| Autor |
Zpráva |
Dona
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 12:10
- Nahlásit
Orry
ale ja se nedam
no nemáš to jednoduchý..
Tak jsem se inspirovala tvým odkazem na rajče a tady je kdyžtak více fotek http://prt.rajce.idnes.cz/Alpy/ dík
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 14:03
- Nahlásit
Dona
no nemáš to jednoduchý..
no jo...nejak to uz neresim...ono je lepsi takovy lidi ignorovat
wow...nemam slov...fotky jsou naprosto uzasny..jsem unesena
na Grossglockneru a Edelweisspice jsem taky byla...a taky poznala zradnost hor, kdy behem 10minut napadla halda snehu, ochradilo se o 20stupnu a malem nas horska sluzba nepustila zpatky dolu a misto panoramat jen bila mlha Nam tenkrat moc pocasi nepralo...porad prselo...presto me Alpy uchvatily...(tenkrat mi bylo cca 13let)
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 15:23
- Nahlásit
Orry
a taky poznala zradnost hor
tyyyybrďoooo připomínáte mi nás - kdekoliv jsme, tak se nám vždykcy něco podaří - prostě "vždycky něco navíc" hihi
me Alpy uchvatily
nápodobně! a doufáme, že se tam ještě vrátíme! manžel říkal, že příští rok na motorce, ale kdoví, co bude příští rok, že? ;)
lepsi takovy lidi ignorovat
souhlas!!! a myslím si svoje ;)
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 08:01
- Nahlásit
Dona
prostě "vždycky něco navíc" hihi
jo jo...v jizerkach vzpominam na to, jak nas prepadla hroziva bourka na bilich skalach a my tam byli nejvyssi bod...nakonec jsme se schovali do takove skulinky mezi kamenama...na mobilu byl polsky signal a ochladilo se o 15stupnu..taky bomba
a doufáme, že se tam ještě vrátíme!
v to ja taky doufam...vzdy kdyz je projizdime do italie..tak slintam z okynka a tak nejak bych tam radsi zustala..ikdyz italie (jizni) je taky moje fascinujou me ty zelene paseky...krasne domecky...mohutne hory...vysoke kostely...alpske kravicky
lepsi takovy lidi ignorovat
souhlas!!! a myslím si svoje ;)
jo delam uplne blbou, ze mi ty narazky nedochazeji
tak uzijte vikend ve stanu!!
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 08:43
- Nahlásit
Orry
nas prepadla hroziva bourka na bilich skalach a my tam byli nejvyssi bod...nakonec jsme se schovali do takove skulinky mezi kamenama...na mobilu byl polsky signal a ochladilo se o 15stupnu
no to jste teda dvojka, s váma tak někam vyrazit!
vzdy kdyz je projizdime do italie
my takhle byli prvně, tak doufám, že se nám podaří taky nekdy až tam zajet! ;)
jo delam uplne blbou, ze mi ty narazky nedochazeji
přesně!!!!
..tady pár foteček z vikendu ;) http://prt.rajce.idnes.cz/Donca/
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 09:10
- Nahlásit
Dona
no to jste teda dvojka, s váma tak někam vyrazit
no my vzdycky na chate lidem rikame, ze horskou sluzbu maji volat az za dva dny kdybysme se nevratili (z jedne tury jsme dorazili totiz i ve 2 hodiny rano)
jinak vikend byl celkem fajn...Rockys se choval ukazkove a delal hodnyho pejska poradne se unavil...neb cely den vyzadoval hazeni frisbee...pak mel dulezitou praci, neb si porad premistoval a zahrabaval kost...a rano spal do 9hodin prijel domu a zalezl do pelisku a s nikym nekomunikoval...fotky budou nejspis zitra!!
no tedy vy jste se meli taky paradne..koukam, ze se stanovani povedlo a Donca si to uzila...krasne fotky
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 18:13
- Nahlásit
Dona
tak fotky jsou uz na strankach www.rocky.wbs.cz fotogalerie II.
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 13:05
- Nahlásit
Orry
ahoj! tak jsem skoukla fotečky a opět chválím! ;) Pěkně jste si to užili! Rockynek je taky pěknej divočák, co? hihi
Dona si ted o vikendu lítající talíř roztrhla, tak počkáme až vymění zubyska a pak snad vydrží dýl...
A krásně plavete! ...legrační jsou ty jejich raplíci, jak je chytají, že? Sranda je, když ju to chytne doma ))
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 16:04
- Nahlásit
Dona
jo jo venku vzdycky desne radi a vymysli lumparny...doma je na russellika docela gaucak ikdyz nekdy dokaze neskutecne votravovat s piskaci hrackou treba tri hodiny v kuse
rocky ma talir gumovy...ale neumi ho chytat v letu...nechava ho dopadnout na zem jako micek
vodu miluje...kdyz jsme sli dolu k rece najednou ucitil vodu a rovnou si to napalil do ni ale v praze mi takhle jednou necekane skocil do potoka, ktery byl dost hluboky a hlavne mel strme boky a nemohl vylezt, tak zacal zmatkovat...a myslis ze se poucil?? ne vrha se do vody porad bez rozmyslu...
nejradsi ma potoky kde staci a muze tou vodou jen litat...to predvadi slusne amoky
doma predvadi rapliky po ranu...lita po byte jak cvok..jako by si chtel tu energii vybit nez odejdem do prace
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 10:11
- Nahlásit
Orry
Ahojda! tak konečně pátek!
dokaze neskutecne votravovat s piskaci hrackou
to by nebyl russellik!
Talíř máme taky gumový, ale teď už má dost děr v sobě..
V letu taky nechytáme, jen velmi sporadicky..
vodu milujea myslis ze se poucil??
hihii věřím, že se nepoučil, jsou to střeštiprdla! Hlásím, že jsme se včera byly oficiálně koupat - šly jsme do lomu a krásně jsme plavaly a i se umí potápět Příště musím vzít foťák!
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 10:32
- Nahlásit
Dona
jooooooo konecne!!!!!! dneska jdem do kina...a zitra vyrazime na srub do lesika....do chladku
urco vezmi priste fotak...ja od te doby co mam rockysaka a digital ho nosim skoro porad
jinak rocky se zatim nepotapi...
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 13:05
- Nahlásit
Orry
na co jdete do kina? ;) já v kině nebyla už asi 100 let V pondělí jsme pořídili motorku, tak asi ani dalších 100 let nebudu
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 13:11
- Nahlásit
Dona
pirati z karibiku
my chodime taky malo...a motorku nemame
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 16:41
- Nahlásit
Orry
pirati? tak to mě nebere, ale užijte si to ;)
Jinak jsme ted byli Donču koupat, dokonce jsem vzala foťak, ale berky vybyté...tak příště
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 16:42
- Nahlásit
teda vybité
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 09:21
- Nahlásit
Orry
Tak jaké bylo kino a jak bylo na srubu? jsou nové fotečky jak pesani řádijou?
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 09:27
- Nahlásit
Dona
ciao...
kino bylo zdlouhave..jsem nevedela jak si uz sednout a treti dil piratu nic moc ale Orlando byl fesak
fotky nemam...nejak jsem zapomnela fotografovat , ale psiska si to uzila...s Rockym jsem zasla i do Sazavy, aby se trochu smocil, takze probehlo koupani...jinak chodil v lese do potoka, z ktereho vzdy prisel spis nez mokry spinavy
Orry moc neradil...hlidal srub a v chladku jen polehaval
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 10:49
- Nahlásit
Orry
Orry moc neradil...hlidal srub a v chladku jen polehaval
douáme, že se Dona trošku sklidní, třeba po hárání nebo po pubertě? ...ted jsme veku našli hopskulku, tak to krásně běhá!
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 11:06
- Nahlásit
Dona
no Orry se sklidnil ve 13letech...trochu.. takze ja uz ani nedoufam...a to orry neni terier na perkach
hopskulku
myslis hopika??
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 11:39
- Nahlásit
Orry
myslis hopika??
asi, my tomu říkáme hopskulka
Orry se sklidnil ve 13letech...trochu..
nestraš!
...ne, prostě jsme chtěli takovýhle střeštiprdlo, tak to máme ;) Je to zlatíčko...když spinká Dnes k nám přijde Syska s Tess, tak jsem zvědavá, jak budou vyvádět
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 11:49
- Nahlásit
Dona
hopskulka je hezky nazev
neboj..nestrasim...Orry je vazne hodne vitalni..a me se to u psu libi..proto jsem volila russellika (proste jsem se nepoucila no...)
pamatuju u Orrycka, jak jsme se vsech ptali...jako kdy zacne byt "normalni" a vsichni tak kolem 3veku urcite...pak 5...no a kdyz Orrymu bylo 8 a porad nic...uz nam to bylo jasny...tenhle pes se nikdy nezklidni (tedy az ted co mame rockyho...tak uz je videt ten rozdil...kdy orry ustoupil z kravin a necha je delat radeji rockyho a je takovy morous)
Pozdravuj pani Buldockovou
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:53
- Nahlásit
Orry
vyřídím a doufám, že budou dobré fotos
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:54
- Nahlásit
Dona
taky doufam...a budu se tesit na prohlizeni
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 07:44
- Nahlásit
Nazdárek, no nejdřív byla Tessinka trochu zaražená a Donča celá nesvá, že má doma vetřelce, ale pak se docela zkamarádily a kromě pár hašteřivejch výpadů kvůli kostičce aj jednu chvíli pěkně řádily... Venku by to bylo lepší no, jenomže lilo...
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 08:17
- Nahlásit
Orry
Syska
hoj hoj, tak tady je pár foteček, ale chytit ty dvě do jednoho záběr a ještě, aby se obě koukaly-nemožné!
http://prt.rajce.idnes.cz/D+T/
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 08:26 - Změnil/a: Orry
- Nahlásit
Syska
Dona
fotecky super....ale chytit ty dvě do jednoho záběr a ještě, aby se obě koukaly-nemožnéto moc dobre znam
my dneska rano vsichni po byte hledali rockyho obojek...po ranu celkem slusny blazinec...nakonec musel jit na svym stenecim...a ja mezitim porad vse prohledavala...no a pak jsem volala tatovi, jestli ho nevidel, kdyz rano vencil Orryho...a on ho nasel u sebe v tasce pry mu tam nejak zahadne spadl
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 08:40
- Nahlásit
Dona
Hihi, nejlepší je ta salámková, to opravdu pěkně koukaj...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 08:44
- Nahlásit
Syska
Hihi, nejlepší je ta salámková, to opravdu pěkně koukaj...
jo delaj psi voci
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 08:48
- Nahlásit
Orry
Jo a přestože ruka se salámem není vidět, tak jistě uhádneš která fotka to je že..
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 08:54
- Nahlásit
Syska
ze by tahle??
Tessynka div si nevykouli ocka
|