| Autor |
Zpráva |
Kessie
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2015 11:58
- Nahlásit
worick - no... to vždycky večer, před spaním... jindy se zatím k odpočinku nedostanu... ale věřím, že se to zlepší... až nebudu chodit do práce, bude času na odpočívání snad dost! Stejně na nemocenské budu muset být kvůli kontrolám doma...
Evey - výsledky dopadly dobře... něco (už si nevzpomenu co) prý bylo o kousínek zvýšený, ale pořád hodně pod hranicí normy... neskutečně se mi ulevilo... fakt... i tak to byl test skoro na všechno a stál kolem tisícovky... Ovšem Kess už k vetovi zřejmě nikdy nepůjde... ona to bere, že jí chtějí všichni ublížit, ne pomoci... fakt nevím, co budeme dělat, až to bude jednou akutní a veta budeme potřebovat...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2015 12:43
- Nahlásit
Kessie
já třeba s nohama na zemi prakticky nikdy nesedím. Na návštěvy chodím minimálně, u mamky a u tchánů to jako návštěvu neberu a nohy vyhodím na taburet, či na gauč. Já i u stolu sedím s nohama na protější židli, vůbec nevydržím je mít svěšené dole. Nehážu je všude a hned nahoru proto, že se to doporučuje, ale já to fakt nemůžu dole vydržet. Pořád s nima melu a překládám nohu přes nohu - např.když musím vydržet v restauraci, takže jsou pak všichni spolusedící okopaní
Tak to je skvělé, že máte všechny testy v pořádku, kéž by jsme to tak měli všichni Musela to být pro tebe obrovitánská úleva
Po 15h máme s mamkou naplánovaný pochoďák tady přes kopce a zničehožnic venku začal vichr jako kráva
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2015 12:48
- Nahlásit
Worik jen pro info - jak se ti povedly vánočky??
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2015 15:08
- Nahlásit
Xerxová
ha, ha druhý pokus by možná byl úspěšnější, kdybych si já přečetla na kvasnicích, že jsou půl roku prošlé, tudíž mi vánočka blbě vykynula. Třetí snad vyjde Díky za optání Občas vás tam přečtu, hlavně vaše prochajdy, po tom vašem krásném kraji
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2015 18:32
- Nahlásit
worick
Woričkovi také zůstala malá, dlouho i nepostavená ouška, ale díky tomu, je ještě roztomilejší,
:-D To jo. Nejroztomilejší kukuč tady u nás má Sabinka, šeltička s malými ohnutými oušky. To prostě dělá svý.
O půlnoci něco jako bouřka, strašný vichr a liják,
Tady taky vichr. Psíci s tím byli maximálně spokojení - tedy ti, kteří museli podobný nečas přežívat venku. Na nich je vždycky vidět, jak při takovém nečasu spokojeně koukají, že je to venku a oni že jsou vevnitř. Prostě je to na nich vidět, jak si v té chvíli lebedí.
Kessie
ať už to tak zůstane a ať už se to nešíří dál...
Není to jistý, ale vypadá to dobře. Jen bude asi potřeba ještě kousek toho masa odkrouhnout. Uvidíme. Doufám, že už se to nevrátí.
co jsou to Bidláky?
Brno-Bidláky - je to za kolejema před hlavním nádražím, když se jede z Prahy do Brna. Nevím, kam až to sahá, ale my byly v obbodovaném prostoru: http://www.mapy.cz/zakladni?vlastni-body&x=16.6100 130&y=49.1779890&z=14&base=ophoto&ut=Nov%C3%BD%20b od&ut=Nov%C3%BD%20bod&ut=Nov%C3%BD%20bod&ut=Nov%C3 %BD%20bod&ut=Nov%C3%BD%20bod&ut=Nov%C3%BD%20bod&uc =9mMOjxToHwgiUeTMGngk-fjBg-4EHfliYbf-S&ud=%C4%8Dtv r%C5%A5%20Brno-st%C5%99ed%2C%20Brno%2C%20okres%20B rno-m%C4%9Bsto&ud=%C4%8Dtvr%C5%A5%20Brno-st%C5%99e d%2C%20Brno%2C%20okres%20Brno-m%C4%9Bsto&ud=%C4%8D tvr%C5%A5%20Brno-st%C5%99ed%2C%20Brno%2C%20okres%2 0Brno-m%C4%9Bsto&ud=%C4%8Dtvr%C5%A5%20Brno-st%C5%9 9ed%2C%20Brno%2C%20okres%20Brno-m%C4%9Bsto&ud=%C4% 8Dtvr%C5%A5%20Brno-st%C5%99ed%2C%20Brno%2C%20okres %20Brno-m%C4%9Bsto&ud=%C4%8Dtvr%C5%A5%20Brno-st%C5 %99ed%2C%20Brno%2C%20okres%20Brno-m%C4%9Bsto
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2015 19:37
- Nahlásit
worick - aha... no já celkově toho zase moc nenasedím, ale je fakt, že teď sedím častěji... Nejraději v křesle, kde se dá spodek vyhodit s nohama nahoru... ale říká se, že bych měla mít nohy výš než hlavu, což tedy nedělám moc často...
Z výsledků Kessky se mi ulevilo neskutečně... taky jsem byla hrozně nervózní celý týden, co jsme na ně čekali... ale i tak ji hrozně zkoumám, možná až tak jako nepřirozeně... za vším hned něco vidím... no, vyděsila mě řádně... opravdu...
Vlčáčková - no vidíš, ještě, že jsem se zeptala, jinak bych vůbec netušila... bych si myslela, že je to nějaká vesnice na Vysočině! A ona je to zatím malá část Brna... přitom Hornbach všichni známe, ale kdo už ví, že se ta ulice jmenuje Bidláky? Zase jsem o něco chytřejší... a to tam měla paní tolik pejsků?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2015 19:51
- Nahlásit
Kessie
ale kdo už ví, že se ta ulice jmenuje Bidláky?
Viď? Já na to koukala jak vejr z dubu a moje kámoška z Hradce pravila (cosi ve smyslu), že tak debilní název můžou vymyslet jenom debilní Brňáci.
a to tam měla paní tolik pejsků?
Asi 15. Teď je tam už jen jeden, který tam zůstane. Je dobře živený, bydlí v chatě s lidmi.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2015 20:45
- Nahlásit
Tak dneska to bylo zase něco Biatlon skončil pozdě, mamka šla ještě k bábě poklidit králíky, vyzvednout Mandy...no než přišla, bylo skoro půl čtvrté. My před sebou dlouhou štreku celou cestu do menšího až velkého kopce. Já s Workou letěla dopředu a pořád jsem se musela zastavovat a hučet na ni, ať jde rychleji, nebo zatmíme, ona zase všem co jsme potkávali (včetně lyžařů pod svahem ) vykládala, že letím jak blázen a ona za mnou nestíhá K hájovně, u které jsme měli sejít z asfaltky na neznačenou cestu a poslední cca kilometr a půl do pořádného kopce, ještě z toho polovinu lesem a pak po loukách k autu, jsme bohužel přišly už skoro za úplné tmy. Tuhle cestu neznám, chodíváme po jiné, ale na mapě byla, tak jsme se po ,,nějaké", co tak nějak ve zbytcích světla byla vidět, klopýtali podél potůčku, až k brodu, který se ale přes rozvodněný potůček přejít nedal. Po 50m cesta na naší straně ale skončila. Takže co teď. Kousek jsme se vrátily a hledaly, kde by šel potůček přeskočit. V jednom místě měl cca jen metr, ale druhý břeh byl svislý a do svahu. Mamka, že to tam musíme přeskočit. já bych si ani netroufnula ji nutit, navrhla to sama a kupodivu zvládla, s odrazem z plochého kamene z vody a prakticky potmě. Nohy jí zůstaly viset snad 5cm nad vodou, než se jí povedlo se přitáhnout vkleče po tom břehu. Jen jsem se hrozila jak spadne do té ledové vody, která snad nebyla hlubší než 40cm, ale v tu chvíli jsem ani netušila, jak dlouho a kde budem ještě bloudit Když to zvládnula ona, už jsem se nebála, že bych to nezvládnula já, ale do smíchu mi teda nebylo Poposílala jsem jí psy, Berrynka trochu nadhodila, ale je to borec, že tu svou prďuchu tam taky dostal a zvládla jsem to taky Cesta se škrábala do pořádného ledovatého kopce a já doufala, že ne moc dlouhého a taky, že tam někde neskončí u těžby... ...protože by jsme potmě těžko hledaly novou, když jsme ani už nevěděly, jestli jdem správně. Naštěstí nás to cca po kilometru vytáhlo na louky, kam jsem věděla, že by to vylézt mělo, ale dál jsem něvěděla kam, jen jsme se držely té už sotva viditelné vyjeté koleje v trávě a západu slunce, který tady nahoře byl ještě vidět(bylo tam víc světlo než jinde) Po tom, co jsem v horách zjistila, že tam není signál, se mi ozval vyděšený a naštvaný Tom, kde proboha jsme, že už třičtvrtě hodiny (předpokládaný příchod na smluvené místo) jezdí sem a tam a snaží se mi dovolat a mám tam schránku a neví, co se s náma stalo... jako bych já mohla za to, že tam nebyl signál Tak jsem mu řekla, ať nás hlavně zkusí nějak lokalizovat, že jsem na loukách a mířím k západu...tak kam mám tedy jít. Prý zasvítí na louky autem, tak ať se koukám. Jenže my byly ještě za horizontem, tak jsem v jednom místě viděla jen trošku jakoby oranžovo, ale nevěděla, jestli to není vesnice za kopcem. Mamka, že ať prostě jdeme po tom náznaku cesty a někam dojít musíme. Po dalších asi 100m jsme se vyhoupnuli z nějakého ďolíku a krásně jsme v dáli na kopci uviděli blikajícího Toma. To už bylo jen cca 500m do kopce po louce. Sice jsme se tam brodili podmočenou loukou, ale už nám to bylo jedno. Všichni šťastní, že jsme se našli jedeme domů a těsně před další vesnicí (a to jsme jeli opravdu pomalu, tak 50tkou, nedalo se) nám ze svahu před auto skočila srna. Já ji tam stát ještě i uviděla, jen jsem zařvala brzdi, Tom začal ale nevěděl proč, tak spíš jen hodně přibrzdil, tak na 20tku...a srna nám skočila přesně půl metru před auto, dokonce tak blízko, že už jsme ji tam ani neuviděli, jen uslyšeli ránu a jak jsme ji přejeli Já ječela, mamka nevěděla proč, ale taky, jediný Tom se podíval do zpětného zrcátka a to už řval taky, že je dolámaná na cestě...ještě živá, že hned musíme zavolat nějakého myslivce. Už jsem chtěla telefonovat, ale pak mne napadlo, že v té malé vesnici je hned hospoda, tak jsme tam zastavili, jsem tam vletěla a prosila, jestli by nezavolali nějakého souseda myslivce, že jsme přejeli srnu Byli tam jen dva chlapi a starší pán se zvednul a že jde pro nějakého známého. My jeli s pohřební náladou domů. Tom je z toho špatný, já se naštěstí nepodívala To jen mamka řvala, ať zastavíme a jdeme se na ni podívat, my jsme právě hned zastavili a to ji Tom viděl....Já na něj zase řvala ať jede pryč, že seženem toho myslivce... Byl to děs Zbytek cesty Tom nadával mamce, že kdyby se netáhnula jak smrad, tak už jsme v tu dobu byli dávno doma a nemuseli jsme zabít tu srnku...no paráda
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2015 23:34
- Nahlásit
worick
No, to je děsný. Tom měl pravdu. Ale v podstatě je to jen blbá náhoda. Na mamku bych byla naštvaná ne kvůli srnce, ale kvůli tomu, že když se má něco řešit za světla, tak se to nemá prokládat něčím, co se dá udělat i za tmy.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 06:15
- Nahlásit
Vlčáčková - a tak kdo ví, co to slovo Bidláky znamená a co tam dřív bývávalo, že? Beztak to má nějaký význam z minulosti...
worick - no, tak prostě to se stává... proto jezdím nerada za tmy... a to jezdím v zimě v podstatě pořád, že? Fakt je viditelnost minimální a šance nesrazit nějaký zvíře, obzvláště tady u nás v kopcích mezi remízkama, docela nadlidský úkol... asi to bude znít hodně blbě... ale vždycky než vyrazím, tak si dokola říkám, pozor zvířátka - jedu... snažím se je alespoň silou myšlenky odehnat... což je sice pěkná blbost, ale asi i díky tomu nejezdím moc rychle... a hodně koukám do boků po různých svítících očích... až dole, u Svratky, zrychluji... i tam se nám ale stalo, že nám srna přeběhla přes cestu... taky jakýho blázna napadne dát krmelec k cestě, že??? Naštěstí už tam teď není... ale i tím místem jezdím pomaleji... ale jak jsem už napsala, je to prostě blbá náhoda... nemá smysl si nic extra vyčítat... nakonec jste to oznámili... což je od vás hezký, spousta lidí neudělá ani to...
Kdysi dávno se mi stalo, že mi zpoza cesty vyletěl bažant... jenže než nabral výšku, tak narazil do našeho čelního skla... byla to otázka pár vteřin, vůbec nešlo zareagovat... nebyl vidět... odmrštilo ho to, ale dál mával křídly... takže bychom jej ani nenašli... a navíc u toho v jednom místě ruplo čelní sklo...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 07:53
- Nahlásit
worick
Když už jsi takový magnet na průsery, tak bys to mohla zpeněžit. Prodávej své příhody jako námět na katastrofické filmy. Hollywood Ti urve ruce.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 09:53
- Nahlásit
Strejda
Dnes pojedu kolem, ale stavit se nemůžu. Jak máte dnes sjízdné cesty?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 10:02
- Nahlásit
Evey
stavit se nemůžu
Škoda. Máme velký výběr bio-čajů. Taky kafe, slivovici, becherovku ...
Jak máte dnes sjízdné cesty?
Popadané stromy už jsou asi uklizené, ale někde jsou ještě vzpříčené kamiony. Jezdí se pomalu a oklikami.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 10:11
- Nahlásit
Strejda
Škoda. Máme velký výběr bio-čajů. Taky kafe, slivovici, becherovku ... To zní lákavě. Zmíním se kolegům až budeme někde v koloně za vzpříčeným kamionem.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 11:08 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Kessie
no, tak prostě to se stává... - nám se právě doteď dařilo celkem úspěšně vyhýbat jen pře 10lety jsme na dálnici trefili zajíce a to bylo v rychlosti 140km/h(nám vyběhnul od svodidel do levého pruhu) takže nám celý proletěl chladičem(škoda na Volvu byla přes 50tisíc, ale to bylo firemní auto) Od té doby jsme se x krát vyhnuli zajícům, kočkám, srnkám, liškám...já totiž celou cestu monitoruju oči v polích u krajnice a ječím
Evey
hele, že byl váš jednatel včera ve zprávách? Bohužel nemám paměť na jména I nějaké holky od balící linky...
Strejda
Prodávej své příhody jako námět na katastrofické filmy
- tohle se blížilo spíše hororu - první ve tmě v horách s mobilem bez signálu a pak ta srna Když jsme šli po té obr louce, tak jsem alespoň občas kolem sobe točila rozsvíceným mobilem, aby na nás nějaký degen nevystřelil. Tom světlo sice neviděl, ale když jsem se ho ptala, jestli nás tam pak už viděl, kdy tam svítil a my jeho už jo, tak se smál, že jsme tam byli jak houf mravenečků...
Moje běhání: jelikož můj výkon a kondice se rozhodně nezlepšoval(po půl roce tréninku divné, že jo?! ) tak jsem konečně našla chvilku a přečetla si odkaz, co mi hodily holky odvedle(když jsem si taky stěžovala) Nějakému maníkovi se dostala do ruky kniha Štěpána Škorpila: jak uběhnout maraton za 100dní (myšleno 100dní tréninku ) a že on, během netknutý tomu absolutně nevěřil, ale právě chtěl vyzkoušet, jestli to funguje, tak se tím začal řídit...a maraton opravdu uběhnul Tak jsem si přečetla jak na to a zjistila, že první, co dělám asi blbě je rychlost...prostě jsem těch stanovených 5km chtěla mít co nějdřív za sebou, tak jsem běžela dost rychle(na mne rychle) což můj organizmus nezvládnul, jsem se zavzdušnila a pochopitelně neuběhla Takže tenhle kluk začal rychlostí 6km/h běhat 6km. To je u mne ještě rychlá chůze a něco jsem už běhala, tak jsem si zkusila 8km/h - 5km...a světe div se, jsem to uběhla, relativně v pohodě(to znamená, že jsem na konci neumírala a nelapala po vzduchu jak vánoční kapr ) Jediný problém teď vidím v tom, že to pro mne trvá strašně dlouhou dobu, děsně se každý kilometr vleče...a já jsem všechno, jen ne trpělivý člověk takže můj cíl rozhodně není maraton, dokonce nemíním běhat ani 10km, stačí mi jen pak rychleji uběhnout těch 5km a budu spokojená
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 11:27
- Nahlásit
worick
Bohužel nemám paměť na jména
Já mám. Jmenuje se Hutař a má účes jak vodník Česílko.
tohle se blížilo spíše hororu
Horory se taky točí.
Ale teď vážně. Kdysi jsme se takhle pozdě vraceli se synáčkem z tůry. Neznámým lesem, potmě, bylo pod mrakem. To ještě nebyly ani mobily ani čelovky, prostě středověk. Od té doby nosím baterku a čelovku i dopoledne na cvičák.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 14:18
- Nahlásit
Strejda
Já mám. Jmenuje se Hutař... - anóó, to je on Ty jsi reportáž taky viděl, nebo ho znáš ze spolupráce?
Kdysi jsme se takhle pozdě vraceli se synáčkem z tůry. Neznámým lesem, potmě, bylo pod mrakem. To ještě nebyly ani mobily ani čelovky, prostě středověk - malých baterek mám několik, i tu čelovku. Jaktěživ si nevzpomenu vrazit si alespoň jednu do té psí tašky Mamka mi taky nadávala celou dobu Nebyl problém, že bych se bála(bylo nás hodně ) ani snad toho, že se ztratíme(Bílé Karpaty zase takové ,,hory" nejsou, jen se tady tak říká,,jde se do hory" ) jenže hledat potmě cesty se dost dobře nedá neřkuli, že většina vyježděných lesních často končí do ,,ztracena" u paseky Když už jsme ji trochu viděli, stejně byl problém po rozježděné podmočené z tání jít a někam nezahučet po kolena naštěstí nebyla ještě totální tma, bylo 17h, jen v hlubokém údolí v lese, už moc vidět není Asi se mnou mamka zase dlouho nikam nepůjde
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 14:50
- Nahlásit
Číhejte, nač mám počíháno.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 15:20
- Nahlásit
Strejda
prodávej své příhody jako námět na katastrofické filmy.
Hollywood Ti urve ruce.
já myslela, že to pro ně píšou děti ze třetí třídy zvláštní školy ...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 15:34 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
worick
Ty jsi reportáž taky viděl
Česílka jsem viděl v reportáži.
Jaktěživ si nevzpomenu vrazit si alespoň jednu do té psí tašky
To bych si taky nevzpomněl, ale mám všechna zavazadla (na služebku. na cvičák, na turistiku, ...) trvale sbalená.
Drakopes
já myslela, že to pro ně píšou děti ze třetí třídy zvláštní školy ...
To je sice pravda, ale worick by si mohla přivydělat. A taky bych jí přál, aby byla v titulcích. Spoluobčané by jí to záviděli.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 15:36
- Nahlásit
Vlčáčková
Číhejte, nač mám počíháno.
Tak tohle jsem neviděl ani na pouti.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 15:40
- Nahlásit
Strejda
Ty růžičky teda vypadají jako podvod...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 15:47 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
Vlčáčková
tsss, koukni, co máme u nás:
URL
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 16:38
- Nahlásit
worick
hele, že byl váš jednatel včera ve zprávách? Neviděla jsem to. Ale Strejda má přehled.
A běháš s nějakým monitorem tepu? To je taky dobrý ukazatel, ne?
Vlčáčková
Ty růžičky teda vypadají jako podvod... Myslím, že to se sem vozí z těch čínských eshopů, ne?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 19:53
- Nahlásit
Vlčáčková
Evey
Strejda
Ty růžičky teda vypadají jako podvod... Myslím, že to se sem vozí z těch čínských eshopů, ne? - panebože Vlčáčková já že šílený zahradník jsem jenom já, ale na tebe nemám S tímhle přijít domů, tak mne Tom vyhodí oknem To je ale kýčovina Navíc...bude to notně přibarveno photoshopem stejně jako ty bílozelené růže, které jsou normálně bílé, či modré růže, které jsou normálně fialové
Drakopes
tou kvetoucí zlaticí jsi mi připoměla tu, kterou myslivcovy jezevčice okousaly na pahýly...jsem si včera všimnula měla jsem ti je taky vyfotit
prodávej své příhody jako námět na katastrofické filmy.
Hollywood Ti urve ruce.
já myslela, že to pro ně píšou děti ze třetí třídy zvláštní školy.. - jsem se chtěla urazit ....nééé, dělám si srandu, ono by to odpovídalo
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 01:26
- Nahlásit
worick
To je ale kýčovina
No, je! Ale docela pěkná. Jakou máš nejradši barvu růžiček? Mě se nejvíc líbí žluté, nebo takové ty čajové, což je zase žlutá. A pokud je tam stříknutá ještě jiná barva, tak je to ještě lepší.
Taky jsou fajn šípkové růžičky.
Chtěla bych mít "divnou" zahradu. Nějakou sci-fi, takovou hororovou. Zatím tam mám akorát bordel, což je teda taky horor. Aspoň že se mi loni podařilo vyházet šrot a srovnat hromady hlíny se sutí velikosti dospělého člověka a udělat z toho "terasu".
Drakopes
sss, koukni, co máme u nás:
Jako jo, pěkný, ale je to takový tradiční, no...
Evey
Myslím, že to se sem vozí z těch čínských eshopů, ne?
Nejspíš.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 07:56
- Nahlásit
Vlčáčková
Myslím, že to se sem vozí z těch čínských eshopů, ne?
Nejspíš.
URL
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 08:33
- Nahlásit
Vlčáčková
Chtěla bych mít "divnou" zahradu. Nějakou sci-fi, takovou hororovou.
Tak to se ti bude namátkou hodit:
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 10:22
- Nahlásit
Evey
Tak to se ti bude namátkou hodit
Jo. Kde se to dá sehnat? Myslím, že na vesnici nezapadnu.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2015 10:30
- Nahlásit
Vlčáčková
Jo. Kde se to dá sehnat? Čína je zemí neomezených možností ... URL
|