| Autor |
Zpráva |
Radka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:05
- Nahlásit
maxim
No ostatní témata občas čtu, ale nemůžeš cafinu srovnávat s takovou hysterkou . Navíc myslím, že Sunny ještě chovná není ( doufám, že se nepletu ) tak co
A střelené jsme už teď ...
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:24
- Nahlásit
Radka
Já ji nesrovnávám, chraň bůh
Sunny ještě chovná není
Tak to ji Max může klidně obtěžovat
takovou hysterkou
Stejně je to zvláštní baba, ona chodí venčit se zbraní? Musela s nějakou střelbou počítat
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:29
- Nahlásit
maxim
Tak to ji Max může klidně obtěžovat
si piš, že může
Musela s nějakou střelbou počítat
Jo, ona toho psa snad picla na dvoře jeho majitele, né na svým pozeku...si tak trochu myslím, že háravka byla jen zámika, bohužel
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:35
- Nahlásit
Radka
Já věřím tomu, že to musí být hrozný, když tě neustále obtěžuje pes, kterýho si jeho majitel neumí pohlídat a ten se mu pořád toulá ( tím nemyslím tento konkrétní případ ), když pokaždé na vycházce se na tvou fenu lepí a ty musíš jít nakonec domů, ale řešit to takhle?
Tady u nás na vesnici pár takových donchuanů bez dozoru taky máme. Jeden byl obzvlášť vytrvalej a ohromně šikovnej, přeskakoval za fenama i ploty a kolikrát ty fenky musely jít na přerušení. Páníci si ho neuměli ohlídat, a když už těch stížností bylo moc, nechali ho vykastrovat.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:45
- Nahlásit
maxim
No já nevím. Mám dvě feny a v sousedství 2 psy 1 je jezevčík Max - ten je panic a docela v pohodě. 2 je maltézák - chovný pes, který kryje - sousedí s náma přes plot. Musím říct, že i když holky hárají nemám s nima problémy, jsou pod dozorem a venku na vodítku. Jen v ty kritické dny stojí u plotu a uužívají si orál . Od toho plotu si je musím odnést, protože neslyší...fakt zvláštní úkaz . Sousedky od toho maltéze jsem se ptala, jestli jim ben nevyvádí, kdž holky hárají a prý doma je v pohodě, jen ho taky odnášejí od plotu.
Tibeťák je malý plemeno chovaný v bytě, nevím co je za problém, uhlídat háravou fenku. Věřím, že horší to mají majitelé fen, které jsou celoročně venku, to aby je člověk nejlíp zazdil aby se k nim psi nedostali.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:49
- Nahlásit
Radka
S fenkama zkušenosti nemám, Max jako panic je zatím taky víceméně v pohodě. Slyšela jsem, že voříšci jsou náruživější než čistokrevní psi. Třeba ten zastřelenej byl taky voříšek a ten u nás v dědině taky. Samozřejmě to asi neplatí vždycky. A nebo na voříšky dávají majitelé menší pozor, nevím.
to aby je člověk nejlíp zazdil
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:56
- Nahlásit
maxim
Třeba ten zastřelenej byl taky voříšek
Jo byl.
na voříšky dávají majitelé menší pozor
přesně tak, kolik vidíš běhat po vesnici čistokrevných psů, ale vořecha si pořídí za dvě piva, tak co. Vím, že to zní blbě, ale je to tak
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:58
- Nahlásit
Mizím domů...pa v úterý
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 14:21
- Nahlásit
No jo, a jsem tu sama. cafina strašně pracuje, baile se strašně učí, jenom já dělám prt.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 14:28
- Nahlásit
A to jsem si myslela, že šarpej má moc kůže
URL
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 14:31
- Nahlásit
maxim
Vstupáky mi přišly ve středu, oba zároveň.
A to jsem si myslela, že šarpej má moc kůže
Ta cena je taky dost nařasená
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 14:38
- Nahlásit
cafina
Ale on nemůže vůbec vidět. To je hrůza
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 15:03
- Nahlásit
maxim
No jo, a jsem tu sama. cafina strašně pracuje, baile se strašně učí, jenom já dělám prt - Ještě jsi zapomněla na mne
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 15:07
- Nahlásit
Bubacek
No jo, ale ty se tu vyskytuješ tak sporadicky... Píšu ti a ty už jseš za horama
A taky vím, co dělá cafina i baile, když tu nejsou, ale co děláš ty? jsi pro mě tajemstvím
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 15:15
- Nahlásit
Bubacek
Už jsem odepisovala tvojí kamarádce Janě na mail. Vytvořila jsem dlouhý elaborát, tak doufám, že jsem ji neodradila?! Neřikala něco?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 15:37
- Nahlásit
cafina
Jedu domů, budu tady zase navečer. A zítra. A v pondělí. A v úterý
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 15:39
- Nahlásit
maxim
Bezva paměť
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 15:43
- Nahlásit
cafina
Že jo
Hodila by se na parkůru
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 15:48
- Nahlásit
maxim
Jen tak předběžně. Jaké máš plány na čtvrteční odpoledne cca po 16h?
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 16:03
- Nahlásit
cafina
Jé ty jsi hodná, zatím se nezmiňovala. Ale odradit ji asi neodradíš. Ona se do motýlka zamilovala.
Moc děkuji za sebe i za ni.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 16:08
- Nahlásit
maxim
No jo, ale ty se tu vyskytuješ tak sporadicky... Píšu ti a ty už jseš za horama mohu tě uklidnit já a hory k sobě nejdeme a tady na tomto fóru jsem denně. Je pravdou, že se na PC střídáme s dětma a já se věnuji i čtení knížek a jiným zábavám. Ale také se věnuji domácím pracem, když toho moc nenachodím, ale hlavně pejsánkům.
jsi pro mě tajemstvím - Pokud máš nějaký dotaz tak se klidně ptej.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 18:14
- Nahlásit
Bubacek
Ona se do motýlka zamilovala
Tak to je bezva. Já mám jenom obavy, jestli budou děti duracellky po Sunnynce, tak aby to nějak doma zvládli. Ale ještě je spousta času, určitě se někdy potkáme osobně, tak se může s tou mou dračicí seznámit
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 18:18
- Nahlásit
cafina
Ve čtvrtek jezdíme do Brna na němčinu
Musím se pochlubit. Právě jsme se vrátili z vycházky, sice dost prší, ale stejně jsem na hřišti Maxe trochu pocvičila. A tos měla vidět. Začala jsem s míčkem - aportoval jako pánbůh, míček mi strkal do ruky a když mu spadl, podával mi ho tak dlouho, dokud jsem si ho nevzala Měla jsem hroznou radost, kéž by mu to vydrželo!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 18:23
- Nahlásit
Bubacek
Pokud máš nějaký dotaz tak se klidně ptej.
Já vím, to už jsi mi jednou psala. Ale nějak je mi blbý se vyptávat a abych pravdu řekla, ani nevím na co. Právě tady na fóru, jak sem chodíme a plkáme, tak o sobě ledacos říkáme a tak se vlastně tak nějak virtuálně poznáváme bez toho, že bychom se konkrétně ptali.
Já se po odpolednách taky musím střídat s dětma, ale v práci mám PC jen pro sebe
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 18:28
- Nahlásit
maxim
Ve čtvrtek jezdíme do Brna na němčinu
To si vzpomínám, ale říkalas, že se s dcerou na hodinách střídáte, tak kdyby šla na němčinu ona, já asi skončím v 16h. na Kraví hoře výcvik, tak budu k dispozici..?
aportoval jako pánbůh
Super
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 18:32
- Nahlásit
cafina
Ještě se s ní domluvím, Kraví hora je kousek, kdy to potřebuješ vědět?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 18:39
- Nahlásit
maxim
Stačí v úterý
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 18:42
- Nahlásit
cafina
Tak já to zkusím domluvit. To víš, že radši půjdu s tebou než do němčiny
Navštěvujeme při té příležitosti vždycky tatínka, ale snad mu nebude vydit, když přijdu později
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 18:56
- Nahlásit
maxim
Jasně. Tak zítra pa, pa!!!!!!!!!!!!!!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 19:05
- Nahlásit
cafina
Sem se dívala, že vám z útulku zmizel ten x jezevčík, co se mi tak líbil. takovej flekatej, ještě štěně. Ale zato tam přibyl další, hodně podobnj, taky štěně, jenom jiná barva. jestli to nejsou příbuzní.
|