Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
leila
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 18:32
- Nahlásit

maxim
pro vysvětlení OT-Off topic - mimo téma

Uranika
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 18:38
- Nahlásit

Haf,..
Tak jsem zase dobehla. Jak to tu ctu a cenichem oblizuji monitor tak jsem dosla k zaveru, ze jste vsichni jiz zbehli co se vystav a agi tyce. Ja jsem jeste hloupe stene a nemam ani paru co kdy a jak zacit. Panicci taky nemaj moc casu i kdyz jsou se mnou co to jde, panicek pracuje obcas doma tak nekdy nejsem sama vubec. Ted byla panicka nemocna tak to bylo jako prazdniny. To jsme se vyblbli. Dokonce mam novou hracku. Venku je stejne hnusne jako u vas a to jsem 200km daleko. Tak se tam v te dalce mejte a Haf, haf,...

maxim
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 18:53
- Nahlásit

cafina
Za chvilku končíš, už se to blíží. Tak jak zase budeš v práci, hned napiš.

cafina
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 18:56
- Nahlásit

maxim
To víš, že jo! Tak napisanou

maxim
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 19:04
- Nahlásit

leila
Aha, tak to jsem se náhodou docela trefila
Díky

maxim
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 19:06
- Nahlásit

Uranika
Ty seš rychlík. Jenom se tady mihneš a tradá, jako papillon_girl.
No prostě zdivočelá mládež

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 21:18
- Nahlásit

maxim
úplně OT

máš prqavdu, znamená to prostě od tématu, třeba když někdo napíše dotaz OT, tak tam nejde o nic co má spojitost se psy\, ale to ti určo už dávno došlo......
Já už se do Brna taky zase nemůžu dočkat.... A pokud ti ten uragán na cvičáku foukal ve směru běhu musela to být docela rychlost.....
cafina
Tak vám moc, moc moc gratulujem, to už bude fakt pomalu jak ty čivavy A to, že byl bastien CACIB a BOB, Jenom nechápu, jak to pořád dělají, za chvilku bude interšampion a Boowien nemá ještě ani šampiona ČR...... Zatzo Bastimu se o parkuru plném překážek nejspíš ani nesnilo....
all
Nezdá se vám, že většina papillonků na výstavách je až moc "macatáá" a takových strohých, bez temperamentu a takového toho motýlčího půvabu... prostě tam jenom polehávajím, v kruhu se líně projdou a jsou úplně mimo... hodně jsem si toho všímala v Olomouci... Bow mi tam vlítl do kruhu při udělování BOBa a třeba bráchové nebo ostatní líně pochrupovali v kleci... Přišlo vám to tak taky nebo už jem z agi zešílela natolik, že musím všude vidět šílence jako je Bowin nebo třeba jenom temperamentní Květinka a Max,???????,

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 21:22
- Nahlásit

leila
Aha... už jsi mě předběhla.....
maxim
No prostě zdivočelá mládež

no to máš pravdu... ale když ve škole nemáme počítače... ale v úterý a čtvrtek máme ivtéčko, tak to taky vždycky tajně datluju....

Bubacek
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 22:08 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit

Ahoj všichni,

tak už jsem konečně zase tady. Naposledy jsme se viděli v Olomouci což mne móóóóóc potěšilo a měla jsem tu čest poznat několik fajn lidiček tady z fóra.
A než jsem stačila domluvit tomu našemu PC, tak už je za dvěřmi Brno - moc se těšíme až Vás zase uvidíme.

maxim
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 22:09
- Nahlásit

papillon_girl
temperamentní Květinka a Max
No já teda nevím, ale Max je na výstavě všechno jenom ne temperamentní Asi je to tím, že se tam nemůže podle chuti vyblbnout a tím pádem ho to uspává. To na cvičáku nebo na agi je to docela něco jinýho
A to s těma macatejma papillonkama je pravda. taky mě to štve, když Max je takovej chrt...

maxim
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 22:11
- Nahlásit

Bubacek
Výstaviště v Brně jsme onehdy zkontrolovali pěkně z výšky na společné procházce. Vypadá čistě a upraveně, přesně tak, jak si přála Radka. I když já jsem teda trošku krátkozraká...

Bubacek
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 22:11 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit

maxim
A to s těma macatejma papillonkama je pravda. taky mě to štve, když Max je takovej chrt no nevím, ale to naše mimino mi nepřipadá macatá, ale ani vychrtlá. Podle mého názoru je tak akorát.
Spíš mne zarazila u některých jedinců "velikost"

maxim
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 22:24
- Nahlásit

Bubacek
Podle mého názoru je tak akorát.
No tak to je dobře, ne? Buď ráda, že s ní nemusíš neustále zápasit, aby něco snědla, jako já s tím naším moulou. Pořád mu říkám, aby se nažral, že jinak zhebne na úbytě, ale on na to má svůj vlastní názor.
Spíš mne zarazila u některých jedinců "velikost"

No je fakt, že někteří jsou strašně malincí. Například Bowienek, to je úplnej trpaslíček. Ale přesto je to agiďábel

Bubacek
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 22:54
- Nahlásit

maxim
Buď ráda, že s ní nemusíš neustále zápasit, aby něco snědla - s ní ne, to máš pravdu. Myslím, že ona papá celkem obstojně. Neříkám, že je to závratné množství, ale ráda se napapá. Nejraději má rýži s konzervičkou Shiny Dog (jsou čtyři druhy - čisté kuře, kuře a tuňák, tuňák a hovězí, kuře a hovězí) od firmy Giimborn a granulkama taky neopovrhne (nejvíc ji chutná štěněcí Bosch a štěněcí Roal Canin).
Mám, ale zkušenosti i s nepapajícími pejsanama a vůbec lidem, kterří je mají a zápasí s nimi s každým soustem nezávidím, ale přeji jim svatou trpělivost.

Radka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 07:15
- Nahlásit

maxim
Ahoj, za výstaviště děkuji a doufám, že to vydrží .
Jak já bych někdy chtěla z Áje Fidorku a naopak. Ája zbaští na co příjde a Fufinka se uráčí vzít si pár granulek a má dost...taky jí říkám, že ji ti dva sežerou . Malý zatím baští pěkně a hlavně se jídla umí hlasitě domáhat

maxim
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 07:46
- Nahlásit

Radka
Tak to jsem ráda, že nejsem sama s nežravcem

Radka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 07:50
- Nahlásit

maxim
Však jsi Fidorku v Olomouci viděla

Esínek
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 08:17
- Nahlásit

Ahoj, no my zase máme jadiného nežravce a tou je Esinka. Zbytek smečky si daj cokoliv do nosu) Ale Esinka to vyřešila a skáče na kočičí škrabadlo a tam se dopapaká

Radka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 08:22
- Nahlásit

Esínek
Esinka ví co je dobré , žebych u Tebe příště vysadila na škrabadlo Fidorku

maxim
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 08:28
- Nahlásit

Radka
Esínek
Je pravda, že Max má kočičí žrádlo taky raději než svoje. Ještě může začít mňoukat

Radka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 08:35
- Nahlásit

maxim
a byl by problém, kdyby pes žral kočičí žrádlo ?
Jackynek skoro mňouká , vždycky když chce něco co má některá z holek . Si lehne těsně k ní a předníma packama škrábe a natahuje se a u toho tak legračně mňouká ( fakt to nejde jinak popsat ) než dosáhne svého . On má vůbec zajímavý repertoár zvuků

Esínek
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 08:45
- Nahlásit

maxim
kočičí žrádlo psovi neublíží. No esík nemňouká zato skáče jak klokan) a myslím že i tango to pochytil od kocoura Brutuse no budu muset s tím něco udělat

maxim
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 08:45
- Nahlásit

Radka

a byl by problém, kdyby pes žral kočičí žrádlo ?
No podle odborné literatury prý pes kočičí žrádlo žrát může, ale asi ne jen to. Kočka prý naopak psí žrádlo žrát nemá, protože jí neposkytuje pro ni důležité živiny. Ale já si stejně myslím, že kdyby ti naši nežravci dostali kočičí žrádlo povolené, tak by ho zachvilku taky nežrali. Nejspíš je na tom baví ta krádež

On má vůbec zajímavý repertoár zvuků
Taky se doma kolikrát dobře pobavíme, když se začne ten náš otrava něčeho domáhat. Napřed se ho snažíme umlčet, ale on vždycky vynalezne něco, co jsme ještě neslyšely a většinou nakonec dosáhne svýho

Esínek
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 08:50
- Nahlásit

maxim
on vždycky vynalezne něco, co jsme ještě neslyšely
To znám taky, ale tady to prosazuje Zafirka a její povedený synáček Gideonek

Radka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 08:56
- Nahlásit

maxim
Nejspíš je na tom baví ta krádež
vidíš, to mě nenapadlo
Napřed se ho snažíme umlčet
tak slovně jsem to vzdala, ale celkem zabírá kousek piškotu..to jsem u holek nezažila..no holt jiný živočišný druh
Esínek
Bude jim bez kočkoura smutno. budu muset s tím něco udělat napadá mě padák

Radka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 08:57
- Nahlásit

Esínek
tady to prosazuje Zafirka a její povedený synáček Gideonek
tak to k nám leze ze Slovenska

maxim
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 09:08
- Nahlásit

Radka
No ale třeba Max je moravák jak poleno...

Esínek
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 09:10
- Nahlásit

to si piš!!! a Brutus už v sobotu jede do Bulhar už mi začíná být smutno

maxim
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 09:12
- Nahlásit

Esínek
Proč jste ho vystěhovali? Nesnese se s pejsanama?

Radka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 09:16
- Nahlásit

maxim
tak to ti nevím...žeby zbloudilá ovečka
Esínek
se Ti ani trochu nedivím, už ho máš doma dlouho a je fakt nádherný.

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání