| Autor |
Zpráva |
maxim
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 09:54
- Nahlásit
baile
Máš stejný vkus
|
baile
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 09:56
- Nahlásit
maxim
Maxim, jsi tu někde? Musím ti něco říct.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 09:59
- Nahlásit
maxim
Jsi tady . Já dneska na to agi nemůžu jet . Zakázala mi to veterinářka. On je Andy trošku nachlazený - teda chová se úplně normálně, vesele, má pořád chuť k jídlu, ale večer trošku pomlaskával, otvíral pusu a trošku si třel čumáček packou, tak jsem si říkala, jestli nemá něco za zubem. Šla jsem na veterinu a prý měl zarudlý krk, tak mu dala nějaký antibiotika, a že prý by se neměl moc namáhat. Tak snad mi to vyjde příští týden.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 10:23 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit
Ahoj všichni
baile
všechny tyto oblečky jsem koupila v prodejně Zvěrokruh (většinou tyto chov. obchody bývají v OD Kaufland). Ten s tou kožešinkou už máme druhý, protože z toho prvního jsme vyrostli. Tento jsem koupila teď po Vánocích a to ještě k tomu ve slevě ze 700,-Kč na 350,-Kč. Já nakupuji jen přímo v obchodech, protože s nakupováním po netu nemám žádné zkušenosti a taky trochu strach, protože nevím jak to celé funguje.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 10:25
- Nahlásit
Bubacek
Děkuji, asi se půjdu do Zvěrokruhu podívat. Taky radši nakupuji v normálních obchodech, protože si to pejsek může vyzkoušet.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 10:27
- Nahlásit
maxim
Moc děkuji za pochvalu. Jak jinak se máš a co krasavec Maxík?
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 10:32 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit
baile
si to pejsek může vyzkoušet. to máš naprostou pravdu.
V tomto chov. obchodě nakupuji velice ráda, je tam příjemná a ochotná obsluha (aspoň u nás), mívají někdy super akce i slevy a ještě si můžeš koupit zákaznickou kartu a mít tak slevy na všechno zboží, které nakoupíš v jejich prodejnách.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 10:36
- Nahlásit
baile
Nic se neděje . Na příště se zase domluvíme.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 10:41
- Nahlásit
Bubacek
No my se máme pořád dobře.
Od minulé neděle chodíme na výcvik poslušnosti s novou trenérkou - cafinou Přihlásili jsme se totiž na závody v poslušnosti, tak abychom byli co nejlépe připravení. Je to bezva, protože nás trénuje jen dvě, mě a hanach, tak si na nás dává záležet. A ještě k tomu trénujeme v místě naší chov.stanice, takže se vždycky můžu zastavit na kafe a pomazlit se se štěňátkama.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 10:54
- Nahlásit
maxim
Koukám na stránky Šlapanic, v dubnu se bude konat neoficiální závod, doufám, že se přihlásíte . Já bych se chtěla zúčastnit, tak snad to vyjde.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 10:56
- Nahlásit
baile
Asi jo, ať vidíme, jak na tom jsme
|
baile
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 10:59
- Nahlásit
maxim
Já si myslím, že na tom jste moc dobře.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 11:10
- Nahlásit
papillon_girl
To pořádá jiný cvičák - KK Zetor. Chtěla bych se zúčastnit, ale koná se to zrovna těsně před státnicemi, takže se budu muset asi učit. Ale přemýšlím, že se zúčastním těch zkoušek toho 19. a 20.4., které se taky konají tady v Brně na KK Zetor.
Chci už vás konečně poznat! Jinak na našem cvičáku se konají neoficiální závody 26.4. Nechceš se tam přihlásit?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 12:25
- Nahlásit
baile
A do dubna na tom budeme ještě líp.
Všechny nás můžeš poznat na výstavě v Brně, když se tam přijdeš podívat
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 15:06
- Nahlásit
Tak co je to tady? Nikde nikdo? To všichni po obědě spíte nebo co?
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 15:12
- Nahlásit
maxim
já jsem tady
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 15:15
- Nahlásit
Bubacek
No jo, tak jako já
Nikdo nepíše, tak alespoň čtu, ale už mám všechno přečtený. Naštěstí se blíží konec pracovní doby a doma se už k PC jen tak nedostanu, tam vládnou děti
Jak se těšíš do Brna?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 15:39
- Nahlásit
No nic. Tak já pádím domů
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 16:05
- Nahlásit
maxim
Jak se těšíš do Brna? - ,ale jo po tom Olomouci jsem se trošičku uklidnila, ale už začínám mít zase trému. Budeme už v jiné třídě a tam už určitě budeme mít konkurenci.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 16:25
- Nahlásit
Bubacek
Neboj, dcera je moc šikovná a to dělá hodně a papoušková je kočka
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 21:18
- Nahlásit
Bubacek
maxim
Moc vám děkuji za hlasy!! už vedeme
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 21:25
- Nahlásit
baile
aha, to je blbý, že to vyšlo zrovna takhle. už tě chci taky i s Andym konečně poznat... nás vždycky ty nejlepší s klubu přihlašuje Trenérka, takže já ani nevím kam to všude jedu . Vím, že v dubnu to jsou dvoudenní v Opavě a myslím, ale nejsem si jkistá, že taky ještě nějaký Brno, ještě ti pak řeknu až budu vědět všechny termíny. Budou to asi tak 2,3 závody do měsíce po celou sezónu, to by snad nebylo možný, abychom na nějakých závodech nebyly spolu . Kdxyžtak s těmi neoficiálními uvidím, pokud toho v dubnu nebude moc a třeba v ten den nějaký oficiální, tak bych jen tak ze srandy zajela, prostě si trochu zaběhat a podívat se na vás všechny jak suprově běháte!!!
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 21:30
- Nahlásit
maxim
baile
to mě nenapalo!!!! Pokud ti to vůjde určiztě přijď na čumendu, i když vidět Bowa v akci je něco jinýho....
|
baile
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 08:56
- Nahlásit
papillon_girl
maxim
Na brněnskou výstavu určitě přijdu, tak se budu na vás těšit. Ještě nevím, jestli Andyho vezmu s sebou, bývá tam pro něho moc velká nuda. Ale kdybychom se po výstavě domluvily a někde venku je propustily, že by se proběhli, tak bych ho vzala.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 09:03
- Nahlásit
baile
Snad by se to v tom areálu dalo. Někde bokem. Bývá tam dost našlapáno. A každej se už těší domů. Určitě by to nebylo jako na vycházce. Ale určitě přijď
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 09:32
- Nahlásit
baile
no né, my z toho severu poznáme dalšího človíčka od Papilonků.
Hurááááá, huráááá, huráááá
už se móóóóóóóóóc těšíme, zatím koho jsme poznali tak to byl super človíček
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 09:48
- Nahlásit
Bubacek
Krásná pozvánka
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 09:51
- Nahlásit
Už mám slíbenýho toho fotografa na výstavu
Snad nás zvládne vyfotit všechny.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 10:04
- Nahlásit
Bubacek
Taky se na vás všechny moc těším! Hlavně můj Andy bude nadšený, když uvidí tolik papilonků.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 10:10
- Nahlásit
Dneska jsem dostala SMS vtip : Pane, proč toho psa tak bijete?
Potvora, roztrhal mi legitimaci spolku proti týrání zvířat !
|