| Autor |
Zpráva |
baile
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 10:16
- Nahlásit
maxim
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 10:57
- Nahlásit
baile
URL
|
baile
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 16:35
- Nahlásit
maxim
jé ta jsou pěkná! Vypadají jak kříženci kokra s jezevčíkem
|
baile
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 16:45 - Změnil/a: baile
- Nahlásit
maxim
Teď jsem si všimla, že na těch stránkách nabízí Eva Isánka (teda myslím, že to je on). Stále ho nechceš?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 20:42
- Nahlásit
baile
No jo, je to Isánek
A stále odolávám
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 08:32
- Nahlásit
Dobré ráno všem!
Ještě přidávám jednu agility akci, kdo by se chtěl zúčastnit! URL
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 09:01
- Nahlásit
cafina
ahoj, jen Tě chci upozornit. Po kliknutí na Tvůj odkaz mi vyskočilo varování, že byl nalezen Trojský kůň. Tak pozor.
Jak jinak se daří. Vidím, že zase pracovně. Jo a pozdravuj květinku. Už se na Vás těším.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 09:12
- Nahlásit
cafina
Bubacek
Taky mě tam vyjela nějaká divná hláška na těch stránkách, tak snad teď nemám zavirovanej počítač. Nevíte, jak se zjistí, že mám v počítači Trojského koně? To budou asi nakopírovaný do počítače nějaký soubory s nějakou příponou, ale netuším s jakou.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 09:12
- Nahlásit
Bubacek
Jejda! A mně nic takového nepíše!
Květinka děkuje za pozdravy! Taky se moc těšíme! Pokud bude hezké počasí, můžem je pak někde hromadně vypustit. Ale to nesmí být počasí jako v Olomouci
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 09:15
- Nahlásit
Ahoj všichni
Dneska mi přišel vstupní list na Brno. Akorát tam není napsaný, ve kterým pavilonu vystavujeme. Taky je tam kruh č.22 a když jsem se dívala na net na obsazení kruhů, jsme tam pod číslem 20
No ale to už se srovná. U kruhu 20 posuzuje Řehánek a u 22 Košťálová. Takže Ovesná a Jančík nikde
Max bude mít v kruhu jednoho soupeře.
cafina
Taky mi dnes přišla přihláška do KCHMPP
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 09:27
- Nahlásit
baile
Bubacek
Mně se na tom odkazu nic podezřelýho neukázalo. Nejedete přes Explorer? Ten je málo zabezpečenej.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 09:29
- Nahlásit
maxim
Já myslím, že jsme u Košťálové.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 09:31
- Nahlásit
maxim
jo, já jedu přes Explorer
cafina
Nechceš se taky přihlásit do Šlapanic na ty neofic. závody?
Do Hrušek na závody bych se přihlásila, ale nemám se tam jak dostat. MHD tam nejezdí
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 09:32
- Nahlásit
maxim
A jdeme s některou Maria Sirrah, takže to bude zase tuhý boj
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 09:41
- Nahlásit
cafina
No podle vstupního listu asi jo. Na těch stránkách to bylo i minule nepřesně. Košťálová byla v Budějkách, že? A co ten pavilon? Ty vždycky všechno víš...
S kým budeme v kruhu my, to naštěstí nevím. Nemohla bych spát už teď
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 09:41
- Nahlásit
baile
V propozicích je napsáno, že je zabezpečen odvoz z vlak. nádraží od Křenovic a taky máš ještě mě!
Závody vypadají zajímavě. Myslíš, že je to i pro nečleny Šlapanic? My bychom ještě patřili do třidy štěňat, asi..?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 09:47
- Nahlásit
cafina
My bychom ještě patřili do třidy štěňat, asi..?
Štěňata jsou do 18ti měsíců.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 09:47
- Nahlásit
cafina
Tak v tom případě bych se asi zúčastnila, nevíš, kdy se to musí nejpozději zaplatit v těch Hruškách? Já nejdřív musím zjistit, kdy budu státnicovat (měla bych někdy začátkem června), abych se zrovna v tu dobu třeba neučila.
Jasně, že je to i pro nečleny. Oni se tam hlásí lidi i z různých měst po celé ČR.
Kolik bude Květince v dubnu? Pokud víc jak rok a půl, tak by patřila do SA0.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 11:16
- Nahlásit
cafina
Ahoj,jdeš z Honorií MS , pěkná čb fena.
Jani v Trenčíně vystavovala p. Němečková a Vandělíková-nevíš jak ty jejich fenky dopadly, byly s Váma ve třídě.Předem děkuji .
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 11:39
- Nahlásit
baile
Poslední, a snad už správný!, výpočet zní, že 18 měsíců nám bude až v květnu, takže bychom patřili ještě do štěňat. V neděli to předložím naší trenérce a uvidíme, jestli nás pustí.
Radka
Přiznám se, že z toho motýlího hemžení mi šla hlava kolem, takže pouze vím, že nás porazila V(ivian) de Pompadour.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 11:42
- Nahlásit
cafina
i tak díky, máme je na Brno ve třídě, tak jsem zvědavá jak dopadnem.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 11:45
- Nahlásit
Radka
Já se ještě mrknu doma do katalogu, ale Fidorka je jasná favoritka!
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 11:50
- Nahlásit
cafina
myslím, že ne bude tam téměř nejmladší a Isaura MS je je taky moc pěkná- byla s náma v Praze
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 11:59
- Nahlásit
Tak my budeme v kruhu se psem od Z.Nouzákové.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 12:03
- Nahlásit
Jak to víte, se kterejma psama budete v kruhu?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 12:07
- Nahlásit
maxim
Já vím jen to co ty, podle seznamu vystavovatelů. Ale Radka má konexe, takže je informována
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 12:10
- Nahlásit
cafina
Aha
No mně stačí i to jméno majitelky, vím, že má pěkný psy.
V neděli před nebo po výcviku jdeme s Maxem na čipování Mám z toho trochu strach, i když Eva mě uklidňovala, že to nic není
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 12:24
- Nahlásit
maxim
Hlavně se nesmíš bát ty, opravdu je to jen chvilka a na Maxe nesmíš přenést nervozitu, že se něco děje. Může se leknout jako u toho očkování, ale když ho pevně podržíš, za chvilku nebude vědět, že se mu něco přibylo. A můžeš ho taky drbat na druhé straně těla, abys odvedla pozornost.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 12:29
- Nahlásit
cafina
Tak jo
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 13:21
- Nahlásit
cafina
Radka má konexe, takže je informována
ale nééé, jen že paní krošláková má podle čísel hlášeny 2 psy a ml.fenu a to je jedině Honoria - měla jí sebou v Olmiku. No a že jde Isaura poznám podle majitelky , paní Vandělíková má R. fenu z Nueva Sorpresa, s tou jsme se už potkaly někdy ve štěňatech a to 4 jméno mi nic neříká, tak to bude překvapení. S Ajou jde tuším někdo z Hradu Pajreku - to taky odhaduju podle jména majitelky ( omlouvám se za všechna skomolená jména, se mi to teď nechce hledat)
|