| Autor |
Zpráva |
Kessie
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 18:52
- Nahlásit
Všem přejeme krásné a pohodové Vánoce a hlavně zdravíčko v novém roce, abychom se tu stále scházeli více či méně pravidelně v této báječné sestavě a nikdo aby nás z jakéhokoliv důvodu neopustil...
Mějte pěkný a pohádkový Štědrý Večer
přejeme celá rodinka dvounohých i čtyřnohých...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 20:06
- Nahlásit
přání klidných Vánoc samozřejmě i od naší smečky
Kessie
pajdá pořád. Teda venku lítá jak čamrda. Doma pajdá, když si sedne, nadlehčuje si ji. Sedí na křesle, podá mi tu packu, já mu ji namasíruju, kloubek po kloubku, on přešlápne a podá mi druhou. Provedu masírování, přešlápne a podá tu první ....
Jí normálně, už tolik nesmrdí, ale vyprazdňování furt nic moc ...
Asi se zítra stavíme na veterině.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 20:39
- Nahlásit
Drakopes - pro jistotu určitě!
Worick - Radiii, už nepracuj! Určitě už to doma máte krásné a Vánoce jsou přeci o klidu a rozjímání... Odpočiň si a kukni na nějakou hezkou pohádku...
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 23:25
- Nahlásit
Také od nás všech klidné a nerušené svátky vánoční !!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2012 00:22
- Nahlásit
Tak nevím. Tady se celé odpoledně úspěšně vytvářela ledová krusta. Psiska jdou sněhem a tlapky se jim za příšerného praskání propadají. Ale když píšu "příšerného", tak opravdu myslím příšerného. Jedna psí tlapka vydá tak silný zvuk, jako kdyby se propadl člověk. Vypustila jsem 4 psy, 1 tam nešel a zbytek, čili 3 psi, vyráběli rachot, div mi bubínky nepraskly.
Nechci to vidět zítra!
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2012 00:54
- Nahlásit
Za mě i Barneyho Vám všem přeji krásné Vánoce, bohatého Ježíška. Do Nového roku plno úspěchů pracovních i osobních a hlavně to zdraví, jak Vám, tak i našim pesánkům!
Já už si dávám konečně zítra padla. Dárky zabalené, krom jednoho (došla nám izolepa), vánoční výzdoba je nachystaná, školní povinnosti splněné a hlavní úklid taky. Zítra max. jen vysaju a vytřu podlahy a kašlu na to už. Místo ztráty času úklidem vyrazím s Bárníkem ven na pořádnou vánoční procházku.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2012 07:07
- Nahlásit
Krásné Vánoce všem!
Jen doufám, že už dnes nebude celý den pršet, včera jsme přišli několikrát domů na totálku....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2012 08:10
- Nahlásit
Kessie
Radiii, už nepracuj! Určitě už to doma máte krásné a Vánoce jsou přeci o klidu a rozjímání... Odpočiň si a kukni na nějakou hezkou pohádku... - včera jsem to ukončila ve 21.30 s tím, že mi Tom všechno vyluxoval My budem balit dárky až teďka dopoledne.....ale popravdě, asi bych nevydržela jen tak sedět u nás ten shon už tak nějak k Vánocům patří Ráda bych stihnula taky s klukama někam na prochajdu jako ty, Marťi(po obědě) ale nevim, nevim, tady je taky od odpoledne všechno pod ledem...vypadalo to až skoro hororově, všechno, včetně baráku, oken...bylo obalené v ledu Teda, ještě i vypadá, ale za světla je to přeci jen lepší nevím kolik je stupňů, protože zamrzlo venkovní čidlo ale led vidím. A koukám, že kluci se po tom bojí jít Pod Woričkem to ani moc nepraská
Peťi - ty jsi napsala ,,na nejoblíbenější pohádku"...ale neprozradila jsi, která to je? Já včera u uklízení měla telku všude zapnutou ale popravdě nic tam nešlo Jo, serii s Tomášem Holým jsem měla ráda do doby, než jsem pochopila, že je to ,,reklama" na myslivce..
Áji - co prcek, už se zlepšil??
Noemi
Jen doufám, že už dnes nebude celý den pršet, včera jsme přišli několikrát domů na totálku.... - to je nepříjemné já zase doufám, že se nedolámeme
Tá ta
taky přejem klid a pohodu, zdravíme celou krásnou rodinku a hezky si to užijte
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2012 12:58
- Nahlásit
worick
tady je taky od odpoledne všechno pod ledem U nás to tak bylo včera večer kolem 20:00. Potřebovala jsem ještě do Kauflandu, vyjdu před barák a málem jsem se tam natáhla. Dneska je to o něco lepší, protože trochu potálo. A Barney, ten si v tom praskání v noci očividně liboval.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2012 13:52
- Nahlásit
worick - mezi moje nejmilejší pohádky patří Král sokolů, Dračí prsten - ale ta je cizí, není česká, je trochu zdlouhavá, ale příběh pěkný, zbožňuju Krakonoš a lyžníci... a takové ty staré, klasické... Sůl nad zlato, atd...
Drakopes - jak jste dopadli na veterině? Doufám, že všechno v pořádku...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2012 15:14 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Tak já včera celý den drhnu barák...a jak byla večer ta fujavice namrzajícího deště a kočky vůbec nechtěly vystrčit nos...tak se poprvé! asi Gucci, počůrala ve výlevce (tulíšek někdy byl a kaluž ještě nikdy) a nechápu, kde se to do ní vlezlo, to bylo snad půl litru A ještě, ráno jim tedy otevřu pracovnu, jindy tam třeba Gucci i zůstane zalezlá, teďka odsud vyběhli oba dva - já myslela, že se jim chce, ta jsem jim různě otevírala ven a nakonec nevyšel ani jeden No a hlavně - vůbec jsem to necítila! Až se za půl hoďky chystám, že jdu za klukama a šla jsem pro něco do výlevky...a šlápnu do toho načůraného -bosýma nohama Ještě přemýšlím, kde se tam vzalo tolik vody, když jsem včera uklízela, čučím na to z 10cm a až pak mi došlo, že je to nažloutlé...a docvaklo mi...a záhada - dokud jsem to nezačala stírat vším možným - první jsem to odsála papírovýma utěrkama, pak vytřela Jarem, pak prostředkem na WC a smrdělo to čím dál tím víc. Od té doby jsem to i s pracovnou vytřela asi 8x vším možným a kočičí chcánky jsou nám cítit po půl baráku Takže jsem ještě jednou voňavým prostředkem setřela celé přízemí a zapálila vonné lampy a snad se nám to podaří nějak eliminovat Tak šťastné a veselé Jo a k té ledovce. Brácha jel včera večer přes tři vesnice k holce a vrátil se dneska po poledni. Mamka mi teď hlásila:,,a to nevíš, jak Libča včera jel!? No, on ti poreferuje... " Takže předpokládám, že skončil někde ve škarpě Dnes to trošku povolovalo a už je to zmrzlé zase. S dárkama to neriskuju a jdu potokem pěšky a netuším, jak se dostanem s našima na hřbitov Hodím sem fotky z rána: cesta zahradou a u zahradího domku
cesta(silnice) před barákem, respective kousek dál, u koupáku
klukům to nijak zvlášť nevadilo, Berry z toho měl srandu. Tohle je kolem potoka
S hračkama si ráno hraje jen Woriček, Berča leží opodál a hlodá si velkou kost
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2012 16:19
- Nahlásit
PĚKNÉ VÁNOCE DLE VAŠICH PŘEDSTAV
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2012 20:41
- Nahlásit
máme rozdárkováno a na etapy vyvenčeno. To kvůli Alfínovi. Nesla jsem kamarádce (je sama) štědrovečerní večeři a i když to není dalko, nechtěla jsem riskovat Alfrédovo vyšílování z rachejtlí. TAkže s Alfínem jsem šla až teď a všuce zcela mrtvo ...
Na veterině jsme byli před polednem: Vypadá na to na zánět, má tak různě citlivé klouby, kupodivu na tu nadlehčovanou nohu reagoval nejmíň. Dostal injekci, nějaké protizánětlivé léky a tak 3 týdny klidu. Teď nám tu předvedl svou představu klidu, kdy lítal, skákal, provokoval, užíval si dárků
A ještě pan doktor rozebíral možnost minerální nerovnováhy. Že když krmíme barffem, měli bychom dělat každý měsíc krevní rozbor na minerály. Hmmm, pan doktor je zastánce granulové výživy, ničemu jinému nefandí. Uvidíme.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2012 01:03
- Nahlásit
Tak jak, nikdo žádná kost?!
Drakopes
máme rozdárkováno - no jo, vy jste šikulky
U nás se nestíhá nic a dárky jsou odsunuty a na zítřek - jako vždy Kluci s náma sice byli chvíli pod stromkem(když jsme se vrátili od svých rodičů, tak nás čekali všichni čtyři přede dveřma)Woriček ňurkal kolem stromečka, zkoušel pomalu brát do huby věci na stromku(třeba malinkého plyšového Santu )ale mezi dárky nehrabal
A ještě pan doktor rozebíral možnost minerální nerovnováhy. Že když krmíme barffem, měli bychom dělat každý měsíc krevní rozbor na minerály. Hmmm, pan doktor je zastánce granulové výživy, ničemu jinému nefandí. Uvidíme. - Nechtěla bych vidět tu ,,naši rovnováhu"
Vypadá na to na zánět - hmm, co se dá dělat....chůďa malé Ale popravdě neznám velkého pejska, co by tím v růstu neprošel....
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2012 08:56 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
Drakopes - je fakt, že nám doktor říkal u malé Kessky to samé... ať ji do roku krmíme superprémiovými granulemi, ale nepodsouval žádnou značku, protože pak se zajistí ten rovnovážný přísun a potom ať si děláme co chceme...
No a když jsme měli problémy s tím pajdáním, tak jsme přidávali do jídla ten Aptus Apto flex, cos nám tehdy poradila a musím říct, že fakt zabral... dávala jsem ho tehdy snad půl roku... ne tolik, jak uváděl návod a fakt to pomohlo...
Tak držím pěstičky...
..........................
U nás rozdávání dárků proběhlo včera kolem sedmé... Kesska si hračku odnesla do boudy, kdyby náhodou Mikšu napadlo si s ní hrát... Mikša dostal cosi cinkacího, tak se cinkání ozývalo z kotelny ještě v jedenáct, když jsem šla zamykat...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2012 10:09
- Nahlásit
Kessie
my jsme zatím neobjevili hračku, co by Gucci bavila, u Leona se ani nesnažíme, ten si nehraje s ničím...netuším proč Někdy jen ,,jako" venku něco chytá, třeba lístečky ve větru. Teďka jsme taky stáli bezradně ve zverimexu a nakonec jsme koupili jen nějakou kočičí mlsku, kterou stejně nebude nejspíš jíst ani jeden
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2012 10:11
- Nahlásit
Vlastně, zapoměla jsem - nejoblíbenější Gucci hračka je pin-pongový míček
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2012 10:52
- Nahlásit
my jsme zatím neobjevili hračku
Naše holky taky hračky nepotřebují. Hlavně když je dost lidí a žrádla. Jen Sally něco potřebuje když má falešku.
Ovšem já jsem musel být děsně hodnej, protože jsem dostal všechno, o co jsem si napsal.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2012 11:10
- Nahlásit
Já jsem si o nic nepsal,protože nic nepotřebuji a ještě zlobím.
Paradoxně jsem toho dostal poměrně hodně.
Ach jo,budu se muset začít přemáhat a zlobit ještě víc!
Kessie
tak se cinkání ozývalo z kotelny ještě v jedenáct, když jsem šla zamykat...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2012 12:25
- Nahlásit
PAK ŽE KONEC SVĚTA NEBUDE!!! V Brně to už začalo!
Vstanu v 11:02 a volám Enince. A ona že oběd bude později, protože akorát zapli proud, který od rána nešel. A že prý nešel v celém Brně a když se dovolali do elektrárny na poruchy, tak jim chlap sdělil, že to opravdu není konec světa, ale vyhořela rozvodna. Po Brně prý tak trošku panika!
No a já to zase zaspala.
Před léty se mi v Ústí nad Labem podařilo zaspat chemický poplach a evakuaci, vyhlašované půlhodinovým houkáním sirén na všech továrnách. Prostě: když spím, tak spím!
Tak mě to po ránu fakt pobavilo.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2012 12:38
- Nahlásit
abych upřesnila drobnou nepřesnost, nešlo to jenom v části Brna a Brna-venkov, ale o to nejde, asi jim tam volalo dost lidí a je fakt, že se ptali, jestli je to už ten "black out" spojenej s koncem světa, hmmm, nemají to na tom dispečinku lehký, ale je fakt, že jsem se docela lekla taky, protože když se člověk spojí s více lidma v Brně a okolí a nejde to z nich nikomu, tak člověk nikdy neví, jestli se ti Mayové nesekli o pár dní
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2012 17:17
- Nahlásit
Strejda
Tá ta
no jasně, dobře oba ví, že jsem zvědavá jako opice, ale schválně se nechají pobízet... musím to z nich tahat jak z chlupaté deky ...co to vlastně dostali?? ...jeden jak druhý...
Vlčáčková
Eninka
PAK ŽE KONEC SVĚTA NEBUDE!!! V Brně to už začalo!...tak člověk nikdy neví, jestli se ti Mayové nesekli o pár dní -
No a já to zase zaspala.
Prostě: když spím, tak spím! - moje řeč, mám to stejně....když usnu, spím jak zabitá
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2012 19:01
- Nahlásit
worick
co to vlastně dostali??
Měkkouše !!!
Preferuji ale obálky.Naštěstí i ty nějaké byly.
Mám totiž úchylku.
Hrozně rád se vnich koupu.
Barunka už chápe hru na schovávanou s piškoty ve hře za okýnky.Zatím ji jde líp ta varianta,kdy si okýnko přitáhne k sobě a tím pádem otevře packou,než odstrčí čumáčkem od sebe.
Ale to ještě dopilujem.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2012 20:33
- Nahlásit
dneska jsem si užila naprosto nečekané božíhodovské podrbání Bárníka od LuckaM, kterou jsme uplně náhodou potkali při návštěvě mýho taťky Barník je už kus chlapa a je náááádhernej
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2012 08:13
- Nahlásit
Tá ta
Měkkouše !!! - co je ,,měkkouš"? Hele, není to nošení dříví do lesa..za pár let budeš mít vlastního
Janiii
božíhodovské podrbání Bárníka od LuckaM, kterou jsme uplně náhodou potkali při návštěvě mýho taťky - jéé, tak to je ale supernáhoda, že jste se takhle potkali To nám se nestane....ani náhodou respective tak velká hyper super....náhoda asi neexistuje
Včera jsme byli na koledě u sestřenky a vedle u bratránka - oni si postavili baráky vedle sebe a u bratránka jsme ještě nebyli ani na kolaudaci tak jsme to udělali 2v1 Šli jsme na 18h a vrátili se 23.30 A to jsem Toma, který zarputile seděl na sedačce, že už se z domu nehne a bude si konečně užívat našich Vánoc ....hodinu ukecávala ať jede, že to bude jen na chvilku
Před chvilkou vstanu, sejdu dole, kolem baráku mokré stopy od Leonka, tak jsem pustila Gůču s pracovny a koukala do všech oken, kde je Leon a taky kluky jsem nikde neviděla....myslela jsem, že jsou v boudě. Ptám se zatím gucci u vchodových dveří, jestli nechce před barák na stůl na granule - že jí otevřu a něco bouchne. Ohlédnu se přes halu do zadu k jezeru a u dveří tam stojí, přes sklo koukají: švagrův zlaťák Argo a k němu se lísající Leon Argo jak mě uviděl, tak vypálil kolem baráku do předu, já mezitím zadem pustila Leona (aby se Argo necpal) a šla jsem hledat kluky. Berry sedí u garáže a Worka tam byl asi taky, jelikož se vzápětí objevil s Argem u vchodu. Teď volala švagrová, že někdo v noci (nevím kdy ) vystřelil světlice a když koukla z okna, co Argo, tak už viděla jen branku dokořád - nějak se v panice prorval ven. Takže tu byl celou noc....to teda nevím, kde všichni spali snad ho pustili alespoň do boudy
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2012 09:28
- Nahlásit
worick
co to vlastně dostali??
Tohle a k tomu všechno příslušenství. A pak nějaké měkké dárky. Už loni jsi s tím měla nějaký problém. Není to, co si myslíš. Měkký dárek jsou hadry.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2012 10:01
- Nahlásit
Strejda - já ten výraz taky neznám ve smyslu k oblečení... teda, Strejdo, a k čemu je Ti pistole???
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2012 10:08
- Nahlásit
worick
Zkazila jsi mi vánoce.
Bože ,to to bude za pár let ještě horší????
To už mi zbyde jenom práce.
Asi budu muset poprosit Strejdau
jestli bych mu mohl k jeho dárku dělat terč.
Źivý terč určitě v příslušenství nemá.
A to jsem Toma, který zarputile seděl na sedačce
Co se mu nechce,může sedět zase dál na návštěvě.
Hele a vůbec,co jsi dostala ty???
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2012 11:10
- Nahlásit
Kessie
k čemu je Ti pistole?
Myslel jsem, že budu střílet do terče a myslet u toho na své zákazníky. Ale hned se vetřela moje česká snacha, že bude střílet se mnou. Tak to asi bude taková rodinná zábava.
Tá ta
Asi budu muset poprosit Strejdu
jestli bych mu mohl k jeho dárku dělat terč.
To nepůjde. Ani mouše bych neublížil.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2012 11:21
- Nahlásit
My na sebe s Janičkou máme štěstí. Předminulé léto jsme se pro změnu potkaly na Sázavafestu - miliony lidí a my tam na sebe narazíme
|