Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Parson russell terier
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . >>
Autor Zpráva
Orry
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 08:33
- Nahlásit

Syska
Dona
ahoj

Syska
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 09:04
- Nahlásit

Orry
Ahojky... Jsem po víkendu nějaká vyždímaná, byli jsme na té svatbě, tak jsem toho moc nenaspala..ale bylo to super!!

Orry
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 09:10 - Změnil/a: Orry
- Nahlásit

Syska
no to ja taky...patecni grilovani se dosti protahlo, sobotni prohlidka Litomysle a noc v kempu, brzke nedelni vstavani a cely den na slunicku na zavodech....a v pondeli do prace...ale ziju no a Rocky si doma chrape...

Syska
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 09:22
- Nahlásit

Orry

Rocky si doma chrape
To je nespravedlnost, co.. A vy jste byli na tom coursingu jo? To mně by malá asi zhebla v takovýmto pařáku..

Orry
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 09:26
- Nahlásit

Syska
jojo se maj nejlip

tak Rocky lezel ve stinu pod autem...a chodila jsem s nim na koupani do potoka a pred behem jsem ho postrikala hadici...horsi to bylo s nama....pro lidi koupani zadne

Syska
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 09:41
- Nahlásit

Orry
Taky jste se měli stříkat hadicí..) My se chceme teď v neděli jet podívat na buldočky na výstavu, tak snad nebude takovej hic, chtěla bych vzít i Tess..

Orry
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 09:44
- Nahlásit

Syska
o vikendu se ma ochladit..tak snad

Syska
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 09:48
- Nahlásit

Orry
Jo, taky jsem slyšela, pak jsme si naplánovali odpolední prochajdu..hlavně si nesmím vzít moc peněz, abych je tam pak zas neutratila za blbůstky..

Dona
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 10:03
- Nahlásit

Orry
Syska
Nazdárek!
taky jsme se měli o víkendu úžasně
Do Donči se zamiloval Harky (bersnkej salašnickej) :-D parádní to bylo - nehl se od ní na krok
My jdeme mrknout na výstavu v sobotu - to jsou PRTíci a plánujeme tam nějaký ten peníz utratit, protože ve zverácích mají vykradeno...
chodila jsem s nim na koupani do potoka a pred behem jsem ho postrikala hadici
...a nechal se? My když ju na zahradě stříkáme, tak loví ten proud vody a skáče metr a půl vysoko :-D

Orry
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 10:07
- Nahlásit

Dona
je bernak je moje srdcovka budou fotecky?? ja je snad hodim na net dneska...

nějaký ten peníz utratit, protože ve zverácích mají vykradeno...
jojo presne tak

a nechal se?
no musela jsem ho drzet a pritel ho namacel...ale moc nadsenej nebyl..on radsi sam leze do vody

Dona
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 16:26
- Nahlásit

Orry
jo doufám, že budou fotky, ale až dodají ostatní-my si nechali přístroj chytře doma
moc nadsenej nebyl
no jí se to děsně líbí, je to takový pako naše ;)

Orry
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 17:04
- Nahlásit

fotky z Litomyse a z Janova u Litomysle
URL
URL

Dona
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 10:48
- Nahlásit

Orry
no jéje! pěkný fotky! jde vidět, že jste se měli parádně!
My máme pár nových foteček z coursingu:

Donča na startu

běžííí

běží a je to bžunda
[imgs] http://www.coursingbrno.cz/galerie/coursing/auto/0 70610/55.jpg[/imgs]
dohonila hooo!!! (všimni si modřiny na mé noze :-D - to je od ní - venku si hrála s kamošem a narazila mi do nohy :-D)

to mám obr jazyk! :-D

trénink na střapeček a hopláááá

Dona
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 10:49
- Nahlásit

ha! znovu fotka s modřinou

Orry
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 10:59
- Nahlásit

Dona
krasny fotky Donca je spravna terierka...a modrina je vazne pekna jak dlouhou trat beha??

Dona
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 11:17
- Nahlásit

Orry
díky
Ona běžela poprvý jen k druhýmu kuželu a podruhé jen polovinu - jen na zafixování...tak snad příště (bohužel to je trénink v neděli, ale my nemůžeme)

Orry
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 11:24
- Nahlásit

Dona
ona je jeste stenatko, takze se musi pomalu, ale o strapecek ma zajem...to je dobre

Syska
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 11:26
- Nahlásit

Dona
Jůů, šikula...

Orry
Krásný fotky, Litomyšl je fakt krásné město..

Orry
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 11:29
- Nahlásit

Syska
diky..byla jsi tam nekdy??
maji tam fakt nadherne....klidek, upraveno, uklizeno akorat na psy jsou tam jako na psy skoro vsude zakaz vstupu

Orry
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 11:33
- Nahlásit

takto jsem popsala nasi navstevu Litomysle a zavodu na tematu coursing:
ahoooooj...tak hlasim, ze po coursingu tez zijem..ikdyz ja se drzim v praci jentaktak byl to narocny vikend..a pro nas hned od zacatku, neb jsme se po patecnim nocnim grilovanim v sobotu vydali do Litomysle a stravili tam moc pekny den, kdy probihaly slavnosti B. Smetany . Akorat Litomysl neni moc kamaradska k pejskum..a skoro vsude zdobi mesto cedule zakaz vstupu se psy...nastesti vyhlasky, ktera narizuje psy na voditku a s kosikem (v okoli verejnych budov), se rocky diky sve kohoutkove vysce do 30cm vyhnul. Jinak nekolik hodin jsme nepotkali v centru zadneho psa a rocky pusobil spise jako exot ale k veceru se asi tri pejsci nasli. Sranda byla kdyz jsme se chteli naveceret v nejake misti restauraci, ale po dlouhem a narocnem vyberu jsme vybrali tu nejlepsi z nejlepsich no isdpch a nika00 budou jiste rozumet kdyz jim pripomenou hostinec alla cesta na Slavetin ja mam proste stesti ale pivo stalo jen 16,- a utrata dvou lidi s veceri byla 200,- a to se vyplati. Unaveni a hladovi jsme se vydali zpatky do kempu...kde nam pani recepcni povrdila nas "vynikajici" vyber hostince a Rocky (tedy bobinek...jak ho pani z kempu pojmenovala) dostal sunku, aby pry vyhral ty zavody v Janove. O pohodlne noci ve stanu se nebudu ani zminovat (kde jsou ty casy z trempu ) Rano jsme "sveze" vstali, zbalily veci, rozloucili se s pani recepcni a pospichali smer Janov. Znaceni jsme nenasli, neb jsme nejeli po hlavnim tahu, ale nakonec jsme se nejak vymotali a uspesne dorazili na misto. Martin si spocital ze ze zavodu se vratime domu max. do 16.00..no pozdeji zjistil, ze to asi nebude tak snadne. Prosli jsme vet. prejimkou (jak vlastne ma probihat vet. prejimka??? tady psa nechteli ani videt a cekali az....az otevrou stanek s jidlem, neb po vydatne veceri nam bylo blbe z hladu. Obcerstveni bylo vyborne...a i tak nejak nam cekani ubyhalo celkem rychle...byli jsme se nekolikrat projit po okoli a Rockyho osvezovali v potoce. Rocky bezel jako 23. beh...a bezel saaaaam, coz mi bylo trochu lito..ale aspon nemusel mit kosicek a o strapecek se nemusel delit. Cekani na druhy beh uz bylo trochu delsi a my jen pocitali v kolik to dorazime do Prahy . Presto jsme se dockali i druheho kola...akorat uz nechci delsi dobu slyset stekot faraonu a citit na kuzi slunecni parsky...Asi nemusim rikat, kolikaty Rocky nakonec skoncil, neb v tak velke konkurenci to bylo skoro jasne a diskvalifikovany nebyl ale bezel srdcem
takze mame doma krasny diplom a skleneny poharek

Syska
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 11:33
- Nahlásit

Orry
Né nebyla právěže...ale tam co píšeš o tom zákazu psů, tím si to teda krapítko u mě rozlili...

Syska
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 11:35
- Nahlásit

Orry
Já vím, jsem to četla na coursingu...

Orry
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 11:36
- Nahlásit

Syska
maji tam nejakou prisnou vyhlasku a psu tam bylo opravdu malo..v jednu chvili jsem myslela ze Rocky je snad jediny psi navstevnik Litomysle...vypadal tam fakt jak exot.

Dona
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:00
- Nahlásit

Orry
maji tam nejakou prisnou vyhlasku
tak to je fakt blbý!!!
Syska
zdar nazdar

Orry
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2007 18:35
- Nahlásit

tak mame trochu aktualizovany webik...pridany fotky z coursingu, litomysle a kratke povidani v novinkach

Dona
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 11:40
- Nahlásit

Ahojka!
tak se hlásím unavená už konečně v práci, měli jsme firemní vzdělávání, tak to bylo náročnější....
mame trochu aktualizovany webik
webík chválíme a pravidelně do něj koukáme!!! Rockynek je vážně šikulka!!!
A kampak máte naplánovanou dovču? Vyjdou ty Alpy? My letos jedeme s Dončou do Jizerek, tak snad vyjde počasí...zatím jsme tam ještě nebyli, jsme ostudy To víš - je to z Brna daleko
Dále hlásím, že jsem na rajče přidala fotky pesánků - je tam i ten Haryk (berňák), tak se můžeš mrknout URL
Jo a ještě se nám podařilo utahat Donču - včera na zahradě už normálně padla a spala! Ani jsme s ní večer nemuseli jít ven a ráno jsem ji skoro taky tahala ven )) (ale jen skoro) A to jsme "jen" v sobotu byli na oslavě narozenin u tý vlkodavky a včera grilovali na zahradě, hihi
Jak je u vás?

Orry
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 11:52
- Nahlásit

Dona
ahojky..ja jsem taky unavena uz aby padla a slo se dom

webík chválíme a pravidelně do něj koukáme
hehe dekujem

A kampak máte naplánovanou dovču? Vyjdou ty Alpy?
bohuzel Alpy letos ne...budem rozhodovat pristi rok jestli Alpy, Sardinie a nebo nejaky recky ostrov....takze fakt tezky rozhodovani

letos jedem tez do Jizerek...vlastne uz ted v nedeli...tak se mooooooooc tesim
a kam presne jedete???
nejsi ostuda....ja zase neznam moravu a tak

fotecky jsou uzasny jako vzdy..a Bernysek moc krasnej :-p

nam se vcera taky podaril znicit rocky..byli jsme na srubu v lese, tak doma zase padl..fotky dam nejak na webik
uz se tesim na utahaneho hodneho pejska v jizerkach

Syska
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 12:03
- Nahlásit

Ahoj holky, Tess je po víkendu absolutně hotová, Raduš, doporučuju, chcete-li unavit Donču, stačí si s ní udělat výlet na Babí lom. Akorátže pak budete unavení i vy..:-D Jely jsme v sobotu se ségrou vlakem do Český u Brna, odtud do Lelekovic a pak pěknout štrapáci do kopce na rozhlednu Babí lom, pak jsme šly po značce do Vranova, je to tak kilásek přes skaliska (stezka jak pro kamzíky), tak jsem měla Tess na postroji a na vodítku a v případě potřeby jsem ji vždycky lapla za postroj a posunula o šutr níž apod, ale jinak byla moooooc šikovná. Fotečky mám, bohužel kabel od foťáku je někde zašantročen, teď jak máme půlku věcí na novým a půlku zas jinde, takže budou asi až později..

Syska
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 12:06
- Nahlásit

Jo a včera ještě výstava, tak jsme odpoledne padly obě dvě úplně hotový..

Dona
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 13:30
- Nahlásit

Orry
a kam presne jedete???
valíme do Smržovky a vy??? jedeme až 9.7. - to už tam asi nebudete, co?
Syska
Akorátže pak budete unavení i vy
no nevim nevim - my vydržíme dost! natož náš pejsek
jak máme půlku věcí na novým a půlku zas jinde
a jak to pokračuje? jaký jsou výhledy?

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání