| Autor |
Zpráva |
Dona
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 20:15
- Nahlásit
Ahojte lidičky, doma máme tříměsíční parsonku..nemáte někdo doma podobnou radost?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 23:37
- Nahlásit
Dona
mám, je jí rok a čtvrt a radost to teď už je, už je po pubertě
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 23:43
- Nahlásit
jinak http://www.abbyprt.wz.cz
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 07:36
- Nahlásit
Dona
Ahoj Raduš.. Jak jste dopadli v psí školce?
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:00
- Nahlásit
Dona
mam rocniho jacka a radost je to s nim kazdy den
jinak www.rocky.wbs.cz
younglady
zdravime Abbynku
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:43
- Nahlásit
Jé ahojte, to jsem ráda, že se někdo ozval!
[url=naše Donča]http://rodina.cz/sedlin/album/img_6322_2.jpg [/url]
(doufám, že se mi ten okaz povedl vložit)
A zdravím Sylvuš - detektiva babočku - včera večer jsem to zvládla.
A v psí škole bylo dobře, pěkně si hrála totiž s další parsonkou, sice 11-ti měsíční, ale prima. V sobotu jdeme zase.
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:45
- Nahlásit
hmm nepovedl, omlouvám se - jsem tu začátečník
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:47
- Nahlásit
younglady
Abbynka krásně umí spinkat
Orry
Rocky má supr stránky-musím proštudovat
|
Vanda
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:51
- Nahlásit
Dona
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gall ery_id=908
nedávno jí byly 4.
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:57
- Nahlásit
Vanda
Jů tady je russellů to je paráda!
odkud všichni jste? my z Brna. Dám sem znovu raději jen odkaz
http://rodina.cz/sedlin/album/img_6322_2.jpg
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:59
- Nahlásit
Dona
diky
dobre russelli stranky jsou: www.parson-jack.com
Vanda
ahojky
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:01
- Nahlásit
Dona
my jsme z Prahy...
fenecka je krasna
|
Vanda
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:05 - Změnil/a: Vanda
- Nahlásit
Orry
Ahoj.
Doufám, že Rocky v poho btw ten na Parsonní smečce úplně vlevo byl taky Rocky, ale ztratil se chovatelce víc než před rokem a už ho nenašli .
Bára má teď zjištěný nějaký potravinový alergie, tak hledáme po čem se přestane drbat
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:05
- Nahlásit
Orry
děkuju
No tak to je dálka k vám. Nebyli jste náhodou na parsoniádě?
My byli včera prvně ve psí škole, tak hafo zážitků ;)
|
Vanda
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:06
- Nahlásit
...jo a sme taky z prahy
Dona
odkud tu holčičí nádheru máš?
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:12
- Nahlásit
Vanda
jezis..to je strasny...a to vubec po roce netusi co se s nim stalo??
Muj Rocky je v poho...
Dona
ne ne na parsoniade jsme nebyli...
jeste je dobra diskuze o russellikach na www.lide.cz forum jack russell terier....tak jestli chces nekdy pokecat prijd a taky probiha na www.mujpes.cz...ale tam ja nechodim
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:21
- Nahlásit
Vanda
z Třebíče - chov. st. Dyre Bony. Nemáme tu třeba ségru nebo bráchu?
Orry
díky za tejpky, hodím si to do oblíbených a pak proštuduju - přeci jen jsem teď v práci
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:22
- Nahlásit
Dona
To zas nebylo tak těžký tě tu vystopovat..
Donička je fešanda, fakt. My zítra jdeme s Tess na velikej vejlet, jedem vláčkem do Adamova a pak takovým okruhem do Bílovic, tak už se těšíme..
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:27
- Nahlásit
Syska
hihi - to víš včera večer mi to nedalo a nastudovala jsem to tu
Jůůů vláčkem, to Donča ještě nejela. A v autíčku nám blinká Tak se pořádně vyprocházkujte!
Vanda
Orry
mám na vás dotázek, mohu? Jak moc ji máme šetřit na prochajdách? Ona je takový šidlo - nejvíc ji baví běhání do kopců a tak (což nás samozřejmě neudivuje), ale přejmějšlíme, jestli ji máme krotit než bude větší (kvůli kloubům)? Moc ji nenecháváme skákat, ale s tímhle plemenem je to fakt těžký, že?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:31
- Nahlásit
Dona
Raduš, já myslím, že je to malé plemeno, to by nemělo trpět na klouby ne? Ale to ať ti poradí ti co je maj... Máš strach po Lokinkovi že?
Tess je v autě úplně v pohodě, už odmalička. Vlakem jezdíme do Bílovic furt, takže to už je taky zvyklá. Myslím, že Donča si na ježdění autem zvykne, zatím je to mimi...
|
Vanda
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:32 - Změnil/a: Vanda
- Nahlásit
Dona
Já jsem byla nadšená, když sem Báru za mlada utahala a šetření sem moc neřešila - kromě skoků a tak, těm sem se snažila vyhnout a kolo taky jen později a na kratší vzdálenosti, ale chůze a běhání za balonkem bez omezení-tj. dokud sem vydržela a ona měla zájem.
Orry
no právě že vůbec netuší - možná ho někdo naložil do auta, možná ho zastřelil myslivec nikdo neví....
|
Vanda
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:34
- Nahlásit
Dona
...jinak bára se jmenuje "Crony z Rataj"...chov. stanice kousek od Klatov a její táta byl z Jeřeně od paní Joskové (toho zase porazila a zabila cca před dvěma roky motorka )
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:35
- Nahlásit
Dona
přeci jen jsem teď v práci
no ja jsem taky v praci
mám na vás dotázek, mohu? Jak moc ji máme šetřit na prochajdách? Ona je takový šidlo - nejvíc ji baví běhání do kopců a tak (což nás samozřejmě neudivuje), ale přejmějšlíme, jestli ji máme krotit než bude větší (kvůli kloubům)? Moc ji nenecháváme skákat, ale s tímhle plemenem je to fakt těžký, že?
no drzet russellika v klidu je opravdu hodne tezky (pejsci co treba maji naordinovany klid po operacich a tak..musi treba venku chodit na voditkach, protoze jinak to s nima nejde...), ale k tomu zatezovani...asi bych pejsu treba nehonila hodiny u kola a treba nenechala schvalne z neceho neustale skakat, neskala prekazky na agi atd...ale myslim si, ze takovy to "normalni" hrani a litani s pejsky je v poho...a nas rocky v pul roce s nama absolvoval hory a byl naprosto ok...mela jsem na neho dokonce i tasku, ze ho budu treba nosit, ale to se fakt nenechal
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:38 - Změnil/a: Orry
- Nahlásit
Vanda
Já jsem byla nadšená, když sem Báru za mlada utahala a šetření sem moc neřešila - kromě skoků a tak, těm sem se snažila vyhnout a kolo taky jen později a na kratší vzdálenosti, ale chůze a běhání za balonkem bez omezení-tj. dokud sem vydržela a ona měla zájem
naprosto souhlasim
no právě že vůbec netuší - možná ho někdo naložil do auta, možná ho zastřelil myslivec nikdo neví....
no to je fakt strasny
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:44
- Nahlásit
Jinak Tessinka je prcek s krátkýma nožkama a co toho ujde! 20 kilásků hravě zvládne, to spíš já umírám. Když jsme se jí vloni na dovolené pokoušeli vzít do náruče, tak nechtěla a chtěla capkat. To stejný, když jí byly 4 měsíce, tak jsme s ní absolvovali delší vychajdu a počítali jsme s tím, že ji ponesem, ale ani náhodou nechtěla...
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:46
- Nahlásit
Orry
nas rocky v pul roce s nama absolvoval hory a byl naprosto ok
tak to jsi mě fakt moc potěšila, protože nás kopce/hory moc baví, proto jsme i vybírali "živé" plemeno, zatím ji to baví - bereme ji do lomu (máme kousek u baráku) a tam se z ní stává o dost šťastnější pejsek než jen kolem baráku po chodníku - jde vidět jak je šťastná - lítá po šutrech, no šikulka
A jaké hory jste absolvovali? Naše kopce nebo hory za hranicemi? ;)
Syska
jo právě po zkušenosti s Lokinkem...
No a v autě se snažíme, aby před jízdou nebyla nakrmená...snad si zvykne-my jsme totiž takoví výletníci...
Vanda
porazila a zabila cca před dvěma roky motorka
to mě úplně běhá mrát po zádech ((
Naše tele se vrhá za autama, tak ji vždycky rázně řekneme, že nesmí..doufám, že ji to přejde...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:47
- Nahlásit
Syska
no je to prece pod jejich uroven
kdyz jsme stradovali na jizeru...bolely me nohy jak cert...a rocky?? ten jeste mel sily na kraviny na pokoji ono totiz kdyz jsou v naruci...tak co kdyby jim neco uteklo??
jinak vzdycky kdyz jsme zasli na obed do restauracky...tak chrapal v tasce jak zabitej (nabiral sily) a ani neloudil...a ze by za takovy lidsky zradlo dal pomalu zivot
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:48
- Nahlásit
a ze by za takovy lidsky zradlo dal pomalu zivot
...my zatím nežebráme...a chlubím se, že umíme čůrat na povel (teda, pokud se jí chce - občas se jen "vykape" )
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:51
- Nahlásit
Dona
Jizersky kopce
to mě úplně běhá mrát po zádech ((
Naše tele se vrhá za autama, tak ji vždycky rázně řekneme, že nesmí..doufám, že ji to přejde
podle me ji to prejde i casem (samozrejme ji musis davat hned ted najevo, ze to nesmi...) Rocky tedy auta nehonil....ale libila se mu kola, kolobezky a tak...a uz jsou mu ukradeny..jen jeste nekdy koleckove brusle nechape
no a tam kde jezdi auta chodi rocky zasadne na voditku (takze celym nasim sidlistem)
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:52
- Nahlásit
Dona
Rocky loudi desne on ma totiz doma konkurenci..myho druhy psa Orryho..a tak se predhanej kdo vic ulovi...
hehe rocky mamce kaka zase na povel ale me to prijde nekdy spis jako nahoda...ale pamatuju si jak jsem vzdycky stala s rockym venku a rikala...rockyyyyyy louzicka....louzicka...vycurej se...a on stal cucel na me a knucel ze chce jit domu
|