Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
Esínek
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 09:21
- Nahlásit

maxim
Proč jste ho vystěhovali? Nesnese se s pejsanama?

Jé my ho nevystěhovali)) Je to náš kočičí odchovanec koukni se www.sweb.cz/porubskykvet

maxim
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 09:32
- Nahlásit

Esínek
A jó, tak to jo Teď jsem si vzpomněla na ty společný fotky štěňátek a koťátek

Esínek
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 09:33 - Změnil/a: Esínek
- Nahlásit

Dá se tady vložit fotka? Šoupla bych tady jednu :O)

maxim
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 09:38
- Nahlásit

Esínek
Fotka se sem vložit dá. Najedeš si na tu, kterou sem chceš vložit, klkneš pravou myší, dáš vlastnosti a zkopíruješ adresu obrázku. pak klikneš tady na ty barevný tvary nad okýnkem pro text, smažeš to co tam je napsaný a vložíš tam tu zkopírovanou adresu.

baile
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 09:42
- Nahlásit

Esínek
Ahoj Esínku, fotka se dá vložit jen v případě, že tu fotku máš umístěnou někde na internetu. Když na tu fotku klikneš pravým tlačítkem myši a dáš vlastnosti, pak zkopíruješ tu dlouhou cestu (ve tvaru http://....) a tady na foru klikneš na ty barevné znaky (hned za znakem podtržené U) a pak vložíš tu zkopírovanou cestu do toho okna, které se ti otevře a potvrdíš to. Uf

baile
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 09:43
- Nahlásit

maxim
předběhla jsi mě

baile
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 09:44
- Nahlásit

maxim
Kde máme dneska cafinu? Ona není dnes v práci?

Esínek
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 09:46
- Nahlásit

maxim
Děkuji za radu)) nějak mi to nejde( Budu si s tím hrát.

Esínek
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 09:48
- Nahlásit

Ale jinak jsou fotky na http://www.celysvet.cz/papilon.php diskuzi i toho brutuse a pesanů

maxim
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 09:52
- Nahlásit

Esínek
Já už jsem si koťátka prohlídla na tom prvním odkazu. Jsou nádherná

maxim
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 09:53
- Nahlásit

baile
Jo jo, cafina tady dnes nebude a ani zítra a pozítří. Zrovna včera jsem jí říkala, že když tady tak dlouho nebude, tak tě tady neuvidím...

baile
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 09:55
- Nahlásit

maxim
Já se do včerejška strašně učila, tak jsem tady být nemohla, ale teď už mám volno, tak sem občas budu přispívat

baile
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 09:59
- Nahlásit

maxim
Všimla jsem si, že už konečně s Evou máte fotky na stránkách Šlapanic.
Přemýšlím, že bych výjimečně šla na cvičák ve středu, jinak se tam asi nedostanu nikdy, pořád to odkládám, kvůli té tmě. Vzala bys mě prosím autem? Jak tam budu, tak si zjistím kontakty na holky, abych nemusela chodit po tmě sama.

maxim
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 10:07
- Nahlásit

baile
Já tě klidně vezmu, ale v 19.00 tam běhají začátečníci a pokročilí a vy už jste závodníci, ne? My tam totiž jezdíme až na sedmou.
My už máme na stránkách fotku? Kde ji tak rychle vzali? Musím mrknout

maxim
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 10:10
- Nahlásit

baile
Aha, to jsou fotky z Vá-nočního závodu. To asi aby tam nebyla ta zelená tráva No až bude někdy při našem tréninku světlo, tak nás vyfotí s pejsama, abychom tam byli oba.

baile
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 10:10
- Nahlásit

maxim
My jsme s Andym stejně asi dva měsíce neběhali, takže se nyní považuji za mírně pokročilou . Pokud mě teda vezmeš, tak bych dala sraz zase u toho kostela na té Šlapanické (jak když jsi mě čekala s dcerou, když jsme jeli na závody) v 18:55.

baile
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 10:13
- Nahlásit

maxim
Já doufám, že zas vypíšou tréninky v neděli někdy po obědě. Už mě ta tma nebaví.

maxim
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 10:51
- Nahlásit

baile
Jo, vyzvednu tě.
Maruška říkala, že jak přijde jaro, tak se tréninky zase rozmnoží

baile
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 10:59
- Nahlásit

maxim
hurá, ať už je jaro

maxim
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 11:06
- Nahlásit

baile
Už by mohlo. Zima nestojí za nic, tak bychom ji mohli rovnou přeskočit

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 19:01
- Nahlásit

baile
Tak mě napadlo, mi jedem 19 - 20 května do Brna na dvoudení agi závody. Nepořádá to vaš cvičák a budeš tam taky závodit????
maxim
Tak Bow se naopak nezdá, ale on je hrozněmoc žravec. Dostává dvakrát denně, ráno granulky a večer maso... přes den furt něco žebrá a je to hrozná popelnice, ale mámatletickou postavu
all
Dneska jsem přišla na úplně novou funkci Bowienka, Mohl by to být budíček v motýlí podobě začal to dělat až poclední dobou, kdy si navykl, že mu alspoń 20krát před odchaodem m,usíme pořádně hodit kohouta a u snídaně rrád ochutná trošku tvarohové Activie, takže je před tím než vstanu doslova nedočkavý... Vždycky, když mi zvoní budík, prostě ho vypnu a byla bych schopná spát až do klidně i 10 hodin. Potom, co zazvoní budík Bow okamžitě vlítně do postele a chce se mazlit, což už dělám automaticky za polospánku, takže to začal pomalu vzdávat a te´d je radikálnější Vždycky mi skočí do postele a š´touchá do mé ruky čumáčkem, pak škrabe na peřinu... Když to nezabere Donáší si oslintaného kohouta, který se rázem ocitá vedle mého obličeje... Pak začne štěkat jaklo by ho na nože brali a jemně vrčí tak dlouho, dokud konečně neotevřu oči a nezjistím, že ten kohout je zas na polštáři... Pak ho jdeme pořýádně házet a Bow je š´tastný a já vlastně taky, protože jinak bych snad každý den přišla do školy až na 10......

maxim
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 19:09
- Nahlásit

papillon_girl
Takže ty nemáš budík ale bowík.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 19:11
- Nahlásit

maxim
tak to sedí....

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 19:39
- Nahlásit

Holky, prosím pošlete mi hlas v soutěži, foto č.15, budu vám mooc vděčná URL děkujuuuu

maxim
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 20:28
- Nahlásit

papillon_girl
tak ode mě ho tam už máš. Pošlu ještě jeden zítra z práce

Bubacek
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 21:40
- Nahlásit

papillon_girl
Ode mne ho tam máš také.

maxim
Taky vkládám tu naši oblečenou holčičku, jen byl problém, aby chvíli postála

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 21:43
- Nahlásit

Bubacek
Jůůů taje božíííí

Esínek
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 21:55
- Nahlásit

Bubacek
Malá je kouzelná

maxim
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 22:12
- Nahlásit

Bubacek
No téééda, úplná modelka
nejvíc se mi líbí ten s kožíškem kolem krku

baile
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 09:54
- Nahlásit

Bubacek
To jsou nádherné oblečky! Hlavně se mi líbí ten poslední s kožíškem. Kde jsi ho prosím koupila? Dá se koupit přes internet?

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání