| Autor |
Zpráva |
Strejda
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2012 07:42
- Nahlásit
Vlčáčková
dřevo určeno k plavení, rozřezalo se na kusy dlouhé 1,27 metru
U nás nikdy nemohlo být dřevo určené k plavení, ale naši dřevaři asi přikočovali z jiného kraje. Dřevo složené v metru nemá nikdy metr, ale o něco víc. Do kotle se vejde jen půlmetrové poleno, tak nám ještě zbývají vajgly do krbu.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2012 08:11
- Nahlásit
Vlčáčková
Děkujeme za výklad hmm zajímavé..
Strejda
U nás nikdy nemohlo být dřevo určené k plavení - taky tak, naším potokem samý balvan a 30cm vody - by žádné dřevo neproplulo A dřevaře máme své, protože metr má nanejvýš 110cm - a to se uřezávat nevyplatí. Nám to do krbu naštěstí vleze. Naši dřevaři byli ,,sáharé" protože se dřevo asi měřilo na sáhy. Kolik to je, nám jistě vysvětlí Vlčáčková
Teď tady sedím u compu, v jednom kuse kuckám, venku na první pohled hezky, jasno, je tam mráz a hodně vichřice Kluci jsou asi v boudách, viděla jsem Woričkovi čouhat hlavu (odsud ho nevidím) Před nosem mi přes trávník za jezerem proběhnul bažant s manželkou Woriček je ještě nezmerčil (má je za kopečkem) neb ten neproběhnul No, jdu se převléct a chrchlat za nima ven
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2012 16:05 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
worick - u nás se šráky říká i kšandám (šlím)... Důležitý je, že si rozumíme...
My jsme taky zasoplení a Honzík už čtvrtý den leží, napadení bacilem poslední dva roky nějak hůř nese... snad se z toho dostane, než nám skončí dovolená... nerada bych, aby to přecházel... No, po vánoční vůni u nás ani stopa, četla jsem, že bacily chytá nakrájená cibule, takže se naší domácností nese cibulový odér! Na prochajdě jsem byla až dnes, sama, dopoledne, kdy ještě bylo dost zamrzlo, abychom se nebrodily s Kesskou v blátě... Mikša chtěl jít za každou cenu s náma, musela jsem ho zavřít doma, chudáčka...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2012 16:43
- Nahlásit
Včera ráno jsme po dlouhatááánské době potkali howavardku Meggy. Respective - venku jsme ji potkávali jen jako štěndo, teďka, cca 4letou jenom, když přišla někdy za náma k našemu plotu...tak 5x do roka. Její páník je můj spolužák a když já chodila s malýma klukama, zanedlouho si pořídil Meggy. Já se k ní vždycky vrhala, protože kluci byli už odrostlejší a ona ještě prcínek malý, no a páníček mi říkal:,,víš, Radko, já ani nechci, aby se mi s ní každý muchloval, já chci aby měla jistý výcvik, na hlídání a tak, aby byla ostřejší..." Stejně jsem ji vždycky pomuchlovala a bylo mi jí líto, jak s ní odměřeně jednal. Když jsem kdysi přišla k nim do obchodu - to už bylo Meggy něco přes rok, chudinka se od radosti počůrala Pak zase za nějaký čas se zastavili u plotu a vykládal mi, že Meggy je nějaká špatná a musí brát dokonce antidepresiva Bože...pes Páníček letos odešel od ženy a teď jsem po tak dlouhé době potkala Meggy, jak šla s jejich dospělým synem na vycházku - ani jsem nevěděla, jak bude na mne reagovat. Ale když jsem na ni promluvila, chudinka se málem zvencnula, byla radostí bez sebe Skákala, kvičela, nechala se muchlovat...Pravděpodobně skončila jako většina psů - přes počáteční nadšení se omrzela, přišly jiné starosti a Meggy zůstala sama - celodenně zavřená na dvorku, bez kontaktu s kýmkoliv, s vycházkou jednou za měsíc ven
Woriček se s ní očichal a nejspíš dostala varování,,aby si toho velkého černého (rozuměj Berry ) v žádném případě nevšímala!" neb ho obešla obloukem a metelila za mnou. Chudinka Berrynek by si taky s pejsky pokecal, ale ta potvora Woričková ho drží pěkně zkrátka Horší než žárlivá manželka
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2012 16:48 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Ráno bylo krásně, kolem 13h se zatáhnulo a vypadalo to děsně nevlídně. Jelikož jsem doma kašlala asi půl hodiny v kuse (takový ten suchý dávivý kašel, myslela jsem, že se snad zadrhnu )tak jsem se naštvala, navlekla a šla vysypat s klukama alespoň koš na kompostér. Když jsme pak přišli k přednímu plotu, šla kolem kámoška s děckama a JRT Enný. Ta Worička nějak nezajímala (takový prcek ) tak ji milostivě přenechal Berrymu, který na ni chudák kňoural u plotu
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2012 18:01
- Nahlásit
Na nás už zase začínají doléhat silvestrovské "radovánky" V poledne jsme v parku nedošli ani k hlavní bráně a Alfréd, že jdeme domů. Naštěstí jsou to vzdálenější rány, takže to ustává poměrně v klidu, neletí jak blázen přímou čarou pryč. Ale stejně mám nervozně nastražené ucho, jak se co venku šustá, protože chci za chvilku vyrazit ven. A zase to bude jen maximálně do parku a to kdo ví jestli
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2012 19:22 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
Tak jsme nakonec došli na roh, přešli do parku, ale Alfréd dál nešel, stál na kraji a koukal podezíravě do tmy. Popošla jsem kus, přemlouvala ho, ale marně. Erwin se tryskem proběhl ke kopečku a na zavolání tryskem zpátky a šli jsme zpátky do Kapsy. Pak přišel Jirka, abychom nakoupili a on odnesl nákup domů. A že vezme Alfína s sebou. Takže nahoru do kopečka šel Jirka s nákupem a s ním Alfréd a já s Erwinkem dolu zkusim znova kolečko v parku. Alfréd se dvakrát vrátil, až nakonec zůstal se mnou, a do parku jsme nedošli, neb si někde někdo zase bouchl.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2012 19:55
- Nahlásit
No, tak už jsou letos nějací pejsci ztracení díky dělobuchům. Já radši už ani nebudu brát štěňata s velkýma, aby se mi to případně nerozběhlo. Darka mám radši na vodítku, nevím, jak na rány reaguje. Vlčoun max. poletí domů, Sabince je to skoro jedno a Astřička je už hodně hluchá.
My tu sice máme rány jen hodně hodně daleko, ale zítra bude zase asi ohňostroj ve 20 hodin - to tu někdo dělá vždy asi pro děti. Je to ode mě asi 100 metrů. A o půlnoci samozřejmě všude možně.
Loni jsem to fotila, tak zkusím něco nafotit i letos. Ale nevím, nevím, protože mi mezitím tak trošku zdechl stativ.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2012 07:58
- Nahlásit
Loni jsem to fotila, tak zkusím něco nafotit i letos
Co máme Alfréda, jsem žádný ohňostroj neviděla ... hýčkání je přednější než postávání u okna
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2012 10:00 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
Pokud je bouchnutí opravdu hodně daleko (občas tu někdo někde bouchá už od Vánoc), tak Kessie jen nadává společně s ostatními hafíky ze vsi... pokud je to někde blíž a jsem zrovna taky venku, tak se na mě tázavě podívá a já jí odpovídám, že to nic, že to jsou jen "hluponi"... Pokud je venku sama, tak pro jistotu zaleze do boudy, ale už se netřese, jak tomu bylo ten první rok co s námi na Silvestra byla... Večer samozřejmě bude s námi doma, stejně jako Mikša, ten tohle bouchání ještě nezná vůbec, aspoň budeme celá rodinka pohromadě...
Drakopes - myslím na Alfréda už od Vánoc... kdy to tu začalo bouchat... snad to zase přežije v klidu, jako loni! Jste to noční řádění tuším zaspali, že?
worick - chudák Meggy, i když teda naše Kesska taky není kdoví jak socializovaná, známe jen několik pejsků a potkáváme se s nimi málo... tady nikdo s pejskama moc ven nechodí... a nebo chodí jinam, než my ale s těmi, co známe, si Kess hraje moc ráda! Kess kromě Honzíka a mě hrozně zbožňuje naše dva taťky... A když tu naši byli za námi předevčírem, šel si můj taťka ven zapálit a pohladit Kessku... ta byla tak šťastná, že se štěstím trochu počůrala... nikdy to nedělá, tak jsem z toho byla taková zmatená, ale pak jsem si vzpomněla, že si asi moc dobře pamatuje, že jak si přiskřípla packu do vrat loni v létě, tak že byl můj taťka ten, kdo ji zachránil, a ona si to asi opravdu moc dobře pamatuje... Proto ta veliká radost... A i když jsme u našich, tak Kessie taťku všude doprovází a následuje...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2012 11:17
- Nahlásit
Ráno jsem se probudila ve 4h a kašlala hodinu v kuse...až mne bolel celý krk Usínala jse zmordovaná a naštvaná kolem půl 6. Probudila jsem se pět minut před devátou a Tom si v ložnici klidně chrní...když ho nevzbudím v 8h Jsem mu vynadala, že mně měl vzbudit on - kočka v pracovně nejspíš posr..., Leon čeká zmrzlý venku na lehátku bůhví od kdy...a kluci měli k večeři vařenou slepici z polévky, tak jsem je mínila brzo kontrolovat, jestli jim ty stehenní kosti nedělají problémy...No tak nic Ale všichni naštěstí OK vyčesala jsem je, takže ještě hodně zdržení, vyrazíme ven a na potoce potkáme JRT Keysii s Luckym a páníčkem Lukynem (panička se prý sprchuje) a že Keysince říkal, že půjdou potokem a možná potkají Worička s Berrynkem...a rychtyk Tak to byla velká náhoda Tak jsme šli s nima kousek dolů po druhé straně potoka až k Dáši, kde vedle jsou Tomovi příbuzní, co mají boxera a jezevčíka, se kterýma se kluci vždycky rafají přes plot takže tam udělali cirkus, rozloučili jsme se a jak se vracíme, o tři zahrady k nám, pustí pán do zahrady nějakého fouska (lovečáka) či co to je (já se v těch loveckých tak nevyznám) Už jednou se potkali, když šli kluci jen s Tomem a Worick se s ním poňafal a měl natrhlý nos (houbu) dneska jen přes plot, přijdem domů a zase na nose krvavý šrám Ten pes je zákenák a nezná pravidla boje S těma - boxerem a jezevčíkem, tam vyšilují, ti tam mají bránu a v ní mezery, že by si sežrali celé hlavy a nic...a s tímhle přes normální plot s oky a zase škrábnutý čumák
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2012 11:33
- Nahlásit
Drakopes
hýčkání je přednější než postávání u okna
Byly doby, kdy Astřička s Bekynkou trávily Silvestra v posteli schované za mnou u zdi. Ale postupem věku (věku, ne doby) "vyměkly", protože přestávaly slyšet. Sabka je odolná a Vlčáček taky celkem nic. Když jsem loni fotila, tak jsem mezi várkami vždy nakoukla do obýváku, co psiska, a bylo to v klidu. Pouštím navíc nahlas rádio.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2012 13:04
- Nahlásit
Drakopes
Kessie
Vlčáčková
Sama jsem zvědavá, jak ohňostroje Berrynek ponese letos, jestli se to nebude zhoršovat, jelikož on je takový plašan celkem od přírody. Vždycky se klepal, podával nervozně packy, ale vydržel s náma. Když někde občas vystřelí, taky tázavě koukne po mně a taky říkám, že to ,,nějaké darebáky dělají bordel" ať si toho nevšímá Našich Alfík vyšiloval, když byl mladý, tak ho zavírali do sklepa teď, jak už špatně slyšel, prostě zalezl do boudy a to mu stačilo
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2012 13:10
- Nahlásit
MartinaBarney
Čauky, kdepak je ti konec, co dárky...byli?? No, třeba sněhulky...už jsi vyzkoušela?
A to platí pro zbytek osazenstva, co se po svátcích ještě neozval...tak jak?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2012 15:16
- Nahlásit
worick
Skákala, kvičela, nechala se muchlovat...Pravděpodobně skončila jako většina psů - přes počáteční nadšení se omrzela, přišly jiné starosti a Meggy zůstala sama - celodenně zavřená na dvorku, bez kontaktu s kýmkoliv, s vycházkou jednou za měsíc ven
Takhle se chová naše Neli a neřekl bych, že je bez kontaktu s kýmkoliv, s vycházkou jednou za měsíc ven. Prostě je taková "jiná". Možná, že ta howavardka na tom taky není tak špatně, jak si myslíš. Oni ti psi jsou jen přestrojení lidi. Taky každej jinej.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2012 16:56
- Nahlásit
Uf. Tak mám vyvenčená a vykoupaná štěnda, uklizený výběh v obýváku a jdu si udělat véču. Budu VAŘIT! Nějaká blbá organizace a obchody zavřené, abych se tomu vyhnula, no. Venku už občas něco bouchá, ale zatím daleko.
Štěňátka se stačila urazit za to koupání a už i odurazit a teď z toho strašlivého zážitku spinkají. Tak snad ty rány projdou bez povšimnutí. Musím je ještě mockrát venčit! A kdyby začaly zdrhat, tak nemám plot a taky mám jen jeden obojek na tak malý krček.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2012 17:08
- Nahlásit
Strejda
O Meggy mám celkem přehled - bydlí přes potok od mamky hned vedle JRT Keysi a Luckyho. U nich je už dlouho špatná rodinná situace, ale to rozebírat nechci. Manžel je pryč, syn na škole, paničce zůstal obchod, tak se má asi co otáčet. Ale tak bych si ji aleapoň brala sebou, je tam i zahrada.
Já vím, že je každý jiný - dneska se chtěl Lukyn od JRT muchlovat i s Berrym, dřepí s roztaženou náručí a Berry ho oběhne a kráčí si po svých On na to fakt vůbec není a není na to ani s náma. On tu lásku projevuje prostě jen tím, že je strašně hodný a stačí mu, když leží poblíž, ale na nějaké muchlování není...Když už od radosti, že jsme s ním, neví co by, tak olízne obličej. Ale to opravdu velmi vyjímečně a můj s make-upem mu nejspíš nechutná vůbec:rolleyes rotože častěj Tomovi. To Woriček olízá každého, kdo jen trochu projeví zájem
Dneska jsem koulela očima Že jim chutnají oběma mišpule jsem zjistila už po prvních mrazech, kdy jsem zkusila nabídnout a jedl i Berry, který si vyjímečně vezme nanejvýš malinu. Ale dneska si trhám rakytník a Berry zvědavý, co to jím a že chce taky. Rakytník je takový hodně kyselý, tak říkám:,,ha, ha, no to sotva Berrynku!"..a dám mu bobuli;) A Berůňa ji sní. Tak jsem si myslela, že ji zhltnul, tak kyselost ani nepostřehnul. A že ještě, tak ji schválně rozpučím...a Berry ji sní a že dobrá, klidně ať mu dám ještě další..Valím oči Přijde Woriček, co to máme, nabídnu bobuli, čichne a ,,blééé, vždyť je to cítit kyselým...to teda nechci!"a jde pryč
A kdysi jsme měli řeč o tom, že ptačí zob(keř) je jedovatý (ty černé bobule) jedí ho ptáci a nevadí jim to a ve sněhu, jak začaly opadávat, je začal jíst i Worick...a taky mu nic nebylo No a letos jsem si všimnula, že ho Worick začíná z keře otrhávat, ale až po mrazech! Do té doby si jich absolutně nevšimnul. Vypadá to, že přemrznutím se nějak ta jedovatost vytratí...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2012 17:31
- Nahlásit
Vlčáčková
Nebylo nic k snídani, tak jel Tom do pekárny, ale jsem ho předem varovala, že v čase, kdy my vstáváme, je to už blbina, neřkuli, že jsme zaspali a jel o hodinu pozděj. Jasně, zbytek vesnice na tom byl s pečivem stejně ale staří lidi nemůžou spát tak tam byli nejspíš s otvíračkou Když tam přijel Tom, byly na pultě poslední dvě vánočky, staré - zabalené od soboty ale jinak absolutně nic! Po něm přijeli ještě další tři lidi a normálně se předbíhali, kdo se dostane dřív ke dveřím v naději, že něco ukořistí (většina nejspíš na rohlíky..naivky ) Přivezl tu vánočku se slovy:,,tady jsem ti urval poslední vánočku...jak jsi ji onehdá tak chtěla Jen si dávej pozor, ať si o ni nevylomíš zub!" No...byla tuhá
My nevaříme celé svátky Přiživili jsme se doma a doma (u mamky a u tchánů) a pár dní mezi, se tak jen něco pojídá, i když včera jsem nějak nejedla skoro nic, jelikož jak jsem nachcípaná, tak jsem ztratila chuť a tím pádem je mi úplně jedno, co jím a že nic nejím, prostě nehoní mně chutě, jelikož ji nemám (to je dobrý tip pro lidi, co by chtěli zhubnout - stačil by třeba nějaký sprej do pusy, co ochromuje chuťové buňky...)
Tak jsme si jen udělali ,,mikrovlnkové brambory" a já k tomu zbytek rybích prstů, co jsem vykutala v mražáku a Tom si ugriloval kousek nějaké klobásy
Střílet před půl hoďkou taky začali, Berry seděl v pozoru pod stolem a koulel očima, Worka nehne brvou
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2012 20:39
- Nahlásit
Alfréd už dostal gelík a absolutně zatuhnul. Předtím byl zalezlý v posteli a strašně se klepal, okolo pobíhal Erwin a otravoval.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2012 22:51
- Nahlásit
Já už jsem druhý den v Praze, Medvídě je doma s rodiči a prarodiči.
Už se dneska stihnul mámě odpolko zdejchnout. Vraceli se z prochajdy a táta byl ve vrátkách a něco řval na mámu (táta je obecně dost prudící tip...), tak se Medvěd otočil, že ho poslouhat nebudue a zdrhnul.... Máma mrtvá strachy, protože všude po vsi plno omladiny s psama a tak, tak se ho jala nahánět, ale nakonec byl samozřejmě doma dřív než máma a nedočkavě čekal, až ho pustí domů...
Ad rachejtle...Děda už minulý týden vyhrožoval, že jestli bude v kondici a neusne, že Medvěda večer zavře do sklepa, aby nebyl ve stresu - evidentní velká mediální masáž - asi to bylo ve zprávách na nově jako doporučený postup (P.S. Medvěd sklep bere jako trest a pobyt tam naprosto nesnáší - dle mého soudě se bojí kotle, jak to v něm praská...). Medvěd rachejtle dosud bez problémů. Hned když jsme si ho přivezli dom, tak byl večer mega ohňostroj, koukali jsme na něj z okna a místo aby se bál a kňoural, tak seděl na zadku a zíral :-D a už mu to zůstlalo...Někdy si říkám, jestli není hluchý, ale na rozdíl od "Pocem" na povel "Masíčko" reaguje, takže asi ne .
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2012 23:37
- Nahlásit
Byli jsme na objížďkách mamek - naše sama je, tchán hraje někde na mecheche. Teď jsme se vrátili a Berrynek nevypadal nijak šokovaně...ale pochopitelně rádi šli s náma dom. Tchánů Argo je uklizený v tom sklepě ale on se tam schovává rád, sám, dobrovolně - má tam svoje křeslo
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2013 02:02 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Vítám Vás do roku 2013.
Přišla jsem z focení a koukám, Astra leží oči zavřený, ani se nehne! No už jsem myslela, že je mrtvá, když ani neslyšela vrzání dveří a nebyla auf z ohňostrojů. Nakonec se vzbudila, až když jsem jí pohladila. To se mi ulevilo.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2013 08:23
- Nahlásit
Vlčáčková
hezká fotka Tak máš na příští rok na PFku
Takže všem tady: všechno nej, nej, do nového roku...ať je celý jen lepší
Astra leží oči zavřený, ani se nehne! No už jsem myslela, že je mrtvá.. - já tak teď na Berunku Woriček poskakje kolem baráku a vyštěkává. Obejdu okna - Berry nikde, v boudě ho nevidím, ale to leckdy, když se schová až dozadu...Když jsem pouštěla ven kocoura, pro jistotu jsem na Berryho zavolala....rozespalý se vykutal ven (já na něj volala, že ještě nemusí ...nepomohlo, už leží u dveří) Večer na ohňostroj byla zima jak v Rusku. Asi -3st, ale dělala to hlavně ta hnusná vichřice, co byla a je ještě pořád Woriček lítal štěkal a dělal, že rachejtle pochytá či vyžene, Berry stál s náma, klepal se rozrušením, ale do boudy se schovat nechtěl, tak jsem u něj dřepěla a ukazovala mu, kde lítají větší světýlka bydlíme na rozhraní dvou vesnic, takže to máme z obou stran U nás relativně klid - jsme odevšad dost daleko, jen soused naproti něco velkého taky koupil, takovou tu pikslu, co postupně vystřeluje různé typy světlic - měl to moc pěkné. Nehrozilo, že to poletí směrem k nám, jelikož to vichr spolehlivě vál k vesnici.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2013 09:03 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
U nás celodenní pobouchávání začalo nabírat na síle kolem půl dvanácté. To už Alfréd zalezl ke mně do postele. dopotácel se zcela mátožný, ty zadní nohy téměř neovládal.
S přicházející půlnocí to vypuklo, rány ze všech stran, zvláště ty do vnitrobloku rezonovaly, až se třásla okna. Ležela jsem stočená kolem Alfína a na zavázané hlavě mu přidržovala ještě deku. Reagoval na některé rány hodně blízko, ale útlum byl tak silný, že nevstával a neklepal se. Kolem půl jedné to konečně začalo slábnout, ale ještě kolem druhé se ozývaly rány. Asi v tu dobu Alfíno slezl z postele a odpotácel se do kuchyně napít. Ale nějak neúspěšně, Jestli ta zavázaná hlava, nevím. Vrátil, svalil se vedle Jirkovy postele a vytuhnul. Chodili jsme ho pozorovat, jestli vůbec dejchá.
Ráno před sedmou jsme byli venku. Alfuna vstal, měl zájem se přidat, ale ze schodů jsem ho přidržovala. Venku zkusil zvednout nohu, ale jak při kocovině, zůstal raději všemi čtyřmi na zemi. Obešli jsme na jeho přání blok a šli domů.
Vypadalo, že o snídani nebude mít zájem, ale pak se zvedl a šel olízat Erwínovu misku (ten měl kukuřičné lupínky a jogurt). Tak jsem mu do misky ten jogurt otočila taky. Vypadalo, že mu přišel vhod No, bude dospávat celý den a já ho asi půjdu následovat, moc jsem toho nenaspala a zítra už normální ranní vstávání.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2013 10:45
- Nahlásit
U nás (jako každý rok, od doby co tu bydlíme) začalo šílenství až se setměním... kolem páté už byly rány slyšet okolo... (to je v tomto případě nevýhoda malé vesnice, všude je to blízko), tak jsme vzali Kessku dovnitř... byla taková nervózní, ale neklepala se... nicméně s námi v kuchyni zvládla i větší rány bez nějaké újmy... horší to bylo s Mikšem, který tohle ještě nezažil... oči měl jak tenisáky a klepal se strachy... taky strávil večer s námi, na mém klíně... párkrát jsme se šli vyvenčit a nakonec v pohodě... ven jsme Kess vypustili kolem půl druhé, stočila se v boudě - asi do čtyř ještě sem-tam nějaká rachejtle slyšet byla... Mikša vlezl do boudy, co má na svém "stromě", až úplně dozadu, ale v kotelně už nic moc slyšet nebylo... Jsem ráda, že je to šílenství za námi... Ráno jsem byla servírovat snídani a vypadali oba rozespale... i teď chodím nakukovat a oba podřimují...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2013 10:47
- Nahlásit
Vlčáčková - parádní fotky!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2013 11:11 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Ráno jsme šli zase o něco pozděj na obhlídku a potkávali jsme lidi, co jindy člověk nepotká - prostě úplně změněný režim Ti, co různě přes rok vyspávají po akcích podobného typu kocovinu - ti chodili po venku se psy, rodičové objížděli auty a na kolech a nejspíš sbírali nezvedené puberťáky Převážná většina pejsků, nebyla venku (asi ještě někde pozavíraní) Akorát, když jsme prošli bránou domů, udělám tři kroky (kluci už hledali gumové prase na ,,hřišti" ) mačkám ovládačku, aby se brána zavřela a kolem mne šílenou rychlostí k nám vletí...Dášena Kluci s ní začali zprvu lítat a následně stál Worka u Berrynka a vrčel mu do boku Dáša si rejdila zahradou a čichala, Berry se občas Workovi ,,utrh" a obíhal za ní čichat přechcánky Tak jsem šla posnídat a čekala, až to Dášu přestane bavit. Po snídani jsem nakoukla a zrovna mířila k bráně, než jsem vzala do ruky ovladačku už stála, že chce jít ven. Tak jsem jí otevřela a bylo Šla jsem teda klukům dát konečně snídani a vyšoupnula Gucci, ať se taky vyvenčí teď už všichni spokojeně polehávají, kluci před garáží - aby měli přehled, kočky u bazénu - v teplíčku
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2013 15:46
- Nahlásit
Dneska se snažím udat štěndo. Zájemci jsou z Ostravy. Nejdřív odvoz mají, pak nemají, pak jestli bych ho nedovezla já, a teď naposledy, že už sehnali. Tak doufám, že dojedou.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2013 19:59
- Nahlásit
Tak Medvěd slavil silvestra u dědy v obýváku, tradiční půlnoční ovar mu prý velmi chutnal....
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2013 06:34
- Nahlásit
Vlčáčková
Tak doufám, že dojedou.
Dojeli?
|