| Autor |
Zpráva |
Evey
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2015 17:46
- Nahlásit
worick
Já ji to jdu říct a ona mi jen s úsměvem odkývá a jde doprdele... Tomu se říká asertivní jednání.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2015 23:11
- Nahlásit
worick
Někdy jsem ,,trochu pomalejší"
Buď ráda. Kdybys byla "trochu rychlejší", mohli jste se tam pobít. Jsem obvykle celkem dost rychlá, tak vím dobře, o čem teď mluvím.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 10:26 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Jsem jak kafemlejnek, ale u nás je to každé ráno dokola to samé s tím, že dneska tam Dášena nebyla. Jdu se nahoru poumývat, vyhodit Toma z pelechu(ještě mu říkám, že dobrý) sejdu dole a kluci už před pracovnou nejsou Obejdu okna a jasně, už vzadu Worka poskakuje s Dášenou, Berynek nesměle opodál asistuje. Tak jdu ven, zadělám provizorně další díru, odvedu ji domů, přitáhnu tam další velký kámen, aby to neodhrabala(většina byly cihly, ty ona v pohodě odhrabe) Už jsem šlohnula sousedu betonovou plotovku(jsem mu kdysi říkala, že mu možná něco seberu a pak to najde u Dášeny ) za jinýma sousedama, polovinu nějaké betonové roury, dva velké kameny....a vždycky se ještě někde mezi protáhne, je jak Houdiny
Kluci jsou hnusně ucuchtaní, protože už jsme asi 6 dní nečesali, poněvadž je tam vždycky ráno ta Dášena. Berry funí tak, že čekám, kdy to s ním sekne, Worka kulhá na přední tlapku
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 11:12
- Nahlásit
Jsem doma bez připojení, nebo tedy připojení mám, ale nemám ho kam připojit.
Notebook po 8 měsících opravdu usilovné práce, kdy jsem se max. večer koukla do mailů a na zprávy, odmítl spolupracovat. Dnes šel na reklamaci.
Jak dlouho jsou tak jako tyto mašinky trvanlivé?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 13:13
- Nahlásit
Evey
tak v tom ti neporadím, snad Strejda a Táta? a nebo si hoď dotaz na Ešusovou, holky tam podobné věci řeší dnes a denně, zrovinka Kristýna(cernej caj) je ajťák, tak ta se orientuje v tomhle druhu techniky dobře
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 13:27
- Nahlásit
worick
To byla spíš filozofická otázka ... nějak tuším, že to s tou trvanlivostí nebude růžové.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 15:20
- Nahlásit
Evey
Jak dlouho jsou tak jako tyto mašinky trvanlivé?
Žádná direktiva EK neurčuje povinné značení trvanlivosti notenbuchů. Z toho dovozuju, že trvanlivost je typu "spotřebujte do", tzn. do konce záruky. Ještě se můžeš těšit na krásných 18 měsíců úžasné zábavy.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2015 11:07
- Nahlásit
Dneska první ráno, co jsem tu nenašla Dášenu. Ne, že by už nehárala, ale jsem ji asi zabarikádovala líp. Doufejme, že to vydrží
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2015 11:09
- Nahlásit
Kessie
Peťano, kde ty si, ha?! Už dva dny doma houpe nohama a nemá čas napsat Doufám, že jste OK? Po obědě jedeme do Zlína
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 10:43
- Nahlásit
jéžíš kde všichni stééé Já včera nebyla doma a psala jsem sem i omluvenku a nikdo, nikde
Včera dobrý, koupila jsem si akorát svoje(jak říkal Tom) třístépadesáté tepláky .....ale to vůbec není pravda, on totiž vůbec nezachytí, že ty staré jsou už dávno vyházené, či různě poustříhané, poněvadž byly samá díra On si akorát pamatuje, že jsem kdysi měla,,takové ty růžové"...což byly ale kupované před 10lety a to žádné tepláky nevydrží
Noc šílená, byla jsem nervní, aby kluci neutekli, protože Dáša bude v nejlepším a vyli (teda Beruna) celou noc. Takže představa, že Dášena uteče a oni pak s ní vycestujou a budou lítat před jejich po hlavní silnici...mne strašila i ve snech, několikrát jsem se vzbudila, teď nervně přemítala, jestli jsou doma a jak to zjistím, když velká baterka nám nesvítí(nová halogenka k Vánocům byla vadná a včera nám vrátili peníze ) Byla jsem vzhůru od půlnoci do rána snad 10x a usnula jsem vždycky, až jsem uslyšela Berunu zavýt Ráno jsem zaspala a byla si jistá, že běhání rovnou vzdám, ale když jsem kluky našla ležet u pracovny, tááák se mi ulevilo, že jsem první kilometry běžela snad poprvé i s chutí což se teda už nikdy nedá říct o tom posledním
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 17:46
- Nahlásit
kde všichni stééé
blbej dotaz na lidi ve školství před pololetím ...
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 19:30
- Nahlásit
jéžíš kde všichni stééé
blbej dotaz na živnostníky před DPH...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 19:50
- Nahlásit
Tá ta
jéžíš kde všichni stééé
blbej dotaz na živnostníky před DPH...
Jóóóóó, je vidět, že je Tá ta inteligentní jedinec a dobře vnímá kalendář!
Jinak se ještě pochlubím. Včera jsem překvapivě udělala zkoušku. 16 bodíku ze 20. Nechce se mi věřit. Protože tomu vůbec nerozumím, na přednášky jsem nechodila, povinnou literaturu (ani jinou) jsem nepřečetla a proběhla jsem v rychlosti 2 slidy, který mi moc neřekly. Víc jsem se připravovat nezvládla, protože jsem měla budíka na 2. hodinu, abych se aspoň na něco podívala, a když jsem vstala, bylo 5:26!
Včera bylo štěstí fááákt hodně unavený.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 20:40 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Vlčáčková
tý jo... tak to gratulace
Vídíš, kdyby jsi měla ,,svoji Dášu", tak půl noci stejně nespíš a můžeš se učit. Ale zvládla jsi to tedy bravurně i tak. Kdyby se mne tohle nějak týkalo, i ti závidím
Drakopes
takové informace, jako že je pololetí, se nám bezdětným, nepracujících ve školství vyhýbají obloukem Po svátcích jsem se divila, že Ený nevenčí holky, ale panička, načež mi oznámila, že už jsou ve škole....mě tyhle věci normoš nedocházejí, neřídím se kalendářem, jen podle psích prochajd se chytám, co je vůbec za dny Onehdá mamka říkala, že sestřenčina malá má 17.ledna narozeniny, načež jsem se já divila, že na Valentýna? se mi s Tomem smáli, že jsem jojo, že ten je v únoru
Ano, konkrétně o vás jsem měla starost...a Jirka neučí, tak žádné výmluvy
A Peťka už taky ne...tak by mne zajímalo, co kurňa kde dělá.... Určitě je v pořádku, že jo??
Tá ta
pro tebe platí stejná odpověď s kalendářem, jako Alence
Večer, vraceje se s klukama z prochajdy, jsem tady v ulici potkala paní myslivcovou s jejíma upištěnýma jezevčicema a stěžovala si, že je to naprd, že musí potok obcházet až do vedlejší vsi, když jim vzala voda lávku a muž řekl, že na to kašle, se s tím zase štrachat a další voda to opět strhne. Jsem jí říkala, že jsme se Gogošovýma domlouvali, že by jsme na to svolali brigádu klidně a nebo jsem říkala i švagrové, která je nyní místostarostka, že by to tam pro nás mohli dát i obecní pracovníci...když už ji někdo za své zbudoval, tak by Obec mohla přispět alespoň tím, že ji tam zase z toho břehu nainstalujou...Tak nevím, asi si budem muset dát nějakou žádost?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 22:15
- Nahlásit
worick
Díky.
kdyby jsi měla ,,svoji Dášu", tak půl noci stejně nespíš
Místo Dáši mám účto. Dneska jsem nespala celou noc a odpoledne dvě hoďky, už jsem to nemohla vydržet.
Kdyby se mne tohle nějak týkalo, i ti závidím
Vidíš. Chodím tam pro zábavu.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 23:18
- Nahlásit
inteligentní jedinec
Konečně si toho někdo všiml!
Vlčáčková
A tebe obodovali za co?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 00:27
- Nahlásit
Tá ta
A tebe obodovali za co?
To kdybych věděla! Dyť píšu, že tomu nerozumím. Oficiálně se to jmenuje digitální kompetence.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 08:05
- Nahlásit
Vlčáčková A tebe obodovali za co? -
To kdybych věděla! - to jsem se zase po dlouhé době pobavila! - tak hlavně, že studuješ pro zábavu!!! Ale jinak moc moc gratuluji! - já jsem to letos stihla v předtermínech v prosinci, bo jsem nevěděla co se mnou bude v lednu... a dobře jsem udělala!!!!!
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 08:05
- Nahlásit
worick - Radi, tak se připrav na elaborát, vyčlenila jsem si celou hodinu!
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 08:50 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
Chtěla jsem ještě uzavřít pololetí, tak jsem po Vánocích ještě jezdila do práce... přeci jen, když už předávám to svoje osmiletý pracovní úsilí, chěla bych to předat v co nejlepším stavu... Už jsem ale byla unavená, vyšťavená, nemohla jsem se dostat do tempa, nohy napuchlý už ráno, brzé vstávání, v noci jsem se budila hrůzou, že jsem zaspala... navíc na mě dopadalo loučení víc a víc... rozumově vím, že na každém konci je krásné to, že něco nového začíná... ale i tak... Jílovka mi dala nejvíc co mohla a i přesto, že je tam spousta zlých lidí, mně se po těch úžasných, kterých je míň, ale jsou, bude hrozně stýskat... Je to prostě takový šílený... Kolem desáté už jsem byla vyčerpaná jak hrom, domů jsme jezdili opravdu až kolem páté... i to, že už s Honzíkem nebudeme na stejným místě a že už spolu nebudeme jezdit... že ho moc neuvidím... nejsem na to zvyklá...
No, každopádně toto všechno, velká únava, atd... už jsem se i přesto těšila, až to skončí... ve čtvrtek ráno jedeme do práce (autem jako obvykle), máme krásný čas... měla jsem uzavírat první dvě hodiny známky ve své vlastní třídě... najednou situace jak ze špatnýho filmu... ve větším rozestupu jely v pravým pruhu nákladní auta... my, osobáci, jsme jeli v levým pruhu (na Vídeňské v Brně kolem Modřic) - povolená rychlost 90, my jsme jeli necelých 80, když nějaký frajírek v nablýskaném BMW nás začal všechny předjíždět zprava... já jsem byla asi čtvrtý auto v koloně... viděla jsem, že musel hodně prudce zabrzdit (v tom svým pravým pruhu) za nákladním autem, co vezlo velký kontejner a BMW udělalo myšku... vjelo rychle do levého pruhu... instinktivně jsem zabrzdila, pán za námi taky... přede mnou ale nikdo nebrzdil, tak jsem si říkala, že blbnu, že přeci jen to asi ten frajírek stihl a tak jsem přestala brzdit, když v tom pán přede mnou na poslední chvíli dupl na brzdy a mně na úplně dobrždění chybělo prostě půl metru, tak jsme do něho narazili... Byla to jen dojezdová rychlost... Vzhledem k tomu, že jsme kvůli dítěti pořídili v listopadu další auto (aby mohl Honzík jezdit do práce pak a já měla jedno doma taky, v případě nouze či potřeby), tak tak jsme v prosinci založili i havarijní pojištění... ťukanec nebyl nijak hrozný, ustála jsem ho nohama, břicho v pohodě... měla jsem tlustý kabát, tak mi ani pás neublížil... ten anděl v podobě řidiče za námi, to normálně ubrzdil... kdyby ne, tak bych tak dobře nedopadla... zastavil úplně těsně za zadním nárazníkem... ale za ním hrůza... asi čtyři nebo pět aut v sobě, z toho jednoho pána ve sporťáku museli nějak vytahovat... ten měl zramovanýho půlku auta... Naštěstí všichni přežili... řídím 17 let... mám zhruba půl milionu najetých kilometrů a tohle byla moje první nehoda... Pan řidič před námi přiznal, že brzdil až na poslední chvíli, že si té situace nevšiml... ale že ten Bavorák ho předjížděl už u Pohořelic a že teda kličkoval řádně už tam... že přesně ví, bohužel jsme si nikdo nevšimli značky... nicméně... tím, že to pán za námi ubrzdil, byli jsme kvalifikováni s tím hodným panem řidičem z auta před námi, jako samostatná nehoda... mrzli jsme tam ale i tak dvě a půl hodiny, protože policajti se věnovali nehodě za námi a měli všechny naše doklady... nakonec jsme měli čas vyplnit všechny papíry a nahlásit pojistnou událost... s panem řidičem jsme seděli v našem autě a povídali si... byl bezvadnej... docela jsme se v téhle hrozné chvíli i nasmáli... pak přišel nějaký pan policajt i s dalším pánem, který pracoval jako poradce pro vyplnění papírů při dopravních nehodách... všichni byli z Brna - venkov, což asi taky bylo naše štěstí... pán nám řekl, že pokud pán, co jsme ho ťukli, netrvá na policejním razítku, škoda je do 100tisíc, nemusíme to řešit přes policisty, vzhledem k mému stavu a tak celkově... pán netrval, asistent nám zkouknul papíry a řidič odjel pracovat... pro mě byl pan asistent další úžasná postava toho dne... prostě nám řekl, že jsme hrozně pohodoví všichni... že tohle není tak obvyklý u nehod... a když my jsme z Jílovky, že nám poradí, kam dát opravit auto a že nás dokonce pak zaveze do práce... takže nás navedl na autodopravu přímo tam do Modřic... kde jsme najednou objevili úplně náhodou Honzíkova bratrance, který si vzal vyřízení všech dalších papírů a opravu auta z pojistky na starosti... pán nás pak zavezl do práce... celou dobu jsem se fakt držela statečně, pak jsem prostě padla... mi to tak všechno došlo v širších souvislostech... jaký jsme v tom všem neštěstí měli ohromný štěstí na lidi kolem, pán za náma zachránil našemu miminku určitě život... kdo ví, co by se stalo, kdyby do nás taky narazil... a ti lidi, co nám fakt nezištně pomohli... ten asistent nám právě řekl, že by se tam ani nezastavoval, ale že znal všechny ty policisty, tak proto zastavil... ještě musím zjistit jeho jméno a nějak mu taky poděkovat...
No, z té zimy, co ve čtvrtek ráno byla, jsem prostě onemocněla, takže v pátek jsem v práci všechno vrátila a na pondělí a úterý si vzala poslední dva dny staré dovolené... celou dobu jsem ležela... teklo mi z očí, z nosu, hlasivky v pytli a dýchat jsem vůbec nemohla... dneska je to lepší už... včera jsem byla u doktorky a ta mi napsala neschopenku - mimi je naštěstí v pořádku úplně... měla jsem celou dobu trochu strach, jestli mu ten maličký náraz přeci jen nemohl nějak ublížit, v práci jsem nahrazena, včera jsem tam byla s tou neschopenkou a připadala jsem si tam už jako cizí... na jednu stranu je mi to líto, na druhou stranu mě to těší... je to těžký... Jediný, kdo opravdu oceňuje moji přítomnost doma, jsou moji chlupáčci... Takový nadšení... Jsme pořád spolu... a dokonce jsem si přes víkend načetla něco o barfu a zkusíme teda konečně najet na ten systém pozvolna... protože jsem nestihla objednat granulky z německa a koupili jsme cosi v hornbachu a teda... vnitřek je nafouknutý cosi, na tom je nastříkáno něco, co má asi trochu chutnat a jak to nabírám a vážím, tak mi z toho olezla ruka... nemluvím o tom, že Kess musím přemlouvat, aby si dala a na ní je vidět, že to jí jen za mojí vydatné podpory, aby mi udělala radost! Takže když teď budu doma, proč bych nemohla zkusit taky to přirozenější... granulky jen na noc a to ty lepší... a ráno vždycky nachystám maso... Takže se budu asi často ještě doptávat...
Jinak teda, já, workoholik, jsem zatím doma dost nervózní... mám tu práce dost... ještě dopisuju nějaké seminárky do školy, do Zlína, věcí, který musím připravit a nachystat, dočíst, co je všechno pro mimi potřeba a sehnat to... o to nejde... ale bez těch pracovních povinností s připadám taková nějaká nevytížená... méněcenná... nevím... taky trpím hroznou samotou... byla jsem zvyklá každý den jednat minimálně se sto lidma... a teď tu jsou jen hrozní důchodci, kteří jsou navíc zlí... a závistiví... je to psycho...
Když zjistili, že jsem doma, vůbec je nezajímalo, že jsem nemocná... jediná otázka byla, kde máme to druhý auto, že jsme přijeli autobusem... že už ho máme porouchaný... ale ten úsměv škodolibý nešlo přehlédnout... tak jsem si říkala, že to je fakt mazec... tohle nepochopím nikdy... že to někomu kolem osmdesátky stojí za to... moje babičky a dědečkové i prababičky a pradědové byli jiní, vychovávali nás k vzájemné lásce, respektu a vždycky na nás byli hodní a podporovali nás, jak mohli... my jsme za to za nima rádi jezdili a pomáhali jsme jim taky...
Tak tolik za poslední týden u nás...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 11:12
- Nahlásit
Kessie
Radi, tak se připrav na elaborát, vyčlenila jsem si celou hodinu! -
No páni, tak to je šrumec...ještě, že to všechno u vás takhle dobře dopadlo Sim tě nemluv, já takhle jednou nedobrzdila v Hradišti v koloně, fakt jsme se posunovali pomalu, maximálně 30kou, přesto jsem staré škodovce přede mnou normálně ulomila kufr - já mám jen na poznávací značce malý ďolíček. Nemluvě o tom, že dcera vezla domů taťku po operaci srdce - celý hrudník rozříznutý bylo mi to strašně líto, hrozně mně to mrzelo, byla bych schopná jim koupit nové auto...pán, co se ve firmě staral o auta(a měl už moře zkušeností) mi zakázal se dál v tom angažovat, protože se jim to už stalo, že lidi ucítili příležitost a začali řidiče doslova vydírat a klást si další a další požadavky na odškodnění, až to sám řidič musel dát nakonec k soudu...
jsi mi připoměla, že hned musím objednat ty granule, protože pochopitelně...kluci skoro nic nežerou, tak je jednodušší vsypat granule zpátky do pytle, než nechat zkysat hrnec masa
To s vašima dědkama je hrozné, na to snad není ani komentář, teda nenapadá mne žádný slušný a hlavně je mi tě líto, že to budeš muset snášet...a bude vám to trochu kalit radost z mimča Říkala jsi, že máš alespoň fajn sousedku, ale ona je asi půl dne v práci, že? Mě je taky líto, že Gogoška pracuje a teď, když není lávka, se spolu vidíme tak jednou za dva měsíce Byla to jediná spřízněná duše, co tu mám. Mám sice nedaleko mamku a jsme spolu minimálně o tom víkendu na výletě, když ne někdy během týdne(a denně musí podávat befel, že žije! ) ale kamarádky nemám, takže jsem na tom podobně jako ty, v cizí vesnici. Jenže já jsem taková, že bych i mít mohla, ale mne to zase až tak s holkama nebaví... Jednou za čas(do roka ) mi bohatě stačí nějak se mi nechce řešit něco pořád dokola, děti nemám, žijeme v pohodě, moji psi je nezajímají...tak o čem pořád plkat Ale jinak jsem ukecaná(vždyť víte ) ale mi stačí pokecat s některýma ze sousedů, třeba když jdem ráno s klukama, já zase promluvím s každým, je mi jedno, či je to baba, chlap, třeba úplně cizí člověk, či je jim 15 nebo 80let
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 15:40
- Nahlásit
Kessie
Fíha, tak to jsi měla opravdu velké štěstí.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 15:42
- Nahlásit
Evey
Fíha, tak to jsi měla opravdu velké štěstí - a ty taky že jsi konečně nakoukla Panenko skákavá, kde furt si??
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 15:49
- Nahlásit
worick
Panenko skákavá, kde furt si?? V práci.
A doma nemám PC.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 19:50
- Nahlásit
Evey
V práci. - no šak...právě to co vedle holky nadrápou za pracovní dobu...to já normoš žasnu...a když tam náhodou mrknu a něco mne zaujme, tak to vůbec ani dočítat nestíhám....jak jedou
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2015 06:36
- Nahlásit
nadrápou za pracovní dobu.
jak kdo ... pokud mám puštěný počítač, nestíhám ani číst, natož něco napsat
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2015 09:08
- Nahlásit
Kessie
Uf!
Hlavně že jste Ok.
Čert vem plechy.
Stařečci-to jsou jako rodiče manžela?
poradce pro vyplnění papírů při dopravních nehodách..
Bacha na lovce nehod?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2015 11:19 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Drakopes
pokud mám puštěný počítač, nestíhám ani číst, natož něco napsat - tak o úči si ani nemyslím, že by měla na tohle čas....alespoň předpokládám, že mezi hodinama je příprava na další hodiny atd, atd...
To jsem si vzpomněla na synovce, který si našel nějaký vedlejšák při škole - v právní kanceláři ocelářského gigantu. Říkal, že byl v šoku z toho, když ráno dostal úkol, který měl maximálně do dvou hodin splněný a pak chodil a žadonil, ať mu ještě něco někdo zadá, aby ten čas jen tak nepromrhával a neukousal se nudou - bylo mu doporučeno, ať si zajde alespoň na dvě hoďky na oběd a po obědě, se snad ještě něco najde. Většinou nenašlo. To stejné pozoroval na většině zaměstnancích toho i přidružených oddělení. Ale museli tam takhle ,,vydržet" minimálně do 17h
To je jak my dvě s mamkou teď Včera si mi stěžovala, že to je hrůza, že celý den vůbec nic neudělá, protože od rána tam jdou sportovní přenosy(a to ona je na nich skoro ,,závislák" ) poněvadž se nehamuje zapnout si to ve dvě v noci, aby viděla Berdycha na Australian open...to tedy, když to není o místa, mě stačí, že si ráno přečtu, jak dopadnul Teď se čeká na Ester Ledeckou, které ty jízdy jdou prakticky půl dne v pravidelných (a malých ) odstupech a v půl třetí zase biatlon baby Aspoň mezi tím uklidím, zašiju si děravou kapsičku na kokinka a upeču klukám novou várku sušenek K večeru jsem měla s klukama naplánováno do vedlejší vsi pod sjezdovku, ale tuším to do tmy po biatlonu nestíháme, tak budu muset změnit a obejít jen tu naši
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2015 11:48 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Ráno Worka našel v živém plotě bažanta a ten, jelikož byl právě v něm, těsně u plotu a Worka se ho snažil v mezerách mezi větvema sežrat - nemohl odsud nikudy vyběhnout a ,,odstartovat". Než jsem stihnula zakročit, Worka vletěl na něj, orval ho jak samic ale bažant naštěstí odletěl, snad ho nějak nepokousal Ten pablb ke mně přiběhnul s plnou hubou peří, za což si vyslechnul akorát kupu nadávek Vůbec byl nějaký rozdivočený i u potoka, neletěl rovnou za čumákem za Dášenou, ale proběhnul kolem kurníku a sousedovic slepicema venku(má štěstí, že se ani nezastavil ) pak kousek dál vyhnal veverku zrzečku na strom, pak vylekal sousedy, co ráno venčívají u lávky Alíka akorát se povětšinou nepotkáváme a teď jim tam Worka vyběhnul shora od Pálenice (jenom jsem viděla pána, jak tam máchá rukama, aby Worku zahnal, ale tomu je nějaký pejsa u pr.... tak ho oběhnul a běžel za náma k lávce, aby mohl přejít a valit za Dášenou. Vzhledem k jeho chování, to snad už taky brzo skončí - tak rychle jako začalo
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2015 18:48
- Nahlásit
Tá ta - jsou to babička s dědou manžela... ale tak zlý lidi jsem ještě nepotkala... fakt... Ale ona to bába kdysi říkala, že ona je zlá, že to ví, ale že neví, proč by měla být hodná, když na ni byli taky všichni zlí...
No, nenadělám nic... Naštěstí se moc nepotkáváme... a tím, jak stárnou, tak je to víc a víc pohodě... už ani moc nevychází... jen sem tam prolustrovat co se dá (nebo spíš nedá zamknout)... Teď to mají blbý, jsem doma, mám přehled...
Já fakt nechápu, proč nás teda tak přemlouvali, ať tady zůstanem a nestavíme, že jim nic nevadí, ať si to tu vybudujeme jak chceme... celý dům i se zahradou a vším přepsali na Honzíka a až jsme utratili první milion... tak to začalo... přitom oni žijí stejně, jako před tím... jen mají nový odpady, novou elektřinu, nový topení a konečně teplo... (staré topení topilo maximálně na 17 stupňů) nové stěny místo skleněných verand, vše zateplené... lepší průchod... ale všechno co jsme udělali, povětšinou sami s pomocí rodičů, stojí stejně za prd a to, co tu měli předtím bylo mnohem lepší...
No, to je jedno... jak říkám, byly horší doby, teď už bába tolik neprudí, začíná být taková pomalu smířená... a děda je věčně na šutr... ten je spíš nešťastnej ze svýho života s touhle bábou... než z nás... to jen tak na vysvětlenou...
|