| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 10:31
- Nahlásit
Omlouvám se, že sem lezu ale musím
Tá ta
A potom příjde tohle.Beru to jako nespravedlnost.Je tady strašně prázdno a smutno.Bude nám chybět ten její veselý kukuč a mlácení ocasem do baráku.
Jiného pejska?
Bojím se.Možná bych mu nevědomky ubližoval tím,jak ho srovnávám s Barunkou.A to nechci.To by si nezaslouži
je mi moc líto, co vás potkalo, pořád ještě si to moc dobře pamatuju, vím, jak Vám je. Jestli můžu doporučit- ale každý jsme jiný - nechte prostor pro to aby ten hrozný a nečekaný šok odešel a aby mohl následně odejít ten smutek a bolest. myslím, že máte pravdu - zase každý jsme jiný, ale pokud to cítíte takhle, je lepší počkat, protože štěně má od vás dostat radost, váš plný vztah a když je člověk plnej bolesti, nemá možnost tohle dát. Ale... jak říkám, každý jsme jiný. Já jen, že jsem před rokem byla v té samé situaci a nebyla jsem schopná zpočátku fungovat ani s fenkou, kterou jsme už v té době měli doma. A ač ona se hrozně snažila mi pomáhat, nebyla jsem schopná jí to chvilku vracet a bylo mi to i vůči ní moc líto, ale nešlo to.
Tak se držte.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 10:45
- Nahlásit
Vlčáčková
ne, nebyl(ani nevím, kde tohle je ) Byl to pejsa podobný, ale zbarvený jako klasická česká kravička hnědočerveno bíle - jako tvoje Beruška
Strejda
Nikdy nebude velká holka, protože nevyrostla
- to Berunek taky ne, ale to nám taky vůbec nevadí
není typický berňák. Spíš směs populárních psích plemen a televizních hrdinů... -
Kessie
Člověk nabyl rozumu proto, aby pomáhal těm, kteří si sami pomoci někdy nemůžou... ne proto, aby dokazoval, jak je mocný a ovládá svou krutovládou celý svět.
To si, s dovolením, vypůjčím na FB. - ano, moc krásně jsi to sepsala a bylo by až škoda, nechat to tu zapadnout..
Tá ta
Když nám umřel Ťapinka, byli jsme s bráchou rozlítaní - my jsme bydleli v Praze, brácha dojížděl na školu...na Ťapku měl nejvíc času taťka a jeho odchod taky nesl těžce...o dalším psu odmítal uvažovat. Nějaký měsíc to trvá... Pak jsme se my vrátili z Prahy a naskytl se Alfíček od sousedky...a bylo rozhodnuto
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 10:46
- Nahlásit
Tá ta
Lehounce,lehounce toto téma již u nás padlo. A co hned duo?
URL
To by byl pak nářez, co? Karavan by byl malej.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 10:51
- Nahlásit
Předpokládám, že u Evey už i sněží
U nás dneska od rána tma jak v pytli, mrholilo z té oblačnosti, teplota na nule, venku mi poprvé bylo zima přes tepláky Přišli jsme domů, vynosila jsem před bránu pytle s tříděným odpadem, dala klukům kosti a začalo už spíš než mrholit - pršet Teď je tam už hodinu regulerní liják
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 11:28
- Nahlásit
worick
Předpokládám, že u Evey už i sněží Ještě ne, ale dle zimy co se dere z ventilačky, to čekám každou chvíli.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 11:29
- Nahlásit
worick
Tak jestli červenobíle, tak to asi fakt byl WSS nebo bretoňský ohař. A kdeže to bylo přesně? Mezi kterými vesnicemi?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 15:19 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Vlčáčková
Zlato pro tebe na konci světa přesně tu: http://www.mapy.cz/s/evNM
Když jsme jeli zpátky už se šeřilo, ale bedlivě jsem sledovala okolí silnice a sraženého pejska jsem tam neuviděla, tak snad to pro něj dopadlo dobře..
Nevím, jak je který pejsa výškově, ale tohle byl pes o něco větší než kokr.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 15:24
- Nahlásit
Evey
To by byl pak nářez, co? Karavan by byl malej. - já si tohoto odkazu všimnula až teďka
A toho hajzla, co je zavřel do kotce, bych pověsila za koule do průvanu Co za zmetky si pořídí dvě?! berňačky a pak je zavře do kotce?!? A to si představte, že by tak třeba dopadla štěnda z vašeho odchovu..
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 16:30
- Nahlásit
Zase tu chvíli nejsem a ted jsem jdu kouknout a napsat, jak bojujete s ledovkou a jestli jste všichni ráno dojeli v pořádku do práce nebo kamkoli jinam.......ale tak špatnou zprávu jsem nečekala ani ve snu! Těch pár stran příspěvků jsem jen tak narychlo přelouskala....
Tá ta Je mi to moc líto!
Rozbory krve - přemýšlím o nich. Jen tak preventivně. Tento týden se chystám na očkování proti vzteklině, tak se chci zeptat veta, jaký na to má názor. Dokud bude venku taková klouzačka, tak nikam nejdu.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 16:51
- Nahlásit
ano, moc krásně jsi to sepsala
Peťu, hoď to na náš blog, založila jsem tam rubriku Úvahy. Bude to tím pádem snadno dohledatelné
Na blogu je zároveň pozvání na setkání ....
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 17:09 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
Jéé, já se tady úplně červenám... ona to zase nebyla taková bomba... prostě když se mrknu na to, jak lidi zbytečně bojují, místo aby se snažili jeden druhýho pochopit... a do toho ty inteligentní zvířata, který se nezabíjí pro zábavu, ale pouze z nutnosti (však ten potravinový řetězec všichni známe...)
Co se toho rozboru krve týče... já právě v tomhle zase ale vůbec nevím, jestli chci nějakou šílenou jobovku, která by nás čekala, třeba slyšet... navíc, když Kess odmítá vejít i jen k doktorovi do čekárny, natož do ordinace...
Dneska jsme jeli extra brzo a byla to hrůza... tak namrzlou cestu jsem ještě nikdy nezažila... (a to řídím od osmnácti) - měla jsem fakt strach... taky oprávněně... jak přejíždíme dálnici D2 z těch našich kotárů, tak na mostě mega nehoda... čtyři auta v sobě... jedno úplně vybočilo svodidla na konci mostu a trčelo to nad dálnicí... všude střepy, plechy, plasty... lidi naštěstí v pohodě... už čekali na hasiče... tak jsme jeli dál... hasiče jsme potkali až o 12km dál, ploužili se tak, že rychlou chůzí by šel člověk rychleji, než oni jeli... prostě padala taková namrzlá mlha s deštěm... byla jsem z toho fakt nervózní... odpoledne už to bylo dobrý, protože sice -1,5 stupňů, ale lilo jako z konve, takže cesta byla namrzlá jen na mostech... jinak teda stromy zmrzlý, kytky zmrzlý, všechno pokryla ledovka, stromy při cestě normálně shazovaly větve... zítra jedeme také brzy, tak jsem zvědavá, jaká bude cesta zítra...
Jelikož pořád lije, ani jsme nikam nešli, tak tady trávíme odpoledne ve svetru, teplotu jsme snížili, aby tu s náma Kessce nebylo vedro... Mikša se pořád snaží nahřívat na radiátoru...
worick - Radi, Tys mi kdysi psala, že máš takový ty lehátka pro kočičky na radiátor, aby se tam mohly podle chuti stočit... a že to nepoužíváte, protože vaše čičky nemají tu oblibu... nemohla bych si od Tebe jedno odkoupit? Jestli je teda ještě máš a pořád je nepotřebuješ?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 18:52
- Nahlásit
Kessie
worick
takový ty lehátka pro kočičky na radiátor
Vyrobil jsem několik modelů, ale žádný naší kočce nevyhovoval. Silně se mě to dotklo. Kdybych to zaplatil, tak by mi to vadilo tuplem.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 19:36
- Nahlásit
worick
pro tebe na konci světa
No, koukám. Nevím o tom, že by se někde v té oblasti ztratil takovýhle psík. Tak snad je v pořádku doma. Jinak WSS i bretoňský ohař jsou větší než kokr, to by odpovídalo.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 20:27
- Nahlásit
Strejda
Vyrobil jsem několik modelů, ale žádný naší kočce nevyhovoval. Silně se mě to dotklo. Kdybych to zaplatil, tak by mi to vadilo tuplem. - no ano, Tom nadával, že na co jsem to kupovala, když nejradši polehávají na stolech(jeho pracovním a stolku v hale) a pak také v bazénu na křesílkách. Leon na to taky nevlezl nikdy, Gucci snad 2x a radši ležela jen na tom kousíčku, co je nahoře na radiátoru už si nepamatuju ani, kolik to stálo, ale mne to neštvalo, protože jsem si říkala, že však si neprosili..
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 20:29
- Nahlásit
Strejda
Vyrobil jsem několik modelů, ale žádný naší kočce nevyhovoval. Silně se mě to dotklo. Kdybych to zaplatil, tak by mi to vadilo tuplem.
A pustil jsi teplo do radiátoru?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 20:29
- Nahlásit
Vlčáčková
pejsek byl umolousaný od bláta, jako by lítal po těch lánech právě(byla mlha a mrholilo) tak nás napadlo, že utekl nějakému myslivci..Říkala jsem si, že takový pes domů trefí, jen jsem se bála té silnice
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 20:40
- Nahlásit
Evey
A pustil jsi teplo do radiátoru?
No vidíš ... to mě nenapadlo.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 21:18
- Nahlásit
Strejda
No vidíš ... to mě nenapadlo.
Vida. A je vyřešeno tajemství inertních koček k radiátoru.
Já byla v Cibele, to je takové obč. sdružení hlavně pro kočičky. A tam kočky lezly na topení jak mourovaté.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 21:33
- Nahlásit
Vlčáčková
A tam kočky lezly na topení jak mourovaté.
No ne. I ty rezaté a černé?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 21:39
- Nahlásit
Strejda
Mourovaté a bílé i flekaté.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2014 22:03
- Nahlásit
Tak jsem hledala Strejdovi fotky ohledně těch koček na radiátoru a zjistila jsem, že jsou jen v PC. No, tak nic, no.
Za to jsem ale našla blbinu, kterou jsem vyrobila v roce 2011, když jsem měla čerstvě Sabinku: http://tyrana-zvirata.rajce.idnes.cz/Sabinka%2C_se ltie_se_srdcem_pitbula_29._5._2011/
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 06:35
- Nahlásit
To počasí, jaké tam teď je, bych zakázala!!!
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 08:33
- Nahlásit
Drakopes
To počasí, jaké tam teď je, bych zakázala!!! U nás kupodivu klid, doprava nekolabuje, vše jezdí jak má.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 09:07 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
My jsme dnes jeli do Brna hodinu namísto 20 minut jako obvykle... problémem nebyla paradoxně ani tak námraza samotná, jako spíš popadané stromy všude po cestě... připadala jsem si jako v Dnu poté... žádná vesnice nesvítila, nikde nikdo, najednou před námi strom na cestě... je mi té přírody fakt líto... stromy dolámané, kytky zmrzlé, ale věřím tomu, že se z toho příroda zase dostane... umí to... a je mocnější než se nám zdá...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 09:27
- Nahlásit
Drakopes
To počasí, jaké tam teď je, bych zakázala!!!
Trochu neuváženě jsem vyjel do Podkrkonoší. To teda byla blbost.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 10:38
- Nahlásit
Drakopes
To počasí, jaké tam teď je, bych zakázala!!! - přesně, byla jsem ráno zmrzlá jak cepín
A když sem jdu, tak se jen děsím toho, jak to zvládáte vy, co musíte cestovat Tom tedy taky dnes jede do Hradiště, ale snad už to nebude taková hrůza, jako včera. Včera tu byl večer kámoš, spolužák a sestřenky muž v jednom a hlásil, že tady nula a pršelo a v Hradišti skoro -4st! a ta hrozná námraza. A je to jen 30km...
Předevčírem kluci vykopali polovinu velké azalky Asi pod ni vlezla myš. Tohle snad neudělali ani, když byli malí. Našla jsem to ráno, jenže pak hned začalo pršet, tak jsem s tím nic neudělala. Jenže přes noc to zamrzlo Doufám, že ty trčící překousané kořeny díky tomu nezdechnuly úplně
A aby toho nebylo málo, Woriček s Dášenou vyčmuchali kolem potoka zajdu nebo kočku a hnali to přes silnici (tu naši, ne moc frekventovanou...naštěstí ) někam do areálu toho přírodního amfiteátru. Jen jsem slyšela Worku zaštěkat a byli v tahu Zařvala jsem sice ještě ,,na cestu ne!", ale bylo mi to prd platné. Sám by třeba ještě poslechnul, ale s Dášenou ani náhodou Stála jsem u cesty a vyhlížela, odkud se objeví, neboť jsem spíše tušila, než věděla. Ano, přiběhli od tamtaď. Worka dostal sprdunk a nemluvila jsem s ním Pak se velice vracel pořád ke mně(což vůbec běžně nedělá) a já se tvářila nesratě. Nechala jsem ho v tom vymáchat a pochvalu dostal, až když pěkně seděl a čekal u huskyny Jersey. Dášena taktéž. Tu jsem po obchůzce nalákala na kokina, aby prolezla zase pod bránou domů a bránu jsem přetočila a nacpala tam kamení, aby nemohla už ven. Tohle mi dělat nebude - svádět Worku k nepravostem Worka pak šlapal velice slušně na volno po silnici domů(teče moc vody a musíme potok obcházet tam a zpátky - když přes kameny nepřeskáču Takže, když nejde Dášena, můžeme zpátky i po silnici)
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 10:52
- Nahlásit
Vlčáčková
no vidíš, ten pejsek vypadal, jako ta levá krajní. Ha, ha, moc pěkné, takového zlopsa bych potřebovala i na Worku
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 17:08
- Nahlásit
Když jsme dneska po 15h vycházeli na prochajdu, trochu pršosněžilo. Mezi tím ledové krupky. Nakonec jsme došli dom jak sněhuláci. I když je prosinec, pořád mi to přijde divné
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 17:16
- Nahlásit
Byla jsem dnes s Bárníkem na kontrolním sonu prostaty a hurá, je o polovinu menší a cysty taky zároveň mi to nedalo a ptala jsem se, zda je možné z krevních testů, co dělali před narkózou, zjistit ledviny a prý ano a všechny hodnoty má Bárník v normě
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2014 17:34
- Nahlásit
|