Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 729 . 730 . 731 . 732 . 733 . 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Kessie
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 18:51
- Nahlásit

Tá ta - pán byl hodnej, nic po nás nechtěl... jen zkouknul papíry a odvezl nás do práce... ani nevím, jak se jmenoval... auto máme opravený, od včera doma... a platili jsme opravdu jen těch 5000,- spoluúčast... (to byl můj dárek k narozkám...dostala jsem peníze, ať si něco hezkýho koupím )

Kessie
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 19:00
- Nahlásit

worick - Kesska byla dneska taky jakási rozdivočená... vůbec jsem jí nerozuměla... až je mi to líto... někdy si rozumíme úplně brilantně... ale dneska byl nějaký divný den... ani Mikša moc nechtěl společnost... jindy se za námi cpe a dneska ani nepřišel...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 22:39
- Nahlásit

Někdo tady, tuším, používá Slideshare, že? Jak mám z něho stáhnout toto? http://www.slideshare.net/LeaMentlkov/ffvikbb14-ko gnitivni-psychologie-skripta-petr-filo
Potřebuju to mít v pdf nebo wordu nebo jpg nebo jakkoliv, ale abych to měla v PC.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 23:01
- Nahlásit

Tak už nic, šlo to přes FB.

Kessie
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 08:58
- Nahlásit

Přes noc napadlo cca 17 cm sněhu a stále sněžííí...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 11:43
- Nahlásit

Kessie
Přes noc napadlo cca 17 cm sněhu a stále sněžííí...
Bože! To je nechutný. Tady taky napadlo a padá, ale je toho "málo".

Drakopes
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 12:16
- Nahlásit

Kessie
hlavně si to tam nechte, tady je těsně nad nulou, ale sucho.

worick
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 14:52
- Nahlásit

Stejně jako u Kessie, od včerejšího poledne chumelí a chumelí Výlety jsme zrušili včera(to Tom nemohl) i dnes(sportovní přenosy ) ale by jsme asi stejně nejeli kvůli počasí. Večer musím s klukama obejít alespoň vesnici. Je tady ale 0.st, takže jak to padá, zrovna to i utává a taky od země, protože to napadlo na teplou zem. Je to takové celé mokré A klukům se to líbí pramálo. Celý večer, jak to chumelilo s větrem, tak nechtěl jít ven ani Worka a leželi s náma v obyvču. Vždycky, že je mu vedro a jde a ve dveřích, jak ho ohodil sníh, se otočil a šel zase zpátky domů. Ráno každých 50m seděl, ležel a vykusoval packy.
Dášena snad už konec, začíná být kolem ní klid, už se tam neženou trapem od lávky. Dneska tam trajdali ti dva vesničtí vobšourníci, ale byli až u myslivcových jezevčic. Mám dojem, že stará je kastrovaná, leda by hárala mladá...ale naši kluci nic. Akorát Worka šel za pejsama a na mladého chtěl naskakovat, ale ten se nedal a stavěl se proti němu, tak jsem čekala, jestli na něj Worka vystartí, nebo to veme jako hru...a byl v klidu. Tedy do doby, než za nima přiběhnul i Berrynek(taky se pobavit) jenže to skončilo jako vždy:Worka všechnu pozornost začal soustředit na něj, vrčet mu do ksichtu, chodit kolem v kruzích a pejsi se radši zdekovali - že tohle nemají zapotřebí

worick
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 14:55
- Nahlásit

Vlčáčková
Tak už nic, šlo to přes FB.
- já se k dotazu ani nevyjadřovala, páč jsem nevěděla vůbec vo co go...

Drakopes
hele vopice a nevymlouvej se na školu, dnes máš určitě volno....a co?...a nic napíše jen, že nesněží A co Erwuša, Jirka? Jak se máte, zdraví?

Drakopes
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 17:59
- Nahlásit

worick
včera jsme hráli turnaj v Zatre a odpoledne seděli nad přípravou Technoplanety, dneska jsme absolvovali návštěvu u rodičů, teĎ ještě dodělávám věci na zítra, potřebuju rozeslat výsledky obvodního kolo MO, spočítat zameškané hodiny dětiček, .... atd.
Ale asoň něco - v poledne nás v parku kontrolovali policajti. Četli si čip a zapisovali nacionále. Krásně chlapec pózoval, málem podával pac a salutoval )

worick
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 23:29
- Nahlásit

Drakopes
Ali, nepřeháněj to, alespoň o víkendech si máš odpočinout a ne pořád v jednom kole a pořád tom samém...

Večer jsem byla s klukama...nádhera prochajda V chumelenici(ale ne vichr) všude bílo, čisto, potkávala jsem tolik lidí, co nikdy...všichni si sněhu chtěli trochu užít: mlaďoši na rande, s děckama na sáňkách a důchodci trochu se projít. Pejskařů bylo taky moc Kluci šli také tak pěkně v klidu, vzorně, jako by to pro ně bylo taky vyjímečné Přišla jsem domů úplně maximálně nadšená - jak nemám zimu vůbec ráda, tohle mi fakt chybělo Nevím, jestli bych si na zimy úplně bez sněhu zvykla

Drakopes
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 01:31
- Nahlásit

PrimaZOOM - "Tajný život psů" - repríza je 27.1. 16:50 a 31.1. 00:55 - doporučuje a zdraví Yura

worick
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 08:06
- Nahlásit

Drakopes
díky Jirko, viděla jsem, že to jde v sobotu, ale jsme koukali na nějaký film a přepínali jen mezi. Počítala jsem s tím, že to někdy budou opakovat, tak díkas, že jsi to našel

worick
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 08:07
- Nahlásit

Evey
jelikož tady ,,nakotilo" sněhu dost počítám, že vy jste tam zapadlí úplně Do práce jsi se dostala?

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 09:13
- Nahlásit

worick
že vy jste tam zapadlí úplně Vůbec, poslali jsme to všechno na jih.
Do práce jsi se dostala? V pohodě , cesta suchá.

worick
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 10:53
- Nahlásit

Evey
tak to fakt čumím tady sněžilo nepřetržitě od soboty cca 11h do včerejších asi 20h. Sice to od země odtávalo, ale i tak je sněhu zhruba 20čísel.

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 14:43
- Nahlásit

worick
tak to fakt čumím No fakt skoro nic. Taky
jsem byla překvapená, předpovědi hlásali 30 cm a nic. Třeba to ještě přijde...

worick
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 16:58
- Nahlásit

Evey
já jsem právě v sobotu ráno sledovala na CT24 pořad s meteorologem(ono to tam v sobotu ráno chodí akorát v době, když běhám) a ten hlásil to velké sněžení a pak taky vstup člena horské služby z Jeseníků. Toho se ptali, kolik už jim nasněžilo a ten je hodně překvapil tím, že řekl, že ještě nic, ale že tedy čekají a snad se dočkají. A to jsem se právě smála, že oni určitě, ale my těžko, s těma 4st+...no a nakonec všechno naopak

Evey
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 07:13
- Nahlásit

worick
že ještě nic, ale že tedy čekají a snad se dočkají Tak už se dočkali.

worick
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 08:06
- Nahlásit

Evey
tady chumelí taktéž, na teplotu jsem se ještě nedívala. Včera kolem 22h bylo u nás -10st a jasno. O půlnoci se zatáhnulo a teplota stoupla o tři stupně. Dneska má jet Tom také na cesty, tak z toho chumelení moc nadšená nejsem respective ,,nemám na to nervy"

worick
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 12:11 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Půl hodiny už nesněží, předtím byla ale pořádná chumelenice. je -1st.
Tom mi konečně stáhnul fotky z mobilu, takže fotoseriál akorát dnešek tu ještě zase nemám
Dáša u nás před 14dny
neděle odpoledne - stále sněží
a včera ráno
přes železnou lávku na druhou stranu a vlevo-Dáša bydlí prakticky tam, kam vaše oko dohlédne
Jersey..od kluků není zájem, nehárá
odsud jsme naší ulicí přišli a sem jdeme respective sem A konec, kdo to zvládnul až sem, je borec
Jo ještě UFO Gucci a Leonek se mnou na gauči(moje nohy jsou ta zvedlá ,,hora" za ním

Drakopes
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 14:53
- Nahlásit

pěkné obrázky

worick
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 15:01
- Nahlásit

Drakopes
pěkné ani ne, je to jen mobilem a ty přes sklo(okno) jsou kvality nevalné

Drakopes
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 15:19
- Nahlásit

worick
hodnotím obsah ...

worick
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 11:17
- Nahlásit

V Pálenici se likvidujou sila(Vítkovice) - prodávají je za šrot. Na jedněch byla taková parádní železná lávka - moc by se nám tady hodila přes potok. Dneska jdem na obchůzku a koukám...doprčic, polovina lávky už rozřezaná Volám Tomovi co teď?! Tak mne tam poslal, ať je zkusím stopnout, že by jsme se zkusili domluvit s majitelkou. Bohužel ta tam není, byl tam jen ten ,,kovboj" s tím debilním kavkazáckým čoklem(v tu dobu naštěstí zavřeným v kotci) - naštěstí, poněvadž jsem tam šla s klukama. A naštěstí, zrovinka tento člověk vyšel ven z brány. Bohužel, ale ten neměl pravomoci práce zastavit...tak máme po lávce

Drakopes
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 12:30
- Nahlásit

ale ten neměl pravomoci práce zastavit
a civilizace nepokročila u něj natolik, že by mohl třeba nadřízenému zatelefonovat ...

worick
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 13:05
- Nahlásit

Drakopes
ale jo, jenže na něj čekalo auto se šrotem, do kterého se chystal nasednout - jeli na váhu. A vzhledem k tomu, že se chlapi s plynem blížili na inkriminované místo a musel by je stopnout ihned...bez šance Jako...jistě, přehnaná vůle si něco komplikovat tam nebyla

Kessie
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 06:00
- Nahlásit

worick - no jo, a není nad to, když si lidé vycházejí vstříc, co? Ach jooo...

Tak u nás celý týden každý den trošku sněží... včera byla pauza... dneska ráno zase tak 6-7 cm a pořád mete... do toho fučí, takže závěje a tak... a to jsem chtěla jet do práce se rozloučit s děckama a předat jim vysvědčení... pokud tohle neustane, tak nejedu... jaksi se mi ty hodnoty nějak přetočily... a je fakt, že od toho ťuknutí mám větší strach... podle radaru to vypadá ještě tak na hodinu či dvě sněžení... ale jde o ten vítr... a ty závěje na silnici... faktem ale je, že nemáme co jíst... je potřeba doplnit zásoby... taky... sníh krásně křupká pod nohama... to jo... ale už by ho stačilo...

worick
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 08:07
- Nahlásit

Kessie
počasí nachlup stejné
a to jsem chtěla jet do práce se rozloučit s děckama a předat jim vysvědčení - jéé, tak to je mrzuté, to je mi líto...i děckám určitě bude Jenže s prioritama máš pravdu...neriskovala bych. Znáš to: když nejde o život, jde o h...o - a tady o životy jde. Ani nevím, jestli má dnes Tom v plánu cesty...doufám, že ne
A to mi připomnělo, že Strejda pořád někde trajdá...a už tu dlouho nebyl tak snad jen moc práce

Evey
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 08:35
- Nahlásit

Vlčáčková
Co ocásek ?

<< 1 ... 729 . 730 . 731 . 732 . 733 . 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání