| Autor |
Zpráva |
Syska
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 10:45
- Nahlásit
Orry
Mláďátko... Mi bude v listopadu už sedmadvacet...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 10:50
- Nahlásit
Dona
hele s tím agi není kam spěchat, raději později, ať má mimčo v pořádku klouby, na hopsání pak máte dalších 15 let
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 10:55
- Nahlásit
younglady
no to jo!!! neradi bysme něco zanedbali, tak se tak hloupě pořád ptám...hele a vadí jí třeba a prudký kopec nahoru/dolu?
Syska
nazdár! no jo - čtvrtstoletí už máme za sebou
Orry
no to jsi mladice
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 10:57
- Nahlásit
Syska
Dona
hele me to neprijde...brachovi tahne na 32..takze jsem tak nejak vekove posunuta
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 10:57
- Nahlásit
Dona
nad tím jsem nepřemýšlela, ale to je podlě mě přirozenej pohyb
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 10:58
- Nahlásit
Syska
Mláďátko...
to jo..a vypadam sotva na 17
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 11:01
- Nahlásit
Orry
No, mně běžně hádaj sotva osmnáct..
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 11:04
- Nahlásit
Syska
hihi....my chodíme ráno ven na dvakrát - po probuzení - čurani+kadeni, pak první jídlo, pak se chystáme do práce, pak zase ven-čůraní+kadění a pak doma hajá-co jsme v práci.... ;)
Orry
no jo - nejsi opoždena??
younglady
děkuji za tvoje odpovědi na moje dotazy
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 11:07
- Nahlásit
Jo a holky!!! Se chlubím, že dneska dračice chrápala v kuse 8 hodin!!! Večer jsme ji nenechali chrupkat
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 11:07
- Nahlásit
Dona
neni zač, od toho tenhle server je
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 11:09
- Nahlásit
Dona
No vidíš, Tess taky byla taková, že jako štěnisko nechtěla večer spat. Ale pokud se unavila a lehla až s náma, tak v pohodě. Teď už spí celý den, co jsme v práci, odpoledne hodina procházka, jídlo, blbnutí a v osm už je zase tuhá a na večerní venčení ji usím málem tahat z postele... Ale zase je fakt, že když jsme u našich, tam nezamhouří za celej den oko, co kdyby jí něco uteklo?
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 11:10
- Nahlásit
Syska
tak vitej do clubu
Dona
no jo - nejsi opoždena??
"doktor rikal ze momentalne zaostala"
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 11:18
- Nahlásit
Orry
jsem ráda, že jsi se neurazila...občas jsem taková "držka nevymáchaná"
Syska
ale bylo to docela těžký ju udržet vzhůru - ona si venku hrála skoro půl hodky s tím štěniskem, tak byla utahaná, hihi...furt jsme na ni mluvili, když si vyskočila na sedačku-jakože jde chrápat, chůdě malý, chichiiii - tak jsem říkala manželovi, jestli to není týrání, tak mi řekl, že rozhodně ne, že je to týrání od ní- že nás nenechá spát
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 11:26
- Nahlásit
Dona
nejsem urazliva
jestli to není týrání, tak mi řekl, že rozhodně ne, že je to týrání od ní- že nás nenechá spát
a v kolik rano vstava??
Rocky vstava tak kolem 8-9hodiny..ale treba na srubu jak se desne tesi co zase bude celej den delat strasi uz v 7 , jinak ve vsedni dny ho musime budit...venci se v 6. No a to Orry je uplny zlaticko v tomhle..toho musim v 10 budit jeste ja
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 11:33
- Nahlásit
Orry
uááá neprovokuj s 8-9 hodinou ))
Dnska se probudila v 6.00, tak jsme vyspaní... Jinak většinou vstavá od 4:30 do 5.30 - to vstává manžel do práce - pozor - tuto hodinu dodržuje i o víkenu! Už máme plán na víkend - až zase začně kňourat - vezmeme ji do obýváku do sedačky - tam ona může (do postele ne) a tam budeme spát s ní, protože jak nás zbudí, tak tam pak jde chrnět! Jinak je ale zase dobrá, že se kňourne, že už musí - jsme totiž i zkoušeli ji ignorovat, at si zvykne, ale ona už to nevydržela a hodila bobek i loužu doma, takže zase je fakt dobrý, že si řekne. Raději vstaneme a jdeme s ní ven, než to uklízet doma
Pardon za ten román
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 11:35
- Nahlásit
Orry
Ještě jsem neuvedla, že přes noc ji jdeme jednou čůrnout - chodívali jsme ven, ale to se moc probudila, tak ji bereme jen do chodby na noviny a říkáme - čůůůráááá a pak zase chrnět ;)
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 11:50
- Nahlásit
Dona
no je to jeste mimo podle me se to bude postupne posouvat!!
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 12:11
- Nahlásit
Orry
jo to doufáme!
Včera ten pán říkal, že jim jejich pejsek jak je sám doma štěká, což se dost nelibi sousedum, tak že jim vet. dal nějaký prášky na uklidnění, který mu vždycky dají než odcházejí...drsnýýý
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 12:32
- Nahlásit
younglady
Kolik ti váží Abbynka? My ji vážili o víkendu a už má 4 kila! Přijde nám to dost, na to, že má 3 měsíce...jsme slyšeli, že co má pes ve 3 měsících je na polovině-je to pravda, nevíš? (krmíme Acanou)
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 12:53
- Nahlásit
Dona
to je fakt drsny
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 15:46
- Nahlásit
Dona
jo jo, to máme, a taky mám expres reakce Teď nemám čas se rozepisovat...Mám hodně práce, ale jak si najdu čas (vůbec nevím kdy) tak něco málo napíšu a přidám i fotky... Jdu volat do Afriky..tak zatím
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 18:26
- Nahlásit
younglady
dosel ti mejlik??
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 08:37
- Nahlásit
Ahojte při středě ;)
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 08:39
- Nahlásit
Dona
ahojky..uz se nam ten tyden krasne puli
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 08:54
- Nahlásit
Orry
jo je to paráda! ..už i ten sníh taje, tak je mi to skoro líto, pesana v něm tak legračně hopsá Ale ne-už ať je fuč! O víkendu jsme si koupili nafukovací karimatky, tak už se těším až půjdeme s Dončou stanovat! Jakej ja Rocky ve stanu?
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 09:00
- Nahlásit
Dona
v Praze je jen blato a zima.....rano chytil rocky rapla a lital po celem byte a musela jsem mu hazet hracky a on mi je aportoval do koupleny
jeeee..rocky ve stanu jeste nebyl, ale tohle leto se chystame do stanu na slapy
Orry do stanu jezdil casto, ale protoze je to hlidaci magor, tak z neho nechtel skoro vubec vychazet...ale zase se nemusel zamykat a taky jsme s nim byli v teepee
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 09:21
- Nahlásit
Orry
hihiiiii taky ještě s ní musím rádit i doma - jinak mi nedá pokoj a tahá za nohavice a ponožky ..to ji doufám přejde, řekni, že jo )) ..stejně tak jako hryzání do ruk...
je to hlidaci magor, tak z neho nechtel skoro vubec vychazet...ale zase se nemusel zamykat
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 09:28 - Změnil/a: Orry
- Nahlásit
Dona
vsechno prejde...a prijde horsi
hryzani do ruk urco casem prejde..a az prezubi nebude to tolik bolet ale chce to pejska k tomu vest uz od mala....my jsme rockyho naucili tomu, ze kdyz nas vital a kousal do rukou, dali jsme mu do tlamicky hracku a tak nas kousat nemohl no a dneska uz je tak zvykly, ze bezi vzdycky do pelisku pro plysaka a pak nas vita..a tohle ocenil i Orry, protoze ho Rocky taky kousal
je to hlidaci magor, tak z neho nechtel skoro vubec vychazet...ale zase se nemusel zamykat
kolikrat jsme na srubu a jdu s pesy na prochajdu..a orryho jak kdyz trkne...se otoci a maze zpatky, protoze tam nechal o samote srub a co kdyby nekdo prisel a sebral ho (a taky svoji panicku)
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 09:51
- Nahlásit
Orry
a prijde horsi
no dík teda!
Jasně, že ji k tomu vedeme, pořád ji říkáme, že je to auuuu, že to bolííí Už se to trošku zlepšilo, ale ještě ji to dost láká, hihi
my jsme rockyho naucili tomu, ze kdyz nas vital a kousal do rukou, dali jsme mu do tlamicky hracku a tak nas kousat nemohl no a dneska uz je tak zvykly, ze bezi vzdycky do pelisku pro plysaka a pak nas vita..a tohle ocenil i Orry, protoze ho Rocky taky kousal
tak to je fakt dobrej nápad!
se otoci a maze zpatky, protoze tam nechal o samote srub
hihi, chytráček
Kde máte srub? u Prahy?
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 09:56
- Nahlásit
Dona
nemas zac..vzdycky je lepsi pripravit se na nejhorsi (me taky spousta lidi odrazovala od terieru...a pak jsem byla mile prekvapena, ze to neni takova katastrofa )
s tou hrackou to urcite zkus...vycetla jsem to zde
jojo s Orrym se clovek neboji srub je u Cercan..kousek od Prahy
|