Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Veľký pes do bytu
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
Kalliope
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 15:29
- Nahlásit

Cumba

a co tenhle ??

starr
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 15:29
- Nahlásit

Cumba
Ja mám labradora a chcem k nej ešte maca . Alebo rottweilera. Ja nevieeeeem!!!

Cumba
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 15:31
- Nahlásit

Kalliope
Krásny rottvík, môže byť!

Čo mám robiť? Landseera, leonbergera alebo rottweilera???

starr
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 15:33
- Nahlásit

Cumba
Ja riešim našťastie len landseera alebo rottweilera .
A pomaly zabúdam na SAO.... lebo ma tu všetci znechutili .
Však ja verím, že oni to mysleli v dobrom. Jedného dňa im možno poďakujem .

Cumba
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 15:35
- Nahlásit

starr
A mne vzadu v hlave vŕta ešte trochu IW...

starr
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 15:36
- Nahlásit

Kalliope
Veľmi pekný RTW. To je pes, že? Krásna hlava.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 15:36
- Nahlásit

Cumba
http://www.mujpes.cz/galerie/34371.jpg

tak co?? Ladnseer, RTW, IW ?? To je dilema

Kalliope
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 15:37 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

starr
on tak jenom vypadá, je bez PP, tak já říkám všude že kříženec, je hrozně malinký (teda menší ať zas nepřehánim) oproti jiným RTW a ani nemá tu správnou rotvíkovskou hlavu, jenom právě na povedených fotografiích, jinak je to pes, na fotce je mu rok a půl

starr
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 15:39
- Nahlásit

Kalliope
Koľko meria v kohútiku? A prečo hovoríš, že kríženec, možno len nedorástol do tej správnej výšky!

Kalliope
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 15:40 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

starr
jako, že není tak mohutný, a i tu hlavu má menší. No a kříženec ... to mu asi zůstalo od tý doby když byl ještě malý, vypadal jak kříženej s Dobrmanem a ještě s něčím, samá ruka samá noha , tak už mu to zůstalo Kohoutek nevim, neměřila jsem ho

starr
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 15:45
- Nahlásit

Kalliope
Ale je dobrý a pekný a to je hlavné!

Nemôžeš sa ísť prosím Ťa pozrieť do príspevku Stredoázijský pastiersky pes/ovčiak/alabaj aťď , proste SAO a pozrieť si tam fotky mojej labradorky? (Mal by to byť štvrtý príspevok od spodu na tretej stránke)
Jej mama alebo babka alebo ja neviem kto boli asi s niečím prikrížené a ja by som chcela vedieť názor ľudí, že čo si myslia, že s čím by to mohlo byť. Ona má takú rottweilersko-stredoazijatskú povahu, proste výzor skoro labrador a povaha taká, že nás doma veľmi miluje, ale cudzích ľudí nestrpí, šteká na nich, útočí bez predošlej známky, je obranárska, nevyspytateľná a vychcaná .

Cumba
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 15:47
- Nahlásit

Kalliope
tak co?? Ladnseer, RTW, IW ?? To je dilema
Neviem, musím sa na to vyspať

cilka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 15:56 - Změnil/a: cilka
- Nahlásit

Cumba

A mne vzadu v hlave vŕta ešte trochu IW...

No konečně jsi k tomu došla ... ,

Neviem, musím sa na to vyspať

Vyspi se na to , hlavně pokud máš-li zatím kde na obrázku okupace "zakázaného" území IW a ČT

pigie
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 16:12
- Nahlásit

Cumba
Noooo, asi takto ti poviem. Som sa prave vracala domov so psom, co je este vlhky, ako sa okupal vonku. A dole boli take male deti s mamou. A isla som okolo nich, na schodiste a to jedno hovori mame :"Mami, ten psik smldi. Pleco smldi?" No, tak asi tak. A aj keby bol suchy, tak to povie Hugo aj po kupani cca do troch dni je vyrazne citit. Menej smrdia fenky ako psi.

Cumba
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 07:26
- Nahlásit

cilka
Tá okupácia je super!

Bela
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 08:55
- Nahlásit

pigie
mas doma smradocha?

aki
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 09:03
- Nahlásit

Cumba
Bydlím v RD a jsem majitelkou čtyř IW (a pořád nemám dost ). Ačkoli máme obrovský pozemek, na který by se vešlo spousta kotců i s pořádným výběhem, všichni jsou s námi doma. IW je nejšťastnější s pánem v posteli, popř. na sedačce a pán na podlaze. Přes svou obrovskou velikost jsou poměrně skladní, problém mám jen při přesunu z místnosti do předsíně. Všichni leží v nejfrekventovanějším místě namáčknutí u dveří - a přeskoč čtyři vlkouše !

Cumba
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 09:14
- Nahlásit

aki
A ako je to prosím Vás so zdravotnými problémami a krátkovekosťou IW, je na tom niečo pravdy?
Akou značkou krmiva ste Vašich IW kŕmili? Koľko kg granúl za mesiac skonzumuje taký vlkodavček?

aki
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 09:15
- Nahlásit

cilka
Ahojky Regi! Tak Šárčiny štěnda už oslavila rok - toto letí, viď? Jsou to pěkní mackové - Arča má v kohoutku 86 cm a jejím dvěma bráškům naměřili na svodu 88 a 89cm! Taky máme novou fenečku z LBM. Vybrečela jsem si ji jako opožděný dárek k vánocům . A co Cherry? Jak se má?

aki
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 09:30
- Nahlásit

Cumba
Naši kluci mají teprve 2,5 roku, jedna fenečka 1 rok a druhá teprve 3 měsíce - ale musím zaklepat, že jsou zatím naprosto zdraví. Iw netrpí na DKK jako mnohá jiná velká plemena, ale mívají problém se srdíčkem (o tom by mohla víc napsat cilka, já nemám žádnou zkušenost), ohrožuje je taky torze žaludku a sleziny, ale fakt přes nemoci IW nemám žádné zkušenosti. Osobně nikoho s nemocným vlkouškem neznám. Pokud jde o krmení - granulemi krmím pouze štěně - PURINA PRO PLAN Puppy Large Breed, večer dostávají všichni vařené maso s přílohou a zeleninou. No není toho málo - každý kilo masa, ale nakupuji u Vetamixu a vyjde mě to levněji, než granule (a já mám na vaření čas). Než začal Vetamix vozit i na Ostravsko, krmila jsem Bento Kronen a pejsani byli docela spokojení. Ale maso je maso. K veterináři chodíme jen na očkování, ačkoli nedávno jsme vlastně byli s tou roční fenečkou čistit uši .

Bela
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:51
- Nahlásit

aki
drzim palce so vestkymi havinami, dufam, ze budu zdravi!!!
kamaratow IW zomrel 7-rocny na zlyhanie ladvin - vraj je to u IW dost casty problem
tak snad vas nic take nepostretne

aki
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 11:21
- Nahlásit

Bela
Ježíš to snad ne! Vloni v srpnu mi umřel na selhání lednin osmiletý šarpej - bylo to dlouhé a strašně smutné období - dlouho jsem se nemohla odhodlat pro uspávací injekci .U IW jsem o téhle nemoci neslyšela, na klubových stránkách ( www.wdk.cz) jsem taky nic nenašla. Nejčastějším problémem bývá zmiňována DCM. Mimochodem o šarpejích se taky říká, jak nemocní psi to jsou, kolik mají kožních problémů a nám se to všecko vyhlo. Pejsek onemocněl, když jsem byla loni na jaře na dlouhou dobu v nemocnici a já si myslím, že to spolu souviselo. Byl na mě hodně fixovaný - ale možná si to potřebuju jenom zdůvodnit...

aki
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 11:30
- Nahlásit

Bela
Ale je pravda, že 7 let je u IW jakýsi zlomový věk, hodně jich právě v tomto věku odchází... Pro mě je každý okamžik, strávený s mými vlkoušky neopakovatelný - př. sedím před naší chaloupkou na schodech, popíjím ranní kafe, vedle mě sedí pes, svou obrovskou hlavu položenou na mém rameni a sledujeme v naprostém tichu okolí. To je bóóží

pigie
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 11:31
- Nahlásit

Bela
mas doma smradocha?
Problem je v tom, ze mne nesmrdi ziaden pes. Moj mi vonia. Ale co na tom, ked druhy na to iste povie, ze smrdi Psa kupem, ked zacne smrdiet mne a to si uz neviem predstavit ako to vnimaju "the others"

Bela
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 12:10
- Nahlásit

aki

drzim palce, nech vam to doma takto co najdlhsie vydrzi

pigie

na inych sa mozes vies co....

pigie
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 12:35
- Nahlásit

Bela
na inych sa mozes vies co....
hm, alebo odstahovat Uz raz som sa kvoli takymto neprekonatelnym problemom stahovala.

Bela
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 12:52
- Nahlásit

pigie
stahovala si sa, lebo pes smrdel?
alebo smrdeli susedia?

pigie
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 13:18
- Nahlásit

Bela
Stahovala som sa, pretoze jedna pani, ktora ani nebyvala na nasom poschodi s tym mala neskutocny problem. Podobne ako teraz kamaratka som riesila ludi, co za mnou prichadzali z bytoveho podniku a pod. Sami uznali, ze je to banalita, pretoze ja som im povedala, ze mne tiez smrdi nafajcene vo vytahu, ale nestazujem sa - nasi najomcovia s tym tiez nemali problem, ale prave preto, ze som nechcela robit problemy majitelom (ktora zenska bombardovala telefonatmi) som si povedala, ze idem prec. Kupila vlastny byt, kde proti mojmu psovi nikto nic nema a sme doma

Bela
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 13:23
- Nahlásit

pigie
mas recht, mozete si pekne doma vo svojom smrdiet kolko scete

pigie
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 13:28
- Nahlásit

Bela
no, nieco podobne kludne mozem zazit aj tu, ale tu nie je ziadna precitlivena zenska

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání