| Autor |
Zpráva |
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 16:05
- Nahlásit
Drakopes
naše hafany malé
To asi jo.
Barunka nemá těch vašich 60 kg,ale cca asi něco přes 40kg.
Schválně ti změřím průměry těch šoupacích víček.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 17:50
- Nahlásit
Tá ta
Jakmile by tam bylo něco k jídlu, tak to Erwin vyřeší razdva
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 21:05
- Nahlásit
Kdyby někdo chtěla štěně: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=47828204887 6539&set=a.177739212264159.37093.177717502266330&t ype=1&theater
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 23:12
- Nahlásit
Drakopes
Erwin vyřeší razdva
Chápu.Nemá čas čekat na jídlo.
Jinak je to ale 6 cm.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2012 05:58
- Nahlásit
Tá ta
Včera jsme Barunce koupili dárek. Doufám, že bude nějaká video či foto dokumentace průběhu rozbalování a použití.
Drakopes,Vlčáčková Díky asi zkusím ten Gimp.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2012 06:22
- Nahlásit
Tá ta
Erwin má teď šířku packy 6,5 cm ...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2012 08:05 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Tá ta
Drakopes
logická hra pro psa - Tá ta chce mít taky Barču studovanou - jako jsou kluci Drakopsovi Zrovna jsem ve středu na ni v Tchibu taky koukala a říkala jsem si, že naši kluci by na to (na mně) čuměli ,,jak zjara" - co jako s tím a po nich chci?? Možná že vy, jako trénovaní rodičové, neřkuli učitelé umíte děckám vysvětlit věci tak, aby pochopili....já už se ani nesnažím Ještěže berňák je inteligentní pes sám o sobě, jinak by byli nepoužitelní
Dneska u nás mráz jako prase - je úplně bílo Nekoukala jsem, ale už večer bylo -8st! Včera jsem: sadila česnek letěla s klukama do lesa se zpáteční zastávkou v květinářství, dělala výzdobu haly, pekla cukroví...v 23h jsem málem padla na hubu
Odpoledne jsme byli s klukama v tom lese a potom k večeru, jsem byla zalezlá už v kuchyni a kluci mně neviděli v obyvču, tak Woriček chodil vyštěkávat k oknu nervozní ...kde jsem Slyšela jsem Toma jak mu říká:,,neboj, nezakopal jsem ji, je tady...peče" A na mně:,,kluci se bojí, že tu nejsi a chtěli by jít do kuchyně za tebou...(boha, už jen špinaví chlupáči, by mi u toho pečení chyběli když jsem už já a celá kuchyně jak svině ) Pojď se jim prosím tě, ukázat, protože jsou na nerva, kde jsi...?!" Tak jsem na ně z obyvču mávnula a byl klid
Dnes to bude pokračovat A to mám ještě s mamkou jet nazdobit na hřbitov (taťkovi a prarodičům)
Bože...já bych chtěla někdy zažít, že budu pár dní před Vánoci v klidu sedět a užívat tu atmosféru... Zatím je tu všude akorát tak neskutečný bordel
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2012 08:43
- Nahlásit
worickjá bych chtěla někdy zažít, že budu pár dní před Vánoci v klidu sedět a užívat tu atmosféru.
jojo, drzim palce, u nas je predvanocni tyden ve znameni predcasnyho porodu a vazne operace rodice na druhou stranu je ze me teta a kdyz to vyjde, tak na stedrej den aspon budem vsichni doma. Takovej stres a nervy jako tento tyden sem nemela za celej rok, ale na stedrej den bysme aspon meli byt uz vsichni doma
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2012 12:59 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit
Drakopes
Baruka 7cm.
Ale to se neotvírá celou packou a jde to lehce.
Uvidíme.Při nejhorším to bude moje.Budu li někdy hodnej.
Evey
Poprosím Míšu.Sám se na výsledek těším.
Aby to nedopadlo jako probíhací tunel.
(uklizen v zahradním domku)
worick
Mám li říct pravdu,vánoce taky nepatří k mojim nejoblíbenějším svátkům a to proto,co píšeš ty.
To velikonoce,to už je jiná....(do 12 h.)
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2012 17:16
- Nahlásit
Tá ta
Prosím Tě, kdyby to někdy Bára nechtěla, tak bych si to mohla půjčit? Vyzkoušet, jestli by to naši zvládli.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2012 18:14
- Nahlásit
Evey
Díky asi zkusím ten Gimp.
Mám ho taky, ale nějak jsem ho nepochopila. Až ho budeš umět, dáš mi školení?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2012 20:32
- Nahlásit
Vlčáčková
Gimp je fakt pohodvý, čtu si pokyny a občas mi někdo něco řekne
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2012 21:08
- Nahlásit
Drakopes
Já myslím,že to nebude problém a Barunka snad taky nebude protestovat.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2012 08:03 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Tak referuju postup akce ,,Vánoce" u nás Včera jsem ukončila pečení (sláva) a kupodivu ani nic nevyhodila Stihnula jsem to díky tomu, že jsem nebyla s Tomem v Hradišti (jak jsem si původně plánovala) zato on tam chudák lítal a scháněl vánoční hvězdy (kytky) Béžové nikde nebyly Takže po X letech nemám...to mně teda dost štve, protože to bývá stěžejní výzdoba vánočního stolu V baráku stále totální bordel, ale ten se bude řešit, až se nazdobí stromek a dozdobí obývák V bazénu nám zase upadnula hadice na odvlhčovačce a voda tekla všude kolem po dlažbě(má odtékat do kanalizace) Vždycky to (ne moc úspěšně )lepím já, tentokrát z nedostatku času - musel Tom..Hadice sice neteče, ovšem nejede asi čidlo, které to spíná při určité vlhkosti. Tudíž ji vypnul, což po pár hodinách (kdy na to zapoměl) mělo za následek, že jsou prochcané zdi, po oknech valily potoky vody a v bazénu byla ,,mlha" Paráda tak te´d to pro změnu jelo celou noc na ,,tvrdo"...asi si budem muset dát na zahradu vrtuli..nebo do sklepa dynamo Jelikož si myslím, že už budu stíhat, ráda bych dneska někam s klukama na výlet. Ale nemáme zatím nic naplánováno...uvidím...U nás pořád mrzne až praští - večer Tom hlásil -12st...hlavně, že na Štědrý den a dál...bude obleva Dokonce se mi před svátky povedlo zhubnout...už asi třetí den nestíhám jíst krom snídaně už jsem nic nejedla protože u pečení jsem olizovala a neměla jsem na jídlo ani pomyšlení...no a nestíhala jsem Kecám, vlastně jsem včera měla ještě mandarinku Čekám, kdy mi vypadají vlasy a...no, nehty mi neslezou...ty už mi prakticky slezly Včera kluci doma asistovali při výrobě svícnů neb je sucho-zamrzlo a větší bordel už tady nebude
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2012 08:13
- Nahlásit
Ráno jsme byli koupit kapra.
V noci Erwinek odložil na gauč večeři a Jirka s ním byl dvakrát venku (šel spát chudinka Jurášek v 5:15). Už včera jsem si všimla, že Erwinek pajdá na levou přední, i si sedne a nadlehčuje ji. Vzhledem k tomu, kolikrát blbě šlápnul při honičce, až se překulil, říkáme si, že to bude zase něco takového.
A samotný nákup kapra nuda. Nebýt toho, že jsem je uvázala o kus dál u stromu, Erwin vystartoval za mnou (neopouštěj mě!!!), utáhnul Alfínovi obojek, ten se z něj raději vyvlékl a sklákal kolem, štěkal a nedal se chytit, tak se nic nedělo.
Nebudu riskovat ani větev do vázy, natož stromek, dárky jsou na horních policích knihovny, peru povlečení gauče a tečka, nehoním se. Za chvíli půjdu naporcovat toho kapra (čumáky téměř na lince) a jinak nic ... užívejte sei klidu a pohody
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2012 11:21
- Nahlásit
Drakopes
V noci Erwinek odložil na gauč večeři - no těpic ....co měli?
Nebudu riskovat ani větev do vázy, natož stromek - dělám výzdobu, Gůča ji postupně likviduje vyskočí na lednici - shodí větev Brncá do ,,aranžmá" urazí a rozbije baňku
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2012 11:31
- Nahlásit
worick
měli krůtí hřbety - na něj vyšel ten zadní kus s buskupem a asi moc tučný .. snídal normálně.
Akorát jsem chtěla zajet pro poslední dva dárky - cíleně. Vím co, vím kam. Ale netroufnu si je nechat doma samotné, když byla taková bouřlivá noc a Jirka spí. A netroufnu si vzít Erwina s sebou, když teď pajdá. Snad bude zítra líp
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2012 11:38
- Nahlásit
Vánoční výzdobu taky vzdávám, budu spokojená když se mi podaří jakžtakž uklidit. Dnes jsem vstávala v 5 ráno, ale výsledek nějak nevidím.
Perníčky byť už přes 2 týdny napečené, stále nejsou ozdobené. Asi tak už zůstanou.
Bohužel jsem zjistila, že mám poslední litr mléka a nemám salám na chlebíčky, tak asi budu muset ještě do Penny a z toho mám dost hrůzu. Těch lidí, není kde zaparkovat...
Vlčáčková
Mám ho taky, ale nějak jsem ho nepochopila. Až ho budeš umět, dáš mi školení? Tak to ti bude muset dát někdo jiný. já tomu dala po otevření 10 minut, nešlo mi to. tak jsem si vytiskla obrázek a na druhé straně bude věnování. No, nebude to tak efektní , ale alespoň něco.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2012 12:11
- Nahlásit
Evey
Tak to ti bude muset dát někdo jiný. já tomu dala po otevření 10 minut, nešlo mi to
Mezitím se přiznal Drakopes, že Gimp je fakt pohodvý, čtu si pokyny a občas mi někdo něco řekne.
Co z toho plyne? Že nám může dát školení oběma !
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2012 15:03
- Nahlásit
Evey
stav se, není problém ..
Vlčáčková
měla jsi být na Dnu s Astropisem, stihli bychom i gimpa
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2012 21:04 - Změnil/a: Noemi
- Nahlásit
Tak já jsem konečně na chvíli trochu spočinula...Ve čtvrtek jsem ještě byla ve škole na zkoušce, ale vyplatilo se a mám 4 ze 6 hotovo, takže se přes Vánoce neučím. No a k tomu jsem byla na zkoušce i v pondělí... Ve čtvrtek jsem doma stihla jen zadělat na vánočku pro babi, pak pro kočku k babi, kočku k vetovi na kontrolu (nevím, jestli jsem psala, že jsme byli minulý týden na operaci s uchem :-/, mám z toho zatím dost smíšené pocity, ale snad to bude OK, jen kočka je kvůli límci totálně deprimovaná...), kočku zpátky k babi, domů dodělat vánočku a nastříkát salko krém na dortíky. V pátek jsem ještě po práci byla na nákupu, přiletěla jsem domu skoro v šest, zadělala jsem na další vánočku (ta předchozí pro babi vypadala tak super, že jsem udělala ještě bez rozinek pro nás), upekla dvě várky muffinů, polila čokoládou dortíky se salko krémem, pak k babi odnést vánočku z předchozího dne s muffiny a salko dortíčky....Tím, že jsem až u babi zjistila, že jsem v Lidlu nekoupila toastový chléb a už mají zavřeno, tak dnes ráno repete, pak doma expresně uklidit, protože skorotchýni doma neteče voda a během svátku se možná k nám přijdou umýt, ale my už jsme zase dnes ve dvě odpolko jeli z Prahy pryč...Ještě než jsme jeli, tak volá máma, že nemáme špenát, takže zastávka v jiném prozměnu Lidlu ve Vršovicích...
No a přijedu domů a druhá směna, co se úklidu týče :-D. Ale zítra už snad bude všechno hotovo a bude voraz...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 01:27
- Nahlásit
Noemi
My byli dneska s klukama na výletě, poněvadž kolem svátků to bude s prochajdama bída - bude se jen lapět na návštěvách... mamka si špatně připla Mandy - za kroužek se známkou místo toho od obojku a při stádu srn se jí urvala a zdrhnula dopryč Šli jsme přes rozlehlé louky, takže jsme ji asi kilometr po křoví viděli, pak se chvíli ztratila, ale za chvilku už metelila zpátky. Potvora malá Večer jsme nastrojili stromek a zítra to tu konečně musím totálně odbordelizovat...takže úklid na celý den: uklidit všechny propriety k výzdobě, co se tu - včetně chvojí - válí po hale a obyvču, vydrhnout kuchyň i s lednicí (tu jsem nechávala až po pečení, neb jsem prase a ještě bych do ní stejně něco vybryndala...) v ložnici převléct postele, utřít prach, vyluxovat a vytřít, vyprát a pověsit záclony...totéž v pokoji pro hosty, kde spím já No a krom těch postelí totéž v celém zbytku baráku, včetně vydrhnutí tří koupelen a jednoho WC....(dobře mi tak, kdybych měla dvoupokojový byt, už mám tak vysmýčeno, že by přecházel zrak, že holky?! ) Jo a uvařit po týdnu taky něco musím když je ta neděle Tuším, že večer zase padnu na hubu...
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 09:16
- Nahlásit
Tak u nás ze všeho nasněžilo a stále padá...Z venku jsme dorazili jako sněhuláci. kupodivu Medvěd chápe, že domů takhle mokrý nepůjdě, tak leží v boudě a schne...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 09:30
- Nahlásit
od noci prší - hustě a vytrvale
malej furt pajdá
bolí mě záda - sedím u počítače a hraju mahjong
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 09:31
- Nahlásit
Moc všechny zdravím v předvánočním čase... Tak u nás je zatím celkem pohoda, budu se snažit si ji nezkazit... Poslední dva týdny proběhly také hekticky... v pátek jsem měla dvě zkoušky, takže 14 dní před tím jsem se učila, pekla jsem vždycky od 22h do 24h, kdy už mi hlava nebrala... a pak v pět budíček do práce, což mi absolutně nestačilo... včera jsem jela s Honzíkem do Brna, ještě tam něco měl... o půl osmé jsem parkovala před Kauflandem v Bohunicích (kam chodím na větší nákupy jednou za dva týdny) a poprvé za tu dobu tam nebylo místo, nebyl košík...byla jsem z toho otrávená, uvnitř nával, nedalo se skoro projít... po hodině nakupování jsem měla všechno kromě kolekce, na kterou jsme letos zapomněli... prostě kolekce už nebyla... nevadí, aspoň nepřibereme... Po příjezdu domů jsem opravdu až do večera smýčila včetně převlíkání postelí a mám hotovo... Ráno jsem si v programu zatrhla pohádky, co bych chtěla vidět, ale je to v podstatě to stejné jako každý rok... moji oblíbenou pohádku zase (jako loni) z nějakého důvodu nedávají... Ještě musím umýt země, ale v tomto počasí a plné obsazenosti domu to stejně dělám každý den... jen vodou...setřít to, co ostatní našlapou...(důchodci nemají ve zvyku se vyzouvat) u nás je totiž -1°C a sněží a sněží a sněží... Vyrazíme někam na procházku... Mám dobrou náladu, ale to je asi tím sněhem, tím, že budu celý den s miloušema a taky že jsem se konečně vyspala... šla jsem spát v jedenáct a vstávala jsem v osm...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 09:49
- Nahlásit
zítra už si asi počítačem nebudu kazit klídek a pohodičku, takže vám všem už dneska přeju krásné Vánoce s vašimi blízkými, dvounohými i čtyřnohými
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 10:04
- Nahlásit
Krásné Vánoce vinšuju
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 11:34
- Nahlásit
Drakopes
měla jsi být na Dnu s Astropisem, stihli bychom i gimpa
Ty mě velmi přeceňuješ!
Všichni
Vytáhla jsem před pár dny téma Vánoční přání a přání jsem dala tam. Tak už jsem ho nedávala už nikam jinam.
Aspoň teda slovně: hodně zdraví a štěstí, pěkný štědrý den a veselé vykročení do roku 2013 přejeme s celou smečkou.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 12:30 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
U nás počasí stejné, jako u většiny z vás, tj. -1st a vánice - a to znamená sníh s vichrem...psa by nevyhnal Ráno se tu zastavila má vrchní dodavatelka granulí pro penízky, s pejsama Luckym a JRT Keysinkou, byli chudáci zmrzlí, i když pejsci měli oblečky Vzali jsme je s klukama alespoň do předsíně, aby nezmrzali. Woruška střídavě vrkal a lízajdoval návštěvu Berrynek ten mumraj 3 lidí a 4 psů na 3m2 jen s obavami pozoroval Uklízím a jde mi to jak psovi pastva, neboť se mi už prostě nechce a vidina ,,do večera daleko" mne rozhodně nezrychluje Já jsem totiž ten klasický ,,odkladač" tzn.,,co můžeš udělat dnes - můžeš i zítra, pozítří, popo..."
Všem děkujem za přání a Alence závidím pohodičku
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 18:48
- Nahlásit
Drakopes - tak co pajda? zlepšuje se to? a bříško už ho nebolí? Já koukám v telce na krásnou Šumavu - Za trnkovým keřem a u toho balím dárky... Před setměním začalo pršet a namrzat, takže teď je venku opravdová klouzačka...
|