže tam některá nádhera vylezla a tu nit schodila, no a výsledek už znáš !!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 13:58
- Nahlásit
Radka
A to jsem v odborné literatuře četla, že si má člověk pořídit pejsky aspoň dva, aby se v době pánovy nepřítomnosti zabavili a nedělali hovadiny...
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 14:05
- Nahlásit
maxim
Tak ta literatura pěkně kecá , u nás se hovadiny násobí počtem psů .
Já jenom nechápu co na tom stole hledají...mám tam jen prázdný stojánek na ubrousky...ubrousky už roztrhali...a solničku s pepřenkou, asi si chodí okořenit život
|