| Autor |
Zpráva |
Cumba
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 15:28
- Nahlásit
abby
No, neviem, fakt neviem, či by som ho uniesla, ja mám problémy s chrbticou, unesiem toho fakt málo, som zdegenerovaná . Ale inak mám sily dosť .
|
aki
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 16:49
- Nahlásit
Cumba
Budem sídlit u kruhu s IW , určitě nás poznáš. Máme dvě pubertální děti - dcera 15 a syn 10 let, dva IW kluci - stříbrný a žíhaný, dvě IW holčičky - žíhaná a mladá plavá. Mé jméno je Martina
|
Cumba
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2007 10:01
- Nahlásit
aki
Chrty sú tušim vystavované len 13. 05. 2007 (skupiny 2 a 10), že? 12. 05. sa vystavujú ostatné skupiny okrem 2 a 10. Je to tak? Takže Ťa mám skúsiť hľadať len v nedeľu 13. 05.?
Ja tam budem obidva dni.
Budem šmírovať okolo vlkodavov a budem sa každého pýtať, či je Martina alias Aki .
Aki, a Ty nebudeš mať šteniatka IW, keď ich máš štyroch?
|
aki
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2007 20:46
- Nahlásit
Cumba
Omlouvám se za pozdní odpověď, ale dnes bylo tak krásně, že jsme celý den trávili venku.
Pozor! My pojedeme do Blavy až 18.-19.8.! A IW budou po oba dva tyto dny.
My zatím štěnda mít nebudeme, holčičky jsou ještě malinký, takže máme tolik vlkoušků pro radost a "na výkrm" .
|
Cumba
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 08:09
- Nahlásit
aki
Ahááá, tak až v auguste! Tak dobre, ja budem určite aj na tej. Tak to máme ešte času a času
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 08:26
- Nahlásit
Cumba
A na fundlov sa neprides pozriet? Ja teda neviem ako to budem stihat zo zrazu, ale ked vystartujem z ciech skoro rano, tak snad aj vystavu 13.-teho stihnem
|
Cumba
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 13:58
- Nahlásit
pigie
Pozriem sa na všetkých veľkých psov . Určite aj na fundlov .
|
jeany
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 10:35
- Nahlásit
Pořiď si takového, který se ti líbí. Když jej budeš hodně venčit, bude se mít jako v bavlnce. My máme v bytě ohaře, jedni sousedi mají dogu, druzí Ridgebacka, třetí Něm. dogu, čtvrtí Dobrmana, pátí
Tosa inu... A to bydlíme v činžáku.
|