| Autor |
Zpráva |
Orry
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 08:55
- Nahlásit
Dona
ahojky, tak my vcera meli taky frmol...nesel net..a protoze spedicni programy fungujou jen online, nebylo co delat a ja byla jak bez ruky
chapu, ze je srazik "trochu" z ruky..tak snad vyjde treba nejaka prochajda az budete v Praglu
Donca je sikulka, krasne ji to jde ve psi skolce my meli vcera v praci taky rozlucku se zamestnanci co odchazi a vzala jsem i rockyho...no ten se mel panecku...vyfasoval velkou kost a nosil si ji jako poklad...lital a radil v celem baraku..byl stredem pozornosti a to on moc raaaaaaaad...a domu prisel jak po flamu..padl a spal
na vikend jsme v Praze...v sobotu si zajdu na pout pro cukrovou vatu a mozna vezmem rockyse do zoo, ale nevim jestli to bude pro nej za odmenu nebo za trest..nesmej tam byt kozlove
a v nedeli ma rockysek trenink v kralupech v coursingu
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 09:08
- Nahlásit
Orry
fungujou jen online
no to jsi se teda "fakt měla" já v práci zařizovala semináře, tak teď už "jen" vyfakturovat a bude líp
snad vyjde treba nejaka prochajda az budete v Praglu
jo! tak na tohle sázím!
vyfasoval velkou kost a nosil si ji jako poklad
hihi úplně si ho dovedu představit!! to voni uměj!!
prisel jak po flamu..padl a spal
tak to mi připomíná úterý a středu večer - u nás na sídlišti jsem objevila výběh, kde se scházejí pejskaři, tak tam nesmíme po práci chybět - krrrrásně se tam vydovádí-a bejvá taky středem pozornosti - většinou ve smyslu - nejmladší-nejživější je to takový torpédko, hihii
vezmem rockyse do zoo
hihiiii to mu nedělejte-to víš, že tam kozlík bude!
v nedeli ma rockysek trenink v kralupech v coursingu
no budete mít perný víkend!
Tak si ho užijte! a těším se na fotečky
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 09:32
- Nahlásit
Dona
no ja net vyuzivam jen pro "zabavu" a "utek" z prace , ale dispeceri nemeli co delat...nikdo nevolal..nic nechtel...no nuda...a ja si ji nemohla nijak kratit
tak joooo..az pojedete do Prahy, dej vedet a Rockys ukaze Donce pamatky mesta
my unavujem rockyho hazenim micku na jedne loucce...a na te loucce ma uz zavislost vzdycky tam musime jit a kdyz nevezmu micek sebou...tak na me kouka jak na blbce, ze jsem ho zapomnela, ze tady se prece aportuje
tu zoo jeste rozmyslim, taky podle pocaska, ale treba uz rockysek z tech "strasidel" vyrostl
jojo pekne perny vikend..a hned ten dalsi nas ceka to coursingove soustredeni na 4dny a to bude "perne" i pro me, neb bude na pokoji dalsich 5 psu...a rano budu vstavat v 7
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:17
- Nahlásit
Orry
net vyuzivam jen pro "zabavu" a "utek" z prace
to znám
Rockys ukaze Donce pamatky mesta
bereme vás za slovo!
tu zoo jeste rozmyslim
no určo dejte vědět, jestli už je Rockynek velkej chlap a strašidel se nebojí?
coursingove soustredeni na 4dny
týjo! po bude mít Rockys postavu!
Tak se mějte a v pondělí se těším na nové info
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:25
- Nahlásit
Dona
Rockys ukaze Donce pamatky mesta
bereme vás za slovo!
jasne
coursingove soustredeni na 4dny
týjo! po bude mít Rockys postavu!
spis doufam, ze bude potom tyden spat
hezky vikend!! podrbej ulicnici
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 08:38
- Nahlásit
Ahojte! Tak jak jste se měli? Pokusím se vložit pár foteček z víkendíku
Jinak ve stanu byla prímově zalezlá u mě ve spacátku, tak topila a hajala pěkně dlouho
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 14:45 - Změnil/a: Orry
- Nahlásit
Dona
ahoj, hlasim se po delsi dobe
diky za vzkazik na strankach...Rocky byl v zoo opravdu hrdina a niceho se nebal, ani tech kozliku
jinak uz mame za sebou i coursingove soustredeni a prezili jsme ho ve zdravi, ikdyz to byla pekna makacka nejen pro rockyse (bohaty doprovodny program v podobe ruzneho behani se psama) takze se vyridil jak rocky (jeste dneska to porad dospava) tak i jaaa ale ja musim chodit do prace..achjoo neni nad to byt pes vice info najdes u nas na webu a brzo pribude i hafo fotek az je dam vsechny dohromady!! No a na zaver skvela zprava...tradaaaaa...rocky splnil licencni behy na jednicku a stal se coursingovym zavodnikem
a co vy??
PS: krasny fotky Donci
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 10:38
- Nahlásit
Orry
no zdravím ;)
a hlavně gratulujeme k úspěšnému složení zkoušek!
Hele, nám teď vrtá hlávkou - příští měsíc nám snad vyjdou ty alpy...ale nevíš náhodou, jak je to tam s psiskama? Jsem se nějak doslechla, že snad nemůžou chodit po všech trasách a tak??? To jsme nějak vůbec netušili...nevíš prosím?
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 10:55
- Nahlásit
Dona
ahoj, dekujem
bohuzel nevim jak to chodi v Rakousku se psy
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 11:59
- Nahlásit
Orry
nevadí, musíme zjistit
Už se moc těším na fotky létajícího Rockynka a chválíme kreslené obrázky a pár nových!
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2007 12:04
- Nahlásit
Dona
zkus treba s dotazem zalozit i nove tema..treba nekdo poradi
Už se moc těším na fotky létajícího Rockynka a chválíme kreslené obrázky a pár nových!
to ja se taky tesim pes jira si dava na cas
jinak dekujem za pochvalu...az to bude komplet hotove, dam vedet!!!
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2007 10:51
- Nahlásit
Dona
ahoj..tak fotky z coursingu jsou uz komplet
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 13:01
- Nahlásit
Orry
ahojky, krásný fotky, fakt suprový!!!
Jak se jinak máte? Počasí dobrý, že?
U nás nového to, že jsme načipovaný a do alp jedeme 4.-.8.5., tak doufáme, že to bude všecko ok! Už se moc těšíme
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 08:50
- Nahlásit
Dona
ahojky, mame se fajn o vikendu jsme byli zase v lese na srubu...a psiska si to krasne uzivali..par fotek dam zase nejak na stranky...
jinak vcera jsme byli na agi...na druhe hodine po delsi pauze (asi 3mesice) a musim rict, ze Rockymu to fakt prospelo a zacal nejak vic premyslet a uz zacinaji byt videt nejake vysledky..za to ja jsem uplne mimo a porad mu to kazim , ale vcera mi udelal radost jak mu to krasne hopsalo
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 08:53
- Nahlásit
Dona
že jsme načipovaný
tak to je holka statecna!!! my jdem pristi tyden na ockovani..to zas bude na veterine
do alp jedeme 4.-.8.5.,
jeeeee..zavidim , tak si to kraaaaasne uzijte a tesim se na fotky!!! (zjistila jsi neco o tom pohybu psu v rakousku??)
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 07:33
- Nahlásit
Orry
Ahojky, tak se se omlouvám za dlouhodobou nepřítomnost..nějak jsem nestíhala, vlastně pořád toho mám nějak moc, ale podávám hlášení, že alpy proběhly bezproblémů, bylo to supr! Sice nebylo uplně jasno, ale chodit se dalo. Slibuji, že dodám nějakou fotečky. Donča potkala hafo zvířátek a mohla k nám do postele, no prostě spokojení jsme byli a už se těšíme na další dovču! Jak si žijete vy?
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 07:54
- Nahlásit
Dona
ahooooooj...pani, tak to jste se meli opravdu pohadkove uz se tesim na fotecky!!!! Zboznuju hory...
my jsme uspesne zvladli veterinu, Orry a Rocky prezili ockovani a Rockyskovi pan doktor prohmatal nozicky a udelal vysetreni na luxaci patelu a ma to v poradku tuk tuk tuk ....jsem si oddychla
za sebou mame taky uz russelli srazik v Praze...seslo se 11pejsku i pres trochu nepriznivy pocasi, ale nakonec to vyslo celkem pekne. Fotky najdes na strance ve fotogal. II. (i s odkazem na uplne vsechny fotecky)
podrbej Doncu
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 10:56
- Nahlásit
Orry
taky máme moc rádi hory! Do alp jsme chtěli už na motorce, ale nezdařilo se...s Dončou to bylo taky prima, ale ještě jsme trošku krotili výběr tras, kvůli jejím kloubům..stejnak jsem ji občas trošku nosila, ale jen chvilku, dlouho nevydržela
No to jste šikulky, že proběhlo očkování v poho! A taky tukám, že luxace je v poho! To vyšetření se dělá až po roce věku, asi, že?
No a na fotky ze srazíku jdu hned mrknout! Nám asi ani nevyjde parsoniada, tak snad příští rok...
Drbání vyřídím Radka
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 11:23
- Nahlásit
Dona
a hory v lete ci na jare jsou uplne nejlepsi
jj ja se taky snazila rockyho v jizerkach min rok nosit..ale byl to s snim boj..porad knoural, ze chce tapkat sam
to vysetreni je asi nejlepsi udelat po roce, ale asi se muze i driv..nevim presne
zatim hezky den
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 08:00
- Nahlásit
Orry
Ahojda, tak tady je pár slíbených foteček
[imgs] všechno musela prozkoumat http://rodina.cz/sedlin/album/imgxxxxxvxpozadixgro ssglockner.jpg[/imgs] jedna společna na ledovci, v pozdadi Grossglockner
po utoku na chraneny kachny
kam ted?
tam dole jsme bydleli
aji obleček byl
tady hlídám já ))
omlouvám se za to množství...
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 08:01
- Nahlásit
tak tady snad ta nepovedená společná ;)
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 08:22
- Nahlásit
Dona
Jůů Rady, pěkný fotečky, jste si to koukám užili!! Pošli mi ňáký i na mejlíka ju?
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 08:31
- Nahlásit
Syska
díky, domluveno po mailu ;)
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 08:34
- Nahlásit
ještě jsem zapomněla na tuhle ..po té, co vylezla z vody... ))
Jo mmch - má pěkně nekvalitní obojek - pustil jí barvu po tom koupandu, tak má ted růzovej krk a nejde to umejt
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 09:38
- Nahlásit
Dona
fakt naprosto nadherny fotecky!!! uplne zavidim..a hned bych jela taky
dam ti sem odkaz na nase fotky z min. roku z Jizerek...sice to nejsou takove velehory..ale kopecky ano
http://orry.rajce.idnes.cz/foto-vyvolat/
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 08:19
- Nahlásit
Orry
krásný výběr fotek! Jde vidět, že jste se měli parádně!
Včera jsem zase vytahovala nacucaný klíště a ted tam má chudinka bouličku
Ale včera se pořádně vylítala s pesnama, ta řádila jak černá ruka
O víkendu chceme zase stanovat, tak už se těšíme...jak vy?
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 08:55
- Nahlásit
Dona
mno jo..bylo fajne...uz se nemuzu dockat letosnich tur
Včera jsem zase vytahovala nacucaný klíště a ted tam má chudinka bouličku
a pouzivate neco proti klistakum?? ja uz druhy rok davam obojek scalibor a ani jedno kliste...ani Orry ne
na vikend jedem na stavbu , ale ma byt hezky, tak vezmu sebou i Rockyho k velke "radosti" skoro tchana
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 09:58
- Nahlásit
Orry
k velke "radosti" skoro tchana
hihi ty jedna! ;) Tchán nejní pejskař, nebo Rockynek "pomáhá"?
a pouzivate neco proti klistakum??
zatím nee, máme koupený ten sprej frontline-s tím máme u minulýho pesa nejlepší zkušenosti - ale ten se může až od půl roku, takže ještě musíme chvilku vydržet ;) Ale je supr, že je bílá, tak většinou klíštaky sundáme než se nacucnou ;)
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 10:10
- Nahlásit
Dona
tchan je hlavne podpantlofak (ma novou zenu) a svoje "mindraky" si vylejva na pritelkynich svych synu a rika jim jaci jsou oni podpantlofaci
pry pejskar je...ale nejradsi by videl psa u boudy..a kdyz zjistil ze Rocky spi na dece v nohach v nasi posteli v nasem pokoji byl ohen na strese, protoze prosteradlo je jeho zeny...kdyz jsem ho chtela pak vyprav a privest nove byl problem a tak nam to prosteradlo sundal a hodil starou deku z maringotky
kdyz si rocky lehnul na gauc (stary, zapraseny, od stavby zniceny) mel druhy infarkt...protoze pes je spinavy a vali se venku v hovinkach ale ze se na ten "gauc" seda ve spinavejch monterkach je ok...treti infarkt nastal kdyz jsme sli vecer do restaurace a problem byl kam s rockym...po sdeleni ze jde s nama nechapal a tvrdil ze ho tam nepusti (jak by mohl byt SPINAVY PES v restauraci ze jo ) tak mu pritel odpovedel ze uz byl i v luxusnejsich zarizeni a no problem...(a to pritel taky neni zrovna pejskar jako ja, ale rockyho branil...) ja bych rockyho nebrala, tam co ho lidi vylozene nechtej..ale ta chata se stavela s tim vedomim, ze tam psi budou smet...(no a jak jsem se dozvedela..tak ano, ale podle urcitych pravidel...takze se nam bude diktovat co smi delat nas pes v nasem pokoji ) no zkratka se mi snazil ten pobyt s rockym tam zneprijemnit abych ho tam uz vic nebrala...ale ja se nedam
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 10:14
- Nahlásit
zatím nee, máme koupený ten sprej frontline-s tím máme u minulýho pesa nejlepší zkušenosti - ale ten se může až od půl roku, takže ještě musíme chvilku vydržet ;) Ale je supr, že je bílá, tak většinou klíštaky sundáme než se nacucnou ;)
sprej jsem taky koupila, ale rocky se toho zvuku desne bal a nechtel drzet a tak jsem mu dala tu pipetu za krk, ale nepusobilo to na nej dobre (na Orryho ano) a pak jsem prisla na tenhle obojek (co nezapacha a vydrzi pul roku) a s nim je vse ok (nechtela jsem mu ho kupovat jako steneti, neb mu rostl jeste krk...ale ted nevim od kolika mesicu se muze davat)
|