| Autor |
Zpráva |
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 09:20
- Nahlásit
Baico
který za svůj život viděl v podstatě jen jednoho svého bělouše
Opět lžete, což je u vás standardem. Musíte vědět, že jsem byl dvakrát u paní chovatelky (jednou vybrat štěně, pak na odběru) a viděl některé její pejsky. Byli vesměs krásní, a všichni měli hodně tmavá očka. Až jsem se divil. Můj štěník, když jsem si ho přivezl, neměl duhovky skoro patrné, jak málo se barvou lišily od zorniček. Vypadalo to, že má dvě černé díry do hlavy.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 09:51
- Nahlásit
jindra 22
viděl některé její pejsky
Ano, to je nepatrný vzorek. Já sama, která viděla na vlastní oči několik stovek zvířat, bych si podle fotky netroufla hodnotit barvu oka. Ve skutečnosti může být oko daleko tmavší.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 10:32
- Nahlásit
Baico
Ano, to je nepatrný vzorek
Já ten její nepatrný vzorek beru za něco, jako etalon BŠO.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 10:44
- Nahlásit
Baico
Ale napsal, že by pejsek měl mít tmavší oko.
Jindra psal: Akorát mohl mít tmavší vočka.
"mohl" není "měl"
Osobně se divím, že taková prkotina stála za koment. Ale kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde, že jo.
jindra 22
Opět lžete, což je u vás standardem. Musíte vědět, že jsem byl dvakrát u paní chovatelky ... Já ten její nepatrný vzorek beru za něco, jako etalon BŠO.
Tobě se taky divím. Vzorek, který jsi viděl, není nikterak velký, ale že jsi neviděl jediného, je jasné asi každému rozumnému člověku, to tu obhajuješ (jen kvůli jednomu rejpanci) úplně zbytečně.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 10:46
- Nahlásit
Vlčáčková
Nevím, co sem furt načuhuješ. Pokud vím, tak s běloušema nemáš společného ani půl chlupu.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 10:52
- Nahlásit
Baico
Načuhuju sem ne furt, ale velmi velmi občasně - řádově v měsících. Ale jen číhnu, tak zase mela. Stejná jako na téměř všech jiných tématech. Už je to nudné, otravné, hloupé, furt dokola. Dokonce i stále stejné obraty, od každého se dají čekat stejné reakce, stejný způsob urážení nebo výsměchu, stejné nastartování na určité věci, stejné zaměření se na momentálně vybraný kus. Jen ta stádovitost malinkato povolila.
A nemám dojem, že bys tu měla právo rozhodovat, kdo kam bude načuhovat a psát.
Někdy si tu připadám jak na písečku mezi dětma.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 11:12
- Nahlásit
Vlčáčková
to tu obhajuješ (jen kvůli jednomu rejpanci) úplně zbytečně.
Ano, na některé komenty bych neměl reagovat.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 11:15
- Nahlásit
jindra 22
Ale jedna věc se mi líbí. Jak držíte slovo, že neuvidím, jak štěník roste a nebudu mít o něm žádné zprávy. To jste dodržel opravdu do posledního puntíku
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 11:21
- Nahlásit
Baico
Nejste tu jen vy, i když se považujete za střed vesmíru. Haha, tak mě napadlo. Střed galaxie prý tvoří obrovská černá díra. To by mohlo pasovat.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 11:50
- Nahlásit
jindra 22
Střed galaxie prý tvoří obrovská černá díra.
Jsem ráda, že se bavíte. Já též, neb mne může urazit pouze inteligent
A za fotky děkuji. Již jsem je poslala i chovatelce, aby věděla, že štěník roste tak, jak má.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 12:16
- Nahlásit
Baico
A za fotky děkuji. Již jsem je poslala i chovatelce, aby věděla, že štěník roste tak, jak má.
Nemáte zač, nevložil jsem je kvůli vám. Chovatelce jste je posílat neměla. Najde jistě tisíc důkazů pro to, že štěníka zanedbávám, že se díky mně nevyvíjí tak, jak má. Že se dostal do nesprávných rukou. Má krásné a hodné psy, ale nevěřím jí...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 12:19
- Nahlásit
jindra 22
Najde jistě tisíc důkazů pro to, že štěníka zanedbávám,
Mýlíte se. Je ráda za každou zprávu o "svých" dětech.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 12:21
- Nahlásit
jindra 22
Najde jistě tisíc důkazů pro to, že štěníka zanedbávám,
Mýlíte se. Je ráda za každou zprávu o "svých" dětech.
to si myslím taky, taky bych byla ráda
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 12:59 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
jindra 22
Ano, na některé komenty bych neměl reagovat.
No sláva. Přišel jsi na to poměrně rychle. Jen bych to lehce upravila do druhé varianty: na některé lidi je taky zbytečné reagovat. Osobně některé ani nečtu a přeskakuju.
Jinak drobná poznámka: střed vesmíru neexistuje . A pak taky musíš počítat s tím, že jsou tu tací, kteří si stahují různé komentáře a o fotkách ani nemluvím. Vše, co sem dáš, může být použito proti Tobě.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 13:02 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Vlčáčková
To už je to pár měsíců? To to ale uteklo
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 13:12
- Nahlásit
Baico
To už je to pár měsíců? To to ale uteklo
Ano, dnešní den je oním dnem po pár měsících. Máš s tím nějaký problém?
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 13:12
- Nahlásit
Vlčáčková
Jinak drobná poznámka: střed vesmíru neexistuje . A pak taky musíš počítat s tím, že jsou tu tací, kteří si stahují různé komentáře a o fotkách ani nemluvím. Vše, co sem dáš, může být použito proti Tobě.
Jistě. To je jen takový používaný slovní obrat, "střed vesmíru". Ve skutečnosti něco, co je nekonečné, nemůže mít střed. To dá rozum.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 13:29
- Nahlásit
jindra 22
Ve skutečnosti něco, co je nekonečné, nemůže mít střed. To dá rozum.
Můj rozum to už moc nedává, ale nevadí. Už jsem se s tím nějak srovnala.
Jdu zase účtovat. Pa.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 13:58
- Nahlásit
Vlčáčková
Já si nekonečnost vesmíru taky neumím představit. Možná i astronomové mají s tím problém.
|
tomsoon
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 22:44
- Nahlásit
ASTROfófum ??? https://picasaweb.google.com/brutny/Bibis#56912317 64212731474
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 14:45
- Nahlásit
Dobrý den, jsem tu správně v tématu o BŠO?, nebo se to i tady změnilo v jebárnu o prdu a plácání jater všech co maj do zadku díru?
Chvilku nemám comp, a když se mi vrátí, mám chuť ho vyhodit dobrovolně.....
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2012 01:16
- Nahlásit
Uvadlo to tady úplně nebo tady zůstal někdo normální?
NO ták, povídejte, jak vám dupou králíci?
|
Agromord a Aino
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2012 21:23 - Změnil/a: Agromord a Aino
- Nahlásit
Chodíte pesany koupat? taky z nich pak máte černé a šedé švýcarské ovčáky? přinejhorším rovnou vydru, či chrochtající prasátko?
Voda
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2012 22:31 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit
Agromord a Aino
Jak je pejsek starý? Takového "kudrnáče" jsem snad ještě neviděla.
|
Agromord a Aino
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 17:42
- Nahlásit
teď má jedenáct měsíců, 8 října slavíme rok......má totiž na zádech pás po krátkosrsté mamince...jinak je dlouhosrstý
že by bahno? takové masky mívají i arktičtí vlci, ale ti je mají od toho jak strkají mordy do vnitřností oběti
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 17:58
- Nahlásit
Agromord a Aino
No, tak to je něco podobného. Když se u vody nudí, strká mordu do bahna při lovení kamenů.
|
Agromord a Aino
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2012 20:12
- Nahlásit
Asi prastaré instinkty
|
sheherazada
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2012 11:27
- Nahlásit
Dobrý den, nebo ahoj jdu si sem pro radu. Plánuji cca za rok koupit štěně bílého ovčáka, čubinu. Netoužím po výstavách, ale mám zájem o vyrovnaného psa s dobrým charakterem, nebojácného. Nevím, kterou chovatelskou stanici zvolit, mám obavu aby neměl hafan problémy s klouby. Prosím i o názor, zda přes to, že psa nejprve budu mít cca 2 roky v bytě si po té zvykne na bydlení na zahradě. Budeme se pak stěhovat do domku s obrovskou zahradou. První rok jeho života se mu můžu věnovat opravdu vcelku dost, to budu doma, jsem na mateřské. Po roce nastoupím do práce, tam to znamená, že ráno se vyvenčí a odpoledne se půjde na větší procházku. a v cca jeho dvou letech, se to všechno malinko změní. Bude mít obrovskou zahradu, ráno zase se půjde na chvíli projít mimo pozemek, a odpoledne na dýl, případně řádění na zahradě. Bude to fungovat? Jak moc děsný to bude s chlupama v bytě? Jako chovatelskou stanici vybrat? A jaká je cena štěnat s PP a bez PP zhruba? Já se dotazovala u jedný chovatelky a za čubu s pp 16 000, pokud bude mít špatně rostlý zuby 12 000. není to nějak hodně, jinde nalézám inzeráty za dost méně, ale zas nevím, zda ta cena nesnižuje i kvalitu. Děkuji moc, pokud mě tady někdo zasvětí. Hafanům zdar markéta
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2012 09:56 - Změnil/a: drakka
- Nahlásit
sheherazada
Ahoj,
mam dve BSO s PP, obe staly 10tis., ale je fakt, ze jsem je koupila v malych chovatelskych stanicich a ani jedno stene nebylo ze zahranicniho kryti (to samozrejme muze pridat na cene). Doporucila bych napr. La Blankpapilio, i kdyz tam ocekavam cenu vyssi, casto kryji zahranicnimi psy. Co se povahy a zdravi tyce, tak 100% ti to nezaruci nikdo, ale pomuze pokud jsou oba rodice vyrovnani a s co nejnizsi DKK/DLK. Takze doporucuju potencialni CHS objet osobne, psy poznat. Nebo si zajet aspon na klubovou vystavu.
Co se toho prechodu z bytu na zahradu tyce, tak mozna bude mit nekdo jiny nazor, ja si myslim ze to pes sice zvladne (pokud mu nic jineho nezbude), ale rad urcite nebude. BSO je hodne rodinny pes a ma velmi rad kontakt s rodinou. Pokud si zvykne od zacatku ze je s vami, bude se mu tezko pak bydlet v kotci nebo v boude, i kdyby mel k dispozici treba fotbalove hriste. Ale muze zaviset i na povaze. Moje starsi fenka byla zvykla v byte, ted jsme v dome se zahradou - kdyz je vypustim ven tak se nadsene probehne, pohraje s tou mladsi a do pul hodky zas stepuje u dveri a chce dovnitr za mnou. Jak rikam, kdyby nebylo zbyti, tak si venku asi nejak zvykne, ale rada urco nebude. Ta mladsi vypada jako vic outdoorovy typ, ale je fakt ze ta v byte nikdy nezila. Takze tak.
Jinak mam svoje BSO stranky, snazila jsem se tam sepsat ruzne (svoje) zkusenosti s vychovou a vycvikem tohohle plemene, tak kdyztak mrkni URL
|
sheherazada
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2012 13:54
- Nahlásit
drakka, takže asi ta cena je normální radši si připlatím za kvalitu. Mrkla jsem na tvoje stránky a máš to krásně popsané, super.
Když mě nic inteligentnějšího nenapadá, než si psa pořídit ještě do bytu, až bude barák, tak budu chodit do práce a nebude tolik prostoru socializovat a učit štěně. Ale zas sem si říkala, že jezdíme na chalupu, a tam by dovnitř taky nechodil, měl by venku boudu - v zimě tam nejezdíme. \Tak že by byl i takhle trošku navyklej a pak až se odstěhujeme, že by to přijal lépe. Nicméně na té zahradě pak dost budeme, manžel tam hodlá pěstovat všechno možný i nemožný, takže se tam bude taky makat Navíc máme dvě děti, tak ty s ním taky budou dost blbnout.... Jasně že v zimě to bude horší, ale mám v plánu chodit normálně na procházky, ráno a večer určitě, takže tak "odložená nebude" o víkendech to bude samozřejmě lepší.
|