| Autor |
Zpráva |
Dona
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 10:11
- Nahlásit
Orry
jo to máš pravdu - "těžko na civčišti, lehko na bojišti" hihiiiii
Přiznávám se, že jsme netušili, že to bude taková "dračice" ...ještě jsme si brali fenečku, že ty bývají klidnější...jenže naše fenečka je temperamentní ale jsme moc rádi, že ji máme...taky se těšíme až bude větší a vychovaná (ale to štěněcí období je taky krásnýýýý!!!)
Jinak - my když přijdeme domů, tak si jí moc nevšímáme - mažeme s ní ven, aby doma necvrkala, protože ještě jaxi neovládá svůj močák, tak jak má radost, tak cvrká. Takže když přijdeme je jen krátké uvítání - větší až se vyčůrá, tak to má zároven i odměnu, že vydržela nečůrat
Tak to máte fajne, že se můžete jezdit takle na víkendy "větrat" do surbu! My jezdíváme na zahradu, tak tam si taky Donča lítá, ale není to tam na spaní, leda stan
Kolik Rocky váží?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 10:12
- Nahlásit
Dona
tak si to zjednoduším...koukni sem:URL
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 10:34
- Nahlásit
Dona
tak my s temperamentem pocitali...Orry je taky vitalni a desnej prdlous..u parsonku je mozna "nevyhoda" ty jejich delsi nozky, protoze pak hodne a velmi dobre skacou, takze pred nima neni nic v ukrytu
Tak to máte fajne, že se můžete jezdit takle na víkendy "větrat" do surbu! My jezdíváme na zahradu, tak tam si taky Donča lítá, ale není to tam na spaní, leda stan
jo jo, ale vzdycky to musim spravedlive stridat, protoze jezdime i k babicce na zahradku, pritelova rodina stavi chatu na orliku, pak lekce agi jsou o vikendech
Kolik Rocky váží?
zrovna ted byl vazenej na veterine...takze 7kg
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 10:38
- Nahlásit
blanulinka1
na hrubosrstaky mam slabost..je krasna
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 10:42
- Nahlásit
Orry
děkuju... tam je ještě prťavka, teď už je téměř na své dospělácké velikosti...
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 10:43
- Nahlásit
blanulinka1
dík proštuduju
Orry
parsonku je mozna "nevyhoda" ty jejich delsi nozky
právěže je zatím jen oceňujeme - neválí se jí bříško ve sněhu a na prochajdách je si myslim mrštnější - no - každý plemeno má svoje, že ..tuhle fotku parsonka jsem našla na netu! hihiii
jezdime i k babicce na zahradku, pritelova rodina stavi chatu na orliku, pak lekce agi jsou o vikendech
no máte toho hafo! to je dobře! my se taky nezastavíme - už vyloženě čekáme až bude líp a tradá fuč..jen doufáme, že se naučí chudinka v tom autíčku jezdit - ted v sobotu jen sedla do auta a už zvracela-už to má psychický ..prostě jí nbudeme dávat najít před jízdou - snažíme se, ale ždy to nevyjde..no a až bude větší, tak nebude tak často žrát, že...NO SNAD..jinak nevím, jak bysme s ní jeli do těch Alp!
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 10:47
- Nahlásit
blanulinka1
už jsem dostala svoji první lišku
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 10:50
- Nahlásit
Dona
no ano..proto davam nevyhoda do uvozovek ale rocky aspon nevyskoci na stul...
to s tim autem neporadim..rockymu se chtelo blinkat jen jednou..a to pri ceste domu, kdyz jsme ho koupili..ale ustal to nakonec..a ted jezdi v pohode..
a Orry ten auto miluje..protoze vi, ze auto ho vzdycky doveze nekam kde bude sranda a dobrodruzo
drzim palce at to zvladnete!!
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 11:07
- Nahlásit
Dona
škoda, že tam ta redaktorka neprdla tu fotku jakej udělala bordel
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 11:12
- Nahlásit
blanulinka1
sem s ní je fakt krásná!
Orry
proto davam nevyhoda do uvozovek
pochopila jsem a nestraš, že bude skákat na stůl! todle nám říkal i jeden majitel parsonky na cvičáku, no legrace bude (s tím se počítá)
Včera jsem sama vytahovala klíště pitomý! A Donča překvapivě držela - měla ho "pod pažou" ..myslela jsem, že budu muset počkat až usne, ale stačilo říct - pššššššššššš a ona držela!!!! tak jsem to hned musela volat panečkovi, jaký má hoky šikovný
Orry ten auto miluje..protoze vi, ze auto ho vzdycky doveze nekam kde bude sranda a dobrodruzo
no my ji taky vozíme jen za sradnou-prochajdy, hraní.... tak snad jí to časem dojde
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 11:16
- Nahlásit
Dona
Včera jsem sama vytahovala klíště pitomý! A Donča překvapivě držela - měla ho "pod pažou" ..myslela jsem, že budu muset počkat až usne, ale stačilo říct - pššššššššššš a ona držela!!!! tak jsem to hned musela volat panečkovi, jaký má hoky šikovný
no vy jste teda sikovny ja uz dala psum obojky proti klistakum
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 11:25
- Nahlásit
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 11:28
- Nahlásit
anti-blešák dostaneme dneska zadara z e-shopu, jelikož dodávku co měli dodat nedodali v termínu, takže to bude jako odškodné... A navíc jsem dnes ráno, pro jistotu, dala spot...I když, v tom sněhu si říkám, že je to snad i zbytečný Ať žije první jarní den
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 11:28
- Nahlásit
blanulinka1
hihiii no to je holka šikovná!!! :-D
Orry
obojky proti klistakum
my máme koupení ten sprej frontline, ale ten se může až od 6-ti měsíců, ale ségra mi včera říkala, že ten obojek může být už od 3měs., tak se na něj chystáme! Jste s tím objkem spokojení? Jestli se toti naše dámička bude vrhat do vody, tak je nám sprej na dvě věci, že?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 11:34
- Nahlásit
Dona
naštěstí to bylo jen jednou Teď už jen maximálně "čórkuje" takže někde něco ukradne a odnese si to do pelechu, (nebo do skříně, kde má hračky) tam to schová a já pak chodím a hledám bačkory, podprsenky, kalhotky, ponožky, nebo třeba i špulky nití, klubíčka vlny, zbytek z porcelánové podkovy pro štěstí...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 11:35
- Nahlásit
blanulinka1
pocitam..ze to ta liska fakt neprezila
Dona
ja pouzivam obojek scalibor a jsem spokojena..(mam odzkouseno min. rok). Jinak Orry mel vzdycky spoty...na Rockyho nepusobily. Frontine jsem mela taky, ale oba psy se toho spreje desne boji. Navic Rocky je vodomil, takze vecne nalozeny nekde ve vode..treba i v louzi
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 11:37
- Nahlásit
Orry
na místě mrtvá... roztrhaná na kusy...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 12:00
- Nahlásit
tady je jedna z nejaktuálnějších.. velká slečna
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 12:32
- Nahlásit
Dona
Abby váří 7 kg, má dost široký hrudník, takže vypadá i tlustá, ale neni
Orry
jojo došel jen mám teď trochu fofr. Asi by jsi si ji vzala v patek ze?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 12:35
- Nahlásit
younglady
nevypadá...jak jsi na to přišla? mě teda nepřijde
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 12:35
- Nahlásit
Dona
..tuhle fotku parsonka jsem našla na netu! hihiii
Co to bylo za fotku?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 12:36
- Nahlásit
blanulinka1
no už mi to řekl asi pátej člověk a já jsem starej paranoik takže tomu začínám věřit
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 12:36
- Nahlásit
younglady
jo na tu výstavu "lovečáků" určitě nejdeme, protože jsem koukla do diáře ve snaze si to zapsat, a zjistila jsem, že v tu dobu budeme hodovat v Brně na svatbě kamarádky
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 12:37
- Nahlásit
blanulinka1
achaaa to je skoda
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 12:38
- Nahlásit
Dona
Nebyla to tahle?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 12:40
- Nahlásit
¨tak mě taky nedjde
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 12:41
- Nahlásit
younglady
to jo ,ale na druhou stranu, na svatbě už jsem nebyl pěkně dlouho... Naposledy Sysce za svědka A výstava bude i příští rok BTW jaký jsi objednala počasí na sobotu na cvičák počasí?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 12:42
- Nahlásit
blanulinka1
no snazila jsem se aby to vyslo, ale slysela jsem neco o snezeni (( Nojono tak co s vama nadelam, jestli tam nepujde ani Pavla s Anushkou tak jedu na Parsoniadu
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 12:48
- Nahlásit
blanulinka1
younglady
Hoky! vy se znáte?!?!?!
younglady
ahoj, pokud má Abby 7 kg, tak si myslim, že nejni tlustá! ;)
Fotka se nezobrazila, ale myslime tu stjenou
blanulinka1
vy chodíte na výstavy? ...na svatbě Sysky jsem taky byla
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 12:50
- Nahlásit
younglady
jestli tam nepujde ani Pavla s Anushkou tak jedu na Parsoniadu
jj pojeď!!!!
|