| Autor |
Zpráva |
Orry
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:13
- Nahlásit
Dona
rocky byl taky desna popelnice, ale tak nejak vekem a taky pochopenim povelu "fuj" prestal. Ale chciplotine a nebo lidskemu hovinku taky tezko odolava
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:27
- Nahlásit
Dona
no jo, Abbulka je šikovná, ale je to spíš taková sranda
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:32
- Nahlásit
Orry
ajooo díky ... už se tu začínám víc orientovat
...jo a o chciplotině jsem vám ještě nenapsala - v sobotu si lapla do tlamičky přejetýho na placku vrabca lítala s ním jak o život (samozřejmě jsem ji nemohla chytit...ani jsem ji nehonila) spíš se dávám na útěk a ona "to" pouští....no mrška s rychlýma nožkama to je
younglady
a to jste na parsoniádě dělali prvně? předpokládáme, že nějaké agi už zkoušela, že?
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:32
- Nahlásit
younglady
a jedete na letosni??
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:33
- Nahlásit
Orry
krásně Rockynek lítá
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:34
- Nahlásit
Dona
v chciplotinach se rocky vali...vzpominam jak jako stendo vlezl do takovyho krovi, kam se vesel jen on a ja za nim nemohla..a on si tam v poklidu valel v mrtvem ptackovi a mel ze me desnou legraci...nekdy jsou fakt na zabiti
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:36
- Nahlásit
Orry
jo vždycky si připomínáme - co jsme četli na netu o týhle rase - pokud si tohoto pejska pořizujete je třeba mít hooodně velký smysl pro humor, tak se někdy snažíme najít co v tom - zrovna co dělá - je jako srandovního
Ale jinak je miláček největší
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:54
- Nahlásit
Dona
nene to jí bylo půl roku, Agi nikdy předtím nedělal ani flyball nic, měla jen základní výcvik, Agi děláme od devíti měsíců.
Orry
no chtěla bych, ale ten víkend je výstava loveckých plemen, tak asi dopoledne v sobotu půjdu na výstavu a na Parsoniádu dorazím až odpoledne
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:10
- Nahlásit
Dona
no asi tak
younglady
tak budu drzet palce, at si s vysledkem spokojena a na parsoniade preju hodne zabavy...nam to nejak nevychazi.
btw...a jakpak vam jde dogdancing?? chodite jeste??
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:16
- Nahlásit
Orry
Na dogdancing jsme se vyprdly, nebavilo nas to ani jednu, chodime ted 2x tydne na agility a to Abby jde moc pekne a venujeme se loveckymu vycviku a to ji taky moc bavi A co vy a agi?
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:25
- Nahlásit
younglady
týjo! to je fakt šikulka!
Můžu mít dotaz - agi děláte až od 9-ti měs. kvůli kloubům Abbynky? (aby se šetřila?)
A už jsi poslala přihlášku?
Orry
to je škoda, že nebudete na parsoniadě!
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:26
- Nahlásit
younglady
mnoo rockyho by to asi taky nebavilo, jsem ho ted konecne naucila delat sudy
na agi chodime do OSA Panda, o vikendech to ted moc nestiham, protoze jezdime na coursing, ale uz brzo to zas bude ve vsedni dny, tak se zase do toho obujem jinak rockyse to bavi tak prvnich 15minut...pak by radsi blbnul se psama...ale nejvic se mu libi zonove prekazky..houpacka, kladina a tak
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:29
- Nahlásit
Dona
no bohuzel ne-e..snad to priste vyjde...a taky nejsem paaaarsoni ale jackousove
younglady
Dona
hele holky, ale v kvetnu planuju s kamoskama takovy mensi russelli srazek v prokopskem udoli..tak se muzem videt i tam
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:39
- Nahlásit
Orry
a taky nejsem paaaarsoni ale jackousove
no joooooo
jsem ho ted konecne naucila delat sudy
to jsi fakt dobrá!!!
v kvetnu planuju s kamoskama takovy mensi russelli srazek v prokopskem udoli..
moc rádi bysme dorazili, ale to je dalekoooo (jak výhledově, tak na km), ale moc díky, dej kdyžtak vědět, chvilku před konáním - a to jako prochajda nebo akce přes noc?
Jinak jsme byli i v sobotu v psí školce a povím vám - takový rozdíl v cvičitelkách To bylo hrozný-to jsem si to tam mohla odstát sama..nic nám neporadila..mno, počkáme si až se nám uzdraví "naše" cvičitelka Ale aspon tam byl jeden jezevčím, se kterým se dračice vyběhala )) Ostatní pesani si nechtěli hrát nebo byli zlí nebo se báli...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 15:35
- Nahlásit
Dona
jasne dam vedet...je to jen spolecna prochazka
ja zapomnela, ze nejsi z Prahy...
jo jo my taky chodili na psi skolky a tam byli vsichni fajn a younglady ted sama stenatka cvici
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 16:22
- Nahlásit
Dona
Zdravím Ráďo...Ať se daří výchova (Blaňule od Sysky ) )
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 19:39
- Nahlásit
blanulinka1
No nazdáááár Blaňule-vždyť vím, že jsi to ty - jak bych na tebe mohla zapomenout Prý máte jezevčí pejsandu, co? Povídej, přeháněj..
Orry
no tak na prochajdu to asi nezajedeme, škoda ale plánujeme zajet do Práglu - manžel pracovně, tak já si beru dovču a pak někde jezdíváme na vejlet, tak třeba tak...
Jooo takže younglady je "paní učitelka"?! Týjo - tak to by mi mohla s ledasčím poradit, có?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 19:45
- Nahlásit
Dona
jj kvuli kloubum, skakat by měl pejsek až tak od desíti měsíců, dřív ne. No Abby je šikulka, já moc ne, vše ji kazím
Orry
Abby miluje tunel, ten může porád a kladinu, moc ji nebaví slalom u toho děsně štěká. Jinak so Prokopáku na sraz by jsme šli, ale záleží na tom, kdy bude. Už víš předběžně datum? Kromě 19.5. je nám to vcelku jedno
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 22:49
- Nahlásit
younglady
tak slalom je u nas jeste hudba budoucnosti
ten prokopak se rozhoduje..bud 1.5. a nebo 8.5. jsou to statni svatky!!!
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 22:50
- Nahlásit
younglady
takze do komoran uz nechodis?? ja tam byla jednou...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 01:21
- Nahlásit
Orry
nechodim, ani na agility, protoze Šimona má začátečníky buď v pondělí od čtyř (mám školu do 4) a nebo v sobotu ráno (mám cvičák) takže chodím do stodůlek pátky a neděle
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 09:29
- Nahlásit
younglady
díky za vysvětlení ..jak jsme tu už psaly - tohle plemeno je těžký přesvědčit ať nehopsá...a to se ani nedoporučují mini překážky na agi? Vím, musíme vydržet, když ji to tak baví..
Hihi-myslim, že tunel ji taky bude bavit - doma máme smotaný koberec a ona ho furt prolízá tam a zpět
Jo a včera jsme konečně zase potkali venku psisko, se kterým si rozumněla - byl to 8mi měs. voříšek, tak spolu krásně dováděli! Vetšinou je totiž na psiska moc divoká, ale tenhle byla jeho kravní skupina! Ehm ehm jeho paneček nám povídá - to máte taky čistokrevnýho voříška, že?
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 09:34
- Nahlásit
Dona
nas si lidi pletou i s biglem , ale jednou jeden chlap kricel na cele kolo: hele...to je ten PRAVEJ VORECH ze jo
jinak s agi muzes pomalu zacit treba i kolem 6mesicu...akorat budete vynechavat prekazky pro vas nevhodne (coz jsou vsechny skokove!), ale takovy tunel a nebo kladina neni problem cvicit a seznamovat s tim stenatko! Rocky treba jeste i ted skace skokovky, ale na minimum.
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 09:56
- Nahlásit
Orry
jj už i bíglíci jsme byly ;)
...snažíme se omezovat ty skoky, na zahradě jsme jí udělali kladinu z prken a ta ji taky dost bavila - furt dokola ji chtěla běhat
A bonzuju, že mrška zase včera sežrala hovňo!!! Heleďte, že na ni nejsme moc krutí, když ji za to už trestáme vytaháním za krkem a škaredým hlasem (občas i plácneme přes čumáčisko). Co myslíte?
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 09:59
- Nahlásit
Dona
musis nam ji pri tom zdolavani agi prekazkach vyfotit
A bonzuju, že mrška zase včera sežrala hovňo!!! Heleďte, že na ni nejsme moc krutí, když ji za to už trestáme vytaháním za krkem a škaredým hlasem (občas i plácneme přes čumáčisko). Co myslíte?
duslednost musi byt oni by si fakt z nas delali jenom srandu...specialne russllici
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 10:18
- Nahlásit
Orry
slibuju, že dodám akční fotos
Jo jo důslednost...
No a dneska venku řádila ve sněhu - aspoň něco pozitivního - odpadky kolem baráku byly přikryté sněhem, tak neměla co žrát, popelnica jedna!
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 10:35
- Nahlásit
Dona
u nas zadny snih neni...Rockymu se taky libil
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 10:41
- Nahlásit
Orry
není???? u nás v Líšni to bylo jako na horách!! ..ale ve městě už jen břečka...
Kolik ti je roků, jestli smím být tak smělá? ...mně 26 bude v srpnu..
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 10:41
- Nahlásit
Dona
Ahojky, tak koukám, že tě vyčenichala i Bláňa... Tes se dneska šprajcla, když viděla ten sníh a odmítala se jít vyčůrat, ale pak už asi musela, tak se rychle vyčůrala i vykakala a mazala dom.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 10:44
- Nahlásit
Dona
no v Praze je jen hnusne..bez snehu
jasne, ze muzes..me bude v cervnu 24
|