Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Parson russell terier
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
Autor Zpráva
Syska
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 08:42
- Nahlásit

Dona
No Raduš, jediná rada, jak se vyspat je vzít ji do postele! Má to několik výhod, krásně hřeje, tulí se k tobě a prospí celou noc, protože vás bude cítit...

Orry
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 08:47
- Nahlásit

Syska
presne tak
no a nebo nejaky??!! cas vydrzet a ona si nejak zvykne...ale asi to bude dyl trvat.

Syska
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 08:53
- Nahlásit

Orry
Jojo, s náma spával kdysi i Zdendův setr a to už byl kusanec, tady tenhle chroustík se tam skoro ztratí..

Dona
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 09:02
- Nahlásit

Orry
fakt suprový fotky!!! Rocky je šikulka!

Orry
Syska
no tak vám holky fakt děkuju za radu Ale zatím ještě pořád trváme na tom, že do postele nee...jsem byla dnes sama doma, ale zítra už bude Ivoš doma, tak jsme ted telefonovali, tak prej mi to ukáže-jak Donička spinká krásně celou noc, tak jsem zvědavá Doma může fakt všude (mimo kuchynskýho stolu a tak) ale jinak sedačka a křesla ty jsou její...ale tu postel nechceme. Zkusíme vydržet!

Donča si včera hrála s dogou! Ona má raději ty větší psiska, protože ti malí si s ní nechtějí hrát, většinou se bojej...

Orry
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 09:55 - Změnil/a: Orry
- Nahlásit

Dona
fakt suprový fotky!!! Rocky je šikulka!
diky

Doma může fakt všude (mimo kuchynskýho stolu a tak) ale jinak sedačka a křesla ty jsou její...ale tu postel nechceme. Zkusíme vydržet!
vydrzte..ale pocitejte s tim, ze se ted moc nevyspite..ale casem to pochopi a bude klid!!

Donča si včera hrála s dogou! Ona má raději ty větší psiska, protože ti malí si s ní nechtějí hrát, většinou se bojej...
jojo obr psi jsou taky bezva..rocky ma rad i ta "bojova" plemena...ale ti krysarici jsou fakt brutalni a rockyho styl hry se jim moc libi

Dona
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 10:16
- Nahlásit

Orry
krysarici jsou fakt brutalni
tak to až nějakýho venku potkáme, tak se na ně zaměřím

Orry
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 11:32
- Nahlásit

Dona
no jedna krysaricka, co rockys zboznuje, ho pekne kouse do pysku a vypada jako pyrana dalsi se s nim honi takovym stylem, ze rocky za 10minut sotva popada dech

Orry
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 11:33
- Nahlásit

Orry
ale musis narazit na normalni majitele...protoze vetsina z nich se o tyhle pejsky desne boji

younglady
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 11:41
- Nahlásit

Orry
Tak jsem koukala, ze se potkame 1.4. v Kralupech an coursingu

Orry
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 11:59
- Nahlásit

younglady
vazne?? to je fajn a Abby to uz zkousela?? Rocky je jak posedlej viz fotky na strankach

Dona
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 12:36
- Nahlásit

younglady
ahojky, koukala jsem, že máte za sebou pichanec od vosy..kam ju bodla? že jste museli na veterinu? toho se hrozím Donča už chytá mouchy venku...Orry
takovym stylem, ze rocky za 10minut sotva popada dech
hihi takhle se Dona honila s jedním jezevčíkem na cvičáku

younglady
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 15:21
- Nahlásit

Orry
už to zkousela dvakrat, ale to byla mimco a moc ji to nebavilo, tak uvidim ted

Dona
jednou do packy a dvakrat do cumaku, protoze je krava a ty vosy lovi, ale co nadelam, jednou sme na veterine skoncili, kdyz ji kously do cumaku, ale bylo to v pohode

Orry
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 15:34
- Nahlásit

younglady
tak ted ji to treba chytne...rocky na prvnim treninku taky nebyl nic moc, druhy beh uz pochopil a ted na druhem treninku se mohl fakt zblaznit

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 15:41
- Nahlásit

Dona
jezevčíci jsou draci...i když se taky nezdají

Orry
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 07:51
- Nahlásit

pátek

Dona
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 08:23
- Nahlásit

jupííí

Orry
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 08:24
- Nahlásit

Dona
co planujes na vikend?

Dona
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 09:54
- Nahlásit

Orry
no manžel jede do Čech na bečku, takže v sobotu mám naplánovaný jeden sraz s babama a v neděli - návštěva u kamarádky v novém bytečku - ale to už s Dončou! Pojedu s ní prvně sama v autě, tak doufám, že to zvládneme ;) Jinak spoust procházek a odpočívání, hihiiii
Jak u vás? srub? ;)

Orry
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:00
- Nahlásit

Dona
to je pestry program
my musime k tatovi myho pritele a pomahat na stavbe chaty, takze me odpocinek neceka , navic budu bez pejsku , ale mamka s nima asi vyrazi na sroubek...tak si uziji lesiku...

Dona
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 12:21
- Nahlásit

Orry
takže si mákneš! My taky jezdíme k tchánovcům na barák (rekonstruují) ale já nemusím dělat nic - já hlídám Doničku

Syska
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 12:31
- Nahlásit

Dona
Orry
Ahoj holky, nás taky čeká práce, ale už se ta rekonstrukce bytečku blíží ke konci, nemůžu se dočkat na nějakej víkend, když nebudem vědět, co nudou dělat...

Dona
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 12:55
- Nahlásit

Syska
Orry
teda, to jsme tu pracanti

Syska
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 13:00
- Nahlásit

Dona
jj až na Tebe..

Dona
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 13:57
- Nahlásit

Syska
si to umím zařídit
Já už si to odpracovala loni

Dona
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 14:17
- Nahlásit

No ahoj! Kde jste všichni? Já mám teď moc práce, ale už mi to nachvilku přejde... Jinak hlásím, že nám Donča vyskočí na další skříňku a hopsá do vany jakoby nic... Ve čtvrtek jdem do školky..vůbec nám pořád nejde chůze u nohy...co se dá dělat

Orry
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2007 07:50
- Nahlásit

Dona
ahoj, jsem tady
Donca je sikulka!!! Chuze u nohy je tezka...a Donca je jeste miminko, ja to ani rockyse neucila...

jinak tady je oficialni pozvanka na srazik...dejte vedet dal

Dona
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 08:24
- Nahlásit

Orry
ahojky! tak mám v práci furt frmol a doma nestíhám - lítám po venku s Dončou a tak manžel volal, že nemá vyžehlený košile do práce
Na srazík bysme moc rádi dorazili, ale nejní to v našich možnostech Doufám, že to někdy vyjde aspoň na nějaký mini srazík
Jinak včera cvičák proběhl docela dobře - dostali jsme pochvalu od cvičitelky za "ke mně" a "odložení"...musíme trénovat chuzi u nohy Jinak je rychlá jak...trénovalo se, aby venku nepapkali, tak se pamlsky poházeli...no jak to asi dopadlo? Donča chnapla sejra do tlamičky tak rychle, že jsme skoro ani nepostřehli
A co plánujete na víkend? My zkusíme v sobotu první společné spaní pod stanem, tak nahlásím, jak to dopadlo..doufám, že budou i fotečky zatím papa

Syska
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 08:33
- Nahlásit

Dona
Ježiš Rady, abyste nezmrzli!
My v sobotu jdem makat a v neděli odpoledne přijede Bláňa s Bettkou, tak se s něma sejdem a vyrazíme na nějakou prochajdu..

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 08:39
- Nahlásit

jo jo, už se na vás těšíme, haf Dnes a zítra si projdeme Kutnou Horu a v neděli hurá za váma Volala jsem Hany, prej mají sedánek u faráře, předsvatební...tak přej od půl paté, paté by mohla taky...tak uvidíme, to budeme asi ještě na prochajdě...ale pak by jsme se mohli sejít všichni třeba u vašich na zahradě co? nebo v hospodě (na zahrádce pokud už bude někde otevřená...

Dona
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 08:42
- Nahlásit

Syska
Ježiš Rady, abyste nezmrzli!
neboj-všecko je jišněný - budeme u našich na zahradě-autíčko bude po ruce, tak budto odjedem nebo si v něm zatopím
Užijte si prochajdu-ať je krásně!

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání