Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Parson russell terier
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
Autor Zpráva
Syska
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:53
- Nahlásit

Orry
Jo, lidi na kolečkových bruslích Tess taky fascinujou... My jsme byli minulou sobotu na pořádné prochajdě a já ke konci už umírala, fakt mě strašně bolely nohy a Tess? Ta měla ještě náladu hryzat klacek, kterej jsem měla coby hůl...

Dona
Správně, nedávejte jí najíst před cestou a uvidíš, že si zvykne. Tess (musím zaklepat) skoro neblije. V autě vůbec. Jsem zvědavá, koho bude víc brát, Tess Zdenyho poslouchá na hvízdnutí a ze mě má kolikrát dobrej den...

Dona
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:02
- Nahlásit

Syska
koho bude víc brát
u nás vede Ivoš - je s ní víc doma, ale v sobotu budu teď cvičit já-cvičitelka říkala, že se můžeme střídat
Orry
jsem vzdycky stala s rockym venku a rikala...rockyyyyyy louzicka....louzicka...vycurej se...
my říkáme Dona čůůůůráááá....čůůůůráááá je to bžundička a tam kde jezdi auta chodi rocky zasadne na voditku (takze celym nasim sidlistem)
taky pouštíme až v lese nebo někde mimo civilizaci! Už aj říkáme lidem, aby si ji nevšímali, protože se to nedá - každej si ji chce hladit a ona si pak myslí, že to nej normální...plánujeme výlet do města, aby byly všude lidi, to bude vytelená

Orry
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:06
- Nahlásit

Dona
no rocky jako stene behal za vsema lidma a nechal se obdivovat fakt si chodil pro pomazleni..a kolikrat by mi ho i ti lidi odvedli...

a nejvic jsem "zurila" kdyz se rocky k nim rozebel a ja dala povel ke mne a oni na neho: no honeeeeem ty jsi krasny stenatko... tak jsem proste potom povel uz radsi nedavala...a ten zajem o lidi ho presel vekem

Syska
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:08
- Nahlásit

A tady dvě fotečky z výletu:

A takhle to na konci dopadá:

Dona
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:10
- Nahlásit

suprrr fotečky!

younglady
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:10
- Nahlásit

Dona
my jsme z Prahy a na Parsoniádě jsme byly a bylo to super!!!

Orry
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:13
- Nahlásit

Syska

Syska
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:15
- Nahlásit

Ona ty zvířátka na vejletech vůbec miluje

Dona
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:19
- Nahlásit

younglady
my bysme taky letos chtěli, jestli to půjde

younglady
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:20 - Změnil/a: younglady
- Nahlásit

Dona
jinak co se tyce toho zatezovani, tak ja zjistila, ze ji nemam zatezovat az v pul roce ))) proste jsem to neresila - hodku az dve na kopci se psama a s balonkem, kazdej vikend skolka kazdou nedeli celej den se psama u rodicu. Vetsinou jsou pejsci zvykly ze jsou osm hodin doma takze spej (kdyz je panicek v praci) - samozrejme ne vsichni. Ale Abby byla od zacatku zvykla, ze ten rezim neni standartni a podle toho se naucila zit, proste se celej den neco deje - prochazky, navstevy, nakupy, urady, hospody, brala sem ji a beru ji vsude sebou a kdyz vim, ze by ji nekde neradi videli tak beru tasku. Jezdime MHD, autem, proste celej den neco provadime Jako prvni velkou akci jsme absolvovali Parsoniadu, kdyz ji byl pul rok a to celej vikend litala jak blazen a unava skoro neviditelna, kdyz ji bylo osm mesicu, a byly jsme na tabore se cvicakem a zatim co ostatni psi po obede a vecer spali, Abby porad vymejslela co delat. Proste neznar u kteryho pretahnuti neresim Ona snad pretahnout nejde V lete jedeme do Rakouska do Alp na tury a uz se moc tesim

Orry
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:21
- Nahlásit

Syska
no skoda, ze nemam fotku rockyho s kozlama on se totiz na kozi farme v Jizerkach strachy z nich pocural (byli strasne obrovsky a halvne meli na krku velke zvonce) a rocky si myslel, ze to jsou certi....takhle jsem ho v zivote nevidela...

no a pak muj soused hraje na konga a ukazoval mi ten buben...rocky si k nemu cuchnul...a zdrhnul do bytu..tak jsem sla pro nej, jako co blazni, prece se nebude bat bubnu...no a kdyz jsem ho k tomu prinesla..tak vykulik voci, pocural se a utekl zase domu...pak mi soused rekl, ze ten buben je potazen kuzi z kozla....

younglady
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:22
- Nahlásit

Dona
urcite pojedte bude tam hooodne pejsku a fakt je to skvely, my by jsme taky chteli, ale mame ten samej vikend loveckou vystavu, tak to snad nejak zkloubime

Orry
zdravime pesanky

Syska
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:22
- Nahlásit

Tessinka radí: výlet je dobré zakončit pořádným doutníkem:

Orry
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:23
- Nahlásit

younglady
V lete jedeme do Rakouska do Alp na tury a uz se moc tesim
to bych taky jela...tam je krasne

younglady
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:24
- Nahlásit

Orry
pojedeme koncem leta, chceme si pronajmout nejakou malou chatku - vychezej na 2 až 3 tisíce na osobu za tejden což je super

Syska
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:24
- Nahlásit

Orry
Tak to Tessinka se nebojí žádnýho zvířete, v ZOO ji fascinovaly všechny...
Ale zase se bojí sušáku na prádlo a toho velkýho gymnastickýho míče..sice se nepočůrá ale štěká na to jak zběsilá...

Dona
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:26
- Nahlásit

Syska
taky se snažíme seznamovat se zvířectvem ;)
ale neumím vkládat fotos, tak pokud máte zájem, hodím odkazy
http://rodina.cz/sedlin/album/donxaxgucci.jpg s kočičkou
http://rodina.cz/sedlin/album/donxaxxxovexka.jpg s ovečekou

Orry
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:26
- Nahlásit

younglady
tak to je fakt super...my bysme taky nekdy chteli...letos zase jedem do Jizerek, mozna na Slapy...a na Orlik na chatu..takze letos vse s Rockym

younglady
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:27
- Nahlásit

Orry
ja prave taky Rakousko aby sme byly a Abby spolu, ale pristi rok chce Jirka k moři

Orry
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:27
- Nahlásit

Syska
u nas je to jen kozel..nic vic

Dona
ty mas britskou modrou??

younglady
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:28
- Nahlásit

Dona
já se taky snažila seznamovat, ale Abby je lovec a vše brala jako šanci k ulovení

Orry
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:29
- Nahlásit

younglady
pristi rok uz zase taky bude more...ja ho mam rada, ale zase budu trpet bez rockyho

Dona
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:30
- Nahlásit

Syska
gymnastický míč ))http://rodina.cz/sedlin/album/img_6009_1.jpg
A ZOO chceme tak absolvovat, ale ještě musím zjistit od jakýho věku se tam s psiskem může-nevíš?

younglady
my taky plánujeme rakouský Alpy!!!! třeba se potkáme ))

Dona
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:32
- Nahlásit

Orry
to nejsem já - kamaráka a její tygr ;)

younglady
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:32
- Nahlásit

Dona
no tak to je super a kdy to plnanujete?

Orry
asi tak :/

Syska
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:33
- Nahlásit

Raduš je to jednoduch, klikneš si na tu fotku a zkopíruješ její adresu tady do tohoto čtverečku na diskuzi(je tam barevnej čtverec, trojúhelník a kosočtverec..) a odentruješ a hotovo..

Dona
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:36
- Nahlásit

Orry
a proč ho s sebou nevezmete k móřu?
younglady
no někdy v létě, ale ještě nevíme jak vyjdou penízky
Syska
zkouška :-D
URL

Dona
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:37
- Nahlásit

ještě jeden

Dona
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:39
- Nahlásit

Syska
jééé díííky

younglady
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:40
- Nahlásit

Dona
rakousko neni moc drahý - doporučuju http://www.limba.com/cz/rakousko&web_section=stand ard&submited=1&odrok=2007&dorok=2007&chata=1&hotel =1&sukromie=1&kupele=1

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání