Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 720 . 721 . 722 . 723 . 724 . 725 . 726 . 727 . 728 . 729 . 730 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2014 10:38 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

MartinaBarney
Tak co Marťi, jak dopadly ty dárečky...spokojená?
Možná jsem jak malé děcko s tímhle, ale já se na ty Vánoce taky těším, mám je ráda, ráda dárky dávám.. - nééé, nemyslíme si, že jsi cvok každý to má jinak Mne nebaví dárky ani dávat, ani dostávat. Nechci být nervní z toho, že jsem někomu koupila něco, co mu bude k ničemu, nebude se líbit atd. A ze stejného důvodu je ani ráda nedostávám. A ani nechci, aby si s tím někdo dělal starosti. Z bráchou jsme se domluvili, ať si každý koupí, co chce a hotovo, dárky jsme koupili jen mamce(a stejně nevydržel a koupil ty sýry a kafča z Tchiba ) A s Tomem už to tak praktikujem pár let
Ale taky nechápu, proč vy jste si dárky nerozbalili...a na děcka by tam jejich normálně počkali. Alespoň u nás to tak bylo vždycky. My tedy u babči a dědy rozbalili dárky ještě večer, sobě i jim (bydleli jen přes cestu) ale ostatní vnoučata, co bydlela jinde, až na Štěpána(tedy dnes)

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2014 10:39
- Nahlásit

Závidím, taky bych ji Strejda
Od svých zákazníků jsem dostal několik luxusních měkkých salámů.
Oprava:
udělaly radost
Myslím, že by si toho nikdo nevšiml.

Tá ta
Maximálně řekneš,že mi hrabe. Myslím že ne, však už tady o mě snad všichni víte, že já též preventivní krevní rozbory všem doporučuju.
A pro klid duše je doporučím i Kessie.

Nemine den,abychom nevzpomínali na Barunku a nepřemýšleli co jsme zanedbali a co přehlídli.Postupně si i dáváme dohromady různé příznaky,které nás vůbec nenapadli. Touto fází jsem si taky prošla, takže chápu. Asi i vy si tím musíte projít, ale jak už jsem psala nic jste nezanedbali a i kdyby jste na to přišli o pát týdnů dříve tak by to nepomohlo.

Kessie
Doma jsme si s Honzíkem nadělili sušičku Tu bych v zimě, kdy nemůžu dát prádlo ven, taky ocenila. Myslím, že budete spokojeni. Jakou jste vybrali?

worick
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2014 12:12 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
sušička je dobrá pro lidi v panelácích 100%. A s miminem a ještě plínama(teď nevím, jestli to nepletu s někým jiným, ale budeš používat bavlněné?) se určitě šikne. Já venku nesuším, mám šňůry v posilovně ve sklepě, kde je podlahovka a schne to dobře, ale mamka věší ven celý život a nestěžuje si. Holt vypere, když je na to počasí. A v zimním mrazivém, to ,,vymrzne" taky dobře

Tá ta
Nemine den,abychom nevzpomínali na Barunku a nepřemýšleli co jsme zanedbali a co přehlídli.Postupně si i dáváme dohromady různé příznaky,které nás vůbec nenapadli. - je to tak u pejsků i u lidí My jsme to měli u taťky s infarktem - chodil s ním dva dny...takže varovných příznaků bylo spoustu...a nikdo jsme tomu nevěnovali nějak pozornost. Mysleli jsme, že to má ledvinovou koliku či žlučník...jako už několikrát. Pak jsem byla naštvaná i na něho: pes ti to neřekne, nepopíše, co ho opravdu bolí, aby ti to došlo, jenže taťka mohl, měl, asi i tušil, co to bude, ale stejně jako já už mnohokrát...prostě si asi myslel, že to prostě ,,rozchodí" Stačilo to řešit o den dřív a mohl být s náma a relativně zdravý...

worick
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2014 12:20 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Tak Peťka si nadělili sušičku, já psala, že my si nic nedáváme, tedy nic většího jsme nepořizovali, nějak všechno máme. Jsem si napsala Ježíškovi o: silikonový vál a váleček(když jsem se dala i na to pečení ) Tom koupil novou velkou halogenovou baterku(stará klekla)aby jsme viděli na kluky a pak jsme si objednali z Číny nějaké opasky, kosmetiku, bižuterii, Tom tašku do práce boxerky a košile, já zimní boty s klukama a bundu(a zatím přišly z toho jen ty moje boty )
a co vy ostatní? Pořizovali jste si i něco většího, potřebného, atd?

LuckaM
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2014 13:27
- Nahlásit

worick
Je tu nějaký milovník kozých sýrů? Já na nich poslední dobou docela ujíždím. Ale v sýrech se nevyznám, nevím jestli je víc druhů kozích sýrů - my kupujeme takový ty tvrdý - s chilli, koriandrem a tak a nepřijde mi, že by smrděly...

LuckaM
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2014 14:48
- Nahlásit

Jinak nám se Vánoce moc vyvedly Role hostitelů jsme s Lukym zvládli a byl to moc fajn večer. Poseděli jsme pohromadě ode čtyř odpoledne do půl jedenácté večer. Včera jsme celý den prováleli a dnes konečně začalo sněžit a tak jsme vyrazili na procházku a teď chystáme občerstvení na večer na druhé kolo návštěv.

Strejda
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2014 16:50
- Nahlásit

worick
Mne nebaví dárky ani dávat, ani dostávat.
Lidi kolem mne mají dostatek bláznivých nápadů, ve kterých je můžu různými dárky podporovat. Jen na mladším zlosynovi se každoročně dopouštím vánočního násilí, jak to bývalo dřív, kdy se dávaly ponožky a tak. Vždycky dostane, mimo jiné, jedny polobotky. A tak to bude tak dlouho, dokud nepochopí, že mu nestačí jedny boty k obleku a jedny botasky.

...
Odpoledne jsem dělal něco v dílně a Barbuška mne pozorovala oknem. Oka ze mne nespustila a slabounce pískala. Mohla by dabovat pohádku O panence, která tence plakala. Když jsem se na ni podíval, roztočila ocas a cela se vlnila. Chvíli jsem to vydržel, ale pak jsem podlehl jejímu naléhání. Vyměnil jsem montérky za maskáče a šli jsme do lesa. Údernické hnutí musí počkat.

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2014 18:12
- Nahlásit

worick
Je tu nějaký milovník kozých sýrů??Taky je nemusím.
My nic většího zatím nepořizovali. Už dlouho potřebujeme novou sedačku, ale zatím jsme tu pravou neobjevili. Mám docela jasnou představu jak by měla vypadat a to je ten kámen úrazu. A taky jak bojujeme pořád s tím místem, tak když už najdu nějakou pěknou, tak bych ji potřebovala o 10 cm kratší.
Michalovi cedulka s Elzou udělala radost. Přišla poštou týden před Vánocemi a dostal zákaz obálku otevřít, ale podle zpáteční adresy tušil co tam je. Byl jak malý dítě, musela jsem to rychle zabalit a schovat. Pak si to vyfotil a všem to ukazuje.

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2014 18:14
- Nahlásit

Strejda
Vyměnil jsem montérky za maskáče a šli jsme do lesa. A co v neděli, neplánujte výlet na rozhlednu?

Tá ta
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2014 18:19 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit

Evey
Myslím, že by si toho nikdo nevšiml.
Ale všiml.
Moje žena.
příznaky,které nás vůbec nenapadli.
Taky mi důrazně říkala ať si to laskavě opravím!!Už to ale nešlo.
(čárky mi odpouští)
Doufal jsem,že mi to ale nikdo ze slušnosti neopraví

Kessie.
Opravdu jsem rád,že se Kess zlepšila!
Snad to už bude dobrý a dostane se z toho.
Sušičku máme už cca 6.let.Bohužel jede i přes léto když venku svítí sluníčko.Tak se osvědčila.Doporučuji.

Strejda
montérky za maskáče a šli jsme do lesa
normálně s nostalgii závidím.Ať vám to dělá všem radost.

Přiznám se,že jsme už kontaktovali ChS,kde měli nakryty dvě fenky.Včera jsem se ale bohužel dozvěděl,že ani jedna nezůstala březí.

worick
mohl být s náma a relativně zdravý...
To je přesně ta situace,kdy by chtěl člověk vrátit čas...

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2014 18:20
- Nahlásit

worick
Tak co Marťi, jak dopadly ty dárečky...spokojená?
Jojo, moc. Největší radost z peněženky, kterou jsem dostala od přítele (ale vybrala jsem si jí sama). Pak jsem dostala poukaz do DM Drogerie, poukaz na kosmetiku, dále dekorativní kosmetiku, peníze od babičky.

Vánoce za námi, konečně skončí to přejídání...akorát nevím, co budeme dělat s tím cukrovím, které jsme dostali. Přítel to nejí a já se tím sama cpat nebudu. Navíc už jsem toho přejezená.

Kessie
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2014 18:37 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit

mě celkem baví dárky dávat jen tak... "kdykoliv mě něco cvrnkne do nosu" - když prostě narazím na něco, co se druhýmu může hodit nebo se o to zajímá... ale většinou dárky neudržím, tak je dávám hned, místo abych je zabalila a čekala na Vánoce - z toho pak plyne můj problém, že před Vánocemi horko-těžko přemýšlím, co druhým koupit...a pak to pro mě prostě není přirorezné... - komplikovaný, já vím... sice nebydlíme v paneláku, ale ani tak neoplýváme dostatkem místa... a v zimě uvnitř opravdu hrozně roste vlhkost, no... a já jsem na to nějaká citlivější... než prádlo uschne, čekám týden, schne to docela pomalu, pořád se mi to zdá trochu vlhké... proto ta sušička... navíc pak s mimčem, když pořád roste a je zbytečný, aby mělo ode všeho milion oblečení, prostě hodíš do pračky, pak hned do sušičky a druhý den máš zase prádlo nachystaný na nošení... tak nějak to vidím prakticky... snad ne moc zkresleně... že bychom používali jenom bavlněný plíny, to asi ne... myslím, že ty na jedno použití jsou docela pohodlný a dětem nijak neubližují, takže klasický plíny spíš na to všechno kolem... ale zatím o tom pořád moc nevím... říkám si, že tohle začnu obstarávat, až zůstanu doma...
MartinaBarney - a co Bárník? jak se mu hojí ta tvář?
Evey - pročítala jsem si dlouho diskuze a taky porovnávala jednotlivý přístroje... dokázala bych si vybrat i nějakou mnohem dražší, ale myslím, že tohle je celkem rozumný kompromis i velikostně... časem k ní přikoupíme ještě pračku s bočním plněním (zatím máme pračku docela dobrou), aby byly ty přístroje nad sebou a nezabíraly tolik místa... URL
worick - si napsala Ježíškovi o: silikonový vál a váleček - ale to je hezký dárek... Teď budeš péct a péct a péct... pak nás můžeš i zásobovat vyzkoušenými recepty... já mám doma takovou silikonovou podložku, ale není moc silná, takže je srolovaná do roury a nelze ji vyrovnat, tak je strčená ve skříni s méně používanými věcmi a stejně všechno dělám na lince jen tak...
worick - jsme si objednali z Číny - koukám, že se to objednávání nějak rozmáhá... brácha si taky objednal už několik věcí... ale jednou se mu podařilo objednat jakousi kameru, která ho vycházela tak, aby nemusel platit to veliký clo... oni mu tam cosi připočetli (což předem nebylo oznámeno) a on přešvihl nějakou tu hodnotu, pak musel na celkní úřad a dávat tam jakési fotky a výpověď, k čemu to zboží má... máte s tím posíláním už více zkušeností? a vyplatí se to nechat si to poslat odtamtud? (myslím tím poštovné) - já mám totiž problém s tím, že když si v cizině (většinou teda Anglie či USA) něco objednám, chtějí po mně hrozně vysoké poštovné... je často dražší než samotná kupovaná věc...
LuckaM - to je super, že se vám vyvedly Vánoce... obzvláště, když jste byli hostitelé! my máme pauzu dneska, zítra a v neděli čekáme další kolo... zítra přijedou naši s babi a brácha s ženou a Míšudkou malým... v neděli jedem na oběd k Honzíkovým rodičům a oni potom i se švagrama a švagrovou sem - částečně k důchodcům a částečně k nám...

Jinak jsem se naučila takovou masáž té zadní části Kessčina těla a ono jí to asi fakt dělá dobře... (četla jsem to někde na stránkách Desenskýho) - takže před chvílí, když jsme byli v zahradě, Kess už dokonce nesla ocas v normální poloze... nic svěšeného, klasicky ho zvedá! teda, ta mi dala, holka jedna... myslím, že tady jsem se projevila jako mírně hysterická... k ostatnímu okolí jsem zůstala klidná... ale celý štědrý dopoledne jsem fakt probrečela sedíce s ní v boudě... ani nebudu popisovat, co všechno mi u toho běželo hlavou a jak se mi opět přeskládávaly hodnoty...

Strejda
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2014 18:56
- Nahlásit

Evey
A co v neděli, neplánujte výlet na rozhlednu?
Budu v práci.

Kessie
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2014 19:26
- Nahlásit

Evey - A pro klid duše je doporučím i Kessie. - asi do toho pro klid duše půjdu... ale mám strach, že se dozvím něco, co se mi vůbec nebude líbit... hrozný strach...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2014 20:00 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

Teda, vy jste se rozepsali ...
u nás Vánoce v klidu a pohodě. Ve středu jsme si rozbalili dárky, měla jsem tam i ty od dětí ze školy. Nadchly hodiny
, Jirkovi jsem dala nového Malého prince. Erwin nadšeně sledoval každé rozbalování, když jsme mu řekli, že je to pro něj, honem strkal čumák, co že to dostal
Dneska jsme měli vánoční posezení v Kapse. Scházíme se takhle dobrých dvacet let. Kluci vymysleli místo jmenovek čarový kód, takže nejmladší přítomný dostal do ruky čtečku ....
Dostala jsem i triko s draky a dvě rozšíření Dixitu ... hned jsme ho rozehráli. Erwin byl celý den s námi v Kapse, je natláskaný, udrbaný a vyhlazený. A velmi spokojený

worick
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2014 08:11
- Nahlásit

Kessie
z Číny objednávám teprve chvilku, moc zkušeností zatím nemám. Ale co jsme objednali značkové boxerky a opasek Tomovi(Calvin Klein) tak jsou asi opravdu originál, nebo kvalitně padělané, protože mají i taková ta razítka zevnitř, třeba vyražené na opasku, či na gumě od trenýrek...Objednávám jen věci, co jsou bez poštovného. Tím je to jednodušší. Oni mají také nějaký limit pak na poštu, takže i když třeba bunda stála(jiná bunda, ne ta ke psům ) 48dolarů, dají tam cenu pod 10, aby zase oni tam nemuseli asi něco platit...
Musím s klukama, ostatní až se sem zase dostanu. Taky u vás tak mrzne? Teď jsem se ještě nedívala, ale včera ve 20h už bylo -7st a jezero je zamrzlé..

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2014 10:55
- Nahlásit

Kessie
a co Bárník? jak se mu hojí ta tvář?
Dnes jsme byli na kontrole. Veterinář udělal Barneymu výplach a v pondělí jdeme na vyndání, tak už bude mít Barney klid.

myslím, že tady jsem se projevila jako mírně hysterická
Co máš z toho. Mě, když se Barney nezdá, tak taky nejsem vůbec v klidu (zánět mozk. blan, natažený sval, zácpa, kousnutí od psa). Obrečela jsem všechny v závorce uvedené případy krom toho pokousání. To se mnou pak nic není a myslím jen na Barneyho. Ale co se dá dělat, když to jsou taková naše zlatíčka, že?!

worick
Taky u vás tak mrzne? Teď jsem se ještě nedívala, ale včera ve 20h už bylo -7st a jezero je zamrzlé..
U nás dneska ráno v 8:00 bylo -5 st. Teď je -1 st. Jsem jedině ráda, protože jedeme od příštího úterý do Jeseníků (Stříbrnice u Starého Města) a chtěli jsme si trochu zajezdit na snowboardu. Po dlouhé době zase konečně Silvestr na horách.

worick
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2014 11:19
- Nahlásit

Tak koukám, že se dárečky vydařili všem, samá spokojenost

MartinaBarney
Největší radost z peněženky, kterou jsem dostala od přítele (ale vybrala jsem si jí sama) - ano, to je na jistotu, taky preferuju vybrat si sama, darující zaplatí I mamce bundu a softsheelové kalhoty jsme tak kupovali(to si musí zkusit) A mimochodem: peněženka by se mi taky hodila (ale si na to vzpomenu vždycky jen, když ji vytáhnu na placení a nejradši bych ji zase hned schovala, jak je už hnusná )

Strejda
to u nás právě nikdo nemá ani nějaké koníčky. Kluci sportujou, to jo, jenže jim kupovat oblečení či boty na sporty, si člověk netroufne stejně. A my baby nic. Já co chci si kupuju průběžně, Hanka má Elu a mamka...ta akorát tak fůru práce
A tak to bude tak dlouho, dokud nepochopí, že mu nestačí jedny boty k obleku a jedny botasky - to Tom má tohle úplně opačně Říkám mu: ty boty proboha už vyhoď, vypadají děsně a kup si nové! Udělá to jedině, když v nich je už někde díra. Jdeme a já:,,jé, tohle jsou ale pěkné boty, ty by jsi si mohl koupit teďka na zimu!" Jo? Hmm, ále na co, stačí mi ty, co nosím celý rok. Až se ošoupají...Ale ani mu to nemůžu nějak vyčítat, jsem stejná. Na každý účel mám maximálně jedny boty a ani ty se mi kolikrát nechtějí měnit a chodím stejně většinou jen v těch jedněch. Momentálně jsem,,dostala od ježíška z Číny" takové právě zimní vyteplené kotníkové kožené(něco jako klasická pracovní obuv, ale jsou jasně žluté) abych pořád po vesnici, když jedu třeba něco koupit, nechodila ve věčně zablácených trekových, co chodím s klukama

Evey
Už dlouho potřebujeme novou sedačku - mamce už vybíráme novou sedačku dva roky. K 60tinám dostala předělání kuchyň-jídelna-obývák...a nedělá se nic, protože nemůže vybrat ani linku, ani tu sedačku...a od něčeho se odpíchnout musíme. Ona by zase potřebovala, jak se jednu dobu dělaly sestavy trojsedách, dvoj a křeslo - nebo líp dva taburety. Na zakázku se to moc prodraží a hotové to člověk nesežene Rohovky bývají hezké, ale jí se tam nehodí, má v rohu lampu na čtení a bla, bla... prostě rohovku nechce. Ale jsem říkala, že už se to z jara musí ,,rozseknout" a začít!

LuckaM
Role hostitelů jsme s Lukym zvládli - to jste dobří Já vůbec nejsem dobrá hostitelka, veškeré obsluhování má vždycky na starosti Tom - jeho to narozdíl ode mne baví Já radši z hosty sedím a kecám...to mi zase jde Včera jsme se sešli celá rodina u mamky(tedy celá zdaleka ne, ale ta část, to vždycky) a bylo nás tam (Tom nebyl, protože něco chytnul a je pěkně nachcípaný) 14dospělých a 4děcka. Ještě, že má mamka velký obývák A když zpustíme my ukecané baby všechny, tak tam není slyšet vlastního slova

Drakopes
Nadchly hodiny - určo dobré, ale ještě, že si pamatuju, na čem kolik hodin je jinak bych těžko zjišťovala, kolik to vlastně je
Erwin byl celý den s námi v Kapse, je natláskaný, udrbaný a vyhlazený. A velmi spokojený
- to věřím. Dneska musíme s klukama a mamkou s Mandy vyrazit na nějakou pěší, tady přes horu a Tom, jelikož je teda marod a s náma určo na výlet nikam nepojede nás přijede alespoň někam vyzvednout Je krásně, jenom hodně mrazivo.

worick
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2014 11:22
- Nahlásit

Kessie
Jinak jsem se naučila takovou masáž té zadní části Kessčina těla a ono jí to asi fakt dělá dobře... - tu psí Dornovku? Jednu dobu se to tady hodně na fórech probírala, i v telce, mamka to tehdy náhodou někde viděla a říkala, že se jí z toho dělalo zle, jak tomu psu kroutili nohou či čím...

Evey
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2014 14:34
- Nahlásit

Strejda
Budu v práci. Cože? V neděli? To někde něco nefunguje?

Kessie
Sušička vypadá dobře, tak dej potom vědět jak jsi spokojená. A třeba mi ji na příští Vánoce donese Ježíšek.
asi do toho pro klid duše půjdu... ale mám strach, že se dozvím něco, co se mi vůbec nebude líbit... A není lepší to vědět než se užírat a strachovat?

Strejda
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2014 16:35 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit

Evey
To někde něco nefunguje?
Všechno funguje, ale bude klid na složité věci. Továrník bude mít čas.

Kessie
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2014 17:54
- Nahlásit

worick - mrzne... teď jsou už -4, přes poledne bylo jen -2... ráno poprašek, ale přes den se to rozfoukalo... fučí tedy řádsky...
- co se týče té masáže, tak tuhle ne, jenom takový krouživý masírování na správným místě kolem té křížové kosti společně s nahřátím celýho zadku ...

Evey - určitě dám vědět, koncem příštího týdne, až si ji trochu "ošahám" Moje švagrová má sušičku půl roku a je z ní úplně unešená... mohla by fakt dělat reklamu na tento přístroj, jak ji všude vychvaluje! Tak jsem sama zvědavá! mně se líbí fakt to, že v jeden den má člověk oprané a navíc i poskládané ve skříni + zbavení všech chlupů, protože s chlupatýma miláčkama holt ty chlupy prostě jsou... eliminuje to prach a alergeny, což se taky hodí...

Drakopes - hodiny jsou parádní... hned jak jsem to viděla, počítala jsem, jestli dojdu ke správným výsledkům

Strejda - Továrník bude mít čas - vyvezl rodinu mimo město, jo?

Evey
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2014 19:25
- Nahlásit

Strejda
Jsem to ale hlupaňa. Já nevím proč jsem měla zafixované, že je ten pochod v neděli. Když byl už dnes.
Ještěže jsem se na to ještě jednou koukla.

worick
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2014 20:27
- Nahlásit

Dneska ta prochajda s mamkou a Mandy byla příjemná, dokonce jsme šli 11km, ale ani se to nezdálo, šli jsme pomalu, měnil se terén, zpátky přes chatovku s vlekem, koukali jsme na zasněžování...tak to uběhlo...Jen byla hodně zima, byla jsem ráda za dlouhý bundokabát. Kdybych nebyla líná, a vytáhnula si z bundy ty rukavice, nemusela jsem poslední kilometr zmrznout tak, že jsem si ruce necítila

Strejda
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2014 21:36
- Nahlásit

Kessie
yvezl rodinu mimo město, jo?
Nevyrábí se, zaměstnanci jsou v Tatrách, obchodní partneři v Alpách, rodina je u babičky. Nikdo nevolá.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2014 08:18
- Nahlásit

kessie
se susickou nwprohloupus, sem to dost resila na podzim a doporucoval mi to kazdej, kdo ji doma ma. ale me nakonwc stacilo zdimat na 1000 misto 600 ot a pradlo zacalo ryhleji schnout tak sme ji nekoupili ale chvalil to kazdej

Kessie
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2014 08:45 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit

u nás taky konečně po dvou letech nasněžilo! Máme tak zhruba 7 cm sněhu a pořád slabě sněží... Kess má ohromnou radost ze sněhu... lítá sem a tam... až ji musím krotit, že má mít klid... no udržet akčního psa v klidu je fakt v nadlidských silách... dokonce opovrhla návštěvou kuchyně... to je konec toto... tak jsme všechno zametli a jdeme snídat... to chci vidět tu dnešní cestu do Brna... jsme pozvaní k Honzíkovým rodičům na oběd...

worick
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2014 10:59 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Kessie
u nás počasí navlas stejné A brácha se dnes vracejí do Prahy Berry se včera šmoldil v trošce jinovatky s tím, že je to už sníh a do rána mu konečně napadl lítá jak blázen a metá semelce. Ráno jsem ho našla úplně zasněženého ležet a čekat před pracovnou, zatím co sněžný pes Woriček ležel na umělé trávě u komína
Dneska se zase ,,vytáhnuli" První mi Worka nepřišel na zavolání a otravoval lidi s třema psama, neb labradorka byla fenka a on jak je teď nadržený jak stepní motýl, tak to je hotovo Čekal úprávě u železné lávky až přijdem a on bude moct na druhou stranu a do toho na ni vlezli oni. Naštěstí to všechno byli chlapi, tak to nesli s humorem. Labradorka se nedala a po Workovi se oháněla, tak jsem klukovi říkala, ať ji nechá, ať mu upraví fasádu a bude. Taky jsme potkali už nehárající JRT Ený s paničkou a ta mi hlásila, že kolem potoka tam běhá berňák Max, nového starosty z vedlejší obce, ale my už jsme ho nepotkali. A když jsem doma vytahovala z kapsy mobil, našla jsem tam zprávu od neteře, že jim za barákem běhá berňák, ale Berrynek to asi není...Sháněla bych starostu, ale už tam nikde nebyl. Zpátky jsme šli po silnici a když jsme sešli z kopečku u Pálenice, někde pořád slyším traktor. Zavolám k sobě Worku a ohlédnu se kde je ten Berunka, když čichal pod vrátnicí u cesty. Najednou se u vrátnice vynoří traktor z radlicí a Beruna mu vyběhne od sousedova živého plotu 3m před radlicí. Traktor(je to soused, co má hned vedle nás pole) i zpomalil, já řvala na Berunu, ať nevykračuje a valí na kraj cesty za náma. Traktor přejede, nadávám Berrymu, že je trdlo, pustím Worku a ten vystřelí a valí za traktorem jak pako Řvala jsem, nadávala, letěl za ním asi 70m, pak přiběhnul zpátky tváříc se provinile, tak jsem ho ještě seřvala, že je úplně pitomý Když jel traktor zpátky(on se točí u nás, u posledního baráku) tak jsem ho radši přidržela a už byl v klidu. Ale né, to první musí udělat ostudu Přitom, když půl dne orá kolem našeho plotu, ani si ho nevšimne, ani neštěkne

worick
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2014 11:04
- Nahlásit

cernej caj
jéé zdarec
Já právě taky ždímám na 1600 otáček, tak to je suché za chvilku. Teďka, jak v posilovně běhám na pásu a šňůry s prádlem by mi tam vadily, to rozhodím do haly na schodiště na zábradlí a za tři hodiny to mám suché(v hale topí podlahovky)

Drakopes
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2014 14:20 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

Venku slunečno a mrazivo, zvláště když foukne.
ráno -5°C, teď se oteplilo na -4°C

prádlo ždímáme na 800 - máme tak suchý byt, že to aspoň trochu zvlhčí

<< 1 ... 720 . 721 . 722 . 723 . 724 . 725 . 726 . 727 . 728 . 729 . 730 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání