| Autor |
Zpráva |
Orry
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 11:34
- Nahlásit
Dona
to jsem nezkousela...a bracha ho jeden cas doma mel...bylo to indianske susene maso
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 12:09
- Nahlásit
Orry
bylo to indianske susene maso
to asi nebude vono
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 12:17
- Nahlásit
Dona
No nevim, my jsme koupili taky jakýsi sušený maso jako pamlsek a smrdělo to jak bolavá noha, fakt hrůůza.. ) a jak by se tady toto maso vůbec zkrmovalo? To se ještě ňák uvaří nebo co...
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 13:41
- Nahlásit
Syska
no mně se líbí tohle:
Dávkování:
Sušené drcené maso lze podávat v suchém stavu nebo ředěné vodou v poměru 1:1 až 1:7.
Ředěním 1:1 vznikne hustá energetická kaše.
Ředěním 1:7 získáme až polévkovou konzistenci.
Podávat lze ihned nebo ztuhlé následující den.
Složení:
70% proteinů, 23% tuků, vlhkost do 8%, stravitelnost 95%
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 13:43
- Nahlásit
Dona
A tak to jo, to by mohlo i šmakovat co??? Já jsem začala teď Tess krmit vařeným a musím říct, že to jezení je úplně o něčem jiným...
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 14:51
- Nahlásit
Syska
Já jsem začala teď Tess krmit vařeným a musím říct, že to jezení je úplně o něčem jiným...
fakt jo??? nám ty granule furt tak jí - nejí...
A co jí tak vaříš? Doplňuješ nějakýma vitaminkama?? to by mě zajimalo..
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 15:04
- Nahlásit
Dona
Jojo, vařím masíko (srdíčka, žaludky apod.), tuhle jsem i vařila dvě vepřové nohy, byl z toho náramnej sulc, kterým jsem pak ochucovala těstoviny, jako přílohu dávám těstoviny, rýži, nebo třeba jenom maso s rohlíkem, strouhám mrkvičku nebo jablíčko. A dávám jednou týdně roboran..
A dobrý je, že si dá i konzervu, takže když někam pojedem, tak vemem konzervy a dobrý...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 15:10 - Změnil/a: Orry
- Nahlásit
my jsme rockymu varili do cca 7mesicu pak byl na hlidani u kamaradky (mel navarene pytlicky), ale tam citil konkurenci tak zral granule...a tak jsme u nich zustali...s chuti je sezere fakt kdyz ma hlad a neni neco lepsiho...ale uplne miluje orryho seniorky...a krade mu je jinak obcas jeste ted dostavaji nejake varene mlsky...ale to jsme pak meli problem ze se u toho rvali jak kone...o granule je jim to sumak
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 16:25
- Nahlásit
Syska
A dávám jednou týdně roboran..
hmmmm my ještě vydržíme - je to přeci jen prcek a granule máme...ale docela mě to zaujalo, protože mi přijde, že ji fakt ty granule neberou...
Ale občas bych mohla podstrčit vařený bez vitamínku, že?
A jaký kupuješ konzervy? - resp. který ti přijdou, že jsou kvalitní? My jednou koupili pedigree, ale to vím, že
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 07:27
- Nahlásit
Dona
Víš co Rady, ona ty konzervy zas tak často nejí, takže si myslím, že když jí jednou týdně šoupnu pedigree, tak se nic nestane. Ale ona radši propesko. Jo a když jsem objednávala z barona náhubek, tak mi přišel i vzorek konzervy Christopherus. To byl mazec, kusance pravýho masa, konzerva voněla jak lidská vepřovka. Psi se po tom mohli umlátit! Tak přemýšlím, že objednám celý to plato..
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 07:56
- Nahlásit
Syska
kusance pravýho masa, konzerva voněla jak lidská vepřovka. Psi se po tom mohli umlátit!
tybrďooooooo ))
Jinak jsem včera doma nadhazovala domácí vaření a Ivčovi se ten nápad taky libil
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 08:02
- Nahlásit
Dona
Zdenda taky nejdřív nesouhlasil, ale Tessinka fakt s těma granulema hodně stávkovala a byla pohublá a vod tý doby, jak jí vařený, tak se pěkně spravila. Třeba miluje i maso se spařenejma vločkama, je to rychlý. Sice máš pak vločky všude, ale..
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 08:16
- Nahlásit
Syska
Sice máš pak vločky všude, ale
...ale co bysme pro ty naše zlatíčka neudělaly, že?
Jo a dííííííky za tejpek na barona - mají tam trimovací nůž, kterej sháníme a levní kostičky na žvejkání z kůže a asi bych vzala aji tu konzervu - když bude moooc hodná, aby dostala odměnu
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 08:22
- Nahlásit
Dona
Jo zkus ji, fakt jsem na to maso tam čučela. Normálně máš konzevy jen jakousi drť a tohle bylo fakt maso..
Vona Tessinka vůbec jí jako prasátko, jak má ten krátkej čumáček, tak jídlo je všude možně, jen né v misce...
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 08:32
- Nahlásit
Syska
Vona Tessinka vůbec jí jako prasátko, jak má ten krátkej čumáček, tak jídlo je všude možně
mno, naša Donča krátkej čumáček nemá, ale kolikrát doslova granule plive kolem misky.. ..mlsná huba, no
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 08:39
- Nahlásit
Dona
Ale určo vám u toho nechrochtá...
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 08:54
- Nahlásit
Syska
ne to ne, ale pak si přijde grknout
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 08:57
- Nahlásit
Dona
Tessinka vždycky po jídle se do nás přijde otřít nebo volízat...
Grknout? Co to je za slovo... My říkáme brknout...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 09:09
- Nahlásit
Syska
Grknout? Co to je za slovo... My říkáme brknout...
a my krknout
ahoj holky
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 09:26
- Nahlásit
Syska
Orry
no každej tomu říkaj jinak
ahoj
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 09:27
- Nahlásit
a už je páááááátek!
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 09:32
- Nahlásit
Dona
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
a jake jsou plany na vikend, holky?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 09:33
- Nahlásit
Orry
Ahojky...jojo pátek, holky zejtra jdu kamarádce na svatbu (mimochodem se poznali na naší, takže jsme SRDEČNĚ zváni... ), si zace nacpu pupík...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 09:39
- Nahlásit
Syska
tak to je dobra nahoda
my jdem dneska zase grilovat na zahradu ke kamaradovi, takze pupik taky naplnim
a v sobotu jedem do litomysle...a prespime tam, protoze v nedeli brzo rano ma rockysek prvni zavod
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 09:43
- Nahlásit
Orry
Tak to my se budem v neděli asi léčit.. a večer chceme zajet ke kamošce na třešně..
Dnes grilovačka, přijede kamarádka s přítelem z Prahy (jedou taky na tu svatbu) a večer čekáme výslužku, tak jsem zvědavá, co v tomto hicu z toho sladkého přivezou...
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 09:44
- Nahlásit
Syska
se poznali na naší
to je dobrý!!
Orry
dneska zase grilovat na zahradu ke kamaradovi
jé my taky dneska jedeme k Přerovu plnit pupíka Bereme aji Donču - bude tam mít 2 velký kamoše, tak jsem zvědavá...no a pak všichni chrupkáme v jedný chalupě, tak mám pocit, že Dona všechny ráno vzbudí!
rano ma rockysek prvni zavod
jůůůů budeme vám držet palečky! pak se pochlubte
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 09:47
- Nahlásit
Dona
Víš ta blondýnečka se Zdendovým svědkem...
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 09:54
- Nahlásit
Syska
nevím ...ale svědka si pamatuju - ten byl aji u nás doma
Dámy, musím jit makati...ale jen nachvilku
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 10:06