Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 549 . 550 . 551 . 552 . 553 . 554 . 555 . 556 . 557 . 558 . 559 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2012 19:58
- Nahlásit

Vlčáčková
Díkas....tak to je výborné tak já žiju v tom, že ČR je nakazyprostá a mezitím to tady zelení mužíci (a to rozhodně nemyslím Marťany...i když...kurňa, teď mně napadá...dle chování by to oni mohli Marťani klidně být ) to tady rozplehní po republice A já si v klidu krmím kočky i psy syrovým vepřovým Budu si už radši dávat majzla! Stačí přemražené, že jo? Jinak...divočáka jsme tu živě nikdy nepotkali....ti naši ,,marťani" to stíhají likvidovat
U nás k večeru začalo přimrzat, takže jsem se na vesnické tour několikrát málem přizabila
Sledujete někdo biatlon? Teda naše Soukalová v Pokljuce skvělá A jak to hodnotila naše mamka:,,teda tak šikovná a ještě k tomu tak pěkná....!" (myslím, že mnoho chlapů, se od teď stává fanouškem biatlonu )

worick
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2012 20:04
- Nahlásit

Kessie
Mikša taky přišel z toulek s úplně ucouraným bříškem... fakt měl v chlupech zalepenou hlínu... zrovna on, takový čistomil... - to samé Leon: ten ráno přišel na zádech mokrý pruh (jak někde podlézal plot ) a bláto...to nevím, kde tam vzal On taky umí výborně přelézt někde vedle oráčinu, zamňoukat u okna, já mu otevřu, on s těma hroudama bláta na packách vleze doprostřed haly a začne si je mrskáním oklepávat Minule jsem bláto seškrabovala ze zdi, sedačky, dveří.... Kapky na zdi ale zůstaly

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2012 20:19
- Nahlásit

worick
Taky jsem nepotkala divočáka, ale když jsme s kamarádem-marťanem seděli při vycházce se psama u jednoho pole, tvrdil, že do takových max. 40 metrů od nás určitě nějaké to stádečko je.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2012 23:47
- Nahlásit

Tak se mi povidlo udělat PFky. Otevřela jsem staré téma a lípla to tam. Když máme ten konec světa, je to tedy černočerný. Jsem ráda, že to zase neřeším 31. 12. v poledne jako kdysi.

worick
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2012 01:10
- Nahlásit

Vlčáčková
Tak se mi povidlo udělat PFky..Jsem ráda, že to zase neřeším 31. 12. v poledne jako kdysi.. - to já jsem na tohle moc líná, to neřeším vůbec
Taky jsem nepotkala divočáka, ale když jsme s kamarádem-marťanem seděli při vycházce se psama u jednoho pole, tvrdil, že do takových max. 40 metrů od nás určitě nějaké to stádečko je. - no...ono je možné, že tam někde taky jsou jenže to já při své hluchotě nejsem schopná zjistit a Worka reaguje stejně(stejně blbě ) ať se tam šustne zvíře jakékoliv...
Dneska jsem se na prochajdě potkala s kámoškou, co má psí e-shop a říkala, že lidi se zbláznili a úplně šílí, po oblečcích pro psy...takže v tom někteří (v teorii, že berňákovi může být zima ) prý nejste sami, jelikož tam někdo kupoval i kožešinovou bundu pro špice

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2012 01:15
- Nahlásit

worick
někdo kupoval i kožešinovou bundu pro špice
A pro ledního medvěda ne?
při své hluchotě nejsem schopná zjistit
Vtip je v tom, že ani ten, kdo dobře slyší, nezjistí nic. Jsou úplně potichu a taky dokáží úplně potichu zabít psa. Tvrdil marťan. Prý pes ani nevypískne, prostě Ti odejde a už nepřijde. A když ho jdeš hledat, divočáci se potichu vypaří a Ty prostě jen najdeš svýho zmasakrovanýho psa, aniž bys cokoliv dalšího viděla a slyšela.
jsem na tohle moc líná, to neřeším vůbec
Nikomu nepíšu mnoho let, tak aspoň tohle, no.

worick
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2012 01:26
- Nahlásit

Vlčáčková
fuj...no to jsou horory Jsem ráda, že mám Worku na flexině a tím pádem pořád pod dozorem...Berry by tam nešel vůbec
Když teď nad tím uvažuju....někdy se z nepochopitelného důvodu psi stáhnou a šlapou schovaní za mnou, aniž bych já věděla, proč to tak je Je to ,,jednou za 10let" ale párkrát se mi to už stalo..Že by...??

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2012 01:30
- Nahlásit

worick
Že by...??
Těžko říct. Taky to může být silným protivětrem a používají Tě jako větrolam.

Tak jsem si teď otrávila noc. Viděla jsem fotky psů z jednoho nechvalně známého "útulku". Hnus, v jakém stavu ti psi jsou!

Jdu spát, dobrou.

Kessie
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2012 05:58
- Nahlásit

Vlčáčková - děkuji za informaci... my se tedy taky s divočáky moc nepotkáváme, ale kdo ví, kdy tomu náhoda bude chtít... a který ten útulek je nechvalně známý? Pro informaci?
worick - Kapky na zdi ale zůstaly - no, Mikšovi samotnýmu se do čištění taky moc nechtělo... lehl na záda a nechal se očistit... výjimečně... obvykle na sebe nenechá při očistě šahat...

worick
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2012 07:52
- Nahlásit

Kessie
třeba Gucci to nedělá vůbec, ale Leon hrozně rád olizuje (hlavně Tomovi) všechny prsty na ruce a to velmi dlouho a velmi důkladně Minule už mu Tom říkal:,,šmarjá, už jedeš druhé kolo ty jsi zapoměl, že jsi mi to před chvílí tady dělal, že jo?? Já už mám sdrhnutou kůži!" Mne využívá spíš jako kartáček (mám ty ruce stejně ,,jemné" jako on jazyk ) takže lízne a:,,ty mi umyj krk"(bradu, tváře, uši...) On lízne-já šmolím, on lízne-já šmolím....To dělá v obyvču na sedačce. Guccinka se ráda přijde nechat pohladit k počítači a nebo někdy taky na sedačku a chodí mne tam o půlnoci budit: když Tom poklidí kluky a řekne, že už se jde spát, tak vyskočí na sedačku, přeleze přeze mně a mňoukne mi do ksichtu...vždycky se příšerně leknu Ne, že by tak chtěla jít do pracovny chrnět, ale ví, že u toho dostane do misek jídlo

Evey
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2012 09:56
- Nahlásit

worick
takže v tom někteří (v teorii, že berňákovi může být zima ) prý nejste sami, jelikož tam někdo kupoval i kožešinovou bundu pro špice Já si myslím, že zima může být jakémukoliv psovi, bez ohledu na plemennou příslušnost. Stejně tak, jako může být za určitých okolností zima třeba i Eskymákovi.... Jasně, navlékání do různých módních oblečků a v situacích, kdy to není třeba, je fakt zbytečné...

Tá ta
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2012 10:33
- Nahlásit

Na poslední včerejší cvičák jsme si měli přinést každý trochu cukroví a pak chvilku posedět.
Bohužel jedna paní to sabotovala a nadělala hromadu řízečků s okurkou a chlebem.
O cukroví rázem nebyl zájem.(do doby než došly řízky)

Evey
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2012 10:43 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

Tá ta
jedna paní to sabotovala a nadělala hromadu řízečků s okurkou a chlebem Chápu, taky bych raděj udělala řízky než cukroví.

worick
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2012 13:00
- Nahlásit

Tá ta
Evey
jedna paní to sabotovala a nadělala hromadu řízečků s okurkou a chlebem Chápu, taky bych raděj udělala řízky než cukroví. - já teda nejsem žádný machr ani přes ty řízky (jelikož je jím jen já a to jen málokdy - u tchýně) ale cukroví...tak to bych vážně neriskovala

Drakopes
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2012 15:40
- Nahlásit

Ráno už byla ve sborovně krabice cukroví od jedné kolegyně ... jsem zvědavá, jestli se teď začnou předvádět i ty ostatní

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2012 16:48
- Nahlásit

Kessie
To Ti teď nemůžu napsat veřejně. Když tak mi pošli na můj mail svůj a já Ti odepíšu.

worick
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 12:54
- Nahlásit

Předpokládám, že baby chodí do práce a ve zbytku času honem uklízí a pečou a nestíhají....stejně jako já A chlapi?? Tom si hraje tenis....a Strejda, Tá ta, Míša.... vy by jste teď tady mohli v klidu rozjet nějakou debatu či alespoň hodit postřehy z domácího vánočního šílenství (já si pak v noci počtu )

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 14:53
- Nahlásit

worick
a ve zbytku času honem uklízí a pečou a nestíhají
Já ne. Já jenom chodím do práce a ve zbytku času účtuju doma. Peče mi Eninčina maminka a sousedka. A neuklízím, ještě to! Každopádně teda ale taky nestíhám. Fakt nevím, jak to dělám!

Strejda
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 19:23
- Nahlásit

worick
A chlapi?? Tom si hraje tenis....a Strejda, Tá ta, Míša.... vy by jste teď tady mohli v klidu rozjet nějakou debatu či alespoň hodit postřehy z domácího vánočního šílenství
No, čéče, ode mne nic nečekej. Zákazníci pro nás mají nějaké peníze, ale chtějí za ně práci. Tak holt musím pracovat.

Evey
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2012 05:35
- Nahlásit

U nás se zase dělají inventury. Brr, to je otrava. Proč máme tak velké sklady?

Strejda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2012 06:00
- Nahlásit

Evey
Proč máme tak velké sklady?
Protože jste velká, významná a stabilní firma.

Evey
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2012 06:10
- Nahlásit

Strejda
Děkuji, pěkná odpověď.
Ale proč to mám počítat právě já?

Strejda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2012 07:30
- Nahlásit

Evey
Ale proč to mám počítat právě já?
Protože Ti firma dala důvěru. Jsi klíčová osoba. Jsi nepostradatelná. Na koho už by se měli spolehnout, když ne na Tebe? Víš o někom, kdo by to udělal líp?

Evey
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2012 10:40
- Nahlásit

Strejda
Protože Ti firma dala důvěru. Jsi klíčová osoba. Jsi nepostradatelná. Na koho už by se měli spolehnout, když ne na Tebe? Děkuji, děkuji, děkuji. Tolik chvály v jednom dni.
Víš o někom, kdo by to udělal líp? No jasně, že ne....
I když uvidíme dle výsledku. Byť se to nesmí, tak jsem něco zběžně kontrolovala dle stavu v PC a moc nám to tedy nesedělo.

Evey
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2012 12:51
- Nahlásit

Nevíte někdo, jak a v čem bych mohla vytvořit pěkný dárkový certifikát? Nejsem zběhlá v grafických programech, tak něco jednoduššího. Word toho moc nenabízí.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2012 15:00
- Nahlásit

Evey
jedině gimp - je volně šířitelné a hodně intuitivní

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2012 16:16
- Nahlásit

Evey
Co Picasa od Googlu? Jednoduché, ale taky to zase až tak extra nic neumí. Ale udělala jsem v tom například tenhle plakátek (ten poslední obrázek).

worick
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2012 08:03
- Nahlásit

Strejda
No, čéče, ode mne nic nečekej. Zákazníci pro nás mají nějaké peníze, ale chtějí za ně práci. Tak holt musím pracovat - no, tak to jsi na tom ještě dobře... Ode mně se chce práce, aniž bych mohla očekávat nějaký peníz

Včera jsem vstávala v 6h a byly to fofry, abych to všechno s klukama stihnula (a nešidila je) jen jim bylo divné, že je ještě hodně šero Vyjeli jsme o půl deváté s tím, že byla zastávka v Hodoníně. Do Brna jsme nejdřív sjeli za bráchou do Futurumu, protože tam jsou sportovní obchody, kde chtěl mamce něco koupit....nechtěla za ty prachy pochopitelně nic (jsem ho varovala) Tak byl zklamaný To samé pak v Olympii. Nakonec jsem ji (už bez bráchy) ukecala na softshelové kalhoty v Albertu jenže jí neseděly Domů jsme dorazili v 21.30 a byli už hodně otrávení (i když ne taková hrůza jako vloni, jelikož já jsem ani nic nesháněla ) Kočky byly celý den zavřené doma - tchány jsme nechtěli v tomto čase otravovat ještě s hlídáním. Naštěstí se žádná katastrofa nekonala (nebo jsme ještě nic neobjevili ) ani bobek se nekonal Klukům to snad vynahradím dneska

Tá ta
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2012 08:15
- Nahlásit

Včera jsme Barunce koupili dárek.
http://www.tchibo.cz/Inteligencni-hra-pro-psy-p400 023030.html

Drakopes
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2012 12:24
- Nahlásit

Tá ta
Na to jsem už koukala, loni, předloni a připadalo mi to na naše hafany malé

<< 1 ... 549 . 550 . 551 . 552 . 553 . 554 . 555 . 556 . 557 . 558 . 559 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání