| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2014 10:55
- Nahlásit
Evey
kde vlastně teďka mají ty manželky? No kde, všechny ženské právě uklízí a pečou. - no jo, to je fakt
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2014 22:23
- Nahlásit
všichni
Tak co, jak jste přežili Mikuláše? Jste tu všichni nebo někoho z Vás sebrali čerti?
Drakopes
fotky tam dám, pošli mi, prosím Tě, odkaz na ten webík. Děkuji.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 06:31
- Nahlásit
Vlčáčková
fotky tam dám, pošli mi, prosím Tě, odkaz na ten webík. Děkuji.
pesbernsky.blog.cz
a tady je návod (ty to zvládneš sama, ale pro jistotu )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 11:10 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Vlčáčková
Tak co, jak jste přežili Mikuláše? Jste tu všichni nebo někoho z Vás sebrali čerti? - je to divné, ale jsem tu Minulý rok nám s klukama vyšla prochajda vesnicí zrovna na čerty, tak jsme se pobavili. Letos ne, tak jsem neviděla ani jednoho. Sem až nezavítají a ve vesnici jsem nebyla. My jsme si s Tomem dávali nadílku do bot ještě, když jsme bydleli ve Zlíně(neb jsem se tam nudila) ale tady a s klukama nějak už na tohle nemám ani čas, ani myšlenky. Jsem děsně ráda, že nemám děti a nemusím se o to vůbec starat...já na tohle fakt nejsem. I ty Vánoce už tak nějak přetrpuju. Jo, jsem ráda, když je to těch pár týdnů pak krásně nazdobeno...ale už mne čím dál míň baví tu výzdobu dělat, neb si říkám, že ono by to proběhnulo i bez toho... Skoro závidím mamce, kterou to ještě pořád baví
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 12:19
- Nahlásit
Vlčáčková
Tak co, jak jste přežili Mikuláše? Žádného jsem ani neviděla. A asi jsem byla i hodná, protože jsem v práci na stole našla balíček. Zatím se k němu nikdo nepřiznal, tak to asi fakt byl ten Mikuláš.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 12:46
- Nahlásit
Vlčáčková
Jste tu všichni nebo někoho z Vás sebrali čerti?
Mne berou všichni čerti a navíc ještě prcek, protože Barbína je v pubertě a má to těžký a komplikovaný průběh.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 15:44
- Nahlásit
Strejda
Barbína je v pubertě a má to těžký a komplikovaný průběh Asi takto?
URL
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 18:10
- Nahlásit
Evey
Asi takto?
To bude asi Barbíny ségra.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 18:13
- Nahlásit
Evey - to je dobrý...
Strejda - ale jdi Strejdo a jak se to projevuje?
worick - potkáme se zítra?
A co ostatní? Přidáte se k nám?
Drakopes - Alenko, počkám tedy jako tradičně, v deset... jen pořád přemýšlím, jak to mám všechno udělat, bo nesmím nic nosit (kromě kabelky) - to byste nevěřili, jak jsem v pytli... takový běžný věci, který člověku ani nepřijdou... i jen opraný prádlo na sušák ... je to hrozně omezující... častokrát mi to ani nedojde... pak si nevím rady... fakt nevím, no...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 18:20
- Nahlásit
Kessie
hlavně, že dorazíš Moc se na vás všechny těším )) Budeš mít poblíž auto?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 19:17
- Nahlásit
Kessie
a) Ztráta paměti připravila Barbínu o poslední vzpomínky na povely, která tak pěkně ovládala. Všechno se učí znovu. Asi takhle:
"Cože, lehni? Takovou blbost jsem ještě neslyšela."
"Sedni? Na to zapomeň. Ať si sedne ta stará čůza. Mně se nechce."
b) Selektivní hluchota Barbínu vyřadila z běžného života. Včera neslyšela, že ji volám a ještě musela přečuchat stopy ostatních psů. Přišourala se až když jsme odjeli. Pomalu šla z autem. Když jsem zastavil a otevřel kufr, tak nastoupila, ale moc se jí nechtělo.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 20:25
- Nahlásit
Evey
Strejda
Barbína je v pubertě a má to těžký a komplikovaný průběh Asi takto?...."Sedni? Na to zapomeň. Ať si sedne ta stará čůza. Mně se nechce." - vy dva nezklamete
Kessie
potkáme se zítra? - jsme v pozoru (a Tom si tam sjednal tedy schůzky )
jen pořád přemýšlím, jak to mám všechno udělat, bo nesmím nic nosit - zapomeň na to, že zase přitáhneš tašku jak loďák
A totéž platí pro Alenku!!!
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 22:16
- Nahlásit
Evey
Strejda
Jste mě oba rozesmáli.Díky.
Ta fotka je přesná.
Ostatní si to zítra hezky užijte!!
Natáhněte si budíka,ať nezapomenete jít večer domů.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 22:33
- Nahlásit
Tá ta - no jo, Tá to, to bohužel nehrozí... ... já musím být už po dvanácté zase úplně jinde, no... (na velké kontrole)
worick - no, bohužel to asi fakt nebudu moci... což mě štve, protože takhle na to nejsem zvyklá... Radi, tak hlavně přijeďte na tu desátou...ať stihnem trochu povykládat!
Drakopes - auto právě musím ještě vymyslet, kde nechám...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 05:32
- Nahlásit
Strejda - no jo, ty ženský někdy prostě ne a ne poslechnout! - v tom případě se Kess puberta periodicky vrací!
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 05:41 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
o pubertě bych mohla psát diplomovou práci. Že já si tenkrát vybrala Užití mikrovln ve stavebnictví.
Dneska by to byl doktorát jak fík
jdu ...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 06:38 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
Kessie
v tom případě se Kess puberta periodicky vrací!
Ano, tento jev už je vědecky zpracovaný. Viz též Periodická soustava prvků neposlušnosti.
Drakopes
o pubertě bych mohla psát diplomovou práci.
Mohla bys sbírat podklady a někdy později, tak za dvacet, třicet let, si udělat doktorát na univerzitě třetího věku.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 16:41 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
Všichni jsou v Brně...
Tá ta
Jste mě oba rozesmáli.Díky. Není zač, to my rádi. A že už bylo načase, že?
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 21:52
- Nahlásit
Kessie Drakopes worick
Jak jste se dnes měly ženy?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2014 06:33
- Nahlásit
LuckaM
Jak jste se dnes měly ženy?
Úžasné, skvělé, pohodové. Petra na mě čekala před školou, v kavárně bylo překvapivě na tuto dopolední hodinu plno, ale místečko jsem našli, Radka dorazila pár minut po nás. Byly ty dvě hodiny strašně krátké. Spoustu věcí jsme si ani nedopověděli, protože jsme začali povídat o něčem jiném a pak zase o něčem dalším.
Pěťo, Radko .. díky )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2014 10:44
- Nahlásit
Drakopes
Přijeli jsme akorát v tu dobu, jak jsi poslala zprávu, že jsi doma, takže v tom shonu, vybalování, vítání se s klukama atd...jsem vůbec nezachytila, že jsi poslala zprávu. A v devět už jsem chrápala
Všichni
bylo to s holkama super Ano, bohužel moc krátké, ještě minimálně pár hodin nám chybělo k rodinám jsme se ani pořádně nedostaly Ony holky mají plno přátel a známých, tak to třeba ani tak neocení, ale já se nestýkám s nikým, kromě rodiny se s nikým nenavštěvujeme, jednu dobrou kamarádku mám ze střední, ale to si zavoláme dvakrát do roka a viděly jsme se naposledy 3 roky zpátky Do práce nechodím, tak jsem ráda, když si tady občas splknu s někým ze sousedů. S většinou lidí nemám žádné společné zájmy, žijeme jinak....
Proto tady taky řeším každou kravinu bo jinak nemám (kromě Toma ) s kým
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2014 11:34
- Nahlásit
worick
Proto tady taky řeším každou kravinu
Tak to jsi tady správně.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2014 12:29
- Nahlásit
Strejda
Ty nemluv, jak dlouho trvalo, mež jsme z Tebe vymámily, jak se holky mají...ha?! A to tu máš podávat befely každý den!
A jakové jste měli počasí, konkrétně u vás a u Evey by mne to celkem zajímalo Hlášená noční teplota...až mínus 4st ....se poněkud vymknula kontrole a u nás bylo do rána -15st!!! Všechno zamrzlé, jezero zamrzlé...a nevypustili jsme vodu z kohoutku od studny, takže doufám, že až to povolí, nebude tu voda stříkat kosírem z prasklého kohoutku
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2014 12:42
- Nahlásit
worick
A to tu máš podávat befely každý den!
Tady taky?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2014 12:58
- Nahlásit
Strejda
Tady taky? -
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2014 20:27
- Nahlásit
Strejda
Tady taky?
Možná, že tady zejména.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2014 20:29
- Nahlásit
Drakopes
Noch einmahl (doufám, že to ajnmál je dobře napsaný) žádám, protože minule se to nějak neujalo: pošli mi, sím Tě, odkaz na ten webík, kam můžu hodit ty fotečky, jak jsi psala.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2014 20:33
- Nahlásit
Všichni
Tak v našem lesíku, po prvním mrazíku (nebo druhém?), jsou již první koleje ve škarpě, pneuše obtištěný napříč silničky a jestli koleje pokračují přeletem druhé škarpy výšky 3 metrů až do lesa, to netuším, protože jsem měla co dělat, abych vybrala zatáčky. V pravé škarpě pod tím kopečkem s vyrýtým obloučkem, jak to tam auto napralo a pak bylo vyhozeno napříč té silnice, jsou ještě jakési zbytky, skoro až trosky, automobilu. A to hnedlinko zkraje lesíka. Začíná to pěkně.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2014 20:36
- Nahlásit
Vlčáčková
pesbernsky.blog.cz
http://pesbernsky.blog.cz/1411/jak-na-fotky
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 06:07
- Nahlásit
Vlčáčková
jakési zbytky, skoro až trosky, automobilu. A to hnedlinko zkraje lesíka. Začíná to pěkně.
Zkus se na to dívat pozitivně. Je mezi námi ekonomicky úspěšný člověk. Na Vánoce si koupil nové auto a to staré zahodil. Pravda, neudělal to chvály hodným způsobem, ale přejme mu to a nechme na sebe dopadnout odlesk jeho slávy.
|