| Autor |
Zpráva |
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 08:48
- Nahlásit
myslím, že touto cestou se dostane tak leda do pr.ele, jako všechna ostatní plemena, co stala módním doplňkem....
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 09:22
- Nahlásit
Agromord a Aino
Ani me nenapadne, to nejhorsi co se mize bso stat je, ze bude v popredi a kazdej ho bude znat!!! Pak dopadnou jak zkripleny frbulove a goldeni. Nezlob se ale to muze podporovat jen blb.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 12:02
- Nahlásit
Grin
koukám, že jsem to napsala ještě dost ohleduplně
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 14:09
- Nahlásit
Grin
jo jenže je taky otázka, jestli jde dotyčnému o podporu plemene nebo o vítězství v jakési soutěži... myslím, že to druhé...
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 14:13
- Nahlásit
No a další důkaz, že dotyčnému moc záleží na plemeni, je ten, že se v zájmu získání nějakých hlasů tady zaregistruje a jediné co udělá, je, že jednu diskuzi založí a na druhou pošle odkaz. Pochybuju, že sem dotyčný ještě někdy zavítá (a pokud se náhodou pletu, jsem ochotná se omluvit).
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 14:56
- Nahlásit
Pumpa
koukám, že jsem to napsala ještě dost ohleduplně
já už nějak neměla nervy to zaobalit
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 21:42
- Nahlásit
All
Vídím čímdálvíc BŠO...dneska 2,včera 4 atd......myslim, že už to módní plemeno je!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2012 15:02
- Nahlásit
Marush
je, no ale neni důvod to podporovat
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2012 16:52
- Nahlásit
Marush
Vídím čímdálvíc BŠO...dneska 2,včera 4 atd......myslim, že už to módní plemeno je!
I prd, velebnosti. Já kromě toho svýho, a kromě psů v chovné stanici, odkud ho mám, jsem žádné živé BŠO neviděl. Předevčírem v Břeclavi jsem málem dal pusu jedné ženě, která ho jako vůbec první, po dvou měsících, co ho mám, správně identifikovala a poprosila, zda jej může pohladit. Jinak je to samej husky, taky čuvač, samojed... no sranda. Prostě neznámé, raritní plemeno...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2012 17:29
- Nahlásit
jindra 22
Předevčírem v Břeclavi
a tak Morava byla vždycky pozadu, to se v Praze normálně učí ve škole (vtip, nikoliv rejpanec)
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2012 17:38
- Nahlásit
kachna_
Klídek, v pohodě. Morava byla, je a bude vždy pozadu za Prahou. A já říkám, zaplaťpánbůh. (vtip, nikoliv rejpanec)
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2012 17:46
- Nahlásit
kachna_
Morava byla vždycky pozadu
kachno, ty seš teda hubatá drůbež, nebýt moraváků, tak by pražáci umřeli hlady a žízní
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2012 18:18
- Nahlásit
Eninka
Nejlepší je, když pražáci navštíví vinný sklípek. To je lepší, než Silvestr, poslouchat ty jejich votevřený vokály, vole, jó. A jak se vytahujou, koho znaj kolik vydělaj. Každej háže statisícema měsíčně, chudák, a přitom mu klepe na dveře exekutor. No zábava. Do Bořetic pojedu zas a doufám, že tam budou pražáci.
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2012 10:28
- Nahlásit
Marush
Souhlas! Už mi to říkají i lidi, že jich vidí čím dál víc . A ještě k tomu je jich dost bezpapíráků. Teď jsem u nás viděla jedno štěndo s takovou paničkou, že ho lituju. Byla to taková stará, sotva pohyblivá paní. Tajně doufám, že ho třeba jen venčila .
Grin
Jak se vede, už sme se dlouho nesrazili .
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2012 10:22
- Nahlásit
Ahoj všichni Tak se hlásím zas po sto letech: Neroš je zdravý, furt je to hajzl, zdrhá za zajícama a srnkama, žádnou nechytl, takže bez guláše zatím. Krom tohoto mě poslouchá krásně, na cvičák sice už nehodíme, ale základní povely ovládá pěkně. Momentálně začíná hrabat díry na zahradě, tak z toho máme strašnou radost. Za měsíc už mu budou 3 roky, to letí to je maras U té ankdy jsme už zůstali a máme chlapíka co nám vozí grancle až domů za 11 stovek, takže paráda. Ten 20 kg pytel nám vydrží na měsíc. Jinak Nero má cca 30 kg, je trošku hubenější, ale evidentně to ničemu nevadí. Na fejsu koukám na fotky od Lemonky a Pumpy, jiank se vás tady rozrojilo hafec, to je fajn Pokusím se tady zas trošku začít chodit, ikdyž teď asi ne, za 2 týdny mám státnice. A co vy tady nového? Kolik nových členů? 100 stránek fakt dočítat nebudu
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2012 14:12
- Nahlásit
LuSta
Jak se vede, už sme se dlouho nesrazili
Pravda pravdoucí, měly bychom to nepravit vede se nám fajne, pesan je furt stejně ujetej, prostě pohoda tak kdy máte čas?
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2012 22:18
- Nahlásit
Eninka
ebýt moraváků, tak by pražáci umřeli hlady a žízní
víš jaká je moravská hymna?, to je pauza mezi českou a slovenskou....
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 19:09
- Nahlásit
Grin
Kolik Grinďovi je, kolem roku a půl? Čubina bude brzy slavit 2 roky.
Na tenhle víkend celej nemáme vůbec žádný plány. Jak to vypadá u vás?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 19:15
- Nahlásit
Pumpa
víš jaká je moravská hymna?, to je pauza mezi českou a slovenskou
ha ha ha, za nás mluví činy, zpěvu netřeba
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 19:22
- Nahlásit
LuSta
Grin
sem si vzpomněla, jakej byl Velkej Nos malej
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 20:09
- Nahlásit
Pumpa
Je to vůbec možný? To je rozdíl kolika kilo?
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 20:46
- Nahlásit
LuSta
62 plusmínus
|
Agromord a Aino
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2012 14:13
- Nahlásit
Tak sorry že jsem se vůbec psal....myslel sem že je to jednodenní soutěž a že jim tam s "našim" plemenem vytřem zrak...chápu že asi chcete aby tohle plemeno bylo takové vaše tajemství, odměna, která není dostupná všem, ale jenom těm co nahlíží hloub kynologii a nedrží se na povrchu...snad to rase neuškodí
|
Agromord a Aino
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2012 14:19
- Nahlásit
Tady je chundeláč....nemyslel sem to zle, tak se nezlobte
http://agrodej.rajce.idnes.cz/Ainos/
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2012 23:30
- Nahlásit
Hezkej běloušek. Akorát mohl mít tmavší vočka.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 23:05
- Nahlásit
jindra 22
Akorát mohl mít tmavší vočka.
Jak si dovolíte tohle napsat? Kolik běloušů jste doopravdy v životě viděl? Kromě odorníka na husky jste se po 5 měsících stal již odborníkem na exteriér BŠO? To gratuluji.
Agromord a Aino
Pejse k je krásný a pigment očí má naprosto v pořádku.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 05:39
- Nahlásit
Baico
Ty teď budeš Jindrovi určovat, jestli si může dovolit napsat, co se mu líbí?
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 07:55
- Nahlásit
Vlčáčková
Nejen Jindrovi. Tací lidé budou za pár let diktovat celé společnosti...
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 08:06
- Nahlásit
"Tmavá barva očí je u BŠO výhodou", to jsem vyčetl na internetu z popisu plemene. Takže logicky z toho plyne, čím tmavší hnědá, tím lépe.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 08:23
- Nahlásit
Vlčáčková
Pokud dobře vidím, tak nenapsal, že by se mu líbilo, kdyby měl tmavší oko. Ale napsal, že by pejsek měl mít tmavší oko. Což není pravda, pejsek má barvu očí naprosto v pořádku. Světlé oko vypadá uplně jinak.
Navíc mě zaráží, že to píše člověk, který za svůj život viděl v podstatě jen jednoho svého bělouše
|