| Autor |
Zpráva |
LuSta
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 20:20
- Nahlásit
Ahoj lidičky, jak se máte s vašimi chlupáči? Nemáte někdo pražský volno o víkendu na prochajdu? I když možná bude moc velká zima...
Minulý víkend jsme byli cvičit. Chira si porpvé vyzkoušela některé věci. Asi půl roku jsme šlapali čtvercovou stopu. Teď jsme udělali trojúhelník s tunelem (snad to píšu dobře) a dopadlo to na jedničku a poprvé kousala na rukáv nasazený na ruce. Taky miluje aportíky .
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 18:14
- Nahlásit
děckáá kdybyste někde zahlídli něco...
evidenční číslo: 251/2012
plemeno: švýcarský ovčák
popis: pes, 10 měsíců
srst: krémová, standard
velikost: standard
nalezen: 31.01.2012
Praha 5 Na farkáně
charakteristika: Karanténa do 7.2.2012.
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242
LuSta
poprvé kousala na rukáv nasazený na ruce
tak se domluv s grinovou a jdi se s ní kouknout v sobotu na obrany do prokopáku co chodíme ,pokud budeš chtít,kousnout si můžeš taky .-)))
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 21:21
- Nahlásit
LuSta
žůžasný! je to šikovná holčička. ale kde jsou fotky kousání na rukáv? jako styď se
jinak na prochajdu příště rádi vyrazíme s Vámi
davidkova renata
je z celkem blízkého okolí, ale neznám:/ snad se najde brzy majitel. nebo aspoň hodný náhradní...
|
skiery
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 12:37
- Nahlásit
Ahoj lidičky, jaký šampon pro vaše bělouše používáte? Mám doma 9 měs. dlouhosrsťandu a koupání zatím proběhlo jen jednou se štěněcím šamponem od Beaphar, ale s tím jsem moc spokojená nebyla..co byste mi poradili? Díky
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 18:45
- Nahlásit
skiery
My nemůžeme poradit, protože jsme zatím koupali jen ve zdravotním z nutnosti, jinak stačí voda.
Lemonka
Fotky nemám žádný pořádný, protože už zapadalo sluníčko, a tak jsem to jen točila.
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 20:25 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit
Lemonka
Tak já se ozvu, až budeme mít zase volný víkend . Teď jsme dva mimo Prahu.
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 20:26
- Nahlásit
Ještě hlídáš stafordíka?
|
Sabča
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 21:14
- Nahlásit
Zdravím všechny milovníky švýcarských ovčáků,
mám na Vás veeelikou prosbu. Sama žádného bělouše nemám, nechci nic uspěchat ani se unáhlit, jsem typ člověka co si nejdřív raději zjistí informace a vše hodně dopředu detailně naplánuje a věřím že právě toto forum je to správné místo kde bych se mohla všechno potřebné s Vaší pomocí dozvědět. Představovala bych si psa vyrovnaného, dobře socializovaného, správně krmeného (abych si domů neodvezla špatně živené štěně poloviční velikosti), čilého (nikoli apatického lenocha), aby nás mohl doprovázet při všech rodinných aktivitách - prostě parťáka a člena rodiny. PP beru jako samozřejmost. Pokud tedy máte typy na nějaké osvědčené chovatelské stanice, se kterými máte třeba osobní zkušenost, budu Vám za jakoukoli informaci velice vděčná.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 21:21
- Nahlásit
Sabča
Nech si poradit od uzivatelky Baico ta ma jednak prehled o chs a belousich v cr a jednak naprosto uprimne rekne co si mysli. Ja bych se Nani obratila, kdybych chtela stene.. Dokonce to mam v planu vyhledove Urco se tady driv nebo pozdejc obevi, chodi sem casto.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 09:02
- Nahlásit
Grin
Urco se tady driv nebo pozdejc obevi, chodi sem casto.
Už jsem tu
Pokud tedy máte typy na nějaké osvědčené chovatelské stanice, se kterými máte třeba osobní zkušenost
Chceš krátkosrstého nebo dlouhosrstého?
Pokud dlouhána, tak můžu doporučit CHS Ancilias, mám od Vobořilů oba své kluky a spokojenost a navíc si naprosto nemůžu vynachválit chovatelský servis. A trochu si ohřeju polívčičku, neb mají momentálně štěnda po mém psovi
Další je CHS Ladoria, právě mají nakryto na svůj první vrh. Oba rodiče znám osobně, oba mají super povahy a výborný exteriér.
Další chovka, kde znám osobně zvířata jsou z CHS Nubika. Tam mívají jak dlouhosrstá tak krátkosrstá štěnda. Opět obě feny super a odchovy vycházejí jak zdravotně, tak povahově.
Další chovka, kterou s čistým svědomím doporučím, protože znám jejich zvířata osobně je LaBlankpapilio. Též mají velmi kvalitní odchovy co se týká povah a zdraví. Kdyby jsi chtěla víc informací, tak maila mám pod členem. Klidně se ozvi.
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 18:56
- Nahlásit
Sabča
Já osobně doporučuji CHS La blankpapilio, od kterých mám rok a půl starou čubinu. Výhledově další štěndo bude bez jakéhokoliv váhání zase od nich. Kromě toho, že opravdu svědomitě vybírají krycí psy pro své feny (většinou ze zahraniční) a prioritou je pro ně zdravotní stav, jsou to výcvikáři, kteří bílým ovčákům rozumí a kdykoliv poradí s jakýmkoliv problémem, což je pro mě jako majitele prvního psa neocenitelné. Všichni jejich psy jsou velice aktivní, protože na tom se zakládá celý jejich výcvik .
|
Goor
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 12:47
- Nahlásit
No já mám skoro 10měsíční aktivistku z CHS Donnevara. Je to stanice s letitými zkušenostmi ohledně bílých ovčáků. A to jak s krátko tak i s dlouhosrstými. Také můžu doporučit.
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 01:17
- Nahlásit
Z vlastní osobní zkušenosti nemůžu doporučit žádnou (nemám psa s PP), ale byla jsem v La Blankpapilio, viděla psy, štěnata, majitele a jejich zkušenosti a vřele doporučuji.
LuSta
Hlídání bylo na dvakrát, poprvé přes týden, týden pauza a pak čtyři dny, 5.2. jsem jí měla naposledy. Zajímavá zkušenost mít dva psy
Po tom co jsem se o tom zmínila v práci, tak možná časem bude další hlídání, stařičké retrívřice. A kdo ví jestli mi s ní nešoupnou i kocoura, což nevím jestli přižiji
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 17:12
- Nahlásit
Bělouši v Receptáři prima nápadů - http://www.iprima.cz/porady/receptar-prima-napadu klikni na Receptář prima nápadů v TV-archivu a vysílání z 26.2.2012 a cca od 48:30 minuty
|
Olie
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 16:28 - Změnil/a: Olie
- Nahlásit
Nějaké nové fotečky aneb jak se z princezny stává trhač
více na http://jetopes.rajce.idnes.cz/Obrana_-_prvni_foto_ v_novem_roce
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 20:12
- Nahlásit
Olie
hezkouškáááá
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 23:41
- Nahlásit
Veselé Velikonoce mrtvolky
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2012 07:37
- Nahlásit
Baico
Pokud dlouhána, tak můžu doporučit CHS Ancilias,
Proč ne, mají krásné hafíky. Při přebírání štěňátka ovšem doporučuji mít s sebou alespoň dva svědky...
|
LADORIA
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2012 08:19
- Nahlásit
jindra 22
Máme od nich dvě fenky a nepotřebovali jsme ani jednoho svědka, podepsat se umíme každej sám snad ne?
Neříkám že je pro každého jednoduché s chovatelkou vyjít, ale psům rozumí a vždy poradí a že se nemasírujou kulky aby sestouply je už jiná věc..
|
LADORIA
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2012 08:23
- Nahlásit
All
Jinak ahoj lidičkové, po dlouhý době sem konečně napíšu jak jsme dopadli se štěničkama... Bohužel porod Dorinky byl dlouhý a těžký a ani přes císařský řez se nepodařilo ani jedno rozdýchat
Po této zkušenosti se Dorinku už nebudu snažit nakrýt, bylo to ošklivé a pro nás všechny na nervy jdoucí...
Třeba někdy jindy s někým jiným
Teď už je Dorča v pohodě, akorát jí nějak furt nechce zarůst bok, takže je poloplešatá :-D
Pozdravujte svoje hafíky!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2012 09:36
- Nahlásit
LADORIA
Nazdar pani, byli bychom velice rádi, kdybychom vás mohli vidět v sobotu odpoledne ve Zlovsi na menší společenské akci, máme přecedovfské svolení, že piknik u vás můžeme provozovat, pročež vás zveme, abyste se laskavě aspoň na chvíli stavila!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2012 09:47
- Nahlásit
Gerda
LADORIA
piknik u vás můžeme provozovat, pročež vás zveme
můžem upíct nějaký psy..co nejsou třá chovný a tak
|
LADORIA
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2012 09:53 - Změnil/a: LADORIA
- Nahlásit
Gerda
davidkova renata
No pesy bych evetuélně i upíct nějaké mohla, ale v práci nemáme troubu Doufám že svolávací precedovsky svolený piknik dopadne dobře a dáte mi podrobnou a bechderoucí zprávu o průběhu a fšech fópá co se tam stali :-D Jsem napnutá jak guma od bombarďáků Užijte si to!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2012 10:02
- Nahlásit
LADORIA
Užijte si to!!!
jako nejdeš jo???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2012 10:02 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
LADORIA
tak se budem těšit na příště, až nebudete smrdět v práci
davidkova renata
Bojí se, že bysme jí sežrali Dorku símťa
|
LADORIA
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2012 10:04
- Nahlásit
Nějak nemám za sebe napracujícího Řeka, aby si šel za mě užívat... Ale je možnost, že tam najdete někde pohozenýho, ještě vožralýho mažu, tak to by šlo brát jako náhrada ne? Akorát že ten vám asi nic neupeče
|
LADORIA
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2012 10:05
- Nahlásit
Gerda
No to tedy, celá se strachy klepu, ona by se ubránila, vždyť víte jakej je to trhač
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2012 11:44
- Nahlásit
LADORIA
tak jestli tam najdem povalujícího se manžu, rovnou mu dáme něco k jídlu ))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2012 17:49
- Nahlásit
nehledá jí někdo nevíte,
evidenční číslo: 857/2012
plemeno: bílý švýcarský ovčák
popis: fena, 2 roky
srst: bílá, delší
velikost: velký
nalezen: 28.04.2012
charakteristika: V léčení.
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242
|
Agromord a Aino
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2012 20:39
- Nahlásit
Prosím, pomožte dostat naše plemeno do popředí, ať se o bělouších ví! každý může dát 5 hlasů za hodinu, děkujem moc!
http://hobby.blesk.cz/soutez/nejpes/2012/profil/34 37/aino/
|